![]() |
#1141 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy marcowe 2019 cz. 6
My tam na łyżeczki jeśli już, brzuch wtedy nie przeszkadza przynajmniej
![]() Ja jeszcze bym chciała kupić kurę babci Dany, bo raz, że mi się podoba, dwa, że może być użyteczna przy karmieniu, a trzy że jak przestanę karmić to jest po prostu ładna i może być ozdobą pokoju dziecięcego ![]() Ja zapomniałam w ogóle o karuzeli, ale nie będę kupować. Może dostaniemy, zobaczymy. Na razie mam kupioną tę kiść cotton ballsów z frędzlami, może jak zawieszę nad łóżeczkiem i zapalę lampki to też będzie interesować Małą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Wtajemniczenie
|
Owocelki - super wieści!
Co do seksow to u nas zdarzały się dość często jak na ciąże, bez oporów. Ale ostatnio posucha, bo po prostu nie mam ochoty - czyje się już jak wieloryb i straszne skurcze mnie później łapią, wiec trochę mam stresa. No i u mnie jeszcze często po seksie podbarwiony śluz, wiec dodatkowy stresik. A co do intymności w toalecie to ja nie wiem co to znaczy ![]() ![]() ![]() No jedynie na dwójkę go nigdy ze sobą nie zabrałam, bo jakoś tak totalnie niehigieniczne mi się to wydawało. Już wolałam żeby wył pod schodami niż towarzyszył mi wtedy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam listę rzeczy ktorych nie kupuje bo może dostaniemy. Już to widzę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Kaylla właśnie może się jutro już ruszy coś i zaczną wywoływać...jesteś mega dzielna,to już koniec męki, jeszcze chwila
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Wtajemniczenie
|
Kaylla - z całego serca życzę Ci by się jutro akcja rozkręciła. Lekarze coś mówią, kiedy wywoływanie w razie czego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Kaylla również kciuki mocne, żeby coś się ruszyło
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Konto usunięte
|
Kaylla, powinni Ci męża na intymniaka zaprosić, to by się coś ruszyło zapewne!
![]() A propos, jeszcze jeden plan mam na wywołanie u siebie - wreszcie sobie okna umyję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do seksu to my tak średnio, ja wgl ochoty nie mam,ciężko z tym brzuchem i nie jestem z bebeszkiem seksowna xd chociaż on mówi inaczej to ja i tak nic nie chce ![]() Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Kaylla trzymam kciuki żeby się ruszyło.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#1151 |
Zakorzenienie
|
Gadam z mamą i słyszę, że jak w sobotę zaproponują położenie się do szpitala, to powinnam pójść. Przynajmniej wszyscy będą spokojniejsi i będę pod kontrolą.
Nie ma mowy, idę na 2-3 dni i wychodzę z wyjcem. Innej opcji nie przewiduje. I dziś będę dzwonić do położnej, bo w końcu wzięłam wizytówkę, a tam, że robi ktg w domu pacjentki. Zawsze to tez jakiś plus. Dzidziuś zaczął się bardziej ruszać. W końcu! Ale to durne uczucie jak naciska na mysz, jakby już chciał wyjść. I ja oczywiście wizje, że już tam rozwarcie, szyjki brak... Także byle do soboty i oby było w miarę ok. W weekend miała przyjechac teściowa pomoc mężowi ogarnąć mieszkanie i coś się nie odzywa. Coś czuję, że nie przyjedzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś nie mogę usiąść bo mała mi giry wsadza pod cycki a głowę czy tam ręce w picz
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
No ja dzisiaj jakis mega kirpski dzien mam. Dzis mija 7 tygodni mojego pobytu tutaj. 49 dni. Jakos te okragle tygodnie zle na mnie dzialaja:/
Caly dzien mam ochote ryczec. Jestem zmeczona, niewyspana (i przez skurcze i przez wspollokatorke ktora od 3 do 6 rano jeczala ze nie moze sie zalatwic, a sama sie wczoraj objadla jak nie wiem) i po prostu wykonczona psychicznie ta cala sytuacja. Nie daje sobie juz rady, staram sie jakos trzymac ale po prostu sobie bie radze. A co do lekarzy i tego co mowia - standardowo nie mowia nic. Mojego dzisiaj nie ma, a przynajmniej go nie widzialam, od ordynatora na obchodzie nie idzie sie nic dowiedziec, standardowe czekamy. Ja juz nie chce i nie umiem czekac. Jak jutro sie nic nie ruszy, to juz nie wiem co zrobie. Z plusow - przeplywy nadal dobre, ktg jesli chodzi o ruchy i tetno malego tez. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
A laski na sali współczuję. Ja rozumiem jęczeć z bolu, ale że się nie może za przeproszeniem wysrać i każdy ma to wiedzieć LOL. Potrafi to dobić Oby to już ostatnie dni w szpitalu były. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | ||
Żona Idealna :)
|
Cytat:
Ja upieklam TZ ciastka z powidlami w kształcie serduszek ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kaylla, serdecznie współczuję leżenia i współlokatorki. Co za kobita... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam, o czym gadały laski, jak ja leżałam. To była jedna, która też coś gadała, że miała zatwardzenie ze dwa tygodnie. Myślałam, że padnę że śmiechu. Że niektórzy się w ogóle nie krępują. Zero intymności.
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Owocelki- świetne wieści! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Żona Idealna :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Konto usunięte
|
No nie wierzę, pół NOCY przeżywać, że się nie może za przeproszeniem wysrać, i to w ciąży, no cóż za wyjątkowy płatek śniegu z niej!
![]() My byliśmy na usg w szpitalu i już mam humor do dupy, bo po raz kolejny mój gin poważnie zwątpił w to, czy urodzę naturalnie, raczej stawia na cc na zimno... Następnym razem jak pójdę na wizytę 05.03 to położna ma mnie zbadać miednicomierzem i jeśli jego teoria się potwierdzi, to umówimy się na CC, więc urodzę w dniach od 07 do 12 marca. Ja pierdziele.... Także moje śmiechy chichy poranne stają się faktem, z dniem donoszonej ciąży zaczynam intensywne seksy, masaż sutków i mycie okien, bo nawet jeśli ostatecznie nie dam rady urodzić to nie mam zamiaru mieć cięcia na zimno, wolę wywołać skurcze, spróbować i ostatecznie potem poddać się cięciu.... A pod względem wielkości dziecka w stosunku do mojej miednicy im wcześniej tym lepiej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86499494]No nie wierzę, pół NOCY przeżywać, że się nie może za przeproszeniem wysrać, i to w ciąży, no cóż za wyjątkowy płatek śniegu z niej!
![]() My byliśmy na usg w szpitalu i już mam humor do dupy, bo po raz kolejny mój gin poważnie zwątpił w to, czy urodzę naturalnie, raczej stawia na cc na zimno... Następnym razem jak pójdę na wizytę 05.03 to położna ma mnie zbadać miednicomierzem i jeśli jego teoria się potwierdzi, to umówimy się na CC, więc urodzę w dniach od 07 do 12 marca. Ja pierdziele.... Także moje śmiechy chichy poranne stają się faktem, z dniem donoszonej ciąży zaczynam intensywne seksy, masaż sutków i mycie okien, bo nawet jeśli ostatecznie nie dam rady urodzić to nie mam zamiaru mieć cięcia na zimno, wolę wywołać skurcze, spróbować i ostatecznie potem poddać się cięciu.... A pod względem wielkości dziecka w stosunku do mojej miednicy im wcześniej tym lepiej... ![]() no to będziesz działać!!! jeszcze podobno olej rycynowy działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogole to zwazylam sie dzisiaj. Po raz pierwszy od 7 tygodni. Waze dokladnie tyle ile przed ciaza.
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Wtajemniczenie
|
Kaylla - chcesz trochę moich kg
![]() Aska - sugeruja CC na zimno, bo mała wymiarowo za duża do Twojej figury? Ile teraz wazy? |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My byliśmy na usg w szpitalu i już mam humor do dupy, bo po raz kolejny mój gin poważnie zwątpił w to, czy urodzę naturalnie, raczej stawia na cc na zimno... Następnym razem jak pójdę na wizytę 05.03 to położna ma mnie zbadać miednicomierzem i jeśli jego teoria się potwierdzi, to umówimy się na CC, więc urodzę w dniach od 07 do 12 marca. Ja pierdziele.... Także moje śmiechy chichy poranne stają się faktem, z dniem donoszonej ciąży zaczynam intensywne seksy, masaż sutków i mycie okien, bo nawet jeśli ostatecznie nie dam rady urodzić to nie mam zamiaru mieć cięcia na zimno, wolę wywołać skurcze, spróbować i ostatecznie potem poddać się cięciu.... A pod względem wielkości dziecka w stosunku do mojej miednicy im wcześniej tym lepiej... ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Kurde, mojemu kotu wyszły 3 powieki, zachowuje się normalnie, normalnie je, pije, bawi się. Myślę sobie czas go odrobaczyc znów. Jednemu dałam tabletkę to nawet się nie zorientował że właśnie coś połknął. A ten dziad mnie podrapał, wrrr. I bądź tu człowieku dobry.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.