|
|
#1141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Poprawiam błąd: chromatynę 😉
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie ma raczej nic na poprawę nasienia, łyka witaminy. Brał te suplementy, które miały pomóc, ale to niestety pieniądze wyrzucone w błoto. Kazdy z lekarzy sceptycznie do nich podchodzi. Niestety brakuje tych o prawidłowej budowie, ma wizytę i urologa niedługo i zobaczymy co on powie. I w lipcu jeszcze ma zrobić ponowne badanie nasienia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez zmotywowanaja Czas edycji: 2019-06-20 o 07:00 |
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Miłego dnia. Jak zawsze w Bo ze Ciało mego ciepło i procesja będzie ciężka. Od dziecka pamiętam..jak sypałam kwiatki to była męka w tych sukienkach sie męczyć w ten upał. Ale sypać kwiatki byla sama przyjemność. ![]() ![]() ![]() Dance jak tam nad morzem? Dzasta A ty już w Chorwacji ? Zmotywowana udanej wycieczki w góry. Kocham góry Miłego dnia dla wszystkich 🦋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj znać jak ty się będziesz po tym czuła, oby było znośnie
|
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Zmotywowana to może inseminacja była by u Was dobra skoro nasienie słabe? Marcja ja mialam bromka 1/4tabl na noc i widziałam mroczki oblewał mnie pot itp. Zmniejszylam dawkę na kilka dni do 1/8 i było ok, potem już brałam tą 1/4 bez skutków ubocznych |
|
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Powiem Wam, że tragedii nie ma po tym leku, ale to dopiero pierwsze pół tabletki. Wzięłam na noc. Czytałam w necie i jak kobieta bierze bromka i zajdzie w ciążę to tak od razu tego leku przerwać nie można, bo to grozi poronieniem. Nie wiem ile w tym prawdy. Tinulinka, Ty od razu przerwalaś? Kiedyś Dzasta liczyła ile tabletek bierze dziennie, chyba 14 pisała. Ja nie przebije Jej ale policzyłem, że biorę 6 + wiesiolek do owulacji ok 6 szt. Także trochę się tego uzbierało. |
|
|
|
|
#1147 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry 🌻
Beellina jeszcze jutro do pracy idę. Wyjeżdżamy w nocy z poniedziałku na wtorek bo w poniedziałek jeszcze wymaz muszę powtórzyć 🙂 Marcja możesz być spokojna 😊 Organizm się powoli przyzwyczai do leku. Mi jutro wypada zażyć Dostinex. Noo tak jak pisałaś - my jak emerytka z reklamówka i leków 😂 Lodówkę jak otwieram to pierwsze co widzę zastrzyki 😂 Miłego dnia Kochane 😘
|
|
#1148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
A i jeszcze odnośnie odstawienia w przypadku ciąży Marcja pytałaś lekarkę? Nie wiem jak przy Bromku, ale Dostinex się odstawia od razu po pozytywnej becie 🙂
|
|
#1150 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak spedzacie dzień? U nas znów upał 😉☀️ Siedzę i ratuję się mrożoną kawą 😜
|
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki, w końcu będę miała trochę więcej wolnego czasu.
Wczoraj byłyśmy z koleżankami nad jeziorem na zakończenie roku. A dzisiaj siedzimy na grilu u teściów i się relaksujemy. 4 dni wolnego przede mną wiec was nadrobie. Miłego popołudnia
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też skwar. Całe popołudnie przespałam
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Raczkowanie
|
Cały dzień skwar a teraz burza fest
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
. Dzisiaj wróciliśmy do domu. Wczoraj spaliłam się na słońcu, ale jest znosnie. Ogólnie, to wyjazd był super, tylko trochę rozczarowalismy się z domkiem, standard był duuuuzo niższy niż oferowali na internecie, do tego strasznie smierdziało i musilisny mieć ciągle otwarte okna. Stęskniłam się za swoją łazienką i łóżkiem . Już mi brakuje spacerów po plaży i tych pięknych zachodow słońca. Wczoraj jeszcze na ostatnią chwilę wieczorem robiliśmy szybki spacer jakieś 5km w jedną stronę na falochrony w innej miejscowości i tak na szybko wracaliśmy, że zaczęła boleć mnie stopa i boli do teraz . Ratuje się ketonalem w żelu. Kocham polskie morze i już się nie mogę doczekać aż tam wrócę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry w piąteczek 😀 dziś mam wolne choć już nie śpię bo wyszykowałam M do pracy.
Aniu, chyba tylko Ty mierzysz/mierzylaś temp, mam pytanie: czy clo lub bromek podwyższa temp.? Dziś mam 9 dzień cyklu, przed owu, a temp wysoka jak dla drugiej fazy cyklu. Nie miałam tak nigdy. |
|
|
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry, ja też dzisiaj mam wolne, ale od 5.30 nie śpię
Od miesiąca budzę się około 6 bez względu ,czy idę do pracy ,czy nie. Nawet spoko, bo więcej czasu dla siebie ![]() Wstałam poszłam po śniadanie dla TZ do pracy, teraz siedzę i robię paznokcie sobie ![]() Dzisiaj dzwonię umawiać się do kliniki leczenia niepłodności. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
i ja też dzisiaj mam wolne, ale zaraz zbieramy się na bazarek po warzywka i może coś jeszcze wpadnie po drodze.Moulin i na jaką klinikę sie zdecydowaliscie? Miłego dnia
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#1162 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1163 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Melduję się z pracy, ale to ostatni dzień przed urlopem i raczej wszyscy mają długi weekend, więc pewnie będzie nudno Moulin podeślij później foto paznokci. Też idę na hybrydki popołudniu
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcja Kochana na Chorwację w okolice Omišia
|
|
#1166 | |
|
Raczkowanie
|
Gyncentrum. Jest obok pracy, więc łatwiej będzie, jeśli godzina wizyty będzie zaraz po pracy, lub jakas krew na czczo przed pracą. To głównie zaważyło.
No mój też. Teraz jeszcze jasno rano, to już w ogóle spać się nie da ![]() Cytat:
Paznokci nie mam co pokazywać, tylko odżywka na nich ![]() Dzisiaj zaczyna się promocja 2+2 w Ross na depilację i paznokcie. Warto zerknąć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1168 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha ha u mnie jest podobnie
Moulin Gyncentrum znana klinika, masz wybranego jakiegoś konkretnego lekarza? ![]() Dance super, że wyjazd udany My jedziemy z kuzynem Tżta i jego żoną. Straszni jajcarze więc będzie wesoło
|
|
#1169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc za dobrze nie pamiętam ale wydaje mi się, że lekarz kazał odstawić bromergon od razu jak się okaże, że jestem w ciąży. Ale może to nie jest reguła... najlepiej dopytaj swojego lekarza
|
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Marcja ja mierzę temp, ale wtedy jak brałam bromka to jeszcze nie mierzyłam wiec nie wiem czy podwyższa. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

Daj znać jak ty się będziesz po tym czuła, oby było znośnie

️ Siedzę i ratuję się mrożoną kawą 
. Już mi brakuje spacerów po plaży i tych pięknych zachodow słońca. Wczoraj jeszcze na ostatnią chwilę wieczorem robiliśmy szybki spacer jakieś 5km w jedną stronę na falochrony w innej miejscowości i tak na szybko wracaliśmy, że zaczęła boleć mnie stopa i boli do teraz
. Ratuje się ketonalem w żelu. Kocham polskie morze i już się nie mogę doczekać aż tam wrócę.
Od miesiąca budzę się około 6 bez względu ,czy idę do pracy ,czy nie. Nawet spoko, bo więcej czasu dla siebie 
Moulin podeślij później foto paznokci. Też idę na hybrydki popołudniu