|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"cz. III
Oj tak
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1142 | |
|
BAN stały
|
Kobita zupełnie odrealniona.
39 lat, a wymagania jakby miał 19. Nie dziwię się, że zainteresowania nią nie było. Jak usłyszałem jej wymagania, to sobie pomyślałem, że chyba na głowę upadła. ![]() Cytat:
Czemu Józek ma nie chcieć młodszej o 10 lat? Sam świetnie się trzyma, ma energię życiową faceta o 30 lat młodszego, a nie tylko o 10. ![]() Dawno nie widziałem 66 latka z tak bujną czupryną. Nie licząc tych, którzy sobie robili przeszczep, ale jego o to nie podejrzewam. 26 -latka Magda, na pewno będzie oceniać mężczyzn głównie po wyglądzie i zapewne znów się przejedzie. Śmieszne trochę, że prawdziwi rolnicy nie przeszli, a w programie zobaczymy kosmetolożkę czy podróżnika. |
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
I reżyser Konrad Smuga i prowadzaca Marta Manowska zapowiadają znów wielkie zaskoczenie i coś czego jeszcze nie było i czego oni sami się nie spodziewali. Jak myślicie o co chodzi?
Moze rolniczka sie sparuje z którymś z tych rolników ? Obstawiam że z Dawidem ![]() Nie ale rok temu zapowiadali że będzie cos czego w żadnej swiatowej edycji nie było no i jak się okazało jeden Rolnik zdecydował się na rezygnację, no to ciekawe co takiego teraz zaś sie wydarzy ![]() No i w końcu dziś ruszają
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
O której premiera?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Idealna Źona; )
|
Duzooo listów Magda dostała ponad 300
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1147 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Jeszcze nikt nie pisze o wrażeniach?
![]() Ja tak trochę piąte przez dziesiąte oglądałam, ale mam wrażenie, że ten w kraciastej koszuli taki dość wybredny w kwestii wyglądu.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Ten dziadek to przybije wszystkich poprzednich dziadków, ten jego telefon to tragedia
A najlepsze wrażenie zrobił na mnie Paweł, fajnie i z kulturą przy czytaniu tych listów, Dawid to ograniczył sie do fotek bo jak czytała listy to były zachwyty a potem jak fotka to nieeee Ale do rolniczki chyba fajne ciacha sie zjechały
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Oglądałam uważnie. Dla mnie najbardziej na plus Maciej i Magda. On wydaje sie uroczy , ułożony. Wyglada nie jest jego pierwszym kryterium , jest inteligentny, taki spokój od niego bije. Natomiast na nie jestem jeśli chodzi l starszego rolnika i Dawida. Obaj slinia sie na te atrakcyjne , a resztę odrzucają . Szczególnie zawiódł mnie ten młodszy , bo wydawał mi sie fajny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1150 |
|
Konto usunięte
|
Paweł Farmer wydawał się bardzo sympatyczny.
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dobra, widzę, że musze chyba jeszcze raz ogarnąć ten odcinek, bo nie łapię kto jest kto, po imionach. Poza Magdą, oczywiście
.Podpowiecie jak ma na imię ten w kraciastej koszuli?^^
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Magda rekord listów wszystkich edycji 386!
Powiem szczerze ze w zerówce wydawała się dużo ładniejsza. Maciej momentami miał zachowania jak 15-latek jakby nie miał zadnego doswiadczenia z kobietami... |
|
|
|
|
#1153 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi właśnie Maciek najbardziej się spodobał.
|
|
|
#1155 |
|
Idealna Źona; )
|
Oglądałam moim zdanie ta edycja bedzie bo rolnicy szczególnie ci młodzi chcą poszukać swojej długiej połówki na lata.wiadomo że nie ma co oceniać ludzi po 1 odcinku ale znów się nasuwa pytanie po co znów starszy pan w edycji rolnika.?!
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1158 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.A potem wychodzą kwiaty typu ten celebryta z Bożej łaski, Adam Kraśko.
|
|
|
|
#1159 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1160 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
|
|
|
|
#1161 |
|
Idealna Źona; )
|
Tak niestety. Ostatnio wypowiadał się o miłości....
|
|
|
|
#1162 |
|
Wtajemniczenie
|
Najlepsze wrażenie ten, który jest doktorem, ale nie pamiętam jego imienia. Dobrze by było, gdyby nie pokazał swojej drugiej twarzy
![]() Dawid i Pan Józek jacy wybredni. Faktycznie chyba modelek szukają. A Magda to nie wiem jak te listy ogarnie. W ogóle skąd taka liczba! Myślicie, że pandemia miała wpływ na większe zainteresowanie życiem na wsi? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie w drugiej edycji też wszyscy mieli dużo listów, a później było róznie niektórzy mieli nawet 10 na krzyż Czy to wpływ pandemii? Czy uczestnicy tak dobrze sie zaprezentowali? W sumie nie wiadomo
|
|
|
|
|
|
#1164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No skoro Magda ma ponad 300 listów to jasne że musi jakąś pre selekcje zrobić żeby to ogarnąć, dlaczego niby ma nie patrzeć na wygląd? Według Ciebie analogicznie facet spośród tak wielu listów powinien wybierać te brzydsze które piszą że są wrażliwe i oddane? Przecież napisać można wszystko. Hitem był ten list do tego wybrednego pani z USA (?), jedno zdanie ale zdjęcie seksbomby, pewnie ją wybierze i tu już objekcji mieć nie będziesz
|
|
|
#1165 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do rolników to wydają mi się wszyscy okej, ale standardowo Józiu już coś odwala, może być wesoło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#1166 | |||
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Józefowi już słoma zaczęła spod gumofilców wyłazić. Natomiast Dawid wyginał palce z nerwów a czytał wodząc palcami po tekście, jak 7 latek który uczy się czytać i chce usiąść w ławce obok najładniejszej dziewczyny. O Pawle zmieniłam zdanie, bo po wizytówce myślałam, że będzie gwiazdorzył z wypadł bardzo skromnie, inteligentny chłopak. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1168 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zadomowienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;88136526]Dokładnie - podwójne standardy. I zacznijmy od tego, że Magda nie jest przed 40-tką tylko przed 30-tką. Ma dopiero 27 lat.[/QUOTE]
Tu chodzi o tą drugą która nie przeszła. Co do Magdy to był bulwers że pewnie będzie się wyglądem kierować przy wyborze . A o skrzywdzonym katoliku które wszystkie niezbyt urodziwe od razu odrzucał ani mru mru. Ale zdaje mi się że wiem którego użytkownika nowe wcielenie to jest więc te podwójne standardy zupełnie mnie nie dziwią
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o Dawida no bardzo śliski. Rozbiegany wzrok. Widać , ze patrzy na wygląd , ale próbuje się maskowac z tym. Natomiast zachwyciła mnie jego mama. Jak na matke 30 latka wygląda rewelacyjnie. Lepiej niż mama Łukasza z sąsiedniego programu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

Czytanie komentarzy jest najlepsze
26.08.2023

Oglądałam uważnie.

No skoro Magda ma ponad 300 listów to jasne że musi jakąś pre selekcje zrobić żeby to ogarnąć, dlaczego niby ma nie patrzeć na wygląd? Według Ciebie analogicznie facet spośród tak wielu listów powinien wybierać te brzydsze które piszą że są wrażliwe i oddane? Przecież napisać można wszystko. Hitem był ten list do tego wybrednego pani z USA (?), jedno zdanie ale zdjęcie seksbomby, pewnie ją wybierze i tu już objekcji mieć nie będziesz