![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
Ja i mój TŻ w wolnym czasie zazwyczaj leżymy i nic nie robimy (czasem takie wspólne leniuchowanie i gadanie o wszystkim i niczym bardzo zbliża ludzi) nawiasem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
Chodzimy do kina
Oglądamy filmy / seriale w łóżku, pijemy wino i jemy chipsy ![]() Chodzimy do różnych knajp na starym mieście Degustujemy różne piwa z całego świata, ja uwielbiam te smakowe, mamy swój ulubiony pub i sklep z takimi piwami. ![]() Ostatnio byliśmy w Zoo i ogrodzie botanicznym Chodzimy na zakupy Wygłupiamy się Chodzimy na imprezy Spotykamy ze znajomymi Jeździmy na rolkach Drapiemy się po plecach ![]() Rozmawiamy Żartujemy
![]() |
#1143 |
Wtajemniczenie
|
A jak spędzaliście swoją rocznice?
![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Raczkowanie
|
My planujemy na pierwszą rocznicę (to już za miesiąc!
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Raczkowanie
|
co robie z TŻ hmmm
![]() -najbardziej uwielbiamy razem gotowac dla bliskich i piec ciasta ponoc dobrzze nam to wychodzi, -ogladamy filmy -chodzimy na imprezy ze znajomymi albo do znajomych -chodzimy do kina , na pizze , na kebaba xD, do pubu -gdy jest tylko pogoda to jedziemy nad jezioro albo do lasu albo idziemy w gory ![]() -chodzimy na zakupy czasami (chociaz razem z TŻ-tem za tym nie przepadamy ale czasem trzeba xD) -czasami sie nawet razem uczymy mimo ze chodzimy na rozne kierunki do szkol ![]() -szalejemy samochodem ( a za niedlugo mam nadzieje motocyklem ) ![]()
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
Ja ze swoim TŻ nigdy się nie nudzę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1148 | |
Ante Pante
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
Ostatnio zauważyłam, że najwięcej czasu spędzamy razem na bawieniu się z naszą świnką morską/kotem/psami. Świnkę to możemy ze 20 minut podglądać i o niej gadać ha ha
![]() A tak poza tym to standardowo: gotujemy, gadamy, leniuchujemy, wygłupiamy się, przytulamy, oglądamy seriale, spacerujemy itp. Zdarzają się też poważniejsze projekty jak wielkie sprzątanie albo wielkie przemeblowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
Pasuje się jakoś pochamować
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1151 | |
Ante Pante
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Przyczajenie
|
Ja z moim TŻ najczęściej oglądamy tv, zwłaszcza filmy dokumentalne o II wojnie światowej, poza tym buszujemy po necie na oddzielnych laptopach, czasami oglądamy filmy z neta, spacerujemy, ale za rzadko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
BAN stały
|
Ja z moim uwielbiam wygrywać w Mortal Combat na konsoli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Raczkowanie
|
chodzimy na spacery
gotujemy wspólnie wychodzimy ze znajomymi na piwo gramy w kręgle/kino/lody w maku rozmawiamy o tysiącu głupich spraw, o tych poważnych- polityka, sytuacja gospodarcza, i tych mniej poważnych- codzienne drobne zmartwienia, i radości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Przyczajenie
|
Dot.: jak spędzacie czas z ukochanym!?!?!
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Jako, że w ciągu roku akademickiego widujemy się tylko w co 2 weekend, staramy się robić wszystko co w naszej mocy, by dobrze wykorzystać ten czas. W wakacje mamy praktycznie każdy dzień dla siebie.
- wspólne spacery - przejażdżki rowerowe - wypady nad jeziora/baseny - spotkania ze znajomymi - imprezy - podróżujemy (uwielbiamy to!) - tańczymy - gramy w gry - wychodzimy do kina/pubu/restauracji - i wiele wiele innych ;-) ostatnio rocznicę spędziliśmy poprzez wyjazd do Zakopanego, a w ub roku była to kolacja w restauracji. ![]()
![]() |
#1159 |
Raczkowanie
|
oglądamy razem filmy, gramy sieciowo w gry lub na konsoli, gotujemy, spacerujemy, jeździmy na rowerze, albo po prostu leżymy i rozmawiamy o wszystkim i o niczym. Czasem jakiś wypad do knajpy lub kina się zdarzy, albo wyjazd na weekend poza miasto odetchnąć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Raczkowanie
|
spędzamy mnóstwo czasu razem więc i zajęcia różnorodne
w upały to mamy lenia więc zazwyczaj leżymy przed tv albo puszczamy coś z internetu, gramy w planszówki, wygłupiamy się, jeździmy rowerami, chodzimy na spacery, czasem wychodzimy do kina, teatru
![]() |
#1161 |
Przyczajenie
|
- Bardzo dużo rozmawiamy, zresztą od rozmowy wszystko się zaczęło
![]() - słuchamy ulubionego zespołu, śpiewamy, dyskutujemy o członkach zespołu (poznaliśmy się na ich koncercie ![]() - oglądamy "Family Guy" - oglądamy śmieszne koty w internecie - szlajamy się po knajpach ze znajomymi, w tym również karaoke, które kocham, a mój TŻ bardziej z perspektywy widowni ![]() - gotujemy&jemy - seks ![]() - obgadujemy innych, huehue ![]() - cieszymy się sobą, dużo rozmawiamy o uczuciach - uwieczniamy wspólne chwile na zdjęciach, z których zrobimy wspólny albumik - chodzimy na spacery - długie, męczące i romantyczne ![]() W sumie to nic wielkiego, ale nie potrzebujemy specjalnych rozrywek, bo i bez tego cudownie czujemy się w swoim towarzystwie i sami potrafimy zapewnić sobie świetne doznania ![]() Ale namawiam mojego TŻ na spływ kajakowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
zielony stworek
|
Jeździmy rowerami, plażujemy się, smażymy się w słońcu na tarasie (rzadko,bo nie przepadam).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Raczkowanie
|
- to co każde inne pary, czyli leżenie, łaskotanie się, przedrzeźnianie, na maxa leniuchowanie no i typowe intymne sprawy
![]() - czasem wspólnie biegamy lub jeździmy na wycieczki rowerowe - gramy na gitarach i śpiewamy ![]() - bardzo często wspólnie ćwiczymy, często takie ogólnie ćwiczenia typu pompki etc., bo jednak jego codzienny trening wygląda nieco inaczej niż mój - chodzimy na spacery z moim psem - gotujemy razem - często chodzimy do kina, na kręgle, czasem na bilard - oglądamy wspólnie filmy i bajki ![]() - mnóstwo czasu spędzamy razem z naszymi znajomymi ale to inna sprawa ![]() - ostatnio byliśmy razem na spływie kajakowym i mamy zamiar to powtórzyć - a przede wszystkim chcemy razem jak najwięcej podróżować, ale to dopiero plany Edytowane przez Lanni Czas edycji: 2014-07-29 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
Oglądamy razem mecze!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wspolna pasja zbliza ludzi a moto tym bardziej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
|
Uuuf, jak się cieszę, że nie tylko u mnie TŻ jest przyjaciółką
![]() ![]() Wracając do tematu, to drażnimy się, kłócimy, godzimy, rozmawiamy o ideach, jeżdzimy na hot dogi do ikei, chodzimy nad rzekę, do lasu albo gdziekolwiek napić się piwa, ostatnio gramy w karty noo i lubimy jeść w wolnych chwilach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
Ja najbardziej lubię nasze niedziele które wyglądają mniej więcej zawsze tak samo:
1. Podróż do ikei ![]() 2. Posiłek w ikei 3. Picie lingonberry aż padamu 4. Idziemy do galerii nieopodal i oglądamy tam zwierzaki ![]() 5. tzw fuck off czyli powrót do domu ![]() robimy tak od chyba 4 miesięcy i dalej to uwielbiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
BAN stały
|
Ja bym na waszym miejscu uprawiał seks
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Zadomowienie
|
Zamiast wszystkiego innego, czy oprócz?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.