|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Back to School
ja nie lbuie matmy, chemii i fizyki.. historii tez raczej nie... reszte przedmiotow przezyje
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
hehe a ja kocham polski i francuski
![]() i chodze dodatkowo do plastyka na kolko plastyczne kocham rysowac
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym sie francuskiego uczyc
ale w mojej szkole jest neimiecki, angielski i ŁACINA ;/ nie bardzo usmeicha mi sie ta łacina
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
hehe moge cie uczyc przez gadu :P
wystarczy ze napiszesz :P |
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
hah
jeszcze jakby nauka przez gadu byla taka łatwa jak na zywo ^^
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem zawsze mozna sie przekonac XD
je m'appelle hammie :P |
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Tu t'appelle hammie :P
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
eee?
![]()
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
"Masz na imię Hammie" --- ja się już drugi rok będe uczyc frencza ;P
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
hehe nic nic :P
ale ogolnie to ide :P trzeba doczyscic buty do szkoly:P i odezwij sie kiedys na gy
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
Hehe ja już trzy lata "uczyłam" się francuza i teraz w LO niby miałam mieć kontynuacje, ale coś czuje, że pójdę do początkowej grupy
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
zffaz - później się odezwe na gadu
![]() ja mialam od 2 podstawowki niemiecki, ale nic nie umiem w sumie to gimanzjum nie mialam prawie rok neimeickiego bo babka byla w ciazy i nie mieli innej... albo jak byly nowe to ciagle chorowaly albo odchodzily...
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Konto usunięte
|
Ja w szkolę bedę miała tylko angielski i niemiecki.... Angielski kontynuacja(chodzę dodatkowo bo w szkole NIC się nie nauczyłam) a niemiecki to nie wiem(uczę się go.. 8 lat? ale i tak chyba nic nie umiem :/ )
A jesli chodzi o ostatni dzien wakacji, to wstałam o 13(musiałam się wyspać )a o 16 idę do koleżanki i się do kogoś wbijemy. ![]() Tylko pogoda okropna, az się z domu wychodzić nie chce... Na rozpoczęcie idę w dzinsach, czarnym żakiecie, pod to zwykła biała bluzka ze złotymi nićmi u góry(bez kołnierzyka) i półbuty czarne z cekinami.
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
No pogoda dzisiaj straszna.. boje sie ze lunie...
Tez ide w dzinsach, bialej bluzeczce a na to taki czarny sweterek kopertowy zawiazywany a co do butow to pojecia nie mam xD
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
O mnie też się marzy francuski a nie niemiecki. Ja się uczę od 4 klasy podstawówki i nic nie umiem, ale francuskiego z chęcią bym się pouczyła
Co do stroju na rozpoczęcie to sama nie wiem. Chciałabym założyć czarne rurki + balerinki + biała bluzka ale problem jest w tym, że nie mam balerinek, a szpilki mi do tych rurek nie pasują Zostaje więc standardowy ubiór: spódnica, szpile i biała bluzka![]()
|
|
#1156 |
|
Raczkowanie
|
Ja niemiecki miałam od 3 do 6 klasy podst i nic nie pamiętam już
Francuski też nie bardzo mi idzie ![]() A co dziś będę robić? Ide z kumplem gdzieś Właśnie wrócił po baaardzo długiej przerwie i mam tysiąc pytań do niego Wogóle og nie poznałam, a już dwa miesiące mieszka dwie klatki obok
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
tak wracając to tego WOS'u na maturze:P to czytałam ze możemy zdawać jako dodatkowy przedmiot ale chyba tylko na poziomie rozszerzonym:P
JA NIE CHCE TAM WRACAĆ...ej dziewczyny wykombinujmy coś żeby TAM nie iść
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ucze się tylko angielskiego 10 lat i 9 lat rosyjskiego
![]() A bym chciala francuzkiego,hiszpanskieg o,włoskiego i łaciny
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj bylam z kolezanka po torbe dla niej i na meczu najwsiapnialszeog na swiecie klubu STOMILU OLSZTYN
ja doi moejj skzoly specjalnei na łącine poszlam ^^'
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
Ah! myslalam, że tylko ja bende gawozyc po rosyjsku :P
Biorac pod uwage, ze w tym roku zaczynam takze nauke łaciny to bende "poliglotka" :P |
|
|
|
|
#1161 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Rozeznanie
|
(((((((((((((((((((((( -depresja zaawansowana. ja chce wakacje jesczee:///////////////////////a łacina jest fajnaaaaaa! ;D
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
mam żałobe...
...po wakacjach obowiązującym kolorem na rozpoczęcie roku biwinna byc czerń...od stóp do głow
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#1164 |
|
żona
|
Ja tez francuskiego sie uczy
![]() I o ile mi w liceum nie zniosą tego jezyka;/ to bede go na maturze zdawała ![]() I przedmiotow jakich nienawidze to chemia, historia (a ide na humana porażka ),i MATMA. Reszte jakos bym przezyla.
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
wiesz... w sumie ja wolałabym nie byc polką ale cóż... no wiesz nie trzeba byc obeznanym w dorobku kulturowym z woku zeby nie zachowywac sie chamsko na ulicach kasiuuunia_ol stomil olsztyn? no cóż... każdy lubi co innego... a tak wogle wszystko super fajnie, ale wiecie... troche znudziło mi sie juz to gadanie o szkole.. :/ az mi sie niedobrze zrobiło.. widze ze powstał klub wzajemnej adoracji... ekstra myśle ze czas powrocic do pierwotnego założenia wątku, ale przenieść na plotkowy... :|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Rozeznanie
|
o nie nie nie jutro do szkoły
gdyby byl tak jeszcze miesiąc wakacji...........:rolley es:zastanawiam się czy iść w spodniach czy spodnicy???? :co nfused:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie bój się ła-ci-ny. Jaka jest? Zakurzona, ale przyjemna; romantyczna, antyczna, filozoficzna. Czasem spłata jakiegoś psikusa, ale ogólnie nie gryzie... Tu mowa o językach obcych, to ja się pochwalę, ja, Guś pierwszy, że jestem językofilem. najpiękniejszy oczywiście Polski, zaraz po nim- Niemiecki. Idąć do liceum chciałam klasę, żeby był rozszerzony niemeicki i bez angielskiego, bo ten w liceach zazwyczaj kuleje... I bęc- angielski dodatkowo, a w szkole jestem w lingwistycznej: niemiecki 5x w tygodniu, włoski 4x (z prawdziwym napalonym Włochem, który mówi po Włosku i nie uznaje polskiego) i raz w tygodniu 45 minut z kobita, która jest uosobieniem przedmiotu, który uczy- lingua latina! . Oj, ale o niej pisać to temat- rzeka...ja wiem ze wkuwanie tych wszystkich tabelek będzie nudne i żmudne, a bron boże traf na złego belfra, wtedy łacina może stać się koszmarem. Ja uwielbiam łacinę, w 80% przez naszą Puellę. A sentencje łacińskie? Poezja... A co do tematu strojów: szczęśliwam, bo znalazłam w szafie mamy zakurzony skarb- czarną sukieneczkę z białym kołnierzykiem, taka w stylu 100% Twiggy (tylko moja figura 0% Twiggy ).Przy okazji wklejam fotki kilku fajnych kreacji... Co o nich sądzicie? Ta pierwsza to niemalże IDENTYCZNA jak moja ![]() (tylko bez tych pasków, jedynie kołnierzyk- a kołnierzyk dokąłdnie taki jak w tej drugiej )I jeszcze nad mejkapem myślę...
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide w nowych ruraskach
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialm na zdjęciu babeczke od łaciny, wydaje się sympatyczna, zobaczymy jak to bedzie z tym przekazywaniem wiedzy... Mam nadizje ze polubię łącinę
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

Co do stroju na rozpoczęcie to sama nie wiem. Chciałabym założyć czarne rurki + balerinki + biała bluzka ale problem jest w tym, że nie mam balerinek, a szpilki mi do tych rurek nie pasują

matura to bzdura ! ;D
wiesz... w sumie ja wolałabym nie byc polką ale cóż...