|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tońka - biżuteria według cyfrówki
2, 4 i 6 najlepsze!
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
1. Długość niezła
Ogółem kolczyki całkiem ok.2. Gdzieś już pisałam, że te kwiatki są urocze Kolczyki ładniejsze od poprzednich ![]() 3. Hm.. napiszę może tak, że stać Cię na ładniejsze Te poprawne, ale nie w moim guście.4. Przyjemne Do głowy przyszło mi słowo 'mrochnee' jak je zobaczyłam ![]() 5. Raczej na nie. Za pusto chyba.. 6. God.. Kamień - cudo. Ale w kolczykach coś mi nie gra... Jakby ta góra nie pasowała do dołu..
|
|
#1143 |
|
Wtajemniczenie
|
1.
2. nie mam do nich przekonania... 3. hmmm... średnio... 4. najbardziej mi się podobają ;D 5. w sumie... tylko troszkę mniej niż poprzednie ![]() 6. też ładne
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze ciekawe,
w drugich podoba mi się ten kwiatek, co do trzecich hmm.. ciężko powiedzieć, średnio mi się podobają.. A co do piątych, to wczoraj kombinowałam, jak zaczepić trzy kropelki, żeby ładnie to wyglądało i nie 'wchodziły' na siebie ![]() Ostatnie jak dla mnie najlepsze
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Ale widzę, że mało komu podobają się trzecie - a ja jestem niesamowicie szczęśliwa, że wreszcie znalazłam korale, które pasowałyby mi do tych przekładek. I z samych kolczyków które dzięki temu powstały, jestem zadowolona.
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsze(ślicznie skomponowałaś te kropelki) i ostatnie najbardziej mi się podobają.A ostatniego nie komentowałam,przepraszam, zabierałam się kilka razy i coś mi przeszkadzało.A podobały mi się wszystkie,absolutnie,szcz ególnie column,cosmojet i baroczki
Zawieszki same w sobie są cudne,trochę mnie dołuje,że praktycznie żadnej inwencji nie wymagają...zaciskasz zawieszkę i włala-jak od jubilera
|
|
#1147 |
|
Rozeznanie
|
Dwie ostatnie pary podobają mi się najbardziej.
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Zadomowienie
|
Toniu, a mi trzecie sie wlasnie bardzo podobaja...no i jeszcze dwie ostatnie pary
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Far - nareszcie komuś się spodobały. Zaczynało mi być ich żal. Caffi - od braku komentarza jeszcze nikt nie umarł, aczkolwiek zastanawiałam się, gdzie się podziewasz i Twoje prace również. Poza tym miałam rację co do mojej mamy. Jak zobaczyła wszystko, co przytachałam, to przy każdej kolejnej zawieszce jaką jej pokazywałam, słychać było: "TO CHCĘ!".
|
|
|
|
|
#1150 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1151 |
|
Rozeznanie
|
Hehe,masz się z nią...Nie pokazuj
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie pierwsze, świetny pomysł z tymi oczkami między koralikami
|
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6209217 ciekawy pomysl...
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ślicznośći
![]() Całkiem inne te Twoje kolczyki Wszystkie pary śliczne - jednak najmniej podoba mi sie 3 para - z resztą nigdy nie podobała mi sie taka forma kolczyków
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
Najładniejsze 1 - takie długie, śliczny kolor i forma oraz 6 - piękne kamienie, forma i ciekawe kolorystycznie. Dłużej zatrzymałam sie też przey 4. Przy 3 krótko, ale to kolczyki nie do wszystkiego, muszą mieć odpowiedni ciuch
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Od ostatniego załącznika narobiłam trochę tego i znowu zmieniłam tło. Z materiałem jest za dużo zachodu i jakieś takie przyciemnawe zdjęcia wychodzą...
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
Według mnie trójeczki najładniejsze
A co siedzi w ostatnich? I czy nie jest to do góry nogami w jednym kolczyku?
|
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
1-o, bardzo ciekawe
![]() 2-kompozycja bardzo bardzo, z kolorem gorzej choć nie aż taki "piżdżący" ![]() 3-ładne, ale przy innych, to kompozycja prosta (ale się czepiam )4-czegoś mi brakuje w nich... 5-o, co za ujęcie tych owali ale nie podoba mi się to, co pozawieszałaś :/6-piękne
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Trzy pierwsze pary są śliczne!
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej podoba mi sie 4 - w duzej mierze dzieki niecodziennym przekladkom - zdecydowanie sie wyrozniaja dzieki temu
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
od razu spodobały mi się pierwsze - śliczne
ale w 4 ta rureczka jest naprawdę urocza tylko czemu na dole kwarc dymny a nie jakieś cukierkowe gówienko?
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka - w ostatnich to szkło - taki szlif, że zależnie od kąta patrzenia jest szerokie na górze albo na dole.
Aisah - nie podoba Ci się w piątce forma, materiały czy coś innego? Mi tylko to tam pasowało. A to bali to są zwykłe przekładki ponakładane jedna na drugą. Monika, myślisz że skrzywdziłabym te przekładki nakładając tam coś landrynkowego?
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
w piątce materiały
forma fajna
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Mi oprócz szkła nic tam nie wchodzi. Minerały za drogo, a swarovskiego szkoda. Pomijam już kwestię wyzbycia się niektórych rzeczy.
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
nie posądzam ciebie o takie zbrodnie, ale muszę się przyznać, że ja bym chyba tak zrobiła
![]() [już nie wspominając o tym, że jakby dyndało tam coś z pogranicza szarości czy czerni - tak jak u ciebie - to na 100% nikomu bym ich nie oddała ]
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Wtajemniczenie
|
wszystkie śliczne
zwłaszcza pierwsze cztery pary![]() zdjęcie numer 5 powinno być zawieszone na gorze forum żeby służylo do nauki perfekcyjnych loopów ![]() szostka mi się najmniej podoba, bo mi ten swarek tam kolorem nie pasuje
|
|
|
#1170 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsze sa beazapelacyjnie najładniejsze. I te z kwiatkiem tez byłm chetnie załozyla
![]() Najwiecej zastrzezen mam do ostatnich - nic sie tam kupy nie trzyma mom zdaniem, ale kolorki w moim guscie. Najmiej podeszly mi te z lampworkami, bo za lamoworkami raczej nie przepadam Ale pierwsze sa C U D N E
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

Ogółem kolczyki całkiem ok.
Kolczyki ładniejsze od poprzednich 

Zawieszki same w sobie są cudne,trochę mnie dołuje,że praktycznie żadnej inwencji nie wymagają...zaciskasz zawieszkę i włala-jak od jubilera 

Poza tym miałam rację co do mojej mamy. Jak zobaczyła wszystko, co przytachałam, to przy każdej kolejnej zawieszce jaką jej pokazywałam, słychać było: "TO CHCĘ!". 

choć nie aż taki "piżdżący"