|
|
#1141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gratisy
no to fakt, ale ja np. jak ostatnio dostalam przekladki to byly uszkodzone..
drugie natomiast krzywe strasznie. niby okey i przekladki moga byc ale bye by byly dobrej jakosci. ;] ciekawe co dostane w zamowieniu ktore zlozylam;p licze ze dojdzie do srody se pochwale co dostalam :P
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
|
Zamówienie u Eltay'a
![]() Wartość zamówienia: 41zł Wartość gratisów: ok. 5zł. Ładnie dopasowane do zamówienia, nieuszkodzone ani nic w tym stylu. Crackle małe i duże, bigle srebrzone, linka, kuleczki zaciskowe i śliczne przekładki ![]() Qnszt.pl Wartość zamówienia: 108zł Gratisów zero jak zwykle :P Za to do Kuferka poszło
|
|
|
#1143 |
|
Rozeznanie
|
za zamówienie 300zł od onyksu dostałam dużo przepięknych gratisów, jestem strasznie zadowolona
|
|
#1144 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzis odebralam paczke z allegro od Majorrete czy jakos tak :P
oczywiscie gratisu brak... :P ale i tak sie ciesze ! wreszcie druttt ! a qnszt i artfan w drodze !
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj dostałam przesyłkę od eltay-sc za ok 30 zł.
Gratisy to 6 kul po dwie z każdego rodzaju (wszystkie wielkość 14 lub 12 mm - nie sprawdzałam jeszcze) Unakit (zamawiałam 10mm więc pasuje) Jaspis ale nie wiem jaki Jaspis krajobrazowy (też zamawiałam 10 mm) Dzisiaj pewnie przyjdzie przesyłka z CostumeJewel ale pewnie jej odebrać nie będę mogła bo paniom na poczcie nie płacą przecież za pracę (dwa dni próbowałam odebrać awizo z eltaya i jeszcze inną przesyłkę nie związaną z biżuterią i nie mogłam - bo "mogłam przecież być o 11 w domu i przesyłkę odebrać, a jak się coś nie podoba to proszę iść do kierownika, oj on przecież pracuje do 15")
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Od Eltaya dostałam 2 gratisy za zamówienie na 25zł, wartość gratisów to 2,15 (sprawdzałam)
1. Fioletowe małe bączki sztuk około 30 (zamawiałam inne fioletowe koraliki) 2. Bezbarwne kosteczki chyba 6 czy 8 mm (zamawiałam takie same tylko 4mm) jestem bardzo zadowolona !! |
|
|
|
|
#1147 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
a wiec dzis odebralam paczke z artfan zaskoczyli mnie gratisami
![]() zamowienie za 52,30 1.zawieszki z masy, takie jak na 1 zdjeciu tyle ze sa biale - (2szt) -1,20 2.Bączki metalowe 12mm (2szt)-2,40 ![]() ![]() 3.no i 4 takie rurki, w paczce sa 10 wiec ich wartosc licze na 0.50 ;] razem gratisy : 4,10 ![]() naprawde sie przydadza i wykorzystam !a o to fotki
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
Zamówienie od Eltay za 50zl z przesyłka
![]() Gratisy jak na zdjęciu i jeszcze zamiast 1 opakowania kuleczek bali dostałam 2! (bardzo potrzebowałam, więc zadzwoniłam do pani Magdy i się okazało, ze jeszcze nie wysłali i dołozono mi).
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio mniej gratisów wysyła BS, przynajmniej do mnie może dlatego ,że mam już 7% upust, śK 2 nie wysłał mi nigdy gratisu, tak sam od siebie tylko przy ostatniej przesyłce pomylono kostki ażurowe srebrne i jednej mi zabrakło, więc dosłali a tą co pomylona poproszono żebym sobie zostawiła jako gratis- bardzo miłe. U pewnego sprzedawcy z all. musiałam odsyłać w takiej sytuacji, ale już u nich nie kupuję. W korallo tez mam upust stały 6% jako stała klientka. Z artfanu dostałam 3 pary przekładek metalowych jako gratis.
Dziś dostałam gratisy z SN (pierwszy raz zamawiałam) za zamówienie ok. 102 zł: 4 fasetowane kule 8 opalitu, dwie duże monety szkła weneckiego przezroczyste i 10 kulek mokaitu 6. Wszystko wykorzystam i mimo długiego oczekiwania na przesyłkę miło jest dostać takie drobiazgi.
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zadomowienie
|
Gratisy od Eltay (zamówienie za 125zł) i od Skarbów Natury (zamówienie za 116zł)
|
|
#1152 |
|
Rozeznanie
|
Ja dziś odebrałam przesyłkę od Impresjaart, ale nie było żadnych gratisików, no, ale zamówienie było skromne 47 zł
Już od jakiegoś czasu się zbieram, żeby zrobić zdjęcie gratisów z SN i coś mi to nie wychodzi
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzsiaj dostałam przesyłkę z CJ z allegro i nic nie dostałam
![]() Co prawda zamówienie za 30zł ![]() zawiodłam się na CJ bo nie dość że nie dał mi gratisów, to jeszcze w 3 paczuszkach było o 2 rzeczy za mało
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
Ale w tych 3 paczuszkach co miałaś? Koraliki, szpilki, zaciski?
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymalam - musze spytac:
ktoras z Was liczy w ogole paczuszki gdzie jest drobnica lub wiecej niz np. 20szt czegos? Albo wazy jesli ma byc 10 gram?
|
|
#1156 |
|
Zadomowienie
|
Rzadko liczę karabińczyki albo bigle tylko jeśli na oko się coś nie zgadza.
Ale zawsze liczę co do jednego zaciska i łapaczki! Żart oczywiście
|
|
#1157 |
|
Rozeznanie
|
Raz się uparłam i liczyłam szpilki od eltay'a - bo wysłali mi nie takie jakie chciałam. I liczyłam. Potem okazało się, że szpilek było 164
a do tego wysłali mi jeszcze tą 100 takie jakie powinny być po mojej reklamacji Bigle też czasem liczę, ale kuleczek zaciskowych [1.8mm] to już nie
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówienie od ellect na 77 zł.
Zero gratisów.
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie odebrałam paczkę z eltaya, kolejna to moja 3 przesyłka od nich była i powiem że przeszli sami siebie! Gratisy- 3 paczki drobnicy, paczka listków , paczka walcy centymetrowych, 5 metrów linki i cztery wielkie cieniowane korale, wszystko oczywiście pasuje do innych rzeczy w zamówieniu( typu brałam ciemniejsze listki dostałam jaśniejsze, brałam pomarańczową drobnice dostałam pasujaca zieloną...)fakt paczka była duża bo brałam z koleżanką ok 60 zeta płaciłam, cudnie że gratisy były oddzielnie zapakowane i tak miałam problem z rozdzieleniem co moje co kumpeli a tak super nie musiałam sie domyślać że gratis to gratis. A i jeszcze to że w chyba w jednym tylko przypadku było parę rzeczy mniej niż miało być ( zamiast 16 - 14 przekładek) w dwóch przypadkach było tyle ile powinno być a kilkanaście razy to było o około 15- 20 procent przedmiotów wiecej niż w zamówieniu( standard zamiast 8 korali 10!)a z dużymi przekładkami bali to szok był - 4 zamiast 2 i to dwa razy- ale to akurat kumpeli nie moje było ;-((((
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Co do liczenia, to ja tylko srebro liczę i to nie wszystko, tylko większe rzeczy...
Jeśli chodzi o gratisy, to zamawiałam pierwszy raz u kocie-oko na allegro i dostałam 6 koralików akrylowych... Cztery nawet całkiem całkiem, tyle że ja nie robię nic z plastiku, ale znam kogoś komu może się przyda...
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
CJ - zamowienie za 160zl - gratis 1szt crakli i 6 okraglych koralikow
Ale loopik pobil wszystko na glowe: W zamowieniu za 15zł (!) jako gratis dodatkowy kwiat z kwarcu. Niby niedrogi, ale gratis za tak male zakupy? Milusio
|
|
#1163 |
|
Rozeznanie
|
Zamówienie u CJ za 55 zł - gratisu brak, u Bostarbb malutkie za 40 zł [sam drut +bigle] również gratisu brak.
![]()
|
|
|
#1164 |
|
Wtajemniczenie
|
zastanawiam sie, czemu ja wczesniej nic tu nie pisalam...
no ale newev mind... dzisiaj zostalam pozytywnie zaskoczona przez SK2. zawsze slyszlama, ze gratisow nie daja. a tu-jest zamówienie za 50 zł, dostałam gratis 4 kropelki szklane, transparentne, dość duże. szkoda tylko, że jedna jest rozmiar większa od reszty ale i tak pewnie ją jakoś wykorzystam
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#1165 |
|
Rozeznanie
|
zamówienie z korallo za 114zł, ZERO gratisów!!! do tego dostałam okropnnie brzydki szaro bury riolit,który kompletnie nie przypomina tego pięknego zielonego kamienia na zdjęciu, a drucik 0,25 okazał się byc przerażająco cienki, nie wiem jak ja bede na nim wrapować :P
|
|
#1166 |
|
Zadomowienie
|
drucik 0.25 zawsze przecież jest cienki...
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Rozeznanie
|
ja wiem, to akurat moja wina, ale tego riolitu im nie daruje :P
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
a to jakaś reguła, że sklep ma dawać gratis?
|
|
#1169 |
|
Rozeznanie
|
przy poprzednich zamówieniach za mniejsze kwoty dostawałam od nich choć malutki gratisik, zawsze jakos tak miło się robi jak sie dostanie malutki prezencik
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.

se pochwale co dostalam :P