![]() |
#1141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Lewek Kochana, to Ty tez masz długi nosek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Wtajemniczenie
|
No to zawiodłaś mnie Lewku, jak mozna tak sie wyłamać z grupy Długonosych Czarownic Uroczych Niewątpliwie minus świtezianka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a od której strony Lewku od północy czy południa tak jak ja ![]() Switezianko i Czarowniczki wszystkie moje kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szyneczka Lewka miodzio,wlasnie próbowałam,już drugi raz ją robię ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj problem,żeby pogadać ciągle mnie wyrzuca z wizażu
![]() Niko zdecydowanie nosy nie są passe ![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę Nikuś, że ta dieta Ci służy ![]() ![]() Ja wczoraj na plotkach skosztowałam krewetek i powiem Wam, że pycha ![]() Dzisiaj pierwszy raz na diecie przekąsam orzeszki pistacjowe, muszę coś zmieniać. Mam nie lada problem, bo w weekend mamy urodziny naszego kolegi i imprezka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym kiedyś mi kolega powiedział, że wyglądam jak wiedźma ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
Cześć laseczki!!nie było mnie wcześniej bo u nas niesamowita zawierucha i nie było elektryczności.
Dorinko zjadłam na śniadanko jajecznicę z cebulą oczywiście bez chlebusia,na drugie plasterek piersi z kurczaka i czerwoną herbatę. Ugotowałam smaczną zupkę z kapusty ,papryki,pomidorów i oliwy z oliwek ,przyprawiłam ziołami...chyba jest ok? Dzisiaj jest trochę lepiej,najtrudniej wytrzymać mi bez owoców i słodyczy.Ale przyznaję się że nie zgrzeszyłam! Co do tematu nosa ,to ja niestety mam mały i zaokraglony,podobno długi nos jest szlachecki...
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cieszę sie, że szyneczka smakowała, ja też ja często robię i czasami tyż wychodzi za słona - kwestia wprawy. Dorinko, ja jakoś nie mogę się przekonać do tych owoców morza, krewetki.....fuj... na sam widok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Jak już się dorwałam to napiszę wszystko
![]() Więc ja do Warszawy się nie przenoszę Niko, ja tu mieszkam od 11 lat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana, witaj w Klubie Czarowniczek.
Lewek Kochana, to Ty zapewne z Białegostoku pochodzisz lub okolic? Dorinko Kochana, a ja lubie Warszawkę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
Neska to jesteś strzelcem!żebym to ja miała jeszcze Twoją wagę,ja jestem szatynką,mam szaro-niebieskie oczy.
#1153 |
Zakorzenienie
|
heeeeeeee ja też mam dłuuuugi nos hahahha niesamowite
świtezianko po co do Warszawy do pracy chciałabym być wiochmenką na stałe, z własną jakąś firmą, albo chociaż w jakimś mniejszym miejscu niż stolica , ale chyba na marzeniach się skończy..... mam dość Warszawy |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tam gdzie dałam przecinek miało byc ''i'' ![]() Bo tylko Ewitar wraca ![]() ![]() Moja Ty Warszawianko kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Wtajemniczenie
|
Nesko Kochana, dobrze, że nas jest więcje z tymi duzymi nosami, ale i tak sie zapewne okaże, że wygladam najgorzej
![]() Kochana , mieszkałam przez 2 lata w jednym z mniejszych miast w Polsce - nad morzem - było bosko, sympatyczni ludzie, pełni ciepła, ale ciągnęło mnie do tej smierdzącej warszawki jak cholera - tu jestem u siebie, choc nie lubie tego ludzkiego natłoku i chamstwa , ktore sie tu panoszy. W mniejszych miastach obserwuję wzajemny ludzki szacunek i sympatię do bliźnich, w Warszawie tego mi brakuje. Dodko Kochana, urode masz niewątpliwie oryginalną, ale z Klubu Długonosych Czarowniczek wyłamałaś się tak jak lewek - oj nieładnie!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
ŚWITEZIANKO ja też lubię Warszawę, mam tu swoje ulubione miejsca, swoich przyjaciół, ale mieszkać wolę na obrzeżach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Neska witaj w klubie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana, ja tez bedę mieszkać w okolicach Warszawy, ale pzrerażaja mnie dojazdy w korkach, w dodatku będę musiala jak zwykle radzic sobie ze wszystkim sama - ale to juz inna opowieść.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Wtajemniczenie
|
Oj Niko, dobrze , że zwróciłąś uwage, alez się arystokratycznie poczułam, nie wiem tylko, czy nie powinnam wychodowac jeszcze sumiastych wąsiskow do owego szlacheckiego oblicza?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Nikuś i Sabbath ja się wybiotę do tych Waszych Katowic, mój kochany tam często jeździ służbowo, więc się z nim następnym razem zabieram.
Już ja Was tam znajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana,
to gdzie Ty przebywasz te 360 km. od Warszawki - zdradzisz tajemnicę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Wtajemniczenie
|
Oj Dorinko Kochana,
dopadnij Nike i Sabbath i wycałuj ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
a jaki Ty masz na dzis jadłospis? Zdradzisz nam tajemnicę? Może ja też coś zaczerpne z żywieniowych pomysłow? Na sniadanko pożarłam dziś 23 kromki pieczywa jakiegoś Fit ryżowego, czy kukurydzianego - już sama nie wiem, tylko to bowiem miałam w pracy? Pewnie zgrzeszyłam, co Moje Ekspertki Żywieniowe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie jadę do pracy krócej niż wówczas gdy mieszkałam w samej Warszawie ![]() Także nie martw się tym, może się okazać, że nie jest źle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
juz niestety sprawdziąłm : ode mnie dojazd trwa ponad 1,5 godziny w korkach niesamowitych, a takiej porze roku jaka nam kroluje teraz, to obawiam się, że ponad 2. W dodatku nie mam kierowcy, tylko smaa sie nudze niemiłośiernie w korkach |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Mój jadłospis dzisiejszy :
śniadanie- jajecznica z pieczarkami serek wiejski light 30 szt. orzeszków pistacjowych tuńczyk + jajeczko+ pomidor W domu- omlet dietetyczny z pieczarkami + plasterek sera żółtego light na wierzch. ![]() To Twoje pieczywko ryżowe to ponoć bardzo niezdrowe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry wszystkim
![]() 41 lat 168cm - wagi nie podam, no może za rok, jak schudnę (teraz dużo wyżej niż wasza średnia ![]() kręcona blondynka oczy szaro- niebiekie nos zadarty facet - kochany od 20 lat córka też kochana od 16 lat z Warszawy, którą nauczyła mnie kochać moja córcia, pięknie o niej mówi i puszcza mi płytę Marysi Peszek "Miastomania", mówiąc, że to o Warszawie i żebym posłuchała jakie to piękne minusy - słaba ![]() plusy - silna ![]() lubię ludzi, lubię to co robię raczej wywieram na spotkanych osobach dobre wrażenie nietoleruję nielojalności pa pa |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.