Panny Młode z Krakowa!!! - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-17, 23:04   #1141
dzonksik
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!

no wlasnie dlatego pytam o nie, bo jak sobie przejrzałam oferte krakowska to az mi sie nogi ugiely (swoja droga kto to kupuje... )
i w miedzyczasie , czekajc na odpowiedz, postanowilam kupic kwiaty dla mam a dla tatusiow widzialam bardzo dobre wina w galerii krakowskiej w takich drewnianych , elegenckich pudeleczkach. Do tego wrzuce im chyba jakis liscik od siebie, nie wiem czy moj luby tez tak zrobi ale ja bym chciala moim rodzicom za tyle rzeczy podziekowac, ze czuje sie w obowiazku cos wyskrobac.
No i mam nadzieje, ze to wystarczy.....
Planuje im jeszcze zrobic niespodzianke jak sie uda i wysiwetlic w czasie tych calych podziekowan film z naszymi zdjeciami wspolnymi od malego az do teraz, z jakichs rodzinnych wakacji, z ich mlodosci, itp.. sprobuje to ulozyc jakos chronologicznie i podrastrowac jakies special efects moze cos z tego wyjdzie heheh.
Nie wiem tylko skad jeszcze wezme rzutnik i ekran, ale.... dam rade.
Mam nadzieje, ze nie smierdzi to jakąs wiocha.... myslalam nad tym dlugo i wciaz jestem przekonana, wiec mysle ze nie zrobie im ani sobie wstydu

dzonksik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 09:01   #1142
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzonksik Pokaż wiadomość
no wlasnie dlatego pytam o nie, bo jak sobie przejrzałam oferte krakowska to az mi sie nogi ugiely (swoja droga kto to kupuje... )
i w miedzyczasie , czekajc na odpowiedz, postanowilam kupic kwiaty dla mam a dla tatusiow widzialam bardzo dobre wina w galerii krakowskiej w takich drewnianych , elegenckich pudeleczkach. Do tego wrzuce im chyba jakis liscik od siebie, nie wiem czy moj luby tez tak zrobi ale ja bym chciala moim rodzicom za tyle rzeczy podziekowac, ze czuje sie w obowiazku cos wyskrobac.
No i mam nadzieje, ze to wystarczy.....
Planuje im jeszcze zrobic niespodzianke jak sie uda i wysiwetlic w czasie tych calych podziekowan film z naszymi zdjeciami wspolnymi od malego az do teraz, z jakichs rodzinnych wakacji, z ich mlodosci, itp.. sprobuje to ulozyc jakos chronologicznie i podrastrowac jakies special efects moze cos z tego wyjdzie heheh.
Nie wiem tylko skad jeszcze wezme rzutnik i ekran, ale.... dam rade.
Mam nadzieje, ze nie smierdzi to jakąs wiocha.... myslalam nad tym dlugo i wciaz jestem przekonana, wiec mysle ze nie zrobie im ani sobie wstydu
Fajny pomysł z winkiem i kwiatami my dajemy rodzicom kosze kwiatów, moja mama nie interesuje się weselem i ślubem więc nie będę szaleć, a rodzicom mojego TŻ coś musimy ekstra dać myślałam o jakimś wypadzie dla ich dwójki żeby mieli taki romantyczny czas tylko dla siebie

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 09:29   #1143
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Fajny pomysł z winkiem i kwiatami my dajemy rodzicom kosze kwiatów, moja mama nie interesuje się weselem i ślubem więc nie będę szaleć, a rodzicom mojego TŻ coś musimy ekstra dać myślałam o jakimś wypadzie dla ich dwójki żeby mieli taki romantyczny czas tylko dla siebie
a nie boisz sie, ze Twoim rodzicom moze byc przykro jak sie dowiedza, ze rodzice TZa dostali od was fajna wycieczke a oni tylko kwiaty?
my obojgu rodzicom damy to samo - na razie myslimy o kwiatach i zaproszeniach do restauracji na romantyczna kolacje
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-18, 09:31   #1144
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a nie boisz sie, ze Twoim rodzicom moze byc przykro jak sie dowiedza, ze rodzice TZa dostali od was fajna wycieczke a oni tylko kwiaty?
my obojgu rodzicom damy to samo - na razie myslimy o kwiatach i zaproszeniach do restauracji na romantyczna kolacje
niestety nie mam taty (zmarł) a moja mama nie interesuje się mną zupełnie. Dostaną kwiaty na ślubie, a w podziękowaniu za pomoc rodzicom TŻ damy im coś jeszcze...oczywiście już po ślubie

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-06-18, 09:33   #1145
lain
Zakorzenienie

Cytat:
niestety nie mam taty (zmarł) a moja mama nie interesuje się mną zupełnie. Dostaną kwiaty na ślubie, a w podziękowaniu za pomoc rodzicom TŻ damy im coś jeszcze.
a no jesli to tak wyglada to rozumiem
Stary 2009-06-18, 09:35   #1146
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
a no jesli to tak wyglada to rozumiem
nie zrobiła bym tego w innej sytuacji I starałam się dawać mojej mamie dużo, ale to działa tylko w jedną strone i nie mówię tu o prezentach i innych takich...ehhh

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-06-18, 09:53   #1147
kamila1981
Raczkowanie

Witam wszystkie Panny Młode

Ja również wychodzę za mąż w tym rok niestety nie w Krakowie ale obecnie mieszkam w krk i mam pytanko ponieważ jestem na etapie poszukiwania bielizny do sukienki ślubnej i powiem szczerze że cenny kompletów troszki mnie przerażają dlatego mam prośbę jeżeli któraś z was wie o jakimś fajnym sklepie z bielizną to proszę o info
kamila1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 12:13   #1148
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paanti Pokaż wiadomość
Moj TŻ nie narzeka dłuuugo chcial zebym miała dluuuugie bo z takimi mnie poznal...potem niespodziewanie scielam odslaniajac kar to sie zakochal w takiej fryzurze a teraz to mi zostawia wolnosc wyboru grunt to pokazac plusy i minusy obu stanów :P

ale do ślubu kusi mnie scięcie ..tylko ze ja pragne miec welon i nie bede miala do czego przypiac
Będziesz miała do czego przypiąć - na takich krótkich włosach też się da. Po wymodelowaniu "odciąga się" górną warstwę włosów na bok, a na spodniej robi się kilka maleńkich kucyków związując je gumkami recepturkami. Potem całość przykrywasz wierzchnią warstwą włosów i wpinasz welon na grzebyku zahaczając go o te gumki

Cytat:
Napisane przez malenstwoKr Pokaż wiadomość
Ja też po ślubie mam zamiar założyć
Dziewczyny Wy macie suknie na kole czy bez koła??? bo już nie wiem na co się zdecydować. Nie podoba mi się jak przy przekraczaniu progu widać całe nogi, bo koło się uniesie. Z chęcią posłucham Waszych opini.
Zależy jaką masz suknię - jak szeroką, to bez koła będzie brzydko wyglądać, ponieważ straci fason. Ja miałam rybkę i mogłam wybrać - bez koła albo z kołem. Wzięłam bez koła i nie żałuję. Nic mi nie odstawało, suknia nie plątała się między nogami, miałam halkę z doszytą od kolan warstwą tiulu. I nie było problemu z wsiadaniem do samochodu obrotami w tańcu. Jak się nadaje to ja polecam

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie jakieś namiary na tani samochód do slubu? Wczioraj zadzwonilismy do wujka, który miał nas zawieźć. Dla nas było oczywiste, że po mnie w samochodzie jedzie Tż, świadek i kierowca (w tym wypadku wujek). A oni nam wczoraj mówią, że ciocia też musi jechać bo oni się nigdy nie rozstaja. Że takie są ich warunki. I co teraz?
A ciocia to gdzie się zmieści? Bo wbrew pozorom nawet przy wąskiej sukni potrzebujesz trochę miejsca z tyłu, żeby się nie wymiąć. My wynajęliśmy samochód z wypożyczalni, wyszło dużo taniej niż pożyczyć samochód do ślubu tylko na parę godzin.

Cytat:
achaaa dziekuje! A KIEDY TRZEBA PRZYJSC ZE SWIADKAMI ??oj sorki za capslook
My ze świadkami podeszliśmy w piątek wieczór, podpisali dokumenty, a my podczas mszy na ołtarzu. Nie chcieliśmy robić tego w sobotę, żeby nie było zamieszania.

Cytat:
Napisane przez midnite Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Mam do was pytanie, czy któraś z Was była na ul. długiej wybierać zaproszenia? Warto tam pójść? Czy jest duży wybór czy generalnie strata czasu?
Pozdrawiam
Duży wybór, a raczej olbrzymi ale na Allegro jest po prostu taniej.

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Hej, dołączam się do wątku. Dwa tygodnie temu się zaręczyliśmy i teraz czas już zacząć coś myśleć. I powiem szczerze, że jak słyszę sale, fotografowie, kamerzyści, zespoły, DJ-e, zaproszenie itd. to mnie przerażenie ogarnia.

Do tego to chyba trzeba mieć anielską cierpliwość i diabelską wytrwałość. I nie zrezygnować po drodze...
A ja myślę, że odrobinę rozsądku i przygotowania staną się fajnym etapem w Twoim życiu. Najlepiej usiądźcie, porozmawiajcie ze sobą i ustalcie jak wyobrażacie sobie ten dzień i tego się trzymajcie. Bo później pojawiają się tzw. doradcy hehehe i będą próbowali wprowadzać swoje modyfikacje. Grunt to mieć plan. Gratuluję zaręczyn i życzę Ci wspaniałych przygotowań.

Cytat:
Napisane przez dzonksik Pokaż wiadomość
czesc Dziewczyny.
Ratujcie
Potrzebuje zakupic podziekowania dla rodziców, winietki na stoł (czyste) oraz naklejki na pojemniki z ciastem weselnym, księgę gosci....
Bylam na Dlugiej ale tam jest taki szajs ... wszystko takie.. kolorowe i bardzo , delikatnie mowiac, strojne. A ja bym chciala cos delikatnego.
Mozecie mi polecic jakies miejsce? Slyszalam ze jest duzy wybor na giełdzie na Balicach. Wiecie cos o tym ?
Na Balicach mają parę sklepików i wybór jest tam niezły. Ale wszystko niestety w tym samym stylu. My po prostu sami zrobiliśmy.

Cytat:
Napisane przez kamila1981 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panny Młode

Ja również wychodzę za mąż w tym rok niestety nie w Krakowie ale obecnie mieszkam w krk i mam pytanko ponieważ jestem na etapie poszukiwania bielizny do sukienki ślubnej i powiem szczerze że cenny kompletów troszki mnie przerażają dlatego mam prośbę jeżeli któraś z was wie o jakimś fajnym sklepie z bielizną to proszę o info
Zależy jaki chcesz ten komplet. Ja poszukiwałam stanika który się po prostu będzie trzymał i kupiłam w Intimissimi dopiero, bo tam mieli małe obwody pod biustem.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-20, 17:40   #1149
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
ja też już po pierwszych rozdawaniach ufff...może nie będzie tak źle :P

Witaj Sysunio jejku strasznie dawno cie nie bylo - już zaczynałam się martwić cieszę się że wszystko u ciebie "do przodu "
pozdrawiam cieplutko hm a jakich butków szukasz ?

A więc się chwale !!! Wiem że jak zwykle o niebo pozniej niz zapowiadałam ale juz są wydrukowane na takim papierze jak chceliśmy - druk, projekt i skład własny Moje Zaproszenia mnie się bardzo podobają ... ale sama projektowałam więc licze się ze słowami krytyki dla mnie/nas było ważne by były klasyczne proste i z jemiołą
Zaproszenia bardzo orginalne Mnie sie podobaja to zdjecie dodaje uroku . Gratuluje pomysłu i checi

Co do butków to myśle albo nad czółenkami np z odkrytym palcem , albo chyba jakimis pełnymi z paseczkiem bo sandałki jednak nie pasuja mało eleganckie.

Ewurka tez myslałam o czymś takim wypad albo w Pl albo za granica , moze jakies Spa zobaczymy co z tego wyjdzie.

Justyna nie wiem jakie sa koszty ubrania auta bo nie pytałam o to szczerze mówiac bo wiem ze napewno jej to zlece. Mysle ze koszt nie jest duzy, jak cos to napisz do niej@ napewno c odpisze.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 19:48   #1150
malenstwoKr
Raczkowanie

Nie zawsze mam czas napisać,ale staram się na bieżąco czytać. Ostatnio na całe szczęście skończyliśmy poradnię rodzinną. Polecam bardzo na ul. Cegielnianej. Prowadzi bardzo młode małżeństwo, bardzo fajnie było. Mieliśmy dwa spotkania, na jednym fajną ankietę, na drugim porozmawialiśmy jak wygląda ślub w kościele.

A jak tam przygotowania?

http://www.suwaczek.pl/cache/5face29211.png
malenstwoKr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-25, 21:22   #1151
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie zawsze mam czas napisać,ale staram się na bieżąco czytać. Ostatnio na całe szczęście skończyliśmy poradnię rodzinną. Polecam bardzo na ul. Cegielnianej. Prowadzi bardzo młode małżeństwo, bardzo fajnie było. Mieliśmy dwa spotkania, na jednym fajną ankietę, na drugim porozmawialiśmy jak wygląda ślub w kościele.

A jak tam przygotowania?
ja zaczęłam mierzenie temperaturek...pani z poradni ( znajoma ) chyba bardzo się przejmuje swoją rolą i muszę mierzyć ...poza tym to wszystkie dokumenty - prawie już mamy u księdza, została poradnia i USC poza tym szukam biżuterii....
Maleństwo a masz jakieś namiary na to małżeństwo? maila, albo telefon?

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-06-25, 22:16   #1152
malenstwoKr
Raczkowanie

Cytat:
ja zaczęłam mierzenie temperaturek...pani z poradni ( znajoma ) chyba bardzo się przejmuje swoją rolą i muszę mierzyć ...poza tym to wszystkie dokumenty - prawie już mamy u księdza, została poradnia i USC poza tym szukam biżuterii....
Maleństwo a masz jakieś namiary na to małżeństwo? maila, albo telefon?
To jest kościół pod wezwaniem MB Salestyńskiej na ul.Cegielnianej rejon Łagiewnik. Poradnia jest w czwartek od 19.30 do 20.30. Nie mam niestety telefonu ani emaila ale powiem Ci że nieraz przychodzi to małżeństwo na 18-19.05 i odrazu przyjmują. Są 4 lata po ślubie, bardzo sympatyczni. Nie ma czegoś takiego że 3 pary i do widzenia. Starają się jak najwięcej przyjąć, nieraz dłużej przyjmują. Długo nie siedzi się, zazwyczaj koło 10-15 min, a jak się jest już w środku to bardzo szybko mija czas. Jak wcześniej przyjdziesz to wejście albo jest od drugiej strony albo przez kościół. Jakby coś to pytaj osób ktore będą się tam kręcić. Ale do nich naprawdę warto iść.

http://www.suwaczek.pl/cache/5face29211.png
malenstwoKr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-26, 17:40   #1153
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
To jest kościół pod wezwaniem MB Salestyńskiej na ul.Cegielnianej rejon Łagiewnik. Poradnia jest w czwartek od 19.30 do 20.30. Nie mam niestety telefonu ani emaila ale powiem Ci że nieraz przychodzi to małżeństwo na 18-19.05 i odrazu przyjmują. Są 4 lata po ślubie, bardzo sympatyczni. Nie ma czegoś takiego że 3 pary i do widzenia. Starają się jak najwięcej przyjąć, nieraz dłużej przyjmują. Długo nie siedzi się, zazwyczaj koło 10-15 min, a jak się jest już w środku to bardzo szybko mija czas. Jak wcześniej przyjdziesz to wejście albo jest od drugiej strony albo przez kościół. Jakby coś to pytaj osób ktore będą się tam kręcić. Ale do nich naprawdę warto iść.
tylko, że my nie mamy za wiele czasu, bo aż 5 dni na zrobienie nauk i musieli byśmy umówić się wcześniej, jak przez email czy telefon...ale dziękuje

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-06-30, 12:09   #1154
Sysunia_d
Zakorzenienie

Juz mam neta Wracam do swiata zywych .

Stary 2009-06-30, 17:23   #1155
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Juz mam neta Wracam do swiata zywych .
No nareszcie już się stęskniłam

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-07-01, 12:23   #1156
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
No nareszcie już się stęskniłam
Jo tyż

A wiec jak tam wasze sprawy stoja ?

Ja nadal nie mam makijazystki i zaczyna mnie to martwic.

Pod koniec tyg chce zamówić wizytówki na stoły z tej samej serii co mam zaproszenia - dostałam jedna gratis i wyglada bardzo elegancko. Na dzien dzisiejszy mamy 80 osob potwierdzonych ale mysle ze bedzie około 100. Ta reszta dalej intensywnie mysli

Mam juz zamówionego ksiedza szczególy naszej mszy bedziemy omawiac heh dzien przed slubem bo nasz ksiadz 23 wraca z urlopu

Spowiedz mamy tylko jedna wiec zaczynam sie stresowac bo nie wiem jak to ksiadz przezyje na jeden raz , zawsze mozna bylo rozbic nie ktore sprawy na raty

Stary 2009-07-01, 16:36   #1157
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Jo tyż

A wiec jak tam wasze sprawy stoja ?

Ja nadal nie mam makijazystki i zaczyna mnie to martwic.

Pod koniec tyg chce zamówić wizytówki na stoły z tej samej serii co mam zaproszenia - dostałam jedna gratis i wyglada bardzo elegancko. Na dzien dzisiejszy mamy 80 osob potwierdzonych ale mysle ze bedzie około 100. Ta reszta dalej intensywnie mysli

Mam juz zamówionego ksiedza szczególy naszej mszy bedziemy omawiac heh dzien przed slubem bo nasz ksiadz 23 wraca z urlopu

Spowiedz mamy tylko jedna wiec zaczynam sie stresowac bo nie wiem jak to ksiadz przezyje na jeden raz , zawsze mozna bylo rozbic nie ktore sprawy na raty
My spowiedzi mamy dwie, jedną juz powinniśmy mieć i nie wiem jak to zrobimy o makijaż się nie martwię, jakoś to będzie wizytówki będziemy robić sami, szkoda pieniędzy, to i tak się póżniej wyrzuca Co do mszy to ja zajmuje się jej oprawą na razie mam modlitwę wiernych - kuzynka TŻ, psalm - druga kuzynka i czytania to jakiś wujek może
Zamówiłam biżuterie u angielskiej dziewczyny, model taki jak sobie upatrzyłam ciekawe co jej wyjdzie

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-07-06, 11:39   #1158
Velvetrope
Rozeznanie

Czy korzystałyście może w Kraowie z usług konsultantów ślubnych? Jeżeli tak, to czy możecie kogoś polecić?

Ja się cały czas się zastanawiam. Myślałam, że sama wszystko zorganizuję, ale zniknęło małopolskie forum ślubno-weeselne i zaczynam mieć problem Nie wiem czy sobie poradzę, choć chciałabym.

Edytowane przez Velvetrope
Czas edycji: 2009-07-06 o 11:41
Velvetrope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-06, 11:48   #1159
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Velvetrope Pokaż wiadomość
Ja się cały czas się zastanawiam. Myślałam, że sama wszystko zorganizuję, ale zniknęło małopolskie forum ślubno-weeselne i zaczynam mieć problem Nie wiem czy sobie poradzę, choć chciałabym.
jest jeszcze drugie takie forum http://www.weseleforum.pl/ podobna ilosc informacji co na tym ktore zniknelo w niewyjasnionych okolicznosciach
Stary 2009-07-06, 14:08   #1160
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy korzystałyście może w Kraowie z usług konsultantów ślubnych? Jeżeli tak, to czy możecie kogoś polecić?

Jasne że dasz radę!!! Każda z nas daje radę pomimo stresu, nerwów i jakiś okoliczności nie po drodze ale jak dla mnie to sama przyjemność, przygotowywać wszystko sama oprócz oczywiście ciasta, pieczenia, wbijania jajek i tym podobnych rzeczy hehe

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-07-06, 14:34   #1161
Velvetrope
Rozeznanie

Cytat:
jest jeszcze drugie takie forum http://www.weseleforum.pl/ podobna ilosc informacji co na tym ktore zniknelo w niewyjasnionych okolicznosciach
Dzięki za info. Mam nadzieję, że uda się tamto reaktywować. Przywykłam do niego, no i były tam głównie osoby z Krakowa, więc wymiana opinii była łatwiejsza (tak sądzę

Czas edycji: 2009-07-06 o 14:44
Stary 2009-07-06, 14:36   #1162
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za info. Mam nadzieję, że uda się tamto reaktywować. Przywykłam do niego, no i były tam głównie osoby z Krakowa, więc wymiana opinii była łatwiejsza (tak sądzę
na tym co podalam tez sa glownie osoby z Krk ja czerpie informacje z obu (no teraz to juz tylko z tego jak amto zniklo ) choc wydaje mi sie, ze na tym co podalam jest wiekszy ruch
Stary 2009-07-06, 14:44   #1163
Velvetrope
Rozeznanie

Cytat:
Jasne że dasz radę!!! Każda z nas daje radę pomimo stresu, nerwów i jakiś okoliczności nie po drodze ale jak dla mnie to sama przyjemność, przygotowywać wszystko sama oprócz oczywiście ciasta, pieczenia, wbijania jajek i tym podobnych rzeczy hehe
Dla mnie to też przyjemnośc, ale czasami również wątpilwości czy dam radę. Poza tym tamto forum było fajnym źródłem wiedzy ond. m.in. miejsc gdzie można urządzić wesele

Czas edycji: 2009-07-06 o 14:45
Stary 2009-07-06, 14:57   #1164
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie to też przyjemnośc, ale czasami również wątpilwości czy dam radę. Poza tym tamto forum było fajnym źródłem wiedzy ond. m.in. miejsc gdzie można urządzić wesele
To fakt, można na forach znależć potrzebne informacje a kiedy planujecie ślub?

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-07-07, 13:26   #1165
monissssssiiiiiiiiiiaaaaa
Raczkowanie

Avatar monissssssiiiiiiiiiiaaaaa

Cześć dziewczyny
Potrzebuje opini na temat zajazdu mogilskiego na Ulicy Klasztornej.
Ciężko mi coś zapleść na ten temat w internecie.
Wesele planujemy na 25.09.2010.
Z góry dzięki za pomoc
monissssssiiiiiiiiiiaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-07, 13:32   #1166
Velvetrope
Rozeznanie

Cytat:
to fakt, można na forach znależć potrzebne informacje a kiedy planujecie ślub?
vi. 2010
Stary 2009-07-07, 13:42   #1167
kroliczana
Przyczajenie

Cytat:

To ktore podalas to marna namiastka malopolskiego forum slubno -weselnego ( i mam wrazenie, ze nic sie na nim nie dzieje a watkow jest duzo, duzo mniej)... podobno administratorzy staraja sie przywrocic moje ukochane forum do zycia ale poki co bez skutku A tu slub juz za miesiac
kroliczana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 13:53   #1168
vilya
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monissssssiiiiiiiiiiaaaaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Potrzebuje opini na temat zajazdu mogilskiego na Ulicy Klasztornej.
Ciężko mi coś zapleść na ten temat w internecie.
Wesele planujemy na 25.09.2010.
Z góry dzięki za pomoc

Ja byłam tam zobaczyć półtorej roku temu. Cena była niewysoka ale jak zobaczyłam jak to wygląda to zrezygnowaliśmy. Wchodzi się od tyłu, tam wielki słup telegraficzny stoi, jakaś stara przyczepa. Mnie i mojemu TZ się nie podobało.
vilya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-12, 16:38   #1169
monkar
Raczkowanie

Czesc kochane!!!!Strasznie długo tutaj nie zagladałam...Do mojego slubu zostało równe 2 miesiące6 wrzesnia lece do Polski i wtedy sie zacznie stresik.Nie mam ani fryzury ustalonej,ani makijazystki,ani nawet moj K. nie ma garnituru...heheOgólnie mówiac jestem w czarnej dziurzeAle bede dzialacBuziaki i powodzenia
monkar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-13, 11:03   #1170
midnite
Raczkowanie

Witam Czy któraś z Was może mi polecić jakiś sklep z materiałami gdzie byłby wybór jeżeli chodzi o tiul? Byłam w takiej hurtowni za Rondem Matecznym ale mieli tylko jeden kolor tiulu welonowego, a moja suknia to kolor "naturalna biel" i obawiam się że mogę mieć kłopot ze znalezieniem odpowiedniego odcienia.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
midnite jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości