|
|
#1141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
no wlasnie dlatego pytam o nie, bo jak sobie przejrzałam oferte krakowska to az mi sie nogi ugiely (swoja droga kto to kupuje... )
i w miedzyczasie , czekajc na odpowiedz, postanowilam kupic kwiaty dla mam a dla tatusiow widzialam bardzo dobre wina w galerii krakowskiej w takich drewnianych , elegenckich pudeleczkach. Do tego wrzuce im chyba jakis liscik od siebie, nie wiem czy moj luby tez tak zrobi ale ja bym chciala moim rodzicom za tyle rzeczy podziekowac, ze czuje sie w obowiazku cos wyskrobac. No i mam nadzieje, ze to wystarczy..... Planuje im jeszcze zrobic niespodzianke jak sie uda i wysiwetlic w czasie tych calych podziekowan film z naszymi zdjeciami wspolnymi od malego az do teraz, z jakichs rodzinnych wakacji, z ich mlodosci, itp.. sprobuje to ulozyc jakos chronologicznie i podrastrowac jakies special efects moze cos z tego wyjdzie heheh. Nie wiem tylko skad jeszcze wezme rzutnik i ekran, ale.... dam rade. Mam nadzieje, ze nie smierdzi to jakąs wiocha.... myslalam nad tym dlugo i wciaz jestem przekonana, wiec mysle ze nie zrobie im ani sobie wstydu
|
#1142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my dajemy rodzicom kosze kwiatów, moja mama nie interesuje się weselem i ślubem więc nie będę szaleć, a rodzicom mojego TŻ coś musimy ekstra dać myślałam o jakimś wypadzie dla ich dwójki żeby mieli taki romantyczny czas tylko dla siebie
|
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my obojgu rodzicom damy to samo - na razie myslimy o kwiatach i zaproszeniach do restauracji na romantyczna kolacje
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Wtajemniczenie
|
nie zrobiła bym tego w innej sytuacji
I starałam się dawać mojej mamie dużo, ale to działa tylko w jedną strone i nie mówię tu o prezentach i innych takich...ehhh
|
|
|
|
#1147 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panny Młode
Ja również wychodzę za mąż w tym rok niestety nie w Krakowie ale obecnie mieszkam w krk i mam pytanko ponieważ jestem na etapie poszukiwania bielizny do sukienki ślubnej i powiem szczerze że cenny kompletów troszki mnie przerażają dlatego mam prośbę jeżeli któraś z was wie o jakimś fajnym sklepie z bielizną to proszę o info |
|
|
|
#1148 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do butków to myśle albo nad czółenkami np z odkrytym palcem , albo chyba jakimis pełnymi z paseczkiem bo sandałki jednak nie pasuja mało eleganckie. ![]() Ewurka tez myslałam o czymś takim wypad albo w Pl albo za granica , moze jakies Spa zobaczymy co z tego wyjdzie.Justyna nie wiem jakie sa koszty ubrania auta bo nie pytałam o to szczerze mówiac bo wiem ze napewno jej to zlece. Mysle ze koszt nie jest duzy, jak cos to napisz do niej@ napewno c odpisze.
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
Nie zawsze mam czas napisać,ale staram się na bieżąco czytać. Ostatnio na całe szczęście skończyliśmy poradnię rodzinną. Polecam bardzo na ul. Cegielnianej. Prowadzi bardzo młode małżeństwo, bardzo fajnie było. Mieliśmy dwa spotkania, na jednym fajną ankietę, na drugim porozmawialiśmy jak wygląda ślub w kościele.
A jak tam przygotowania? |
|
|
|
#1151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...poza tym to wszystkie dokumenty - prawie już mamy u księdza, została poradnia i USC poza tym szukam biżuterii....Maleństwo a masz jakieś namiary na to małżeństwo? maila, albo telefon? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Juz mam neta
Wracam do swiata zywych .
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Jo tyż
![]() A wiec jak tam wasze sprawy stoja ? Ja nadal nie mam makijazystki i zaczyna mnie to martwic. Pod koniec tyg chce zamówić wizytówki na stoły z tej samej serii co mam zaproszenia - dostałam jedna gratis i wyglada bardzo elegancko. Na dzien dzisiejszy mamy 80 osob potwierdzonych ale mysle ze bedzie około 100. Ta reszta dalej intensywnie mysli ![]() Mam juz zamówionego ksiedza szczególy naszej mszy bedziemy omawiac heh dzien przed slubem bo nasz ksiadz 23 wraca z urlopu ![]() Spowiedz mamy tylko jedna
|
#1157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o makijaż się nie martwię, jakoś to będzie wizytówki będziemy robić sami, szkoda pieniędzy, to i tak się póżniej wyrzuca Co do mszy to ja zajmuje się jej oprawą na razie mam modlitwę wiernych - kuzynka TŻ, psalm - druga kuzynka i czytania to jakiś wujek może Zamówiłam biżuterie u angielskiej dziewczyny, model taki jak sobie upatrzyłam ciekawe co jej wyjdzie
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Rozeznanie
|
Czy korzystałyście może w Kraowie z usług konsultantów ślubnych? Jeżeli tak, to czy możecie kogoś polecić?
Ja się cały czas się zastanawiam. Myślałam, że sama wszystko zorganizuję, ale zniknęło małopolskie forum ślubno-weeselne i zaczynam mieć problem Nie wiem czy sobie poradzę, choć chciałabym.
Edytowane przez Velvetrope Czas edycji: 2009-07-06 o 11:41 |
|
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.weseleforum.pl/ podobna ilosc informacji co na tym ktore zniknelo w niewyjasnionych okolicznosciach
|
|
|
|
|
#1160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak dla mnie to sama przyjemność, przygotowywać wszystko sama oprócz oczywiście ciasta, pieczenia, wbijania jajek i tym podobnych rzeczy hehe
|
|
|
|
|
#1161 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Velvetrope Czas edycji: 2009-07-06 o 14:44 |
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czerpie informacje z obu (no teraz to juz tylko z tego jak amto zniklo ) choc wydaje mi sie, ze na tym co podalam jest wiekszy ruch
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Velvetrope Czas edycji: 2009-07-06 o 14:45 |
|
|
|
|
#1164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kiedy planujecie ślub?
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Potrzebuje opini na temat zajazdu mogilskiego na Ulicy Klasztornej. Ciężko mi coś zapleść na ten temat w internecie. Wesele planujemy na 25.09.2010. Z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
#1166 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1167 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
To ktore podalas to marna namiastka malopolskiego forum slubno -weselnego A tu slub juz za miesiac |
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja byłam tam zobaczyć półtorej roku temu. Cena była niewysoka ale jak zobaczyłam jak to wygląda to zrezygnowaliśmy. Wchodzi się od tyłu, tam wielki słup telegraficzny stoi, jakaś stara przyczepa. Mnie i mojemu TZ się nie podobało. |
|
|
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
Czesc kochane!!!!Strasznie długo tutaj nie zagladałam...Do mojego slubu zostało równe 2 miesiące
![]() 6 wrzesnia lece do Polski i wtedy sie zacznie stresik.Nie mam ani fryzury ustalonej,ani makijazystki,ani nawet moj K. nie ma garnituru...hehe Ogólnie mówiac jestem w czarnej dziurze Ale bede dzialac Buziaki i powodzenia
|
|
|
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Czy któraś z Was może mi polecić jakiś sklep z materiałami gdzie byłby wybór jeżeli chodzi o tiul? Byłam w takiej hurtowni za Rondem Matecznym ale mieli tylko jeden kolor tiulu welonowego, a moja suknia to kolor "naturalna biel" i obawiam się że mogę mieć kłopot ze znalezieniem odpowiedniego odcienia.Z góry dziękuję i pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

moze cos z tego wyjdzie heheh. 

my dajemy rodzicom kosze kwiatów, moja mama nie interesuje się weselem i ślubem więc nie będę szaleć, a rodzicom mojego TŻ coś musimy ekstra dać

i zaczyna mnie to martwic. 
Ale bede dzialac