|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cudaki Me!!!
Śliczne pudełeczko i karteczka
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż niczym mnie już nie zaskoczysz, bo juz wiem, że zaskakujesz co rusz jakimś nowym pomysłem. Pudełeczko rewelka (kolczyki też).
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#1143 |
|
Rozeznanie
|
oj kamilcia zaskakujesz i to bardzo śliczne pudełeczko.
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
kamilcia ja to jak zwykle z opóźnieniem... Pudełeczko jest fantastyczne! U mnie śnieg pada, właśnie wróciłam ze spaceru z psem a jak tu zajrzałam, to od razu cieplej mi się zrobiło
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz prawie dwa miesiące upłyną od kiedy ostatnie prace wstawiałam, strasznie mi wstyd że tak długo świeciło pustkami ale teraz nadrabiam...
przede wszytki z całego serca muszę Wam podziękować za te miłe słowa...jesteście kochane wszystkie razem i każda z osobna...dziękuję część cudaków poszła w świat ale co się da to odzyskam i wstawię... to może na początek troszkę karteczek Imieninowe Tadzikowe i tu wielki buziak dla Mgławicy, bez jej pomocy nie powstały by te karteczki.
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejne to jeszcze cieplutkie pierwsze karteczki świąteczne. Ta pierwsza czerwona jeszcze chyba wpadnie pod moje paluszki.
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
no i na koniec moja wczorajsza duma...skrapuszki dla koleżanek na mikołajki...to nie wszystkie jakie poczyniłam ale innych na razie nie mogę pokazać
w moim wątku na decu też jest cosik nowego...zapraszam
|
|
#1148 | |
|
Konto usunięte
|
Kamilciu, kartki są super, zwłaszcza Imieninowa Tadzikowa.
Cytat:
Użyłaś gotowych wkładów, czy robiłaś samodzielnie? ![]() ![]() Fajny pomysł, aby notes zamknąć na haftki... Idę oglądać deku.... <drep, drep, drep....>
|
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Maro do łóżka a nie na decu...ja też już uciekam ale ślicznie dziękuję za miłe słowa i wizyte u mnie
jako wkładu użyłam tych żółtych karteczek przylepnych
|
|
#1150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Świetny pomysł z tymi samoprzylepnymi karteczkami... Jak się skończą, można włożyć nowy wkład i cieszyć się pięknem notesu przez bardzo długi czas... Ekstra! |
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Rozeznanie
|
po pierwsze
![]() karteczki śliczne, mój faworyt to ta czerwona ( ciekawe z czego zrobiłaś rameczkę) i granatowa z choinką ( choinka zrobiona pudrem? już żałuję, ze go nie kupiłam) widzę, ze ciebie też nie ominął szał scrapuszek - śliczne są te maleństwa, zwłaszcza te w brązach
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Kami przeliczne kartki naj naj dla mnei to pierwsza granatowa uwielbiam taka tonacje
![]() L.
|
|
#1153 |
|
CraftMod
|
Piekne!
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
jak fajnie się wstaje i od rana czyta takie fajne słowa
Maro czy ty w ogóle spałaś? Kładę się ty nie śpisz, wstaję Ty tu już jesteś...szok...z tymi karteczkami to rzeczywiście tak jest, bardzo łatwo można je uzupełnić Aniu oj lej mnie, lej ile wlezie...oczywiście żartuje sobie...Słonko choinka zrobiona jest ...pastą strukturalną...jest świetna...tworzy taką lekko gumową powłokę...w tej pierwszej czerwonej czegoś mi brakuje...jeżeli mówisz o tej z ostrokrzewami jest to wycinanka laserowa...a za wizytę i te wszystkie miłe słowa wielki buziak dla Ciebie Ludka ślicznie dziękuję nir buziak dla Ciebie
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
Przesliczne a te notesy to mnie cos przesladuja az sie prosza zebym zaczela dzialac
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
nela ja nawet nie wiem na co tu czekać...papier, linijka,nóż do ręki i do pracy...dziękuję za wizytę i
|
|
#1157 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mama mnie obudziła o północy i już nie mogłam później zasnąć, bo jestem chora i czuję się umierająco... i to mi utrudnia zasypianie... ![]() |
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko po prostu rewelacyjne i na najwyższym poziomie
Strasznie podobają mi się karteczki imieninowe i te świąteczne też. Scrapkowe cuda mnie powaliły |
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilciu wszystko piekne, ta imieninowa karteczka bardzo pomyslowa, slicznie wyszla
Swiateczne cudne,a scrapuszka to juz nawet nie wspomne...
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilciu
- ja bym chciała wszystko ale cóż tak nie można - nie można wszystkiego mieć
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
No tak cisza cisza i bum Kamilcia otwarła worek z prackami
![]() śliczne karteczki, śliczne notesiki - miło nacieszyc oko ![]() P.S, Dlaczego nie ma cię na papierowym hmm? |
|
|
|
|
#1162 |
|
Wtajemniczenie
|
Kartki imieninowe są superaśne
![]() Scrapuszka śliczne, zazdroszczowuję zielonych kwiatków )
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie, śliczne prace zrobiłaś. Twoja wiadomość otrzymałam, ale niestety nie dałam rady z kartką na konkurs
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
Idę stąd... nie godna jestem napawać swoich oczu takimi pięknościami
|
|
|
#1165 | |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
Cytat:
btw: gratuluje!!! witam wsrod zielonych
"rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę czasu "Edytowane przez Owieczka666 Czas edycji: 2007-12-09 o 12:02 |
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Rozeznanie
|
piękne wszystkie pracki zresztą jak zawsze.
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilciu Piękne dzieła
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeech... normalnie eeeech... i już. To wszystko Kamilcia. Ja sobie mogę tylko powzdychac patrząc na "cuda" wykonane Twoimi rączkami.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#1169 |
|
Rozeznanie
|
No tak.hmmmm....Piękne,tylko podziwiać
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie powinnam uczyć się do koła ale co tam forum ważniejsze...mama cosik dla was ale najpierw podziękowania:
castilia z całego serducha dziękuję sagap buziak ogromniasty dla Ciebie GLINKO wszystkiego to może nie ale cosik może kiedyś uda sie wyczarować, dziękuję bewix nie ma mnie na papierowym bo nie miałam kiedy uporządkować wątek...wiem leniuch ze mnie ale postaram sie kiedyś to zmienić...dziękuję mamutko pomysł na kartki zaczerpnięty od naszej kochanej Mgławicy (dostałam od niej taką już zrobioną, przerobiłam tylko na swoje potrzeby), poratowała mnie kiedyś w ostatniej chwili...dziękuję za miłe słowa Asiu buziak leci do Ciebie marikusia ty niegodna, co za głupoty mi tu opowiadasz...wracaj mi tu szybko, czekam na twoje zdanie...WRACAJ!!!...a tu proszę całus na zachętę ![]() Owieczko miło Cię tu widzieć po powrocie i dziękuję ja tylko potrafię aga97 dziękuję ślicznie arizoona buziakuję ogromniaście i dziękuję hejasz cioteczko ty jesteś jedną z niewielu osób która ma coś mojego a najśmieszniejsze jest to, że jest to jedna z moich pierwszych kartek (wstyd) a pamiętam jak wtedy mi się podobała a teraz... dziękuję Ci za miłe słowa iwaniwiol dziękuję całym serduchem no to teraz czas na kartki...jest ich troszkę ale mam nadzieję że nie zanudzę...
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

- ja bym chciała wszystko ale cóż tak nie można - nie można wszystkiego mieć
dziękuję Ci za miłe słowa