![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cudaki Me!!!
Śliczne pudełeczko i karteczka
![]()
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
No cóż niczym mnie już nie zaskoczysz, bo juz wiem, że zaskakujesz co rusz jakimś nowym pomysłem. Pudełeczko rewelka (kolczyki też).
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Rozeznanie
|
oj kamilcia zaskakujesz i to bardzo śliczne pudełeczko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
kamilcia ja to jak zwykle z opóźnieniem... Pudełeczko jest fantastyczne! U mnie śnieg pada, właśnie wróciłam ze spaceru z psem a jak tu zajrzałam, to od razu cieplej mi się zrobiło
![]()
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
zaraz prawie dwa miesiące upłyną od kiedy ostatnie prace wstawiałam, strasznie mi wstyd że tak długo świeciło pustkami ale teraz nadrabiam...
przede wszytki z całego serca muszę Wam podziękować za te miłe słowa...jesteście kochane wszystkie razem i każda z osobna...dziękuję ![]() część cudaków poszła w świat ale co się da to odzyskam i wstawię... to może na początek troszkę karteczek Imieninowe Tadzikowe i tu wielki buziak dla Mgławicy, bez jej pomocy nie powstały by te karteczki.
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Kolejne to jeszcze cieplutkie pierwsze karteczki świąteczne. Ta pierwsza czerwona jeszcze chyba wpadnie pod moje paluszki.
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
no i na koniec moja wczorajsza duma...skrapuszki dla koleżanek na mikołajki...to nie wszystkie jakie poczyniłam ale innych na razie nie mogę pokazać
w moim wątku na decu też jest cosik nowego...zapraszam
![]() |
#1148 | |
Konto usunięte
|
Kamilciu, kartki są super, zwłaszcza Imieninowa Tadzikowa.
![]() Cytat:
![]() Użyłaś gotowych wkładów, czy robiłaś samodzielnie? ![]() ![]() Fajny pomysł, aby notes zamknąć na haftki... ![]() Idę oglądać deku.... <drep, drep, drep....> ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Maro do łóżka a nie na decu...ja też już uciekam ale ślicznie dziękuję za miłe słowa i wizyte u mnie
![]() jako wkładu użyłam tych żółtych karteczek przylepnych
![]() |
#1150 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Świetny pomysł z tymi samoprzylepnymi karteczkami... ![]() ![]() ![]() Jak się skończą, można włożyć nowy wkład i cieszyć się pięknem notesu przez bardzo długi czas... Ekstra! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Rozeznanie
|
po pierwsze
![]() ![]() karteczki śliczne, mój faworyt to ta czerwona ( ciekawe z czego zrobiłaś rameczkę) i granatowa z choinką ( choinka zrobiona pudrem? już żałuję, ze go nie kupiłam) widzę, ze ciebie też nie ominął szał scrapuszek - śliczne są te maleństwa, zwłaszcza te w brązach ![]()
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Kami przeliczne kartki naj naj dla mnei to pierwsza granatowa uwielbiam taka tonacje
![]() L.
![]() |
#1153 |
CraftMod
|
Piekne!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
jak fajnie się wstaje i od rana czyta takie fajne słowa
![]() Maro czy ty w ogóle spałaś? Kładę się ty nie śpisz, wstaję Ty tu już jesteś...szok...z tymi karteczkami to rzeczywiście tak jest, bardzo łatwo można je uzupełnić ![]() Aniu oj lej mnie, lej ile wlezie...oczywiście żartuje sobie...Słonko choinka zrobiona jest ...pastą strukturalną...jest świetna...tworzy taką lekko gumową powłokę...w tej pierwszej czerwonej czegoś mi brakuje...jeżeli mówisz o tej z ostrokrzewami jest to wycinanka laserowa...a za wizytę i te wszystkie miłe słowa wielki buziak dla Ciebie ![]() Ludka ślicznie dziękuję ![]() nir buziak dla Ciebie ![]()
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
Przesliczne a te notesy to mnie cos przesladuja az sie prosza zebym zaczela dzialac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
nela ja nawet nie wiem na co tu czekać...papier, linijka,nóż do ręki i do pracy...dziękuję za wizytę i
![]()
![]() |
#1157 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mama mnie obudziła o północy i już nie mogłam później zasnąć, bo jestem chora i czuję się umierająco... i to mi utrudnia zasypianie... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Zadomowienie
|
Wszystko po prostu rewelacyjne i na najwyższym poziomie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Kamilciu wszystko piekne, ta imieninowa karteczka bardzo pomyslowa, slicznie wyszla
![]() ![]()
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Kamilciu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
No tak cisza cisza i bum Kamilcia otwarła worek z prackami
![]() śliczne karteczki, śliczne notesiki - miło nacieszyc oko ![]() P.S, Dlaczego nie ma cię na papierowym hmm? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
Kartki imieninowe są superaśne
![]() ![]() Scrapuszka śliczne, zazdroszczowuję zielonych kwiatków ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Kochanie, śliczne prace zrobiłaś. Twoja wiadomość otrzymałam, ale niestety nie dałam rady z kartką na konkurs
![]() ![]()
![]() |
#1164 |
Zadomowienie
|
Idę stąd... nie godna jestem napawać swoich oczu takimi pięknościami
![]()
![]() |
![]() |
#1165 | |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
Cytat:
btw: gratuluje!!! witam wsrod zielonych ![]()
![]() ![]() "rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę czasu ![]() Edytowane przez Owieczka666 Czas edycji: 2007-12-09 o 11:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Rozeznanie
|
piękne wszystkie pracki zresztą jak zawsze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Kamilciu Piękne dzieła
![]()
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Eeeech... normalnie eeeech... i już. To wszystko Kamilcia. Ja sobie mogę tylko powzdychac patrząc na "cuda" wykonane Twoimi rączkami.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Rozeznanie
|
No tak.hmmmm....Piękne,tylko podziwiać
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
oczywiscie powinnam uczyć się do koła ale co tam forum ważniejsze...mama cosik dla was ale najpierw podziękowania:
castilia z całego serducha dziękuję ![]() sagap buziak ogromniasty dla Ciebie ![]() GLINKO wszystkiego to może nie ale cosik może kiedyś uda sie wyczarować, dziękuję ![]() bewix nie ma mnie na papierowym bo nie miałam kiedy uporządkować wątek...wiem leniuch ze mnie ale postaram sie kiedyś to zmienić...dziękuję ![]() mamutko pomysł na kartki zaczerpnięty od naszej kochanej Mgławicy (dostałam od niej taką już zrobioną, przerobiłam tylko na swoje potrzeby), poratowała mnie kiedyś w ostatniej chwili...dziękuję za miłe słowa ![]() Asiu buziak leci do Ciebie ![]() marikusia ty niegodna, co za głupoty mi tu opowiadasz...wracaj mi tu szybko, czekam na twoje zdanie...WRACAJ!!!...a tu proszę całus na zachętę ![]() ![]() Owieczko miło Cię tu widzieć po powrocie i dziękuję ja tylko potrafię ![]() aga97 dziękuję ślicznie ![]() arizoona buziakuję ogromniaście i dziękuję ![]() hejasz cioteczko ty jesteś jedną z niewielu osób która ma coś mojego a najśmieszniejsze jest to, że jest to jedna z moich pierwszych kartek (wstyd) a pamiętam jak wtedy mi się podobała a teraz... ![]() ![]() iwaniwiol dziękuję całym serduchem ![]() no to teraz czas na kartki...jest ich troszkę ale mam nadzieję że nie zanudzę...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.