![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: BERSHKA - reklamacja butow
Ja mysle ze zareklamuj napewno - to jest duza scieciowka a w takich latwiej o naprawe, zwrot kasy czy wymiane niz w malych butikach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
BAN stały
|
Ok. Dzieki. REklamowac na pewno bede. tylko mysle czy czasem jeszcze czegos nie zakombinowac, jesli pozniej mam przecyztac opinie "ze to z winy zlego uzytkowania czy czegos takiego"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Raczkowanie
|
Papiszynka dobrze mówi
![]() Lepiej zawsze spróbować,200zł to w końcu niezła kasa. Przyznam,że mnie trochę zaintrygowałaś tym tragicznym stanem butów,może mogłabyś wkleić zdjęcia?Kiedyś się zastanawiałam nad butami z bershki właśnie,ale cena mnie skutecznie zniechęciła ![]()
kiedy patrzysz na wszechświat i myślisz: "A co ze mną?". I możesz usłyszeć, jak wszechświat odpowiada: "No a co z tobą?". Przede wszystkim rób to, co jest najlepsze dla ciebie. Dzięki temu życie bedzie o niebo łatwiejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
BAN stały
|
Wkleje, ale juz nie dizs ...
Powiem ci, ze ja zawsze myslalam ze te z daichmana to strasznie liche sa, jeden sezon i koniec ... Ale te z bershki zmienily moj poglad w tej kwestii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
a czy kupując buty zapytałaś o to jak je właściwie pielęgnować, czym i jak często. i ogólnie o ich użytkowanie.
napisałaś że zaczęło odłazić tworzywo, z którego but jest zrobiony, a to jednak jest najczęściej winą niewłaściwej pielgnacji/ użytkowania a nie samych butów. a jesli to jednak wina samego buta to pewnie inni ludzie tez byli z reklamacją, a wtedy w sklepie powinni bez większych prolemów zwrócić ci pieniadze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
BAN stały
|
Nie pytalam bo nie ma takiej potrzeby.
Zawsze czytam dolaczony do paragonu sposob pielegnajci buta. Zreszta ... zadna to filozofia ... przynajmniej dla mnie ... Nie czyscilam ich ani razu, nie bylo potzreby. Przed zalozeniem zaimpregnowalam, i pozniej jeszcze ze dwa razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
BAN stały
|
Ale to ejst mysl .... Jesli juz duzo pare osob je reklamowalo, to nie bedzie problemu ... Tylko skad moge to wiedziec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
BAN stały
|
MODEL: szare, z dziurkami na calej cholewce, plaskie.
Bardzo podobne byly jeszcze w Zarze i Pull&Bear (ale wiadomo, ta sama grupa Inditex ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Wtajemniczenie
|
Tuniki na szelkach Bershka-PROBLEM !!
Dziewczynki pomocy. od niedawna w 3miescie jest Bershka wiec ja cala szczesliwa poszlam dzis na polowanie. znalazlam tam pelno tunik na szelkach, bardzo rozne materialy z bawełny z dzianiny, na szelkach, na grubych ramiaczkach, z kieszonkami i bez. wzielam kilka do przymierzalni i tu problem. w zadna nie miesci mi sie biust a wzielam wszystkie mozliwe kroje. zwykle nosze S lub XS a tu nawet w L mi sie nie miesciL
![]() ![]() dodam, ze tuniki mierzylam na gole cialo a przeciez pod nie zima zwykle nosi sie jakies koszulki, to juz bym w ogole sie w nia nie zmiescila ![]()
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tuniki na szelkach Bershka-PROBLEM !!
ja tez zauwazylam ze Bershka ma strasznie zanizone (czy zawyzone?) rozmiary ja jestem tez szczuplutka i nie raz wbijam sie w XS a w S to juz zawsze a z Bershki bluzka S mnie opina M jest ok ale nie raz kupuje nawet eLke..
![]() |
#1151 |
Wtajemniczenie
|
no wlasnie zauwazylam, ze te tuniki wraz z rozmiarem powiekszaly sie tylko w tej częsci "wiszącej" znaczy ten material odcinany pod biustem był szerszy. a w biuscie S i L byly tak samo ciasne. jest tyle dziewczyn z o wiele wiekszym biustem ode mnie, to jak one w te ubrania weszly to ja nie mam pojecia
![]() ![]() N4TI pocieszyłas mnie ![]() ![]()
![]() |
#1152 |
BAN stały
|
Niestety ... Spodnie w Bershce nosze 32, bluzki i swetry 34, ale jak mierzylam te tuniki na szelkach to w 34 nie moglam oddychac. A mam miseczke 75 B / C
Wiec nie martw sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
z Tobą wszystko ok. To Bershka ma koszmarnie zaniżoną numeracje.
![]() |
#1154 | |
Raczkowanie
|
Dot.: wszystko o marce BERSHKA
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
BAN stały
|
Zadna z was nie miala problemow z tym modelem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Rozeznanie
|
Kurcze nie mam pojęcia jak mogłaś je tak zniszczyć
![]() Moja koleżanka ma take tylko własnie nie wiem czy z Bershki czy z Zary bo nie moge sobie przypomnieć(inny kolor), ale mimo to ze chodzi w nich częto - wiadomo nie gdy pada deszch - i nadal wyglądają świetnie ![]() A co do impregnacji to powinno sie powtarzac tak co 3 wyjścia, a jak pada to nawet codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
BAN stały
|
Jak inny kolor to ZARA, tam byly takie bezowe i maja lekko zaokraglone czubki nie w szpic, no i solidniejsze obcasy niz moje
Impregnowalam dosc czesto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Kurcze to ten sklep w sam raz dla mnie by byl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Raz byłam świadkiem, gdy kobieta przyszła "wojować" z kierownkiem w Bershce odnośnie odrzuconej reklamacji, tzn. dostała odpowiedz, iż zniszczenie butów jest wynikiem złego użytkowania (reklamowała czerwone saszki). Ekspedjent powiedział, że buty nie były właściwie pielęgnowane, Pani twierdziła, że owszem. Odeszła z kwitkiem.
Osobiście doświadczenia w tej kwesti nie posiadam. Cena niekoniecznie świadczy o jakości, a te buty wyglądają na typowo przejściowe, nie wymagałabym od nich długiej żywotności. Skoro mówisz, że po miesiącu się rozpadły...próbuj, nie zaszkodzi zareklamować, a nóż się uda. ![]()
![]() |
#1160 |
BAN stały
|
Nie pocieszylas mnie anies5 ;( Ale probowac na pewno bede.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
BERSHKA. Czy widział to ktoś w sklepie?
Czy ktoś spotkał jeszcze w BERSHCE te rzeczy i ewentualnie mógłby je dla mnie zakupić w rozmiarze S? jeśli chodzi o golfik to szukam szarego albo białego, bardziej skłaniając się ku szarym, w drugiej kolejności biały. Jeśli nikt nie widział, to chociaz proszę o ceny sklepowe. Wszystkie koszta pokryję.
Edytowane przez gamaa Czas edycji: 2007-11-07 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
BAN stały
|
Dot.: BERSHKA. Czy widział to ktoś w sklepie?
TEn drugi jest cudowny .... Na pewno sie rozejrze w najblizszym czasie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
ten drugi z krótkim rękawkiem widziałam w pasażu grunwaldzkim, ale niestety narazie nie mam możliwości zakupu
![]()
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
znalezione na all:
http://allegro.pl/item265293246_bers...y_golfiks.html http://allegro.pl/item266157149_hit_...golf_hit_.html http://allegro.pl/item266008685__ber...wa_s_75zl.html http://allegro.pl/item266008823__ber...wa_s_75zl.html
![]() |
#1165 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
te golfy z krókim rękawem są (i to w dość dużej ilości) po 59zł,
ale niestety ze względu na kompletny brak czasu nie miałabym możliwosci go kupić. te z długim rękawem były chyba po 69. ten we wzorki mi isę podoba, ale nigdy go nie widziałam w sklepie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam to ten drugi golf był jakiś czas temu własnie za 59 zł, byłam jakoś w zeszłym tygodniu w Bershce i go nie widziałam.
Chyba w sumie tylko ten musztardowy widziałam (fason), ale z tego co pamiętam jakość materiału była kiepska :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
mam ten golfik tylko biały:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5721478 cena bodajże 39.90 ale głowy uciąć nie dam ![]() ten z krótkim rękawem na 100% kosztuje 59.90 ![]()
![]() |
#1169 |
Raczkowanie
|
Ja widziałam taki golfik biały(na długim) nawet sama mierzyłam, cena to 49,90, ale pewna nie jestem. Nie stety nie jestem z Wrocka,więć nie mam możliwości zakupu
![]()
![]() |
#1170 |
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/item264866926_bers...lorki_r_m.html nie chce mi sie wierzyc ze az tyle kosztuje- szok!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.