![]() |
#1141 |
Rozeznanie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
Witajcie wszystkie ,,Chudzinki,,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
Kamus-3 opakowania powiadasz .,,a możesz napisać ile schudłaś ?i czy bardzo odczuwalne jest przejście z 10 na 15...pozdrawiam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich! Znalazłam to forum wczoraj i cieszę się,że nie jestem jedyną na zelce
![]() Tabletki pomogły mi bardzo, choć nie powiem,że same one wystarczą, trzeba liczyć kalorie, ruszać się, pilnować, ale jest zdecydowanie łatwiej i szybciej, przynajmniej w moim przypadku tak było na początku. Po dwóch opakowaniach 10, łykam 15, z 78 kilo spadłam do 63 w 12 tygodni. Teraz jest niestety gorzej, waga spada mi wolniej, nie wiem dlaczego, a chcę jeszcze zrzucić dyszkę i wtedy odstawić. Myślicie,że pigułki przestają działać z czasem czy też organizm przyzwyczaja się do niewielkiej ilości kalorii i jakoś się broni przed dalszym spadkiem? Cały czas liczę kalorie, nie zjadam więcej niż 1000 dziennie, zazwyczaj staram się nie przekroczyć 800 ( choć to trudne gdy gotuje się dla męża i dzieci). Wczesniej traciłam pół kilo na dobę, teraz jak jest 2 kilo mniej na tydzień to się cieszę. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Raczkowanie
|
witaj ineke!witam kolejna zeliksianke!!
![]() dziwi mnie to ze tak strasznie sie katujesz!!!!ja rowniez mialam nadwage po ciazy w dodatku blizniaczej i mialam nadwage 35 kg!!!!!!!przy wzroscie 158 wazylam ponad 100kg!wiec mozsz sobie wyobrazic jak wygladalam...ale dzieki zelce pozostalo mi tylko 10 kg do schudniecia!i w zyciu nie katowalam sie jedzeniem,nie ograniczam wrecz niczego,wcinam frytki po 12 w nocy,pije piwko przy prawie codziennych grillach<ach te lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiec odkad przyjmuje zelke<2,5 mies>jem co chcem,i chudne!!i ja jestem szczesliwa,i zelka chyba tez bo dostarczam jej pyszne jedzonko ![]() ![]() ![]() buziaczki dla wszystkich zeliksianek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Przyczajenie
|
Witam po dłuższej nieobecności
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czytałam o waszych objawach i muszę powiedzieć, że u mnie one nie występują: głowa mnie nie boli, sypiam dobrze, no może jestem bardziej nerwowa, ale jak tu nie byc jak cały dom na głowie i praca ![]() ![]() ![]() Aha tak sie jeszcze zapytam czy Wy też byłyście lub jesteście bardziej nerwowe i rozdrażnione po zelce ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Monika2707 jak ja bym robila tak jak Ty to w ogóle bym nie chudła tylko tyła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc jestem tego zdania co "ineke" ja też mam problemy z tarczycą ale mam lekką niedoczynnośc i co dziwiło endokrynologa zamiast chudnąć to tyję, dlatego mam przestrzegać diety i pomaga ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
monella-pytasz czy jesteśmy bardziej nerwowe i rozdrażnione po zelce ???..więc ja nie...tak mi sie wydaje..ale mam kolezanke co wpada w złośc o nic...no szok..a była spokojna.dziewczyny u mnie waga teraz slabo idzie..no ale moze tak musi być .a teraz przebieram sie w luźne ciuszki i na bazarek po warzywa i owoce...rowerkiem...zalic zę 20 km..buźka
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Przyczajenie
|
witam
was wszystkie właśnie założyłam tutaj swój profil zelixe 15mg brałam od ok.3mc teraz odstawiłam i biore dwa razy w tygodniu(tak na wszelki wypadek) schudłam ok 15kg(dokładnie nie określe bo okazało się że moja wcześnioejsza waga taka zwykła oszukiwała i zakupiłam nową taką wypaisoną )(tylko MP3 nie ma) a tak na serio odkąd biore zelix to o wiele mniej jem ale chyba więcej pije haha pozdrawiam was wszystki Sylwiana |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Przyczajenie
|
witam
dotyczy wpisu molena1 to chyba fakt troche działa na nerwy zrobiłam się i to więcej nerwowa i wszystko mnie wk............ nawet byłam u lekarza z tym , ale powiedział że wszystko ok. i minie ale jak na razie wk....... ze nie mineło pozdrówka. |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() u mnie stalo stalo a teraz spada strasznie szybko no wiec odkad biore zele schudlam 22,5 kg od 16 maja czyli w 2,5 miesiaca. wiecie co jest najfajniejsze ze ludzie mnie nie poznaja a jak juz wiedza ze to ja to uwiezyc nie moga hehe ![]() ![]() ale oczywiscie bede tu zagladac. Dziewczyny warto darzyć do celu. ![]() ![]()
#1151 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
wlasnie sobi siedze i jem arbuzika po ciezkim dniu pracy i czytam o tych naszych sukcesach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Raczkowanie
|
tylko nie ma nikogo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
Buffy 25-WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE....szacuneczek...P ozdrawiam dziewczyny...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Raczkowanie
|
Ja jestem kamus.....ale jakoś takimi sukcesami wielkimi nie mogę się pochwalic...a szkoda...No ale -poczekamy zobaczymy...moze też pod koniec wrzesnia napiszę ---schudłam 20 kg...i koniec z zelką..Buziaki ..pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Raczkowanie
|
![]()
[quote=Terenia33;8469216]WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DZIEEEEKi ![]() ostatni posiłek jadłam o 17, piłam duuuzo wody choć juz nie dawałam rady. no i nie jadłam wogóle chleba bo nawet ciemny tuczy. ogólnie polecam jedzenie zup. ale nie oszczędzałam się aż tak. znam grzechy frytki hamburgera czy piwka ![]() myślę że najważniejsze to ruch i silna wola i nie podjadanie wieczorkiem. no i zauważyłam faktycznie że jedzenie owoców na wieczór szkodzi. bo te cukry nie spalają się a one mają ich bardzo dużo pozdrawiam. i trzymam kciuki. napewno i wy będziecie zadowolone. a pozatym nie wpadać w paranoje ja to na początku ważyłam się po 3 razy dziennie. hehe ![]()
#1158 |
Raczkowanie
|
Kamus 23 i skiba 7 dzieki dziewczyny
![]() pamiętajcie kazde pol kg to szczescie. mnie to motywowalo do dalszego pol
#1159 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Rozeznanie
|
witam kobitki !!! nie mam czasu piać w dzień to pisze w nocy- pracuje od 8 do 24 ale to tylo chwilowe-kolizanka wzięła wolne na wesele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1161 |
Raczkowanie
|
monika--------piwko też musi być i słodycz jakaś.Organizm musi nauczyć sie walczyc i z tym..hihih Pozdrawiam i powodzenia..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Przyczajenie
|
hej
![]() Jestem tu nowa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
ja brałam Zelixe 15mg ( 72.93 kosztowały w aptece) i wciagu miesiąca schudłam 7 kg i sobie zołądek skurcyzłam... przestałam je brac a dalej nie mam ochoty na jedzenia a jak cos zjem to bardoz mało i juz jestem najedzona... i dalej chudne.. hehe u mnie nie wystapiły zadne skutki uboczne ;] polecam !!
![]() ![]()
#1165 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ja dzis i i przez koleine dni dieta na maxa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
|
O to przymusowa dietka jak ząbek wyrwany..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny może podzielicie się swoimi metodami jak walczyć z ochotą na słodycze, bo ja już znane mi metody wypróbowałam- chrom też mało co daje a jak będę sie łamać to nic nie schudnę i szybko nadrobię to co straciłam, nawet zelka nie pomoże ![]() Czuję sie chyba jak na odwyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Przyczajenie
|
Dzięki Terenia33
![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o herbatke to próbowałam jak dla mnie mało skuteczna , właśnie moja kochana szwagierka hydroksyzynkę w syropku mi przyniosła to ły żeczkę wypiję, jej pomaga to może i mi pomoże, efekt uboczny to przy większych ilościach to senność, ale i to czasem potrzebme ![]() Teraz ide coś na obiad dla głodomorków wymyśleć, dla mnie na pewno suróweczka a dla facetów mięcho ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko i trzymam za Was kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.