Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud") - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-26, 16:55   #1141
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")

Cytat:
Napisane przez sieweczka Pokaż wiadomość
Jak dla mnie A6W to lipa...
Po jakimś czasie ćwiczenia się nudzą... i w ogóle... kręgosłup mój biedny do tej pory boli...
Widocznie coś robiłaś źle... Ja mam już 26 dzień i nic mnie nie boli Może za bardzo plecy odrywałaś od podłogi? Na Youtube jest filmik 2 minute abs i tam jakaś panna robi podobne ćwiczenia. Popatrz jak pracują jej plecy i jeżeli masz lustro sprawdź podczas ćwiczeń czy robisz podobnie. No chyba, że to nie wina ani sposobu wykonywania ćwiczeń, ani samych ćwiczeń tylko kręgosłupa

Przyznam, że ćwiczenia z a6w się nudzą, ale tylko wtedy gdy się ćwiczy samemu. Poszukajcie kogoś "do pary". My z TŻ robimy a6w "na wyścigi" - minimalne przerwy (nóżki bardzo krótko dotykają ziemi) i wzajemnie pilnujemy poprawności (wymagane 2-3 sek przytrzymania to mus, żeby druga osoba nic nie wspominała o oszukiwaniu )
Dla porównania ćwicząc w któryś dzień sama serię 16 powtórzeń robiłam 23 minuty
Z TŻ robimy ok 16-18. I brzuszek bardziej pracuje
Swoją drogą nie zniechęcajcie się tak łatwo, bo naprawdę warto.

A właściwie jak wam idzie a6w - na początku był duży odzew i wiele chętnych było Kto jeszcze ćwiczy?

misiaczekdid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 16:59   #1142
italiaanka
Wtajemniczenie

GG do italiaanka

Cytat:
Napisane przez misiaczekdid Pokaż wiadomość
Przyznam, że ćwiczenia z a6w się nudzą, ale tylko wtedy gdy się ćwiczy samemu. Poszukajcie kogoś "do pary". My z TŻ robimy a6w "na wyścigi" - minimalne przerwy (nóżki bardzo krótko dotykają ziemi) i wzajemnie pilnujemy poprawności (wymagane 2-3 sek przytrzymania to mus, żeby druga osoba nic nie wspominała o oszukiwaniu )
Dla porównania ćwicząc w któryś dzień sama serię 16 powtórzeń robiłam 23 minuty
Z TŻ robimy ok 16-18. I brzuszek bardziej pracuje
Swoją drogą nie zniechęcajcie się tak łatwo, bo naprawdę warto.

A właściwie jak wam idzie a6w - na początku był duży odzew i wiele chętnych było Kto jeszcze ćwiczy?
Świetny pomysł, druga osoba z pewnością mobilizuje niesamowicie
Ja myślę, by zacząć, ale jakoś ciągle nie po drodze
Dawno temu wytrzymałam 10 dni tylko

Powodzenia do Ciebie i TŻ'a - nie daj się mu
Stary 2007-04-26, 17:05   #1143
madzik=)
Raczkowanie

NoLQa - ale ja chcę żeby ktoś na mnie krzyczał Tak chyba już jestem skonstruowana

italiaanko - ślićżną masz tę figurkę zazdroszczę..
Teraz uciekam połazić po sklepach z siostrzyczką,a później na trening dziś jako fanka tylko Może znajdę tam miłość mojego życia?

Mam czerwone pazurki !!! Wiem..wariatka ze mnie

Do zobaczenia wieczorkiem buuuziam
madzik=) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 17:33   #1144
NoLQa
Zakorzenienie

GG do NoLQa Wyślij wiadomość przez MSN do NoLQa

Misiaczekdid - oj a ja nie mam nikogo z kim moglabym robic A6W
TGak wogole to ostatnie 2 cwczenia tez mi obciezaly kregoslup.. wiec pewnie cos zrobilam nie tak..

Madzik
a ja znowu jestem skostruowana odwrotnie.. sama duzo od siebie wymagam i nie chce "krzyczenia" innych, bo robiac im na zlosc robie sobie "zle" NO ALE SKORO CHCESZ.. TO WYNOCHA CWICZYC eheheh ) Ps. a co do pazurkow to ja wczoraj zrobilam sobie czerwono czarne z biala cieniutka kreseczka.. to sa kolorki mojej ukochanej "miastowej" druzyny - AC MILAN <robie to dla cudnego kakà!! >

Oj ja uciekam do prawa a potem kapiel i odpoczywanko..

Jutro mam sprawdzian z wf przypomnialo mi sie wlasnie.. choolerka bede musiala biegac 20 min

Studentka!

BLOG - zapraszam
NoLQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 18:21   #1145
sieweczka
Rozeznanie

misiaczekdid Taaaa jasne bede sie z TŻ ścigać... ciekawe jak... Hmmm
Polska----Anglia.... No... chyba nie da rady...
Co do ćwiczen robiłam dobrze, bo facet na studiach mi pokazywał mój z WF jak to robić prawidłowo... Także ja A6W mówie nie ;]

18.10.2010 - 82.7 kg
23.10.2010 - 81.2
6.11.2010 -

Waga wymarzona : 60-65 kg

Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942
sieweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 18:22   #1146
asiulek04
Raczkowanie

italianka jestem pod wrazeniem twoich zdjec

ja staram sie jakos zmobiklizowac do diety, tzn jestem pewna ze chce schudnac ale co chwile pojawiaja sie jakies pokusy i zjem cos niedobrego lub pojde na piwo....a potem jestem na siebie zla...

dodatkowy moj problem to ze nie jem miesa, jem za to duzo ryb....mam do ciebnie prosbe, moglabys mi napisac jakis przykladowy jeden dwa jadlospisy zebym wiedziala na czym sie oprzec bo za kazdym razem zjem cos nie tak

na szczescie duzo sie ruszam, ale to nie wystarcza zeby schudnac...

dzis np
sniadanie: chleb z serkiem bieluchem, tzn 1 kromka, i pomidorem
drugie sniadanie: jogurt danone z owocami
obiad: ryz z tunczykiem fasolka, kukurydza i ogorkiem kiszony
kolacja: ryz z warzywami chinskimi na patelnie

to jest ok ?? czy cos zmienic, co proponujesz zeby waga ruszyla w dol??
asiulek04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 18:24   #1147
Yasamin
Przyczajenie

Bardzo ładnie prosze dopisać jeszcze mnie - lepiej motywuje mi sie w towarzystwie, a znajomych mam jedynie chudych a wręcz chcących przytyć .

Zawsze bałam się diet typu "cud w tydzień", właściwie to się jeszcze w życiu nie ochudzałam i nie do końca wiem jak się do tego zabrać.

Po przejrzeniu Vitalii (http://www.vitalia.pl) i SetPoint (http://www.setpoint.pl) mina mi zrzedła na widok cen (nie będzie mnie stać na to jeszcze z parę lat...) a boję sobie popsuć metabolizm działając na własną rękę.

Do tego tryb życia mam postawiony na głowie, nigdy nie wiem kiedy wrócę do domu a kiedy z niego wyjdę, tak więc nie zawsze mogę sobie przygotowywac zalecone cuda w stylu "zupa z 20g piersi kurczaka z otrębami 150g o godzinie 15:02" ;-).

Mam jednak na podstawie materiałów w Internecie ambicję ułożyć sobie diete niskowęglowodanową, którą da się zabrać do torby lub kupić po drodze w markecie (jak jogurt) . Chcę być szczuplejsza i już, bez względu na okoliczności . Liczę troszkę na Wasze wsparcie oraz wytknięcie ewentualnych błędów .

Szczęśliwie nieustannego ruchu dostarcza mi praca (od 8 -15 godzin chodzenia) oraz spacery do/z pracy na i przyznam się, że czasem wracam tak zmęczona, że sama myśl o siłowni/aerobiku mnie przeraża. Usiłuję trochę siebie oszukiwac i zaczęłam robic "brzuszki": zaczynając od 5 i dodając codziennie 5 nowych żeby tylko się choć trochę zmobilizować.

A teraz idę sobie ułożyć dietetyczne menu na jutro

Pozdrawiam
A6W: 0/42
Yasamin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 18:28   #1148
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Ja jestem na 9 dniu A6W. Niestety nie mam z kim ćwiczyć więc brzuszki robię sama przy muzyce albo jakimś serialu Monotonne są troszeczkę, nie wiem, jak to będzie, jak zwiększy się ich ilość, ale mam nadzieję, że dam radę. Niestety już dwa razy zdażyły mi się małe 'wpadki' i miałam dzień przerwy, ale później wracałam do ćwiczeń tak, jakby tego dnia nie było tzn. robiłam np. zamiast 6- 5 czyli ten, który opuściłam. Tylko nie wiem, czy w takim wypadku nie powinnam zacząć od początku

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 18:38   #1149
NoLQa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Yasamin Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie prosze dopisać jeszcze mnie - lepiej motywuje mi sie w towarzystwie, a znajomych mam jedynie chudych a wręcz chcących przytyć .

Zawsze bałam się diet typu "cud w tydzień", właściwie to się jeszcze w życiu nie ochudzałam i nie do końca wiem jak się do tego zabrać.

Po przejrzeniu Vitalii (http://www.vitalia.pl) i SetPoint (http://www.setpoint.pl) mina mi zrzedła na widok cen (nie będzie mnie stać na to jeszcze z parę lat...) a boję sobie popsuć metabolizm działając na własną rękę.

Do tego tryb życia mam postawiony na głowie, nigdy nie wiem kiedy wrócę do domu a kiedy z niego wyjdę, tak więc nie zawsze mogę sobie przygotowywac zalecone cuda w stylu "zupa z 20g piersi kurczaka z otrębami 150g o godzinie 15:02" ;-).

Mam jednak na podstawie materiałów w Internecie ambicję ułożyć sobie diete niskowęglowodanową, którą da się zabrać do torby lub kupić po drodze w markecie (jak jogurt) . Chcę być szczuplejsza i już, bez względu na okoliczności . Liczę troszkę na Wasze wsparcie oraz wytknięcie ewentualnych błędów .

Szczęśliwie nieustannego ruchu dostarcza mi praca (od 8 -15 godzin chodzenia) oraz spacery do/z pracy na i przyznam się, że czasem wracam tak zmęczona, że sama myśl o siłowni/aerobiku mnie przeraża. Usiłuję trochę siebie oszukiwac i zaczęłam robic "brzuszki": zaczynając od 5 i dodając codziennie 5 nowych żeby tylko się choć trochę zmobilizować.

A teraz idę sobie ułożyć dietetyczne menu na jutro

Pozdrawiam
Witamy miedzy nami
Podoba mi sie bardzo twoje madre podejscie do diety

Studentka!

BLOG - zapraszam
Stary 2007-04-26, 18:45   #1150
italiaanka
Wtajemniczenie

GG do italiaanka

Cytat:
Napisane przez asiulek04 Pokaż wiadomość
italianka jestem pod wrazeniem twoich zdjec

Dziękuję

dodatkowy moj problem to ze nie jem miesa, jem za to duzo ryb....mam do ciebnie prosbe, moglabys mi napisac jakis przykladowy jeden dwa jadlospisy zebym wiedziala na czym sie oprzec bo za kazdym razem zjem cos nie tak

Mogę wkleić Ci mój jadłospis, jeśli Ci to pomoże? Chcesz ? Ale wydaje mi się, że lepiej jak zacznę poprawiać Twój, będziesz wiedzieć co robisz źle... zreszta, patrz niżej

na szczescie duzo sie ruszam, ale to nie wystarcza zeby schudnac...

dzis np
sniadanie: chleb z serkiem bieluchem, tzn 1 kromka, i pomidorem - Brak białka
drugie sniadanie: jogurt danone z owocami - Jogurt nie jest posiłkiem
obiad: ryz z tunczykiem fasolka, kukurydza i ogorkiem kiszony - Dobre jako posiłke potreningowy, nawet wtedy ryż biały przejdzie ale... kukurydza na redukcji nie jest wskazana, najlepsze warzywa zielone.
kolacja: ryz z warzywami chinskimi na patelnie - Oj, kolacja zła... warzywa tylko przejdą, ale też nie na patelnię niestety. Brak białka.

to jest ok ?? czy cos zmienic, co proponujesz zeby waga ruszyla w dol??
Nie ma godzin, ale sądząc po 4 posiłkach tylko to są pomiędzy nimi za duże przerwy. Jesz dużo ww, a je najlepiej wrzucać do potrenigowego. Pozostałe powinny być złożone z białka + warzyw + zdrowych tłuszczy. I tego ostatniego nie widać wcale... Waga ruszy w dół jak m.in jak zadbasz o odpowiednią kaloryczność diety, w miarę dobrze skomponowane posiłki, np. o to białko, które jest w stanie przyśpieszyć metabolizm nawet o 1/3.

Cytat:
Napisane przez NoLQa Pokaż wiadomość
a co do pazurkow to ja wczoraj zrobilam sobie czerwono czarne z biala cieniutka kreseczka.. to sa kolorki mojej ukochanej "miastowej" druzyny - AC MILAN <robie to dla cudnego kak&agrave;!! >
Pokaż pazurki, pokaż
A ja pod tym względem jestem straszna, nie potrafię sama sobie pomalować pazurków, makijażu poprawnie nie zrobię, buuu...

Cytat:
Witam

Miałam kiedy wykupiony abonament na Vitalii, nie wiem jak jest teraz, ale IMO nie warto... pieniązków sporo to kosztuje, lepiej wydać na coś innego. Wiedzę można czerpać z artów, książek itp. I nawet wtedy lepiej, bo przynajmniej wiesz co robisz i dlaczego. A SetPoint to &%&% - zauważyłyście, że moderatorki się prawie nie udzielają, a fachowa pomoc, by się przydała...
Stary 2007-04-26, 18:49   #1151
NoLQa
Zakorzenienie

Italianko - kochana spoznilas sie o jakies 5 min jesli chodzi o moje pazurki - wlasnie zmylam.. ale na nowo maluje wiec pokaze

Studentka!

BLOG - zapraszam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-26, 18:55   #1152
italiaanka
Wtajemniczenie

GG do italiaanka

Cytat:
Italianko - kochana spoznilas sie o jakies 5 min jesli chodzi o moje pazurki - wlasnie zmylam.. ale na nowo maluje wiec pokaze
Ojć
To koniecznie pokaż kolejne dzieło
Stary 2007-04-26, 18:58   #1153
Yasamin
Przyczajenie

Witam, witam .

Jesteście kochane!

Italiaanka - przyznam, że to twoje fotki dały mi niesamowitego kopa do odchudzania! Ja też tak chcę i mogę! (a co! ). W końcu będę w stanie patrzeć na rozmiar 38 na wieszakach bez uczucia irytacji .

Cytat:
Napisane przez italiaanka Pokaż wiadomość
Miałam kiedy wykupiony abonament na Vitalii, nie wiem jak jest teraz, ale IMO nie warto... pieniązków sporo, lepiej wydać na coś innego, a SetPoint to &%&% - zauważyłyście, że moderatorki się prawie nie udzielają, a fachowa pomoc, by się przydała...
Dziękuję Ci za ten komentarz, bo przez myśl mi przechodziło żeby się na Vitalię zapożyczyć...

A grzebiąc po sieci przed chwilą znalazłam http://www.sparkpeople.com/ - darmowy automat, samo mi ułozyło dietę. Nie wiem na ile to zdrowa dieta, jednak mi się przydają podpowiedzi "co zjeść" bo jak zaczynam liczyć te wszystkie b/t/ww to zapominam jak jedzenie wygląda i widze tylko liczby na talerzu .
Stary 2007-04-26, 19:05   #1154
laurynka
Rozeznanie

italiaanko to mówisz pobudzenie zerowe? może jesteś przyzwyczajona do kofeiny.. pijesz kawę?

63 62 61 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50 kg
laurynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 19:07   #1155
laurynka
Rozeznanie

ojj już widziałam co pani pingwinek napisała na temat TLII .. yhh

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-26, 19:07   #1156
NoLQa
Zakorzenienie

Italianko - wlasnie skonczylam wiec wklejam moje pazurki Nie sa doskonale.. baaaaa nie przypominaja nawet doskonalych, ale i tak lubie je malowac

1 - stara fotka
2 - kolejna stara
3 i 4 - dzisiejsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paznokcie.JPG (6,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pazurki.JPG (25,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paaazu.JPG (25,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pauuu.JPG (28,3 KB, 32 załadowań)

Studentka!

BLOG - zapraszam
Stary 2007-04-26, 19:28   #1157
italiaanka
Wtajemniczenie

GG do italiaanka

Cytat:
Napisane przez laurynka Pokaż wiadomość
italiaanko to mówisz pobudzenie zerowe? może jesteś przyzwyczajona do kofeiny.. pijesz kawę?
Cytat:
Napisane przez laurynka Pokaż wiadomość
ojj już widziałam co pani pingwinek napisała na temat TLII .. yhh
Nie, nie piję kawy... szkoda, że nic nie czuję pobiorę troszkę jeszcze, zobaczymy... Ciekawi mnie tylko ten problem z cerą... zauważyłaś coś u siebie ? Jejk, ja nie chcę i tak mam już z nią dość problemów.

Cytat:
Italianko - wlasnie skonczylam wiec wklejam moje pazurki Nie sa doskonale.. baaaaa nie przypominaja nawet doskonalych, ale i tak lubie je malowac
Aaaaaaaaaaaaaj.... zrób mi też
Beztalencie ze mnie, pomalować dobrze to wyczyn, a co już mówić o kreskach i innych wzorkach

Cytat:
Witam, witam .

Jesteście kochane!

Italiaanka - przyznam, że to twoje fotki dały mi niesamowitego kopa do odchudzania! Ja też tak chcę i mogę! (a co! ). W końcu będę w stanie patrzeć na rozmiar 38 na wieszakach bez uczucia irytacji .

Oczywiście dziękuję B. dobre podejście Powodzenia...
Ja z rozmiaru 42 (jedne spodnie nawet 44) na właśnie 38/36.

Dziękuję Ci za ten komentarz, bo przez myśl mi przechodziło żeby się na Vitalię zapożyczyć...

A grzebiąc po sieci przed chwilą znalazłam http://www.sparkpeople.com/ - darmowy automat, samo mi ułozyło dietę. Nie wiem na ile to zdrowa dieta, jednak mi się przydają podpowiedzi "co zjeść" bo jak zaczynam liczyć te wszystkie b/t/ww to zapominam jak jedzenie wygląda i widze tylko liczby na talerzu .
Świetny tekst
Stary 2007-04-26, 19:32   #1158
NoLQa
Zakorzenienie

Italianko - dziekuje Zapraszam do Mediolanu to zrobie Ogolnie to paznokcie wyrazaja moja osobowosc, moj humor I baaardzo sie ciesze, ze szkole <chociaz bardzo trudna i wymagajaca> mam tolerancyjna )

A teraz dziewczynki uciekam ;*

I juz mowie dobranoc bo ide sie uczyc a potem kilka spraw mam do "zalatwienia" Tak wiec nie-czekoladowych snow

Studentka!

BLOG - zapraszam
Stary 2007-04-26, 19:40   #1159
Shiryuna
Zadomowienie

Chyba jutro sobie musze odpuścić ćwiczenia rano, bo już przez tą diete+ ciągłe ćwiczenia jestem ciągle zmęczona i w ogóle nie można się ze mną dogadać :/ Masakra :/ a już tak polubiłam wstawać rano Eh ide zrobić kolacyjke i na serial

Shiryuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 19:53   #1160
ewcia_marchewcia
Raczkowanie

Ja też sobie idę. Dzisiejszy dzień jest dla mnie beznadziejny, chciałam sie zmierzyc, ale po 1 pomiarze sie wkurzyłam, poza tym wzdęcie mnie dobija, lepiej pójde spać, to może zapomne...eee...dobranoc.
ewcia_marchewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 20:02   #1161
Yasamin
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez italiaanka Pokaż wiadomość
Beztalencie ze mnie, pomalować dobrze to wyczyn, a co już mówić o kreskach i innych wzorkach
Italiaanka do wszystkiego trzeba tylko wprawy, kiedyś pomalowanie jednym kolorem przypominało na moich paznokciach tragedię grecką a obecnie sprawnie imituję zdrowe paznokcie za pomoca manicure francuskiego i ludzie myślą że to moje takie zdrowe.
Stary 2007-04-26, 20:12   #1162
monicka9219
Raczkowanie

witam dziewczyny* ja wlasnie wrociłam z miasta a teraz ide pod prysznic i zrobie sobie peeling kawowy UWIELBIAM GO xD hehehe zw do was a odpowie mi ktos co jest lepsze?? a6W czy 8 minutes ABS??
monicka9219 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 20:24   #1163
italiaanka
Wtajemniczenie

GG do italiaanka

Cytat:
Italianko - dziekuje Zapraszam do Mediolanu to zrobie Ogolnie to paznokcie wyrazaja moja osobowosc, moj humor I baaardzo sie ciesze, ze szkole <chociaz bardzo trudna i wymagajaca> mam tolerancyjna )
Uwarzaj, bo przylecę

Cytat:
Italiaanka do wszystkiego trzeba tylko wprawy, kiedyś pomalowanie jednym kolorem przypominało na moich paznokciach tragedię grecką a obecnie sprawnie imituję zdrowe paznokcie za pomoca manicure francuskiego i ludzie myślą że to moje takie zdrowe.
Trening czyni mistrza, jasne... Ale ja i tak prawie nie mam co malować Śmieję się, że wszystko co najgorsze mam po tacie, no co zrobić

Cytat:
Napisane przez monicka9219 Pokaż wiadomość
witam dziewczyny* ja wlasnie wrociłam z miasta a teraz ide pod prysznic i zrobie sobie peeling kawowy UWIELBIAM GO xD hehehe zw do was a odpowie mi ktos co jest lepsze?? a6W czy 8 minutes ABS??
Peeling kawowy the best

A co do treningu brzucha... Jeśli a6w Ci nie odpowiada to rób serię 8 min, ale... pamiętaj o progresji... robienie tego cały czas nic nie da, z czasem mięśnie się przyzywczają. Możesz później zmienić trening, albo np. robic 2x po 8, dodać obciążenie. Poza tym ten program ćwiczy wszystkie partie, a a6w nie ćwiczy skośnych.
Stary 2007-04-26, 20:25   #1164
laurynka
Rozeznanie

co do cery to nie zauważyłam jakiś większych zmian... mam coś na policzku ale malutkie ;p jakaś plamka czerwona.

Stary 2007-04-26, 20:56   #1165
monicka9219
Raczkowanie

No ja juz po peelingu kawowym xD skóra jak pupcia niemowlaczka :P a teraz namaszczam się serum wyszczuplającym xD ahhh kocham ten zapach (EVELINE SLIM EXTREME 3D) a co do ćwiczonek to wlaśnie a6w staje się powoli monotonne
Stary 2007-04-26, 20:56   #1166
laurynka
Rozeznanie

dobraoc dziewczyny zmykam spać bo jutro ciezki dzien

Stary 2007-04-26, 21:02   #1167
monicka9219
Raczkowanie

dobranoc ja też mykam do juterka**
Stary 2007-04-26, 21:37   #1168
sieweczka
Rozeznanie

Dobranooc

18.10.2010 - 82.7 kg
23.10.2010 - 81.2
6.11.2010 -

Waga wymarzona : 60-65 kg

Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010.
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942
sieweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 21:37   #1169
madzik=)
Raczkowanie

Ja też właśnie wróciłam Za chwilkę uciekam obejrzeć jakiś filmik i spaciu..
Od jutra zapominam o słodyczach i zabieram się za brzuszek
Czytałyście "Oskar i Pani Róża"? Baaaardzo bardzo bardzo polecam
madzik=) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-26, 21:41   #1170
italiaanka
Wtajemniczenie

GG do italiaanka

Dobranoc

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości