|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Cytat:
![]() ![]() Przyznam, że ćwiczenia z a6w się nudzą, ale tylko wtedy gdy się ćwiczy samemu. Poszukajcie kogoś "do pary". My z TŻ robimy a6w "na wyścigi" - minimalne przerwy (nóżki bardzo krótko dotykają ziemi) i wzajemnie pilnujemy poprawności (wymagane 2-3 sek przytrzymania to mus, żeby druga osoba nic nie wspominała o oszukiwaniu ![]() Dla porównania ćwicząc w któryś dzień sama serię 16 powtórzeń robiłam 23 minuty ![]() Z TŻ robimy ok 16-18. I brzuszek bardziej pracuje ![]() Swoją drogą nie zniechęcajcie się tak łatwo, bo naprawdę warto. A właściwie jak wam idzie a6w - na początku był duży odzew i wiele chętnych było ![]() ![]()
![]() |
#1142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja myślę, by zacząć, ale jakoś ciągle nie po drodze ![]() Dawno temu wytrzymałam 10 dni tylko ![]() Powodzenia do Ciebie i TŻ'a - nie daj się mu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Raczkowanie
|
NoLQa - ale ja chcę żeby ktoś na mnie krzyczał
![]() ![]() italiaanko - ślićżną masz tę figurkę ![]() ![]() Teraz uciekam połazić po sklepach z siostrzyczką,a później na trening ![]() ![]() ![]() Mam czerwone pazurki !!! Wiem..wariatka ze mnie ![]() Do zobaczenia wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Misiaczekdid - oj a ja nie mam nikogo z kim moglabym robic A6W
![]() ![]() TGak wogole to ostatnie 2 cwczenia tez mi obciezaly kregoslup.. wiec pewnie cos zrobilam nie tak.. Madzik a ja znowu jestem skostruowana odwrotnie.. sama duzo od siebie wymagam i nie chce "krzyczenia" innych, bo robiac im na zlosc robie sobie "zle" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj ja uciekam do prawa ![]() Jutro mam sprawdzian z wf ![]() ![]() ![]()
#1145 |
Rozeznanie
|
misiaczekdid Taaaa jasne bede sie z TŻ ścigać... ciekawe jak... Hmmm
Polska----Anglia.... No... chyba nie da rady... Co do ćwiczen robiłam dobrze, bo facet na studiach mi pokazywał mój z WF jak to robić prawidłowo... Także ja A6W mówie nie ;]
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Raczkowanie
|
italianka jestem pod wrazeniem twoich zdjec
ja staram sie jakos zmobiklizowac do diety, tzn jestem pewna ze chce schudnac ale co chwile pojawiaja sie jakies pokusy i zjem cos niedobrego lub pojde na piwo....a potem jestem na siebie zla... dodatkowy moj problem to ze nie jem miesa, jem za to duzo ryb....mam do ciebnie prosbe, moglabys mi napisac jakis przykladowy jeden dwa jadlospisy zebym wiedziala na czym sie oprzec bo za kazdym razem zjem cos nie tak ![]() na szczescie duzo sie ruszam, ale to nie wystarcza zeby schudnac... dzis np sniadanie: chleb z serkiem bieluchem, tzn 1 kromka, i pomidorem drugie sniadanie: jogurt danone z owocami obiad: ryz z tunczykiem fasolka, kukurydza i ogorkiem kiszony kolacja: ryz z warzywami chinskimi na patelnie to jest ok ?? czy cos zmienic, co proponujesz zeby waga ruszyla w dol?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Przyczajenie
|
Bardzo ładnie prosze dopisać jeszcze mnie - lepiej motywuje mi sie w towarzystwie, a znajomych mam jedynie chudych a wręcz chcących przytyć
![]() Zawsze bałam się diet typu "cud w tydzień", właściwie to się jeszcze w życiu nie ochudzałam i nie do końca wiem jak się do tego zabrać. Po przejrzeniu Vitalii (http://www.vitalia.pl) i SetPoint (http://www.setpoint.pl) mina mi zrzedła na widok cen (nie będzie mnie stać na to jeszcze z parę lat...) a boję sobie popsuć metabolizm działając na własną rękę. Do tego tryb życia mam postawiony na głowie, nigdy nie wiem kiedy wrócę do domu a kiedy z niego wyjdę, tak więc nie zawsze mogę sobie przygotowywac zalecone cuda w stylu "zupa z 20g piersi kurczaka z otrębami 150g o godzinie 15:02" ;-). Mam jednak na podstawie materiałów w Internecie ambicję ułożyć sobie diete niskowęglowodanową, którą da się zabrać do torby lub kupić po drodze w markecie (jak jogurt) ![]() ![]() ![]() Szczęśliwie nieustannego ruchu dostarcza mi praca (od 8 -15 godzin chodzenia) oraz spacery do/z pracy na i przyznam się, że czasem wracam tak zmęczona, że sama myśl o siłowni/aerobiku mnie przeraża. Usiłuję trochę siebie oszukiwac i zaczęłam robic "brzuszki": zaczynając od 5 i dodając codziennie 5 nowych żeby tylko się choć trochę zmobilizować. A teraz idę sobie ułożyć dietetyczne menu na jutro ![]() Pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem na 9 dniu A6W. Niestety nie mam z kim ćwiczyć więc brzuszki robię sama przy muzyce albo jakimś serialu
![]() ![]()
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi sie bardzo twoje madre podejscie do diety ![]()
![]() |
#1150 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja pod tym względem jestem straszna, nie potrafię sama sobie pomalować pazurków, makijażu poprawnie nie zrobię, buuu... ![]() Cytat:
![]() Miałam kiedy wykupiony abonament na Vitalii, nie wiem jak jest teraz, ale IMO nie warto... pieniązków sporo to kosztuje, lepiej wydać na coś innego. Wiedzę można czerpać z artów, książek itp. I nawet wtedy lepiej, bo przynajmniej wiesz co robisz i dlaczego. A SetPoint to &%&% ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Italianko - kochana spoznilas sie o jakies 5 min jesli chodzi o moje pazurki
![]() ![]()
#1152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To koniecznie pokaż kolejne dzieło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Przyczajenie
|
Witam, witam
![]() Jesteście kochane! ![]() Italiaanka - przyznam, że to twoje fotki dały mi niesamowitego kopa do odchudzania! Ja też tak chcę i mogę! (a co! ![]() ![]() Cytat:
A grzebiąc po sieci przed chwilą znalazłam http://www.sparkpeople.com/ - darmowy automat, samo mi ułozyło dietę. Nie wiem na ile to zdrowa dieta, jednak mi się przydają podpowiedzi "co zjeść" bo jak zaczynam liczyć te wszystkie b/t/ww to zapominam jak jedzenie wygląda i widze tylko liczby na talerzu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Rozeznanie
|
italiaanko to mówisz pobudzenie zerowe?
![]() ![]()
![]() |
#1155 |
Rozeznanie
|
ojj już widziałam co pani pingwinek napisała na temat TLII .. yhh
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Italianko - wlasnie skonczylam wiec wklejam moje pazurki
![]() ![]() 1 - stara fotka ![]() 2 - kolejna stara 3 i 4 - dzisiejsze ![]()
#1157 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Beztalencie ze mnie, pomalować dobrze to wyczyn, a co już mówić o kreskach i innych wzorkach ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Italianko - dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz dziewczynki uciekam ;* I juz mowie dobranoc ![]() ![]() ![]()
#1159 |
Zadomowienie
|
Chyba jutro sobie musze odpuścić ćwiczenia rano, bo już przez tą diete+ ciągłe ćwiczenia jestem ciągle zmęczona i w ogóle nie można się ze mną dogadać :/ Masakra :/ a już tak polubiłam wstawać rano
![]() ![]()
#1160 |
Raczkowanie
|
Ja też sobie idę. Dzisiejszy dzień jest dla mnie beznadziejny, chciałam sie zmierzyc, ale po 1 pomiarze sie wkurzyłam, poza tym wzdęcie mnie dobija, lepiej pójde spać, to może zapomne...eee...dobranoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do treningu brzucha... Jeśli a6w Ci nie odpowiada to rób serię 8 min, ale... pamiętaj o progresji... robienie tego cały czas nic nie da, z czasem mięśnie się przyzywczają. Możesz później zmienić trening, albo np. robic 2x po 8, dodać obciążenie. Poza tym ten program ćwiczy wszystkie partie, a a6w nie ćwiczy skośnych.
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Rozeznanie
|
co do cery to nie zauważyłam jakiś większych zmian... mam coś na policzku ale malutkie ;p jakaś plamka czerwona.
![]() |
#1165 |
Raczkowanie
|
No ja juz po peelingu kawowym xD skóra jak pupcia niemowlaczka :P a teraz namaszczam się serum wyszczuplającym xD ahhh kocham ten zapach (EVELINE SLIM EXTREME 3D) a co do ćwiczonek to wlaśnie a6w staje się powoli monotonne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Rozeznanie
|
dobraoc dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
dobranoc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Rozeznanie
|
Dobranooc
![]()
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Raczkowanie
|
Ja też właśnie wróciłam
![]() Od jutra zapominam o słodyczach i zabieram się za brzuszek ![]() Czytałyście "Oskar i Pani Róża"? Baaaardzo bardzo bardzo polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.