![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa-parówkożercy 2
To prawda. Niby fajnie jest mieć swojego "konika" i innych rzeczy poza nim nie uznawać. Ale z drugiej strony - posiadać, choćby podstawową, wiedzę z każdej dziedziny też jest miło.
![]() Wiem, że się powtarzam, ale.. znowu dobrze Cię rozumiem. ![]() ![]() ![]() Takie przedmioty jak matematyka, fizyka i chemia są mi obojętne. Nie mogę powiedzieć, że ich nie lubię, bo wtedy bym skłamała. Lubię, ale na swój sposób. Gdybym przyłożyła się do nich, to pewnie mogłabym zdawać je na maturze. Niestety, liceum ma zbyt napięty program, żeby każdego przedmiotu móc się dokładnie nauczyć. Plus do tego dochodzą wyżej wspomniani nauczyciele. ![]() Lubię wszystkie inne przedmioty. Od polskiego przez biologię i geografię na PO kończąc. ![]() ![]() ![]() Btw, jest jeden przedmiot, którego szczerze nienawidzę.. plastyka! ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze, strasznie chaotycznie piszę.. ![]() ![]()
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
A mi to właściwie wszystkie przedmioty sa obojętne /oprócz tych, których nie lubię; ew. nienawidzę - czyt. biologia
![]() ![]() ![]() Plastyki też nie lubiłam, bo moje zdolności manualne pozostawiają wiele do życzenia. W tym jesteśmy podobne. ![]() Tak w ogóle to w tym roku miała dojść mi przedsiębiorczość, ale nie mam jej w planie. ![]() Acha, w mojej szkole zamiast mundurków wprowadzono nowy regulamin. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Aj Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Te o szkole juz?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Paula, co mam rozumieć przez określenie "biżuteria na twarzy"?
![]() ![]() ![]() ![]() Mirulka, a Ty znowu Nas zaniedbujesz ![]() ![]()
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Miruśka słońce Ty nasze
![]() ![]() ![]() A to Ty masz brata? Nie wiedziałam. ![]() ![]() Westi wesoła szkoła. ![]() ![]() Sama nie wiem o co chodzi z tą biżuterią. "Co poeta miał na myśli...?" ![]()
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Słońce fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Miruś, nie myśl sobie, że taka gówniara jak ja chciałaby od razu twojego brata podrywać.
![]() ![]() ![]() Masz się tu częściej pokazywać! ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
jes ser!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Ej, Miruś, nie mów mi o takich rzeczach
![]() ![]() ![]() Dzisiaj ostatni dzień prawdziwego odpoczynku. Głupia szkoła. ![]() ![]()
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Paula taka dziołcha jak Ty nie bedzie chodzić długo sama, ja Ci to mówie
![]() ![]() ![]() ![]() czemu Anul sie nie dozywa?? napisałam jej pw, potem tu była i nic ![]()
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Eee... już tyle lat sama chodzi, to pewnie jeszcze raz tyle jej przyjdzie.
![]() ![]() ![]() A Anul się nie pokazuje też. ![]() ![]()
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Jasz gdzies chyba wakacjuje?
Jestem, jestem i chyba zaraz baty bede zbierac ![]() Mirus, na pw nie mam jak ci odpisac, podgladam Was dosc czesto, ale pisze mi sie strasznie bo siostra kolejny raz zepsula komputer, juz nawet mama jej grozi ze poucina dla kamili lapy, bo gowniara robi to celowo i z premedytacja ![]() Wspominalam Wam, ze mam kota i kotke, prawda? Otoz juz nie, bo Maniek wykrecil nam perrfidny numer i okazal sie... rowniez baba ![]() Szkola juz mnie meczy ![]() Aaach, i irytuje mnie to, ze gadu nie dziala mi tak jak trzeba a ze stron internetowych otwieraja mi sie niektore podstrony wizazu, grono i wp ![]()
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Anula
![]() ![]() ![]() Ojej, a masz zdjęcia tych kocic? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Postaram sie miec niedlugo, zobaczymy
![]() Nie nakrzyczy tylko jak widze ze o mnie piszecie to nie chcialam Was martwic i przybylam ![]() ![]()
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
ja mysle Anulek
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Doszla, ta z kwiatkiem i czarodziejkowa kartka w srodku
![]() :ziew: lece spac, padam z nog a do szkoly na osma ![]() ![]() (Paula, Westi, skoro szkolny temat sie rozwija - jak myslicie, czy mat-geo to 'oplacalny' profil? co konkretnie moge po nim robic? w tym roku i ja musze wybrac... ![]() Calusy ![]()
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W domu będę dopiero w przyszły poniedziałek ![]() W niedzielę miał miejsce zamach na moje życie ![]() Wjeżdżaliśmy gondolą, która się trzęsła, potem stanęła i nie wiedzieliśmy co się dzieje ![]() ![]() No i miałam se wykupić zjazd, ale mi zabronili. mieliśmy złazić szlakiem. ok, se myślę, jakoś to będzie. i na początku była fajna trasa, ale dwie koleżanki mądre bardzo (bo latające po górach i z lepszą kondycją) postanowiły zejść bardzo stromą stroną, różnica poziomów ok. 250 metrów, ale góra była masakryczna. gdyby nie kolega to bym nie zeszła, albo złaziła na czworaka. trzymał mnie za rękę i jakoś się udało, ale byłam tak padnięta, ze szok. nigdy więcej się nie dam na takie cos namowić. to nie na moje nerwy ![]() ![]() ![]() Spadam na obiad, całuję Was mocno ![]() Zaczynam już tęsknić za domem..... ![]()
![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Briii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() ![]() Anul, mat - geo to dobry profil. Naprawdę. ![]() ![]() Bri ależ mas długi urlop.. ![]() ![]() ![]() Miruuuul ![]() Gdzie jest Jaszka? ![]() A ja dzisiaj cały dzień spędziłam na poszukiwaniu jakiegoś lokum. Hm, wesoło nie jest. Najwyżej będę spać na dworcu.. ![]()
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Ło matko. Ta szkoła już mnie dobija. mam nowego nauczyciela od historii i wosu. Rok po studiach, robi doktorat
![]() ![]() ![]() Padam ![]() ![]()
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
O, Pauluś, współczuję.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Westi, ja mam z nim sześć razy w tygodniu.
![]() Jeszcze wos jak wos, bo tym się trochę interesuję, ale zobaczymy jak dam radę z histą. W ubiegłym roku miałam tylko dwie w tyg. więc dało się przeżyć... Muszę sobie chyba dzisiaj histe odświeżyć, bo pozapominałam ![]() ![]() Westi, a mieszkanie będziesz sama wynajmować czy z kimś na spółkę? ![]() ![]()
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nie będę "mieszkać" w Krakowie, a raczej raczej wegetować weekend'owo.
![]() Jeśli chodzi o ceny mieszkań, to muszę przyznać, że są wysokie i bardzo wysokie. Porównywalne z Warszawą. Nie wspominając o mieszkaniach, które są w nowoczesnych blokach, dwupoziomowych, w pełni umeblowanych... bo wtedy ceny są wręcz nieziemskie. ![]() Ech. ![]()
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
hejoo
![]() ![]() ![]() Kocham ![]()
![]() |
#1165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i kocham Was bardzo, i tęsknię już naprawdę... ![]() Cytat:
![]() ale co z tego, jak się kończy już .... ![]() odpoczywam, ale pogoda do kitu, więc nudno się robi strasznie. rozgrzewamy się grzańcem gotowanym w czajniku elektrycznym ![]() po południu muszę podlecieć do kafejki internetowej zgrać zdjęcia, bo koleżanka ma małą kartę, a w niedzielę jedziemy do Pacanowa na dożynki hyhyhyhyyy ![]() Spać mi się chce okrutniaście....... ![]()
![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Briiii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przestało u nas padac ![]()
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Właśnie, pogoda jest beznadziejna. Szaro, buro, zimno i ponuro. ![]() ![]() Buziooole. ![]()
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ach, trzy dni a ja już mam dosyć. Straszne. Rozmowa z nową panią od mamtmy: - Wy jesteście klasą dziennikarską, więc za wiele się po Was nie spodziewam. /chwila przerwy/ Czy ktoś chce zdawać maturę z matmy? /z przekonaniem na jednoznaczną negację/ - Ja. ![]() ![]() - To czemu się jeszcze nie przeniosłaś na matematyczny profil? ![]() - Bo historię też chcę zdawać. - ![]() - Nie, nie tylko. ![]() Jeszcze lepiej na religii. Babka pyta o wrażenia z pielgrzymki /jeśli ktoś był podczas wakacji/. Katechetka: X, opowiedz nam o swoich przeżyciach i refleksjach związanych z pielgrzymką. W czym ci ona pomogła? X: No więc mój pierwszy raz był straszny... /śmiech na sali ![]() ![]() Kochaneeee ![]()
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Paula szalejesz
![]() ![]() ![]() ![]() Westulka u mnie dzis łaadniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Witaaaam.
![]() ![]() A u mnie jak padało, tak pada. Trzecią dobę, bez przerwy. Tragedia. ![]() Łee, wracam do łóżka. ![]() Miłego. Bez deszczu!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.