|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
Cytat:
|
|
|
#1142 |
|
Raczkowanie
|
![]() aaaaałaa Zjadłam pączka![]()
|
#1143 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
Melduje ze waga stoi w miejscu i za cholere nie chce sie poruszyc w lewo za to kiwa sie minimalnie w strone prawicy Mam jeszcze mala ale za to bardzo wazna sprawe Pomozecie? Czy ktoras z Was moze studiuje lub studiowala albo w ogole ma cos wspolnego z filozofia?? Potrzebuje recenzje merytoryczna lub opracowanie analityczne do jakiejs ksiazki filozoficznej (lub serii artykulow) -> max 10 stron Potrzebuje to na studia doktoranckie a kompletnie to nie moja dziedzina Bede wdzieczna Na wymiane dieta 5cio tygodniowa (bardzo fajna) Piszcie maile na: adakonopczynska@wp.pl Dzieki dzieki i jeszcze raz dzieki
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
ja w chwili zwatpienia i kiedy chce cos zjesc czego nie powinnam, od razu siegam po zdjecie mojej kolezanki i daze do takiej figury jaka ma ona- to moja motywacja ![]() sniadanie ladne zjadlam, drugie sniadanie takze..ale obiadu nie bedzie,bo po 1: wychodze za niedlugo i po 2: nie jestem kompletnie glodna. jedynie kolacje zjem,ale bede musiala isc do sklepu po serek wiejski
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Ja co prawda już schudłam te ponad 10 kilo, ale jeszcze nie osiągnęłam zamierzonego celu. odchudzam się zdrowo a więc też dosyć powoli. Mój cel to - 19 kilogramów. Więc jeszcze kilka zostało. A czas - rok, czyli muszę zgubić resztę do 26 stycznia 2008.
Trzymam za Was kciuki. Wszystko jest możliwe. Ja też sądziłam że mogę już tylko tyć i tyć. A teraz chudnę
|
|
|
|
#1146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jeszcze jeden balsam ktory jest boski i swietnie ujedrnia i nawaliza to garnira czerwony do bardzo suchej skory jest cudowny, no ale nie ma nic lepszego niz kolagen )a na cellulitis jak jeszcze mialam to uzywalam te male roll ony Garniera i byly swietne no ale odkad zaczelam pic czerwona herbate hektolitrami to cellulit zniknol )generalnie eniw iem co sie ze mna dzieje ale w ogole nie chce mi sie jesc przez caly dzien zjem platki z mlekim, jogurt jablko, pare kromek wasy np z kurczakiem i dsalata i juz nie moge nic wiecej w siebie wepchnac bo czuje sie mega pelna :/ a wieczorem jak napije sie odzywki bialkowej po cwiczeniach to juz w ogoole nawet rano nie chce mi sie jesc a wczesniej pozeralam gory jedzenia :// nie wiem co jest grane ale sie troche martwie :// |
|
|
|
|
#1147 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety, nos to tez odwieczny problem, ale to rodzinne... moja mama i siostra mialy nawet operacje bo to wynika u nas z anatomicznej budowy- zbyt waska przegroda bodajze. Tchnienie-wiatru z tego co widze to nasze "suwaczki" nawet podobne beda Poki co jestem chora i w ogole mi sie nie chce jesc... jakies 2 godziny temu tylko pol wiesniaka bo musialam leki wziac. Chociaz Princessa z szafki nie powiem, usmiecha sie... ale nic. Nuram pod koldre. |
|
|
|
|
#1148 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny,
martwi mnie ze od prawie 2 tygodni moja waga prawie ani drgnęła, a stosuję się do wszelkich porad na temat zdrowej diety, codziennie ćwiczę ok. 30 min raz w tygodniu chodzę na siłke, dużo spaceruje ;/ wiem, wiem potrzeba czasu, ale choć kilogram jakiś mógłby już spaść tak na zachętę... a i chciałam się Was kochane zapytać co sądzicie na temat chleba bądź bułek kukurydzianych czy sojowych. Można sobie na takie pozwalać czy raczej unikać tak jak pieczywa białego? Ja dziś na śniadanko zjadłam jogurt z płatkami fitness, na drugie śniadanie kajzerkę z tuńczykiem, a teraz myślę co tu wszamać na obiadzik
|
#1149 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ile pijesz herbatek dziennie? Ja też jej sporo piję i również zauważyłam, że coś mi się tam zmniejsza, ale nie sądziłam, że to może być tego zasługa A co do kremów ja kupię sobie ten z eveline i właśnie ten garniera, z relacji moich koleżanek są bardzo dobre ![]() Ja dzisiaj znów przysiadłam do nauki, najpierw musiałam oczyiście coś zjeść, bo inaczej się skupić nie mogę
|
|
#1150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo mi smakował I nawet był wykaz energetyczny na opakowaniu:P I było, że jedna kromka ma jakieś 54kcal. Mnie bardzo smakował ten chlebek![]() A co do płatków fitness... one są fitness podobno tylko z nazwy
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
karolka, kolagen w plynie.. a jakiej firmy?
po wpisaniu w google pojawily mi sie rozne firmy. gdzie ten produkt kupilas i za ile? jesli chodzi o te tabletki to boje sie uzywac. kupie w takim razie tego garniera czerwonego (to ten? http://image.ceneo.pl/data/products/...ToCategory.jpg )![]() evvcia_, platki fitness? wielokrotnie przewinal sie ten temat na dietetyce i one nie sa polecane na redukcji. takze out kajzerka to taka bulka? jezeli tak,to tez jej nie nalezy jesc jedz zamiast tego wase. 4 zlote za pudelko,w ktorym miesci sie 21 'kromek'. malo kalorii,pyszne i zdrowsze. na obiadek zjedz np piers z kurczaka + warzywka ![]() leceeeee z domu, trzymajcie sie dziewczyny i nie obzerac sie |
|
|
|
#1152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam pieczywo wasa w domu, ale na śniadanie i II śniadanie nie opłaca mi się do jeść, bo po prostu się nie najem! wole zjeść jakąś kromkę chleba razowego czy pełnoziarnistego zamiast 4 [jak nie więcej] kromek wasy które wyniosą więcej kalorii niż ten chleb. a dzisiejsza kajzerka była jednorazowym wybrykiem ;] na szczęście tak od przypadku nie szkodzi.A na prawdę garść płatków fitness tak bardzo szkodzi na śniadanie? hmm. zawsze wydawało mi się, że są dopuszczalne.
|
|
#1153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozniej podam ci stronke producenta to sobie przejzysz bo teraz jstem w pracy no o tego czerwonego mi chodzi pije srednio 4-5 szklanek czerwonej herbaty na poczatku nei moglam sie przyzwyczaic do tego smaku ale z czasem nie jest tak zle czego sie nie robi zeby byc pieknym haha |
|
|
|
|
#1154 |
|
Raczkowanie
|
a co do platkow fitness to nie wydaje mi sie zeby byly az tak bardzo tuczace i szkodliwe skoro jemy je rano na sniadanie a jak powszechnie wiadomo sniadanie to najwazniejszy posilek dnia wiec troche weglowodanych nam sie przyda !!!
gorzej jkbys je jadl np na kolacje albo prz\ed snem to sie pewnie cos tluszczyku z nich odlozy no ale nie przesadzajmy ja jem na sniadanie platki czekoladowe albo z miodem i orzechami i jakos chydne wiec fitness chyba nie se bardziej tuczace od czekoladowch hahaha |
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
A co do tych balsamów wyszczuplających itp. To ja najczęściej robie peeling rękawicą podczas prysznicu, a póżniej używam balsamu, który najczęściej mam pod ręką. Chociaż strasznie niesystematyczny ze mnie człowiek i najczęściej zapominam o balsamie Słyszałam, że skuteczny jest też naprzemnienny prycznic (zimna/gorąca woda) ale to raczej nie dla mnie, wole sobie siedzieć w cieplutkiej wodzie
|
#1156 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a waga mogła nie drgnąć, bo mięśnie mogły Ci urosnąć, a ważą więcej niż tłuszcz![]() Cytat:
nie codziennie, ale czasem na śniadanko zjem.
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2007-11-28 o 17:05 |
|||
|
|
|
#1157 |
|
Rozeznanie
|
u mnie już 65kg!!!
hehe, nieźle leci waga w dół. oby tak dalej |
|
|
|
#1158 |
|
Zadomowienie
|
Melduję, ze wszamałam miseczkę zupy chińskiej którą ugotowałam z samych warzywek i piersi z kurczaka ......pycha.
A odnośnie celulitu to wyobraźcie sobie, że jakieś 3 tygodnie temu przestałam pić kawę hektolitrami i mój celulit zmalał o połowę, aż sama jestem w szoku, nie wspominam nawet o tym, że znacznie lepiej się czuję bez kawy, a teraz zmykam na rower popedałowac trochę. |
|
|
|
#1159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masuję się codziennie pod prysznicem, naprzemienny zimny i cieply prysznic i nic muszę sobie jakieś serum kupić. a słyszałam, że niektórzy mieszają kawę mieloną z żelem pod prysznic i masują. podobno to coś daje... bo i tak w każdym serumm, czy kremie jest kofeina. ale oczywiście od zewnątrz kofeina tylko pomaga.![]() zaczęłam pić czerwoną herbatę i muszę się oduzależnić od Coli light czy tam pepsi max... bo to złooo jest trzaby się na wodę przerzucić, a za bardzo nie przepadam
|
|
|
#1160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Raczkowanie
|
albo zanij kupowac wody smakowe sa dobre i na pewno mniej kaloryczne niz cola
|
|
|
|
#1162 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego odpadają dla mnie szkoda mi kalorii na napoje. a cola light ma jakieś 0.2 kcal na 100ml tyle że rozpycha żołądek i jest straaaasznie niezdrowa![]() a z wciskaniem soku z cytryny mam problem w domu pije tylko herbatę, więc wszystko ok, ale do szkoły nie mam co zabrać chyba, że wciskać do butelki ? muszę raz wziąć to się przekonam ![]() dzięki ps. Karolka, cieszę się, że 'wróciłaś' ,tzn że nie odeszłaś, bo cztałam poprzednie wypowiedzi
|
|
|
#1163 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A jeżeli chodzi o te płatki to są po prsotu mocno dosładzane i dlatego nie polecane. Ale nie można popadać w paranoje- raz na jakiś czas możemy je sobie dosypać do jogurtu czy mleka.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o no prosze, fajnie jak po czerwanej herbatce spada celilitis, możlwe ze tak, jest ;-) ogólnie polecam ja każdej z NAS urzędujacym w tym wątku, napweno nam nie zaszkodzi a ma swoja magiczną moc, ja w nia wierzę i ona mi kiedys pomogła dużo ;-)
|
|
|
#1165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uważam, tak smao, WASA jets dobra ma tam te swoje witaminy itp. ale ja osobiście nie potrafie się nia najeśc, czuję się jak ja wcinam jakbym jadła powietrze... więc jak podaja w reaklamie; zmień chleb na dobre ... ja odpwoiem :NAPEWNO NIE!! wieloziarnisty, z wieloma zbożami, chlebuś jets pyszny i 2 małe kromeczki i można sie nasycić , a wasą, chyba połowa opakowania nnie starczy ;-) j ja zaliczam dzień, do udanych
|
|
|
#1166 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
odradzam.. najzdrowsza jest wlasnie zwykla woda (przegotowana) z sokiem cytrynowym.. poza tym nie masz pewnosci czy w tych wodach smakowych ze sklepu nie ma konserwantow itp.. producenci, aby sprzedac produkt mowia o nim duzo rzeczy, niekoniecznie prawdziwych..
|
|
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
no, ale co kto woli
|
|
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
ja osobiscie wypijam hektolitry czerwonej i zielonej herbaty i wode niegazowana mniami
) ostatnio doszla jeszcze mietka a co do wasy to pwoiem wam ze wcianam ja od 2 miesiecy i juz mi nie smakuje przestala mi smakowac za kazdym razem czuje sie jakym jadla papier niestety w UK bo tu prebywam ciezko jest dostac jakikolwiek normalny chleb oni maja obsesje na punckie chlebow tostowych niestety to jest ich normlany chleb wiec zeby dostac razowca lub buleczki grahamki to mozna pomarzyc a szczerze powiem ze marze i to coraz czesciej ![]()
|
|
|
|
#1170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I od czasu do czasu napiję się herbatki z dzikiej róży mięty i cytryny- jest przepyszna ta herbatka
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.

jak wpadnie kasa to kupuje na poczatek serum 

)

Ile pijesz herbatek dziennie? Ja też jej sporo piję i również zauważyłam, że coś mi się tam zmniejsza, ale nie sądziłam, że to może być tego zasługa

dlatego odpadają dla mnie