![]() |
#1141 |
Zadomowienie
|
![]()
Ja ponawiam moje pytanie: Ma któraś z Was diamentową szminkę Pink Icing
![]() Przeszukałam wszystkie wątki Avonowe. Pink Icing znalazłam tylko błyszczyki.
#1142 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Raczkowanie
|
Prezenty sa w kazdej kampanii a oprocz tego za kazde 1000 zl zrobione na karcie ( np. placisz karta za zakupy nie tylko za Avon) dostajesz bon 10 zl do zrealizowania w Avonie. Rejestrujesz go na stronie Avonu i odliczaja ci to przy nastepnej fakturze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Raczkowanie
|
Co do karty kredytowej to trochę szkoda, że jest w GE bo z nimi trudno sie dogadać. Właśnie rezygunę z jednej karty u nich i są z tym same problemy, wymyślają jakieś kwoty do spłaty z kosmosu itd. To jest więc na pewno minus. Co jeszcze? Ta opłata 4 zł. Na żadnej innej karcie nie mam czegoś takiego. Opłata roczna z kolei to norma, tu faktycznie trochę drogo.
A plusy są takie jak już dziewczyny napisały: prezenty za płatności w Avonie oraz te bony. Już mam 40 zł w bonach ![]() Dostałam odpowiedź w sprawie tej nadpłaty w COK przez moją mamę (przypomnę, że policzyli jej 15% zamiast 30%). Zwrócą mi nadpłaconą kwotę odliczając od następnej należności. A z mamą to już ja sama się rozliczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
A czy to prawda,ze ta karte moga miec osoby ktore ukonczyly 25 rok zycia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
To "do 53 dni" to trochę lipa. To znaczy niby tak, ale nie do końca ![]() 53 dni masz jak kupujesz coś pierwszego dnia okresu rozliczeniowego, potem ten okres już się skraca. Gereralnie jest tak, że dostajesz wyciąg raz w miesiącu z jakąś tam datą płatności, więc płatność następuje faktycznie z opóźnieniem. Zadłużenie spłacasz przelewem. Masz podany na wyciągu nr konta i kwotę. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
Opóźnienie to właśnie te 53 dni od pierwszego dnia okresu rozliczeniowego.
Czyli: np. okres rozliczeniowy masz od 1-go każdego miesiąca. Od tego dnia płacisz kartą, 31-go wystawiają Ci wyciąg za dany miesiąc, na którym jest chyba 20 czy 21 dni na spłatę. Spłacić możesz całość (najlepiej) lub tylko wymaganą kwotę, która też będzie podana na wyciągu. Radzę opłacać wszystko w terminie! Opóźnienie to 45 zł kary na dzień dobry i oczywiście odsetki. A jak bank ma Was już w swoich szponach (zwłaszcza TEN bank) to już łatwo nie wypuści |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
okres rozliczeniowy trwa miesiąc. Bank określa od którego dnia miesiąca będzie się zaczynał (zależy to od terminu przyznania karty). Możesz sobie wybrać inny dzień i ... słono za to zapłacić oczywiście
![]() jestem zachwycona perełkami rozświetlającymi!!!! Edytowane przez illusija Czas edycji: 2007-11-26 o 16:51 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zadomowienie
|
ta perelki rozswietlajace sa super zgadzam sei w 100%
![]() Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2007-11-26 o 16:59 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
te płyny lawendowe które przychodzą zamienne czyli zwykłe lawendowe można podobno zwracać w COKu bez żadnych problemów, mi udało się dziś w łódzkim kupic te własciwe
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Rozeznanie
|
Zamieściłam już w katalogach zdjęcia poprzedniej wersji Błyskotliwego pudru w puszku do twarzy i ciała. Próbowałam też na różne sposoby i w różnym świetle zrobić zdjęcia pudru na skórze ale niestety nic z tego nie wyszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Widział ktoś może magiczne skrzydełka i różdżkę z Katalogu 16? Jakby ktoś widział to niech zda relację czy warto brać? Czy w miarę solidnie wykonane i czy duże?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Konto usunięte
|
nie sa solidne i tez niezbyt uze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Wtajemniczenie
|
Kashka...?! a gdzie ten puder jest ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
no i znowu mam zamówienie na 3 termin K15
![]() ![]() ![]() ![]()
#1161 |
Zakorzenienie
|
ja oczekuje czawartku kiedy to mam dostac paczuche a w niej treselle seduction i perełki rozświetlające dla mnie
![]() ![]()
![]() |
#1162 |
Konto usunięte
|
a mi nie dziala drugie forum avonowe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5886116]nie sa solidne i tez niezbyt uze.[/quote]
Ale chociaż z jeden bal karnawałowy przeżyją? |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Konto usunięte
|
mysle ze tak, ale mi byloby szkoda kasy na to.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
caroline_1988 wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przyszłam dziś do domku strasznie zziębnięta i pczemoczona, wymoczyłam stópki w kąpieli winogronowej spa i są booooskie ![]() ![]()
#1166 |
Zadomowienie
|
wiecie co. mam te kremy retroactiv i nie wiem jak wy myslicie ale avon powinien cos z tym zrobic. te opakowania sa do d...
o ile krem jest nowy to ok, ale jak juz jest koncowka to ciekawe czym ja go mam wygrzebac z tego sloiczka? powinni pomyslec by zrobic jakies praktyczniejsze te opakowania. przeciez duzo kremu sie marnuje bo najzwyczajniej w swiecie nie ejst sie w stanie wygrzebac go do konca. jeszcze jak ma sie krotkie paznokcie to jakos idzie ale jak sie ma dluzsze to juz katastrofa ;/
#1167 |
Raczkowanie
|
Dostałam paczke dziś i jestem bardzo bardzo zła
![]() ![]() Dla mnie przyszły perfumy Treselle Seduction- bardzo ładny ciepły zapach, jak dla mnie tylko na wieczory, przypomina mi troszke Miss Dior Cherie ![]() Perełki rozświetlające- beda mi służyć jak róż i rzeciwiscie zauważylam, że lekko brązują ( bledzioch jestem). Zamiast żelu pod prysznic dostałam maseczke Sake i Ryż. Zegarek Deco- bardzo ładny, wygląda na solidnie wykonany, niestety troche za duzy, spada mi z ręki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Rozeznanie
|
caroline_1988 wszystkiego naj naj najlepszego
![]() a co do mojej paczuszki z K15 to dostałam ją w sobote. Jestem bardzo zadowolona z perełek rozświetlających a także spodobała mi się noewa Treselle Seduction ![]() Ale i tak najwięcej wydam w K02......oj szykują się wydatki ![]()
#1169 |
Zakorzenienie
|
Dostanę wreszcie zestawy Today
![]() Perełki brązujące i błotna maseczka PS są alternatywne Caroline_1988 Wszystkiego naj, naj, naj... ![]() Edytowane przez Shiruvii Czas edycji: 2007-11-26 o 18:22 Powód: dopisek :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Dawno tutaj nie zaglądałam ale jakos tak wyszło, przez ten podział forum gorzej się jest tak roztroić :-P
Mam do was pytanie: Bo przeleciałam ostatnie posty ale nie rzuciło mi sie w oczy- jakie są braki w k 15, bo pasowało by mi troszeczkę zamówienie podbić. Oczywiście jak większośc zamawiam dla siebie Tresel i perełki rożświetlające, w zeszłym katalogu wizełam brązujące i żeby im nie było smutno to wezme i te ( ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.