![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
No i usunelam
![]() ![]() Wystraszylam sie kurcze no,jak najpierw zajrzalam w ten link to nie zwracalam uwagi na reszte tylko na przyjaciela z allegro ![]() A tu myslicie nikt sie nie czai?nie podglada?tyle tu zdjec dzieci... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Monka no, jak sie nie myle to chcieliscie kupic jakas maszynke do miesza na Ebay´u ?? Hm... z Twojego opisu wynika, ze podobalyby mi sie takie buty
![]() ![]() ![]() Na dlugo mama przyjezdza ??? Monika ja juz jestem w trakcie usuwania zdjec. Widzialam, ze dzisiaj dodalas nowe... |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
A ja latam po necie i szukam cos o tym zagrozeniu w naszej klasie.Zastanawiam sie czy nie zablokowac albo calkiem nie wylogowac swojego bloga,tam mam zdjecia prawie samych dzieci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Monika widze, ze na powaznie sie wystraszylas... ja sama nie wiem co o tym myslec. Dziewczyny a Wy co myslicie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Moze zabardzo panikuje.Wkoncu w calej sieci jest takich blogow miliony,ale zablokuje haslem i nikt kto go nie zna nie wejdzie-tak zrobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Ja na szczescie nie mam bloga
![]() ![]() Monka, gdzie znowu ucieklas ??? Pewnie szukasz na Ebay tej maszynki do miesa ![]() Monika a co Wy robicie na Walentynki ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka a o tym mowisz To juz dzis kupilismy maszyne do robienia kurakow , frytkownice i lade trzeba jeszcze kupic i zeby kuraki trzymac w cieple ale to fortuna wiec na prezent to odpada
![]() Monika usun fotki i sie nie przejmuj nic sie nie stanie bo co sie ma stac Jak cos juz do czegos dojdzie zawsze mozesz sie bronic Ja tam juz dawno na naszej klasie nie bylam wogule tam nie siedzialam raz na jakis czas Ludzie i tak sie dziwili ze ja wogule w taka strone weszlam ![]() Sniezynka to nie maszynka do miesa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Mam sporo butow na wysokich obcasach ale te bardzo mi sie podobaja jak myslicie?
http://www.allegro.pl/item295940892_...cas.html#photo Chociaz uwazam ze kobieca noga najpiekniej wyglada w szpilce!!! ![]() Dobra ja spadam do wyrka! Dobranoc kochaniutke!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Monika mi sie takie buty wogule nie podobaja Ale wazne zebys ty sie dobrze czula i zeby nodze bylo dobrze
![]() Sniezynka mysmy kupili na tym ebayu ale jeszcze nie zaplacilismy nie wiem sama beda jakies problemy? Bo kpilismy taka duza frytjkownice Niby koles podal adres i numer kata ale napisalam mu zeby mi napisal numer tele to nic nie odeslal nie wiem czemu . Dam tz-towi koapa bo mi truje wafla i skreca kiszki . |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Monka tam napewno jest do wyboru, w jaki sposob chcecie placic. Pewnie nie przeczytal jeszcze maila od Ciebie... jak przeczyta to Ci odpisze co i jak
![]() ![]() Monika ja w zasadzie nie przepadam za butami bez obcasow... no chyba, zelatem jakies klapeczki, japonki. Ale generalnie to tylko szpilki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Czesc Baby!!
No i u mnie wizaz jakis kopniety w lewo, glupio sie czyta. Mam jakiegos powera teraz ![]() ![]() monka cwiczylas?? Ja tak. Jeszcze dodalam serie brzuszkow i pompek ![]() Doridee to dobrze, ze Ala ladnie zasypia. Monika sliczna ta Twoja cora, sliczny usmiech i wloski ![]() A co do naszej-klasy to nie panikuje, to tak jakbym tez tutaj nie dawala zdjec. Dzis uczylam Zosie "W pokoiku na stoliku stalo mleczko i jajeczko itd..." a ona zasnac nie mgla tylko opowiadala "kotek mniam mniam mleko, babcia ty ty ty, do kosia bleee.." Co znaczy kotek zjadl mleko, a babcia go okrzyczala ty ty ty, a skorupki wyrzucila do kosza, ble ![]() ![]() Tam tamtaram. Udalo mi sie sciagnac zdjecia z aparatu ![]() ![]() ![]() ![]() Dodaje zdjecia oczywiscie ![]() hmm.... moglam troche rozjasnic to zdjecie z pluszakami |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Edytcia no znowu o tej porze
![]() ![]() ![]() A tak swoja droga to Zosia niezle musi juz mowic, skoro takie wierszyki zaczyna mowic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka ja jestem calodobowa mama
![]() Kolczyki Zosia wogole nie przeszkadzaja. Spi normalnie, a ostatnio nawet lepiej. No musze przyznac, ze ladnie mowi, najlepiej jak sie wyspi i wstaje taka rzeska i nawija, opowiada. Dzis np. sie obudzila, wola mnie, i mowi "snieg OOOOO!!!" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, ja Ciebie zawsze myle z Gosiula
![]() ![]() Ja chyba zaraz zmykam spac, juz mnie oczy bola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
Hmm tez nie wiem czemu mnie mylisz. Zosia ostatnio budzi sie kolo 7mej, czyli super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Edycia ale Zosia kochana oczka ma cudne i te sliczne rzeski
![]() Nie cwiczylam przerwa dzis na drinka ale lajtowego ![]() ![]() Sniezynka co ty nie idz spac zwariowalas ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
monka
w pokoiku, na stoliku, stalo mleczko i jajeczko przyszedl kotek wypil mleczko, a ogonkiem stlukl jajeczko przyszla babcia, kotka zbila, a skorupki wyrzucila ![]() ![]() ![]() tez musze poszukac jakichs innych krotkich rymowanek. Jak znajdziesz cos to daj znac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Edycia dzieki
![]() ![]() Co do tych skorupek to babcia byla potworem skorupkowym i je jadla ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Monka nie za bardzo kumam o co Ci chodzi
![]() Edytciu postaram sie juz nigdy nie pomylic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
monka
![]() Sniezynka kein problemm ![]() Idem spac. PAPA |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Wyslal mi koles emaila i tam jest napisana cena towaru plus 45 funtow przesylki i pisze 108 funtow inna obnizka , rabat (-) lub oplata(+) I wlasnie nie wiem o co biega Dlatego chce tele nie bede komus pieniedzy za guwno dawac Jeszcze mnie nie pogielo Wole sobie do butow dolozyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wejdzcie tu :
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=chat_wizazanek_ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Widze nie spodobalo Ci sie na Chacie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
A chwile tam mozna posidziec tak to nie nadazam hehe maly mi sie rozplakal bylam u niego kilka razy i teraz tz poszedl tez ide zaraz sac bo wujaszek chce kapa wiec mu dam
![]() Dobranoc Sniezynka milych koszmarkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
To ja lece spac. Kolorowych snow i do jutra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka jeszcze tu jestes? widze ze dostepna jestes
Wlasnie znow sie obudzil bo sie za glosno smiali Cos nie spokojnie spi od wczoraj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Wstawac spiochy jedne
![]() ![]() ![]() Monka maly moze niespokojnie spi, bo zabki mu wychodza ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Rozeznanie
|
a moja Mała sie pochorowała.
Wymioty i biegunka na okrągło .wczoraj cały dzień. Dzis została z niania ,a zaraz po pracy jadę z nią do lekarza. JAkis cholerny wirus sie przyplątał. Pewnie wychodzi nam wizyta na basenie ( bokiem). dzwoniłam wczoraj do mojej siostry .Wyszła na drugi dzień po porodzie ze szpitala i przyzwyczaja sie do nowych obowiązków ( i przyjemności też). |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Rozeznanie
|
Edycia Zosia jest boska -te oczy waw
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.