|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU IV CZYLI "ostateczna rozgrywka"
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
u mnie tak jakby sie @ pojawiała ale 3 plamki tylko ma szanse do jutra jak nie to piatek wizyta u gina!!!
![]() Dziewczyny czy duża jest róznica tempki miezonej rano a teraz o 21??? i czy mozna ja brac pod uwagę?
![]() Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2008-03-05 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Raczkowanie
|
U mnie wieczoram zawsze jest większa np wieczorem mam 37, a rano 36,5 Dlatego zawsze sprawdzam tylko rano.A tak w ogóle to śledzę twoje posty i muszę ci powiedzieć ,że ja z pierwszym dzieckiem dowiedziałam się o ciąży w 12tg bo miałmjeszcze 2 miesiączki ,były inne bo słabsze i trwały krucej ,ale ja wtedy nie dopuszczałam myśli o dziecku więc wkręcałam sobie że tak ma pewnie być.Dopiero jak zaczełam żlle się czuć i wymiotować to poszłam do lekarza a on na to CIĄZA.Każdy organizm jest inny i nie chcę żebyś sobie wmawiała ciążę ale powinnaś iśc do lekarza tak dla pewności i sprawdzenia bo jeśli to tylko taka dziwna@ to może hormony broją.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Kasienko prosze o zmiane w polu
![]() jukol (Justyna, 22 lata)~~~~~~~~ @ 6.03 / test. po opóź. @ / Ząbkowice Śl. I cykl z CLO |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Przyczajenie
|
to znów ja i mam pytanko, jaka powinna byc tempka w czasie ciąży?
moja PTC to (chyba) 36.3 - zazwyczaj tak się utrzymuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
jesli dojdzie do zaplodnienia to powinna byc taka jak w fazie lutealnej, 37 stopni badz powyzej, i taka sie utrzymuje do 12 tyg ciazy.. to efekt dzialania progesteronu, ktory przejmuje role lozyska nim ono sie utworzy w 12 tyg.
#1149 |
Zadomowienie
|
Anisiu niekoniecznie musi być 37 i wyżej ... widzialam mnóstwo wykresów ciążowych z tempką ok 36,8
![]() ![]()
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1151 |
Raczkowanie
|
mam juz wyniki moczu pani doktor powiedział że nic nie ma jest wszystko ok. tak sie ciesze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
Widzisz Joasiu, jest wszystko w porządku (tak myślałam, że będzie ok), a tak się martwiłaś. No ale czasami lepiej dmuchać na zimne.
A tak w ogóle to witam wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego ja sie tak boje ... ide zaraz do dentysty a nie dobrze mi jest jak cholera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Raczkowanie
|
Justyś, a może miałaś w dzieciństwie jakieś traumatyczne przeżycia na fotelu dentystycznym??
Ja miałam w podstawówce taką rudą zmorę ![]() ![]() ![]() Teraz też troche się denerwuję przed wizytą u stomatologa, ale da się przeżyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() strasznie od wczoraj boli mnie głowa, cała noc nie spałam. nie wiem co sie dzieje-pogoda czy co. tak jakby było mi niedobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
No dobra... chyba sie poddaje, chodź powiedziałąm że jeszcze cały czwartek poczekam.. bo dalej nic teraz to juz tylko plamki brązowe ciemno brązowe ale malutko. dość że sie spóźnia to jeszcze takie numery wykreca
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1159 |
Raczkowanie
|
Magda powiedz ginowi, kiedy miałaś ostatnią @ (zresztą sam zapyta) i że się ta świntucha spóźnia, masz tylko jakieś brązowe plamienia, niech radzi chłop co z tym zrobić. Może luteinę przepisze czy cosik innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Melduje ze przezylam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Raczkowanie
|
No to brawo
![]() Przyznaje się bez bicia, że też powinnam iść na przegląd szczęki, bo niby nic nie boli, ale może jakieś próchno czai się w niewidocznym miejscu, ale na razie muszę iść do ogólnego, niech zajrzy mi w gardło, bo nie wiem czy angina czy zapalenie krtani (nie wiem jak to się objawia) czy może jeszcze inny badziew, ale boli bardzo jak przełykam. I tak od tygodnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Asiu wiem ze jakbys miala angine to by brzusio Cie bolal w tym nudnosci i bialy nalot jest na gardelku a wiem bo z siostra chyba co roku to mamy najpierw ona a potem ja choc razem nie mieszkamy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
chciałam się przywitać bo jakoś mnie nie było ostatnio ![]() tak sobie czekam dalej i czekam i nic się nie zmienia.Test mówi,że nie ,@ nie ma a do tego dzis jakoś mnie jajaniczek pobolewa do d... z tym czekaniem Madzia czy ja mam tam się do Ciebie pofatygować osobiście?i złoić tyłek? ![]() Jukol gartuluję przeżycia u stomatolożki.Ja tez bez znieczulenia nie pozwalam na cokolwiek,nawet najmniejsz dziureczka w ząbku a ja się drę,że boli i chce znieczulenie Joasia to może być angina.A że się tak zapytam a jak jest z oddechem?Bo ja jak miałam anginke to no co tam będę ukrywać troszkę zalatywało ropką z gardełka
![]() |
#1164 |
Rozeznanie
|
Współczuję Wam dziewczyny takich doświadczeń. Ja mam szczęście do takich lekarek co to ciągle coś gadają, opowiadają, że człowiek o stresie zapomina i nawet nie zauważa, że już po bólu. A ja niestety od dawna bywam u stomatologa dość czesto. Ale jakoś bez znieczulenia się obywam, no oprócz usuwania, bo wtedy to sie nie da bez znieczulenia. Za to miałam nieszczęscie pojść z 8-ką do kliniki i sie studentka nade mną namęczyła. Ale i tak nie dała rady wyrwać, profesora musiała zawołać. Nie wiem czy przez tą moją 8 nie miała problemów z zaliczeniem ćwiczeń
![]()
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wiesz co chyba pójde jutro do tewgo ginia bo tak czy owak to nie jest krwawienie. To jakies brązowe zacieki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zadomowienie
|
Kochana to super,ze wreszcie rozsądnie zaczełaś gadać uff
![]() a pewnie,ze daleko nie mam,jest promocja na tanie loty ![]() ja szczerze się przyznam,że nawet podstawowych badań nie robiłam,no cytolgię bo to najważniejsze i na tym poprzestałam,jak poszłam do lekarza to mi powiedział,że skoro się czuję dobrze to jestem zdrowa i po co sobie głowę zawracać badaniami,to może być potem.Dał mi rok czasu na zajście a jak się nie uda to dopiero będziemy coś działąć.
#1167 |
Zadomowienie
|
tia lekarze na wyspach to porazka. znajomej lekarz powiedzial ze ma jeszce czas myslec o dziecku (28lat) Tutaj srednia to 35 lat na pierwsze dziecko..
oni tu w ogole wychodza z zalozenia ze badanie ginekologiczne niepotrzebnie naraza kobiety na infekcje brak slow. znalazlam w pobliskiej aptece testy owulkowe 7 sztuk 39euro. to duzo? ide kupic jutro ![]()
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
no właśnie
dlatego chcę się jak najdłużej wsztrzymać,bo może coś się wyklaruje do tej pory a mój GP to wogóle jest "super",jak miałam pólpasca miesiąc przed ślubem to mi kazał paracetamol pić ![]() ![]() ale nie powiem opieka nad ciężarną tu jets ok,mam kilka koleżanek to wiedzą coś o tym.Najlepsze jest że prochy i różne inne sa za free
#1169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziewczyny, pilnujcie zębów zwłaszcza przed planowaną ciążą bo mogą sie posypac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.