|
|
#1141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowe i używane kosmetyki na wymianę
Cytat:
. Ja odmierzam strzykawką - to znaczy mam taki wzorcowy atomek, który napełniam odpowiednią ilością wody i taką samą (lub ciut większą) ilość odpsikuję prosto z flaszki ) Demeterka też dostanieszCytat:
Cytat:
-Chanel Madmoiselle -Versace Meduza -Escada Sunset Heat -Escada Moon Sparkle -Lancome So Magic -Apparition Sun Chanel Chance EDT Demeter Watermelon Lolipop jedne mniej inne bardziej a co wybrałabyś jeszcze ode mnie?
|
|||
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Świetnie
![]() Ja bym wybrala u Ciebie : 10ml Sephory Brown 5ml Hypnotic Poison miniaturka Delices de Cartier 5ml Miss Dior Cherie Ange 0u Demon 2ml Z tym ze kochana mam tylko jeden atomizerek i jak cos bym Cie poprosila zebys wyslala mi swoj(zaplace za atomki jak cos) Moge Ci zaoferowac: 10 ml Versace Medusa 10 ml Miracle So Magic 5ml - 10ml Apparition Sun calego Demeterka Watermelon jak coś ![]() Escady po 1ml Chanel Mademoiselle 1- 2ml |
|
|
|
#1143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozcieńczasz perfumy wodą???
|
|
|
|
|
#1144 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z atomizerami i ja mam problem ![]() Mam klasyczne Poison a nie Hypnotic -Versace Meduza -Escada Sunset Heat -Escada Moon Sparkle -Lancome So Magic -Demeter Watermelon Lolipop -Apparition Sun Cytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Muszę się zastanowić ![]() Cytat:
Rozumiem, że nie chcesz rozdzielać odlewek Mogę oddać po ok. 4ml Rain i Cotton Candy i 3ml Baby Powder. Co Ty na to?
|
|||
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz,ale nie wiedziałam,że twoja Miss Dior to 100tka
![]() Wiadomo,że nie proponowałabym ci wtedy takiej wymiany. A widziałabyś coś u mnie za końcówkę Ange ou Demon?
|
#1146 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę dorzucić odlewkę Midnight Poison Diora lub TM,bo widze,że masz na wish'u a oba zapachy mam
|
#1147 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam, palnęłam głupstwo, ale jestem laikiem w kwestii perfum. dzięki za obrazowe wytłumaczenie co i jak, teraz już wszystko jasne
to czekam na wieści od Ciebie jak tam poszukiwania ostatniego atomizera. chętnie już bym Ci wysłała Dune więc może podasz mi adres na PW?
|
|
|
|
#1148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana! Jesli chcesz moge wymienic cala flache versace.I odleweczki
![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- Kochana! A wiec Versace moge odlac 10ml albo dac ci cala flache Chanel Madmoiselle moge zrobic odlewke 5ml Chanel Chance 5ml lub cala flache(mialam sie wymienic ale u wizazanki brak odzewu) Demeterka oddac calego 15ml Apparition Sun zrobic odlewke 10ml Mam tez Apparition zwylke 10ml Escasy Sunset Heat moge zrobic ewentualnie 5ml Moon Sparkle moge odlac 2ml Miracle So Magic 10ml Gdybys byla chetna moge sie wymienic na Chanel Chance i Versace Medusa za cale flachy ![]() Tylko Meduzy bym odlala tak sobie z 10ml albo nie koniecznie Chcialabym u Ciebie za nie najbardziej: Sephore Brown Dior Poison Miss Dior Cherie Ale moze sie dogadamy jakos
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczaki
Rozumiem, że nie chcesz rozdzielać odlewek Mogę oddać po ok. 4ml Rain i Cotton Candy i 3ml Baby Powder. Co Ty na to?[/QUOTE]hej! jedna wizazanka jest zainteresowana 5 ml D&G więc mysle ze moge podzielic, mam nadzieje ze starczy mi atomków bo rozumiem ze musiałabym Tobie wysłać, czy wobec tego mogłabym liczyc na jakies 4 ml jakiegos demetrka, którym byłam zainteresowana? teraz podsumujmy to jakos zeby było fair, ile dokładnie czego ode mnie chciałas i ile czego mozesz mi za to oddac
|
|
|
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
takie Sephorowe..tam jest chyba ok. 5ml ???
|
#1152 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za któreż z tych
![]() Make me wonder Avon- 50ml, przetestowana; Fire me up Avon- 50ml, przetestowana;
|
#1153 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Jestem zainteresowana Sephorą Brown. Czy masz pełny flakon?
Może znajdziesz coś u mnie
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? Sporo rzeczy mi się podoba
|
|
|
|
#1155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No właśnie podsumujmy![]() dla Ciebie: Rain - 4ml Sweat Pea - 4ml Baby Powder - 3ml Cotton Candy - 4ml Heart Breaker - 1ml New Zeland- 1ml Fig Leaf- 1ml Double Trouble- 1ml Myślę, że za kulki i dwie odlewki po 5ml mogłabym się zastanowić nad oddaniem cementu... ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Na resztę propozycji odpowiem wieczorkiem |
||
|
|
|
#1156 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Black Russian
Sweat Pea Baby Powder Cotton Candy Sephora Brown Guerlain AA Anisia Bella 10ml Guerlain AA Mentafollia 10ml Kerastase, Resistance, Ciment Anti-Usure (Cement odbudowujący) 250ml, niewielkie zużycie; 3. Protecting waterproof mascara with panthenol czarny – IsaDora; 10. Odsypka cienia MAC old gold (1/3 lyzeczki - nieuzywany); czy cos u mnie?
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
hey cos u mnie za Wet Garden???
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post13433135 |
|
|
|
#1158 |
|
Wtajemniczenie
|
DiTu77 w takim razie zastanow sie i mi napisz PW z adresem jesli sie zdecydujesz
))
|
#1159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę, że mogłabym być zainteresowana następującymi pozycjami: A.Goutal- Duel-15ml Esprit de Tigre-2ml Bvlgari Black-9ml Comme des Garcons - Palisander-7ml Molekuły 5ml [nie wiem czy chcę oddać] Voluspa- Tabacco Vanillie S.Dali - Black Sun-10ml Lolita EDP-do ustalenia i paroma próbkami... zależy co u mnie wypatrzyłaś... |
||
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę zaproponować Sweat Pea
No właśnie podsumujmy![]() dla Ciebie: Rain - 4ml Sweat Pea - 4ml Baby Powder - 3ml Cotton Candy - 4ml New Zeland- 1ml Double Trouble- 1ml Może być tak, pozostałe znam chanelki mogę oddac ok 3 ml D&G 4-5 ml chanel l allure sport - 5ml próbki 1,5 -2 ml nie wiem dokłądnie ile te próbki mają, załóżmy ze po 1,5 Calvin klein euphoria men Kenzo granatowe allure blanche chanel wychodzi tyle samo ml, jesli Ci odpowiada, podaj prosze adres na pv, wyślę w pon/wt |
|
|
|
#1161 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Z pełnych mam Sephorową Vanilla Vanilla.
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
hej
mam nowy wątek, może teraz coś u mnie znajdziesz za Kerastase, Resistance, Ciment Anti-Usure (Cement odbudowujący) 250ml, niewielkie zużycie; Anew Clinical Instant Face Lift Concentre Anti-Rides ultra-Tenseur (Serum do błyskawicznego liftingu twarzy) (30ml (ważny do kwietnia 2011); miniatura Dolce Vita |
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana! Chanel jest w negocjacji ale dam Ci znac wieczorem co i jak
![]() Mi najbardziej zalezy na odlewkach: Miss Dior 10ml Sephora Brown 10ml Poison 5ml Elle 2ml Blv Notte damskie 5ml Les Belles Delice d'Epices Nina Ricci 5ml Moge Ci oddac: 10ml Versace Medusa 10ml Apparition Sun 10ml Lancome So Magic 5ml Chanel Madmoiselle 5ml Chanel Chance |
|
|
|
#1164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miał też być Trussardi... ten zapach nie dla mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A poza tym co z atomizerami
|
|||
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wstępnie jestem zainteresowana :
miniaturką Dolce Vity odlewką MAROUSSI odlewką Miss Dior Cherie Demeterkami:zastanawiam się nad Zelandią , Fig Leaf [czy brać na zapas ] i Black Roussian . Mogłaby być np. z Ruska tylko próbka? Ile zostało w flakonach?
|
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
Czy znalazłabyś coś u mnie za którąś z tych rzeczy?
-Kiwi Yves Rocher - 100ml -1. Neonatura seve YR - 50ml, jeszcze w foli, otwarta w celu sprawdzenia zapachu - raz psiknieta -Jasmin Noir Bvlgari EDP do 20ml - i tutaj mam pytanie czy to pachnie jaśminowo?? -1. Nawilżający żel pod prysznic i do kąpieli Treselle Avon – 150ml; pozdrawiam mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=355205 |
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat: Napisane przez Violette_24 Rain - 4ml Sweat Pea - 4ml Baby Powder - 3ml Cotton Candy - 4ml New Zeland- 1ml Double Trouble- 1ml Może być tak, pozostałe znam chanelki mogę oddac ok 3 ml D&G 4-5 ml chanel l allure sport - 5ml próbki 1,5 -2 ml nie wiem dokłądnie ile te próbki mają, załóżmy ze po 1,5 Calvin klein euphoria men Kenzo granatowe allure blanche chanel wychodzi tyle samo ml, jesli Ci odpowiada, podaj prosze adres na pv, wyślę w pon/wt A Chanelki nie dałoby się ciut więcej - na niej mi najbardziej zależało... miał też być Trussardi... zapomniałam o trusardim...oczywiscie , oczywiscie bedzie kilka ml ale w takim razie czy mogłabym liczyc na wieksza pojemnosc jakiegos demeterka? czy 10 ml któregos z tych Rain - 4ml Sweat Pea - 4ml Baby Powder - 3ml Cotton Candy - 4ml mogłabys oddac?? chanelki nie oddam wiecej bo juz niestety nie mam takiej mozliwosci, oczywiscie odlewając do 5 ml atomizera nie będę przesadnie liczyc ml wiec mozesz w przesyłce dostac nawet i całą 5-tke ![]() |
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

. Ja odmierzam strzykawką - to znaczy mam taki wzorcowy atomek, który napełniam odpowiednią ilością wody i taką samą (lub ciut większą) ilość odpsikuję prosto z flaszki
Za Miracle chętnie przygarnęłabym Miss Dior
a co wybrałabyś jeszcze ode mnie?

rozcieńczasz perfumy wodą???