![]() |
#1141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój mężczyzna mnie zdradza? :(:(
A widziałaś te łzy? [pyt. retoryczne, z góry uprzedzam
![]() ![]() Nie daj się Monia - nie odbieraj, zapomnij, WYRZUĆ ze swojego życia raz a dobrze. Odgrzewane kotlety nie są Ci teraz potrzebne ![]()
![]() |
#1142 |
Konto usunięte
|
hehe tez racja.......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale niepotrzebnie odebrałam, oboje byliśmy pijani. Odebrałam o on powiedział, że jest na jakimś osiedlu, pada deszcz, a on poraz pierwszy pali fajki. Zapytał co wiem o jego rodzinie. Powiedziałam, że wszystko. A on :" Jestem ku*** sierotą, nie mam ojca, i po 20 latach życia dowiaduje się, że mam rodzeństwo. Nie byłem sobą wtedy kiedy Ci to napisałem.Wiem, że to mnie nie usprawiedliwia.." Dodam, że będąc na tej imprezie spotkałam koleżankę, która była z moim byłym,tym przd P. (grał na kilka frontów w między czasie kiedy był ze mną) Pokłócilismy się o niego, stara sprawa. No i lądując w jakimś zbożu z nią i wodką od słowa do słowa wyszło, że na wanienkę, filmy i ten sławny krzyż nie wyrywał tylko mnie. Swietnie, prawda? Poraz kolejny trafiłyśmy na jednego faceta. Wysłałyśmy po takim samym smsie im. Ja jej byłemu, a ona temu mojemu. Odzwonili oboje. Ona rozmawiała z Łukaszem, ja ze swoim. Masakra! Co ten alkohol robi z ludźmi. Zwyzywałyśmy ich i rzuciłyśmy sluchawką. W domu czołgając się do łóżka dostałam smsa, czy odbiore, kiedy zadzwoni. Odebrałam. I rozmowa sama poszła. Nigdy mi nie mówił o swojej rodzinie. Nikomu nie mówił. Zresztą nie dziwię się, nie miał się czym chwalić. Zawsze mi go było przez to szkoda. Nigdy tak szczerze nie rozmawialiśmy. Powiedział, że on nie nie chce stałego związku, ale się go boi. Że wie, że jest po***** egoistą i chciałby mnie za wszystko przeprosić, ale słowo przepraszam w jego ustach pewnie nie ma dla mnie znaczenia. Chyba z godzine rozmawialiśmy. Po raz pierwszy tak szczerze. Nie spodziewałam się tego po nim. Wygranęłam mu wszystko co leżało mi na sercu i sama nie wiem czy mi to pomogło, ale nigdy mnie ten człowiek tak nie zaskoczył...
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Konto usunięte
|
monia zycie to teatr a my jetesmy aktorami wiec.....moj byly tez ryczal mi blagal ze sie zmieni ajeszcze tego samego wieczora kiedy wyszedl ode mnie pil z kolega malo tego spotkal rzekomo u tego kolegi swoja byla pierwsza milosc ktora zostawil dla mnie .......i nagle bum lzy zamienily sie w smiech i zaj****** sie bawil wiem bo wyslala mi fotki zupelnie niewiem po co????jak zobaczylam ten usmiech na fotce gdzie 3 godziny wczesniej wyl mi to przekonalam sie jak bardzo go boli nasze rozstanie........makabra
wiec nie bierz sie na takie gierki badz silna i wytrwala czas chyba pokazac jemu ze nie mozna toba pomiatac co???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Konto usunięte
|
Nawet największe szuje i dranie mają takie przebłyski szczerości i inteligencji emocjonalnej czasami, ale niewiele z tego wynika. Dzisiaj popłacze - dla mnie jest to płacz bardziej nad sobą i nad swoim losem, niż nad tą osobą, którą skrzywdził - a jutro zapomni. Żal - OK, ale trzeba jeszcze wyciągać z tego typu uczuć wnioski, zmieniać swoją postawę, działania. U takich egoistów na żalu wyrażanym w słowach najczęściej się kończy. Nie idzie za tym żadne działanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1147 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez jennylo86 Czas edycji: 2011-04-10 o 00:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 |
Kobieta z klasą
|
No to czekamy na wielki finał i pogodzenie się. A potem niech zabrzmi weselny dzwon ( poniosło mnie
![]()
![]() |
#1149 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
ja również mam nadzieję ze Monisia w końcu zmądrzala .
![]() |
#1151 |
Zadomowienie
|
Skonczcie te chamskie odzywki.
Monika zrobisz co zechcesz, ale pamietaj co z niego czlowiek i jakim jest manipulantem.
![]() |
#1152 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez jennylo86 Czas edycji: 2011-04-10 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
Nie wrócę do niego. Rozumiem, że mu ciężko. Jest skończony w moich oczach.
To, że nie ma ojca nie znaczy, że może tak traktować kogoś, komu na nim zależało. Współczuję mu mimo tego wszsytkiego, ale nie ma odwrotu. Mógł powiedzieć to wszystko, po mojej reakcji. Tamta rozmowa wg mnie była zaje**ście szczera. Teraz twierdzi, że nie był sobą. Był sobą, a teraz najzwyzajniej jest mu głupio, bo myślał, że głupia Monisia na to pójdzie. Się pomylił. Między nami definitywny koniec.
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1156 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Gdyby Twój ex do ciebie wrócił, to sorry ale głupi by był. Myślę, że powinnaś się leczyc u jakiegos specjalisty, bo nigdy nie zbudujesz fajnej relacji z facetem..
![]() |
![]() |
#1157 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez jennylo86 Czas edycji: 2011-04-10 o 00:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do pomocy wizazanek ...monia wal smialo jakby co ja w dziewczynach znalazlam ogromne wsparcie po rozataniu...otrzymalam wiele rad i uswiadomien o ktorych wiedzialam sama jednak chyba musialam to odczytac chyba od kogos innego...dlatego napisalam do wizazanek i .......takze jak cos to napewno pomozemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mówił, że nie był sobą kiedy pisał, że chce sypiać z kilkoma równocześnie, a od koleżanki dowiedziałam się, że pisali do siebie smsy, na gg, ona mu ostatnio napisała, żeby przyjechał, bo rozstała się z facetem..No niby nie rpzyjechał, ale w ten dzień miał również być u mnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szkoda mi się go zrobiło, ale wydaje mi się, że to wszystko to jakaś gra, że znów próbuje mną manipulować posługując się rodziną... Oboje zaczęliśmy ryczeć do tego telefonu, aż komicznie to musiało wyglądać. Ale tym razem moja decyzja jest nieodwracalna. Wątpię, żeby jedna rozmowa cokowliek zmieniła. Ludzie tak szybko się nie zmieniają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
widzisz moj byly tez odstawil teatrzyk typu: ![]() ![]() ![]() zupelnie tak jakby sie lapal ostatniej deski ratunku wszak tonacy nawet brzytwy sie chwyci... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Konto usunięte
|
monia sledze ten watek od poczatku jak i inne wizazanki i wierze ze tym razem postapisz tak jak kazda ci radzila....i wierze ze wkoncu spadly ci klapki z oczu i masz byc wytrwala i konsekwentna w tym co robisz!!!!!!!pokaz na co sie stac do cholery a stac cie na wiecej niz na takiego don alfonsinio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Raczkowanie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;8009053]zal ci sie go zrobilo?a powiedz czy on wczesniej wspominal cos o tej swojej sytuacji rodzinnej?bo jesli nie to czy nie wydaje sie tobie ze moze teraz brac cie na litosc ze moze nawet to zmyslil...a jesli nie to dlaczego nigdy nie mowil tylko dopiero teraz?ja patrze na to krytycznie......bardzo.
widzisz moj byly tez odstawil teatrzyk typu: ![]() ![]() ![]() zupelnie tak jakby sie lapal ostatniej deski ratunku wszak tonacy nawet brzytwy sie chwyci...[/QUOTE] Widzisz ja już taka jestem wrażliwa na ludzką krzywdę. Wcześniej mówił, że ma problemy rodzinne, dość często nawet, ale nie chciał mówić o co chodzi, mówił, że się wstydzi i nie chce. Uszanowałam to, bo domyślałam się, że właśnie o to chodzi. Widzisz, mieszkamy w małym mieście i ja o tym, że on nie ma ojca wiedziałam od samego początku. Jednorazowy wybryk zakończony niechcianą ciążą... Zna ojca, ale nie ma z nim żadnego konaktu, mieszka za granicą. I też mi się wydaje, że chciał jakoś się usprawiedliwić, powiedział to, żebym spojrzała na to z innej strony może? Chciał, żebym się nad nim zlitowała? Pewnie tak było. Ale i tak rozryczałam się jak bóbr. Byłam na niego równocześnie wściekła i szkoda mi go było. Bo dziewczyny wyobraźcie sobie. Ja zapomnę. Będę szukać zdrowego związku, a on ? On ma już skrzywioną psychikę. Nie ma taty, jego matka związała się z jakimś żonatym mężczyzną z dziećmi, a teraz jeszcze dowiaduje się o rodzeństwie. Kto miał mu dać dobry przykład? ...No właśnie. Nie chcę go usprawiedliwiać, ale żal mi go. Bo on nigdy nie będzie potrafił zbudować prawdziwej, szczerej relacji z kobietą.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a na jego psychike nie masz wplywu niestety skoro nie potrafil sie zmienic to juz tego nie zrobi.......nie mozna zmienic charakteru czlowieka ,przyzwyczajenia owszem i poglady ale nie charakteru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ej przepraszam, a co złego w tym napisałam? Napisałam tylko, ze dziewczyna powinna sie leczyc bez zadnej zlosliwosci bo tak potraktowala faceta, ze szkoda gadac i widac, ze ma problemy z samą sobą. A facet naprawde był by głupi gdyby wrócił to kobiety, która tak go poniżyła przy koledze. Nie rozumiem po co doszukujesz sie jakis problemów i wyciągasz jakies brudy.
![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Zadomowienie
|
Oh naprawde? No co Ty powiesz?
Ja nie wystawiłam jej diagnozy, tylko poradziłam żeby poszła do specjalisty. Zreszto co ja sie będę tłumaczyc.
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Zadomowienie
|
A ja uważam, że nie napisałam nic zlego, za to Ty szukasz zaczepki. Owszem wiele razy napisałam cos chamskiego, bo sama nie jestem świeta, ale nie wyciągam jakis głupot na forum i nie zaśmiecam wątku.
Dziekuje, koniec tematu z Tobą ...
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A generalnie to gdybyś nie pisała chamskich tekstów, to nie byłoby czego wyciągać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.