![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() eh. padnięta jestem. niewyspana i wogóle. siedzę własnie na uczelni na grafice komputerowej i się nudzę ![]()
![]() |
#1142 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wczoraj się tyle działo,że już nie miałam sił zaglądać ... Chodzi o moją koleżankę ... chłopaki z byłej klasy zaczęli tak po niej jeździć, w sumie to zastanawiam się dlaczego,ona tylko zaproponowała spotkanie, potem się zaczęły po niej takie chamskie obelgi , zdenerwowało mnie to, bo sami nie są idealni,a ona nie zaczęła wcale się do nich rzucać . Nie wiem no,strasznie wrażliwa jestem i nie lubię czegoś takiego,napisałam co myślę,szczerze to stanęłam w obronie osoby,która też kiedyś po mnie jeździła ![]() No ale co poradzę,że taka jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj weszłam chyba w zbyt poważne tematy z TŻ-tem ![]() ![]() no ale na szczęście to nie była żadna kłótnia ![]() Dzisiaj stwierdziłam,że nie idę do szkoły,bo mam tylko 3 lekcje i spr na który nic nie umiem,a muszę się pouczyć na pr klasową z biologii,z ogrommnego materiału ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wiedzie co, wsciekla jestem dzis.. ![]() niewazne zreszta. Szkoda tylko,ze mnie to tak gryzie... milego popoludnia ![]()
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Agolku wiesz co... Zaciśnij ząbki i nie daj się denerwować takim czymś. Szkoda nerwów. Eh..
Jestem w takim konfilkcie z matką i siostrą, że coś mi się wydaje, ze moja wyprowadzka przyspiesyz sie o wiele wiele miesięcy. Najchętniej to bym wyprowadziła się na dniach.,
#1145 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny
![]() eh nawet nie wiem co wam powiedzieć... może to banalne ale "pierś do przodu, uszy do góry i nakopmy życiu do ty.łka" ![]() agolku - niestety tak czasami jest, na to się nic nie poradzi. Ty harujesz jak "głupi Japończyk" (bez urazy dla Japończyków) stresujesz się bo wiesz, że musi liczyć na Ciebie zespół, a Ona ma kilka małych firmek "odbębni" i luz. Ale nie denerwuj się szkoda nerwów ![]()
#1146 |
Zakorzenienie
|
nefre: Kochana a coz sie takiego dzieje? mam nadzieje ze wkoncu atmosfera troche opadnie
![]() agness51 : z tego co wywnioskowałam to bardzo uczciwy czlowiek z Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() malinka_86 : Daj anansy albo brzoskwinie ![]() ![]() tamonita : Ale mi ochoty na to morze na robilas ![]() ![]() ![]() U mnie dzien minal ok. Na sprawdzian sie tak nauczylam ze zrobilam tylko nieliczne bledy. 5 bedzie ![]() W szkole byla Akademia na dzien Kobiet. Wszystkie dziewczyny dostaly kwiatki tylko nie nasza klasa... ![]() ![]() Dzis jeszcze czeka mnie bliskie spotkanie z geografia ![]() Wam zycze milego i slnecznego popoludnia i wieczorku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wpadłam tylko na chwilkę, zaraz muszę lecieć z mamą do miasta. Wszystko napisze wieczorem.
Miłego dnia ![]()
![]() |
#1148 | |||||
Zakorzenienie
|
czekam z niecierpliwością
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do zakupów to też kiedyś uwielbiałam ![]() ![]() teraz nie cierpię zakupów jedzeniowych ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dobrze zę niedługo opuścisz tą firmę ![]() Cytat:
![]() wróciłam padnięta totalnie, cały dzień w stresie przed zalką i ostatecznie się okazało że już jest późno i kazał nam pisać (a mieliśmy odpowiadać) ... teraz czekanie na wyniki ![]() muszę się doprowadzić do porządku bo na 2 godziny fitnessu się wybieram ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Jak zawsze czytam co piszecie, a nie udzielam się ![]() ![]() Wszystko dobrze szło z chłopakiem, który tak mi się podoba... Wydawało mi się - życie to jednak nie bajka. Już nadzieję sobie zrobiłam. Ale właśnie powiedział mi, że ten, z którym rozmawiam od miesiąca, jest we mnie zakochany. Czeka na odpowiedni moment i w ogóle... A nożem w plecy był tekst "Pasujecie do siebie...". Myślałam, że padne - w końcu to wszystko powiedział mi mój ideał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
część kochane
![]() ale jestem zła.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz nie mam siły się rozpisać, ale wieczorem spróbuję ![]() baby - jak chcesz nad morze to ja zapraszam do sibeie, chętnie Cię przygarnę ![]() milka - łączę się z w bólu bo na za tydzień mam opracować koncepcję pracy licencjackiej, a tez za cholerę nie wiem o czym chcę pisac, echh ![]() Mango - strasznie współczuję ![]() ![]() Buziaki, ściskam Was wszystkie moccccno ![]()
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba jednak wszystko stracone... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ALE! musze sie pochwalic, ze dostalam dzis ostatnie dwa wpisy 4+ z cw. i 5 z egzaminu.... ![]() ojej, jak to dlugo trwalo-dwa miesiace!!! wszystko przez roznice programowe za zeszly rok ![]() ![]() ![]() ale milo tak, przyjsc do domu i moc sobie spokojnie posiedziec. nie trzeba zagladac w ksiazki albo szukac wymówek zeby w nie nie zagladac... ![]() ![]()
![]() |
#1153 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje ocenek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
madame_apple : ooo
![]() ![]() A posty to na przyszlosc radze kopiowac ![]() ![]() Mangolina: O rany...wspolczuje Ci kochana. Moze powiedz mu co do niego czujesz? Jezeli sie na to nie zdobedziesz to bedziesz cierpiala a chlopak ktory cie kocha zaangazuje sie bardzej a jak mu to powiesz to sie załamie. Lepiej powiedziec to wczesniej ![]() Ewusia_marchew: to jak bedziesz miec wyniki to sie pochwal. A 2 godz. fitnessu to chyba bym umarła... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
Hej wszystkim.
Od rana chodzę 'przymulona'przez ten atak zimy [wtf?!] Wieje,leje ,zimno szaro buro i ponuro, aż mnie 'dół złapał, zamartwiam się szkołą,matematyką i ogólnie wszystkim ![]() ![]() Toteż w ramach rekompensaty popijam mix, grzańca z Mokate wymieszanego ze 100ml Redds"a, imbirem i cynamonem. ![]() Byłam z resztą klasy na przedstawieniu 'Zdążyć przed Panem Bogiem',mówiąc szczerze .irytowało mnie. Może i jestem pozbawiona wszelakich uczuć/empatii,ale mam dość słuchania w kółko od kilku miesięcy o wojnie,holokauście itp, zwłaszcza w takim nastroju... Oby jutrzejszy dzień był lepszy ![]() Pa xD |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie pomyślałam... że chyba potrzebuję zmiany, jakiegoś przełomowego wydarzenia, już sama nie wiem czego dokładnie. Chciałabym coś zmienić albo żeby jakieś wydarzenie diametralnie zmieniło moją codzienność. Typowe - jak zwykle w biegu beznadziejnych pragnień.
Ale uznałam, że w te wakacje chcę się udać gdzieś do ciepłych krajów. Tak myślałam że może.. Cypr, Kuba, Tunezja albo coś z pochodnych... Mam odłożone pieniądze, więc taki wyjazd dobrze by mi zrobił... jedyna przeszkoda - znaleźc kogoś do pary na ten wyjazd. ech... Milkuś - przemyśl to wszystko na spokojnie, przeanalizuj, ustal na który temat masz możliwośc napisać najwięcej i do dzieła ![]() Gujanko - gratuluję! Agolku - tak jak dziewczyny już pisały, postaraj się o tym nie myśleć i zaciśnij zęby, szkoda Twoich nerwów, nie psuj sobie nastroju z takiego powodu ![]() Mango - ech... przykro mi kochana ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja strasznie tesknie za gorami, tam najlepiej wypoczywam i porzadkuje mysli - zawsze swiat staje sie tam dla mnie inny, prostszy i taki... sprawiedliwszy ![]() A do pary nikogo nie szukaj, sam się znajdzie... ![]() Mango - ech co tu powiedzieć... życie daje po d**ie :/ Ale z każdej porażki można coś wynieść - po pierwsze siłę, a po drugie jakieś wskazówki na przyszłość - mam nadzieję, że szybko się pozbierasz kochana, tulę ![]() gujanko - gratuluję zakończonej w końcu pomyślnie sesji ![]() Baby - jestem z Gdyni, tuż nad morzem ![]() Ewuś, żyjesz po tym pilatesie? agolku - niestety jak juz Milka pisala - swiat nie jest sprawiedliwy i poki co niewiele mozemy z tym zrobic...Mam nadzieje,ze wkrotce przestaniesz sie martwic ta sytuacja w pracy, szkoda nerwow kochana... ![]() A ja... ech wczoraj byl strasznie męczący dzień - wstałam o 5, a do domu wróciłam ok. 2 w nocy ![]() Zdecydowanie milszym akcentem bylo pospektaklowe piwko z ludźmi z roku ![]() Dzis mialam niby wolne (godziny dziekanskie), ale troche spraw do zalatwienia. A i bylam rano u fryzjera zlikwidowac moje odrosty ![]() Najgorsze, ze obudzilam sie z potwornym bolem glowy, nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek wczesniej byl taki straszny ;( chcialo mi sie wymiotowac, a pozniej umrzec. na szczescie po mega dawca tabletek sie poprawilo. Teraz ćmi troche, a poza tym strasznie mi zimno, chyba sie zaziebilam. Jeszcze korki dawalam wieczorem, teraz czuje sie jak złom :P Na szczescie jesli chodzi o psychike jest chyba lepiej, dołek zdaje się pomału mijać ![]() Jutro tylko jedne zajęcia, nie bede wspominac jak bardzo mi sie nie chce. No, ale musze sie w koncu pokazac ![]() Jak juz Schism pisala - w Gdyni masakryczna pogoda dzis, tylko isc sie powiesic ![]() Zaraz brykam spac, główka boli, zimno ech ;( Dobrych snow kochane i oby do weekendu! I jeszcze bardziej chyba oby do wiosny! Buźka ![]()
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Żyję
![]() ![]() ![]() Mango - tulę, bo cóż mogę zrobić... ![]() ![]() Gujanko - gratuluję pięknych ocen i zamknięcia sesji ![]() ![]() ![]() Ather - rewolucja to świetny pomysł ![]() ![]() ![]() Jabłuszko - widzę ze cięęężkie dni za Tobą, całe szczęście że już weekend przed nami ![]() Dziewczynki znad morza - oby wiosna do Was zawitała jak najszybciej ![]() ![]() coś mi się wydaje że pójdę dziś spać wyjątkowo wcześnie ![]() zwłąszcza ze jutro znów pół dnia na uczelni, a później jadę do rodziców ![]() Słodkich snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry laleczki
![]() wczoraj mi net nie dzialal wogole wiec teraz syzbko nadrabiam co pisalyscie. Na szczescie nie ma duzo ![]() dziekuje wam za pocieszenie.Juz mi dzis lepiej jak sie przespalam z tym i wogole..nie mam zadnego wplywu na to co sie stanie wiec lepiej to oleje poprostu.. Ather swietny pomysl z ta wycieczka!!! ![]() ![]() ![]() ![]() W Tunezji bylam,zaliczylam i dziekuje. Nigdy wiecej ![]() ja juz uciekam. Po pracy od razu wsiadamy do auta i jedziemy do Manchesteru do mojego kuzyna i rodzinki jego ![]() ![]() ![]() milego poranka robaczki, odezwe sie na lunchu ![]()
#1160 |
Zakorzenienie
|
Południe wita wiosnę ^^
Kochane, jaka dzisiaj piękna pogoda ![]() Dzisiaj tylko 4 lekcje ![]() ![]() A co do sporu z matką. Takiej kłotni dawno nie miałam. PO prostu ehh.. my sie w ogole nie dogadujemy, realcje matka-corka są zerowe. I nienawidze jak ktos mnie porownuje do kogos. Przeciez ja jestem jaka jestem... ![]() Ahhh... Wszystko takie piękne. 13 dni i... ![]() Ather - Cypr! Ahh ![]() Agolek - cieszę się, ze już lepiej ![]() Mango - przykro mi.. Ehh, ale jak to Ather napisała.. czasem tak musi byc...;( Jabłuszko - a ja jade w góry w przyszłym tygodniu enenenenenene ;D Miłegod nia kochane ;*
#1161 | ||||||
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiłabym sobie nawet taki karnet na nieograniczoną liczbę wejść choć dość drogi - tylko szukam chętnej do towarzystwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zapowiada Ci się wspaniałe popołudnie ![]() ale macie fajnie na tym południu - chciałabym tam mieszkać, zamieni się ktoraś za morze? ![]() o o o - u mnie za oknem właśnie zaświeciło słonko, achhh ![]() Cytat:
![]() ![]() btw. gdzie bedziesz pracowac? ![]() Cytat:
![]() też nie znoszę porównywania, ale niektóre matki w tym gustują... Dobrze, że masz oparcie w PTZ i widzisz swiat jednak w dosc różowych barwach ![]() nawet w bardzo różowych barwach ![]() achhhh szczęśliwa Ty, weź mnie ze sobą! ![]() Ale mi się nie chce jechać na uczelnię. Zawsze gdy dla 1,5h zajęć mam odwalać 2h dojazdów to mnie ku**ica strzela, ale cóż... nie będę już aż takim leniem i pójdę ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#1162 |
♥
|
Witam
![]() Duzo myslałam nad wszystkim. doszłam do wielu wniosków i chyba dzieki temu lepiej sie czuje. potrzebowałam takiego odpoczynku od wizazu od szkołu . Od ponad tygodnia siedze w domu chora tzn teraz juz jest lepiej i tak jutro musze isc na 3 godz do szkoł ale nie ma lekcji wiec nie bedzie źle. Postawiłam sobie cele dotyczące ćwiczeń: zaczne cwiczyc siłowo - moje hantle przytargałam juz do pokoju , rowerek , bardzo chce zrobic szpagat wiec rozciaganie no i chce zaczac A6w i skonczyc... no i oczywiscie tęskniiiłam za Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę tego Cypru ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
szkoda ze "trochę" daleko od siebie mieszkamy ![]() ![]() Cytat:
ja bym tam morzem nie pogardziła.. ale chyba nie na stałe, ciepłolubna jestem ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za cele ![]() ![]() miałam być do 15 na uczelni, ale zajęcia odwołane ![]() więc poszłam z kumpelami do centrum jak zwykle oglądać kosmetyki ![]() ![]() w ogóle jest cieplutko i wspaniale, więc mam dobry humor posiedzę trochę na Wizażu, później może gdzieś pójdziemy coś zjeść z Siss i jedziemy do rodzinki ![]() udanego piątku ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja pewnie bym się skusiła na Kube z czystej ciekawości ![]() Dzięki Ather ![]() ![]() Cytat:
Oj super - aż dwie godzniki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Skąd ja to znam ![]() No i przyszła wiosna ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zapowiada Ci się wspaniałe popołudnie ![]() zadna swiatowa, tak sie poprostu zycie uklada ![]() ![]() ![]() Ale mi się nie chce jechać na uczelnię. Zawsze gdy dla 1,5h zajęć mam odwalać 2h dojazdów to mnie ku**ica strzela, ale cóż... nie będę już aż takim leniem i pójdę ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() [/quote] Tobie rowniez milego ![]() ![]() Cytat:
![]() Glasgow, Manchester - jak to egzotycznie brzmi ![]() ![]() Glasgow - egzotycznie? ![]() ![]() ![]() ![]() No i przyszła wiosna ![]() ![]() faaajnie macie z ta wiosna ![]() ![]() ![]() ja wlasnei zjadlam lunch i zaraz wracam do pracy. Na 2 mam zebranie zespolu do 3 a potem juz tylko przepekac do 4.30 i jedziemy ![]() Szkoda,ze pogoda dupna taka ale co tam. Humor dopisuje ![]() zycze wam straszniefajnego weekendu ![]()
![]() |
#1166 | ||
♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wiosna - niech juz tak pozostanie ![]() ![]() ide sie ubierac i zaraz ide do kolezanki z kolezankami robic prezentacje ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Wtajemniczenie
|
a rany, ale zamieszalam z cytowaniem powyzej. Mam nadzieje,ze jakos sie polapiecie. Przepraszam
![]()
#1168 |
Zakorzenienie
|
![]()
Egzotycznie, egzotycznie - dla mnie na pewno, bo tam nigdy nie byłam
![]() ![]() Też życzę strasznie fajnego weekendu ![]() ![]() Dziś tak wogóle zostałam dowartosciowana w sklepie z alkoholem. Pani poważnym głosem zażądała dowodu. Szukam i szukam w torebce troche zmieszana, bo się nie spodziewałam i pod nosem mówie, że ja przecież aż tak młodo nie wyglądam, a pani na to, że oczywiście tylko teraz to nawet 16nastolatki alkohol kupują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() ![]() Dzis w szkole byly tylko 4 lekcje ![]() ![]() A z morzem to mi sie marzenie spełnia... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za 1,5 h mykne na tance ktore beda trwały 2,5 h . Jutro pewnie bede umierac ,ale warto bo tance sa super ![]() Milka19: To sie ciesz ze ludzie postrzegaja cie jako mloda a nie stara ![]() ![]() anniaa: ćwiczenia sa najlepsze na poprawienie humorku ![]() ![]() nefre: Tez mam zamiar zmienic wlosy . Chce jakas wiosenna odmiane ![]() ![]() Ather: Jak masz mozliwosc to jedz. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() thnx ![]() Cytat:
![]() Na zajęcia moge zawsze przyjsc, jak by mi brakowało, ale po co mam zdawac. ![]() tak czy siak-to juz nie sa takie zwykle zajecia i tylko dla naszego roku, wiec to nie to samo... tak wiec bede chodzic tylko na wyklad dla mojej specjalizacji. No, chyba ze sie dziekan nie zgodzi... ![]() a kolejny kierunek, to dla mnie oczywistosc. raczej nie chce mi sie jeszcze tak powaznie pracowac.. ![]() ![]() ![]() Milka, ale "pojechałaś"... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.