|
|
#1141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Moja też nie jest ustawna, jest jak wagon ![]() Anmarie, dziekuję ![]() Cytat:
W zeszłym rok mój mąż (który krzyczy na mnie, że znoszę do chałupy graty) przyszedł do domu z drzwiami od stuletniej szafy na plecach. A w tych drzwiach było osadzone piękne, kryształowe lustro. Powiedział - "to dla Ciebie, znalazłem to na śmietniku" Byłam z niego strasznie dumna
|
||
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Powietak- kreska na powiece jest do nauczenia
Jestem największym beztalenciem manualnym- a udało mi się. Trwało to parę dni. Kupiłam tusz do kresek z Inglota- ma twardt pędzelek i się nie gnie. Przygotowałam sobie duuuuużo płynu do demakijażu i ćwiczyłam, ćwiczyłam. Pierwsze efekty- fatalne, zygzaki, ślaczki itd. Ale to kwestia wprawy, naprawdę a po paru dniach wpadłam na świetny pomysł- kupiłam jeszcze jeden tusz do kresek- ale złoty, jaśniejszym kolorem łatwiej ćwiczyć. Niestety tej "jaskółki" na lata 60-te do dziś nie umiem robić- tylko proste kreski na powiece
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boski TŻ
|
|
#1144 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A oprawki rewelacyjne! Bardzo podobne do tych Prady, które obśliniałam w Vision Express... ![]() Cytat:
A piękny, ale wiem skądinąd, że Sałatuńcia stanowczo nie jest fanką. ![]() Cytat:
Zbliżała się studniówka i byłam zdesperowana. Osz kurka sporo tego... Nad avatarem Cytat:
![]() Nie da rady. ![]() O! W salonie mogłaby być kiczowata. W łazience - boska. Ja taką chcę!!!
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam pooftopować
![]() Jakiś parszywy nastrój mnie dopadł. Marzy mi się absynt. Ten dowewnętrzny...
|
#1146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cieniem to ja równo nie umiem - kredką, albo tuszem tak
![]() Cytat:
![]() A może jakieś winko zamiast?
|
|
#1147 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przyznaję, że z wielką chęcią zjechałabym i może nawet kiedyś mi się uda, ale nie tym razem jeszcze... ![]() Mam już plany na pierwszy weekend marca. Zapamiętam jednak Twoją propozycję i postaram się skorzystań i z miłego towarzystwa, i z wiedzy. Cytat:
Ja wiem jednak, że taki żart jest ryzykowny i wymaga ogromnego wyczucia. Efekt zwraca uwagę albo tym, że jest zachwycający, albo żałosny (tak niestety bywa częściej). To, co pokazałaś to zdecydowanie pierwszy przypadek. Cytat:
![]() Wspaniały prezent. Przypomina mi to kumpla, który swego czasu zrobił mi prezent w postaci dwóch wiaderek samodzielnie ukręconych i pociętych stalowych kółek. Niewiele osób rozumiało, że cieszę się wcale nie przez grzeczność. ![]() Cytat:
![]() Rachel, dziękuję Ci jeszcze raz wiesz-za-co. Posłuchałam uważnie. Cytat:
Zapamiętam sobie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie wrażenia?
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath, zdradzisz, na co Ci stalowe kółka w ilości wiader dwóch?
|
|
#1150 | |
|
Wiedźma
|
Niezwykłe.
Przede wszystkim klimatyczne, bo w moim odczuciu większe znaczenie ma tu konstruowanie klimatu za pomocą muzyki, niż muzyka sama w sobie. Nowoczesne (to industrial, nie?), a jednak harmonie są jakieś takie mroczno metalowe, może doomowe, może gotyckie. Instrumentarium mi nie odpowiada, choć widzę pokrewieństwo ze stylem Rammstein, czy czasem Prodigy. Brakuje mi jednak gitar (jestem maniakiem gitarowych brzmień). Ciekawi są rytmicznie - pozornie skrajnie prosty rytm, łamany czasem w niezwykły sposób. Wokal męski mi się podoba, żeński znacznie mniej. Co jeszcze? Chyba zbyt oszczędna forma. Wolę, kiedy więcej się dzieje i to jest także zastrzeżenie, które mam na przykład do Trenta Reznora. Ogólnie jednak uważam, że to ciekawe zjawisko na scenie muzycznej i jestem naprawdę wdzięczna, że miałam okazję je poznać. Nie wywalam z dysku, może kiedyś wrócę. Jeszcze raz edit: Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-02-25 o 00:11 Powód: Powodem jest MP |
|
|
|
|
#1151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)?
|
|
#1152 |
|
Wiedźma
|
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
ha! wiedziałam
![]() brat mnie kiedyś próbował wrobić w zrobienie mu kolczugi z takichże kółeczek. ... wówczas uznałam, że oszalał ![]() było to dobrych kilka lat temu.
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Jest tu kto?
Nat
|
#1155 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie robiłabym kolczugi dla kogoś - miesiące dłubania i permanentnie pokaleczone palce. Brrr... Ja jestem.
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem, ale zbieram się spać... Późno już (a może wcześnie), naszlo mnie na lody, ale TŻ wyjadl resztkę...
Dobranoc
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
How cute... znowu mi powiadomienia szwankuja. Hej Sabbath
Swinton dostala oscara ![]() Nat
|
#1158 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Czy wiemy (Wy wiecie) już, co z "Katyniem"?
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dostal. Falszerze zgarneli za nieanglojezyczny. Ostatni Bourne sporo zbiera
fajna kreacja ![]() http://www3.kcn.ne.jp/~lovebuzz/anne...athaway002.jpg Nat
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1161 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Do pracy :/ |
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile takie haslo jak "Katyn" mowi przecietnemu Amerykaninowi? Wyksztalconemu? Nie bede sie czepiac "drewnianej: gry co poniektorych aktorow itd. Dziwi mnie ze w ogole ten film zgloszono - troche z braku laku.Kurka - ostatnio wiekszosc zlecen to "gluchy telefon" Tekst dostaje przetlumaczony z chinskiego, czeskiego lub innego egzotycznego jezyka na angielsli lub polski i potem sie gimnastykuje tlumaczac dalej.... Ciekawe ile procent znaczenia jest "lost in transalation"? ![]() Zmykam do lozka sie wyspac wreszcie. (w mailu straszy nastepne 30 stron) Nat
|
|
#1163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też Cytat:
Lusto przepiękne W moim panieńskim mieszkaniu mam lustro w sypialni, nad komodą - starą ramę z tworzywa imitującego rzeźbiony dąb pomalowałyśmy z mamą na ecru a na górnej krawędzi lustra są położone beżowo-brązowe sztuczne kwiaty
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu, świetna aranżacja A to co przedstawiłaś na fotach nie odstaje od Ciebie i widać, że nie jest to robione na siłę, widać w tym wszystkim Ciebie
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja próbowałam je sobie zainstalować przez dłużej niż dwie godziny, a i tak bez powodzenia... Ech, i teraz straszę okularami i wizerunkiem intelektualystki ![]() Tymeno, baaardzo podoba mi się Twoja łazienka, ale najbardziej podziwiam Twoją pomysłowość i twórczość w urządzaniu tego wnętrza. Ciekawam, jak wygląda reszta mieszkania.
|
|
#1166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Contax, super, że wróciłaś w całej okazałości
Tymeno, ale masz klimatyczną łazienkę Podobnie jak Contax lubię minimalizm, ale doceniam styl, jaki nadałaś temu pomieszczeniu. Naprawdę świetnie to wygląda W mojej łazience kot się co prawda nie wyleguje, ale mieszka żyrafa-podglądaczka ![]() Angel, Burn śliczne zbiory kosmetyczne Cytat:
Spisuje się świetnie, jest jednak jeden warunek. Częste oczyszczanie pędzelka płynem do demakijażu - ja wycieram go w zwilżony płatek kosmetyczny. Cytat:
Jeśli znajdę w domu pustą fiolkę, mogę podesłać do przetestowania |
||
|
|
|
#1167 |
|
Rozeznanie
|
czesc babeczki
co slychac, co pachnie?
|
|
|
|
#1168 |
|
rude jest piękne:)
|
|
|
|
|
#1169 |
|
BAN stały
|
Mi to było obojetne czy Katyń dostanie czy nie. Nie oglądam tego typu filmów, wszystko o tematyce wojennej jest dla mnie obce.
Tymeno łazienka niezwykła, ale jak dla mnie sprawia uczucie chłodu i braku przytulności. A może mi sie tylko tak wydaje.? Ostatnie w TS byl dodatek z podkładem i bazą Soraya, wypróbowałam i powiem wam że baza jest bardzo fajna, wygładza cerę (silikonowa) a podkład tez bardzo fajny taki lekki...nazywa sie sceniczny. Byłam zaskoczona, ze są tak dobrej jakości, bo jak kiedyś próbowałam bazę Dax'a to była porażka, a tez silikonowa. Dostałam katalog Otto z ciuszkami, bossskie sa tylko skąd wytrzasnąć kasę ![]() Dzisiaj mam wizyte u gina...ehhhh o 14. Rok temu ostatnio byłam.
|
|
|
|
#1170 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niemniej - jeśli ktoś w lecie się podkladuje, to może być calkiem calkiem.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

Moja też nie jest ustawna, jest jak wagon 

Byłam z niego strasznie dumna 
A oprawki rewelacyjne! Bardzo podobne do tych Prady, które obśliniałam w Vision Express... 

do domu...

o 14. Rok temu ostatnio byłam.