![]() |
#1141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Serialoholiczki!
izydorek przekonałaś mnie w 100%
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- a miłośniczki serialu VD zapraszam na wątek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=377970
#1142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Izydorek, dzięki za linka.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Raczkowanie
|
a co sądzicie o wynikach ankiety na seriale które "przeskoczyły rekina"? (http://hatak.pl/news/10806/Doktor_Ho...koczyl_rekina/)
Mój ulubiony Hous na pierwszym miejscu. Jakie macie zdanie? Mi się chyba ten serial nie znudzi nigdy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Eee, moim zdaniem House jest coraz słabszy, tak samo jak Grey's Anatomy i Bones, które oglądam... Szczerze mówiąc, powoli zaczynam liczyć na to, że House się skończy wreszcie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
tak z ciekawości zapytam - mody na sukces widziałas wszystkie odcinki? Ten serial kiedys namiętnie oglądała moja babcia, ale zmarła prawie 9 lat temu. Dlatego tak pytam, bo serial ma prawie tyle lat co ja, więc jestem ciekawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Dołączam się do uzależnionych od seriali:
-Moda na sukces -odkąd nadaje ją TVP, czyli o ile dobrze pamiętam od 1994 roku -Prison Break -niestety już się skończył -Gotowe na wszystko -Medium -ubolewam, ze niebawem już koniec -House -Majka -cieszę się, że już się kończy -M jak miłość -Na Wspólnej -od niedawna -Jej szerokość Afrodyta (Drop dead diva) -Kyle XY -obejrzany -CSI -Szpilki na Giewoncie -Hotel 52 -Ojciec Mateusz -Klan -czasem -Dom nad rozlewiskiem -Chirurdzy -Blondynka -obejrzany -Bananowy doktor -obejrzany -Brzydula Betty -Detektyw Monk Ufff, to tak w skrócie, rety, mój mąż ma rację, powwinnam się leczyć ;-) Dobrze, że istnieje takie urządzenie jak video, bo inaczej ciężko byłoby to pogodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Raczkowanie
|
Ja od jakiegoś czasu robię sobie powtórkę Przyjaciół
![]() ![]() Powoli zaczynam przymierzać się do Dexter'a dużo pozytywnych komentarzy mnie do tego skłania. |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Seriale
Ostatnio wyszedł odcinek HIMYM i Gotowe.
Dla fanów Plotkary przygotowana jest chyba niespodzianka w postaci Blair/Dan. W TVN puszczają "Pamiętniki wampirów", więc jak ktoś jest zainteresowany to polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
Hej - są tu fanki Fringe?
Co myślicie o rozwoju sytuacji w serialu i pogłoskach, jakoby Olivia z alternatywnego świata miała być w ciąży z Peterem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Naczelna Wizażanka:)
|
U mnie doszły jeszcze Pamiętniki wampirów, Pretty Little Liars i Zabójcze umysły. Chyba wszystko, jak sobie coś przypomnę to dopiszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
można się przyłączyć ?
![]() ja oglądam : one tree hill gossip girl pretty little liars the vampire diaries true blood house i csi w tv ostatnio jak mam czas ![]()
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
- Dark Angel (co prawda stary serial, ale warto sobie odświeżyć
![]() - the Vampire Diaries (czekam już z utęsknieniem na wyemitowanie nowych odcinków) - House (jak w przypadku wampirów ![]() -BrzydUla ( też sobie fajnie oglądać od początku ![]() no i seriale na Comedy Central ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Raczkowanie
|
witam serialoholiczki ja tak jak wy chlone seriale a w szczegolnosci
CALIFORNICATION BONES CASTEL SUPERNATURAL VAMPIRE DIARIES TRUE BLOOD HOUSE MD z polskich SZPILKI NA GIEWONCIE USTA USTA HOTEL 52 Oto moja scisla lista (mam nadzieje ze zadnego nie pominelam) |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Możecie mi polecić jakiś fajny serial w stylu 90210/one tree hill?
Oglądam (a w zasadzie obejrzałam) : one tree hill, 90210, the vampire diaries, gossip girl, gilmore girls, desperatehousewives, glee, skins, skins us, weeds, friends
#1158 |
Rozeznanie
|
achhh, te seriale... ;D
moje ulubione: Desperate Housewives! (od dawien dawna ![]() Dexter Twin Peaks The Big Bang Theory (odkryty całkiem niedawno, ale... jest genialny! ![]() Grey's Anatomy (choć ostatnio poszedł trochę 'w odstawkę' ;p) Gossip Girl SATC ![]() Six feet under (póki co, 1 sezon za mną) kiedyś: True Blood, Skins, Beverly Hills 90210 ![]() ![]()
![]() |
#1159 |
Przyczajenie
|
Uzależniona od Dr. House i Na Wspólnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Moje trzy ulubione seriale(w Polsce niestety mało popularne):
-Modern family -My name is Earl -It`s always sunny in Philadelphia |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
-Modern Family- o tym serialu jest wątek na wizażu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=410322 ,naprawdę polecam -My name is Earl-ten serial był akurat chyba emitowany w Polsce http://www.filmweb.pl/serial/Mam+na+...rl-2005-259802, bardzo przyjemny,bardzo śmieszny i uroczy i w kazdym odcinku jest morał,podany w zabawny i inteligentny sposób,główna postać Earl(Jason Lee) jest po prostu genialny,gość,który spędził całe życie na przekrętach wygrywa na loterii,po czym zostaje potrącony przez samochód i zaczyna wierzyć w karmę,tworzy listę złych rzeczy,które zrobił i stara się po kolei je naprawiać,pomaga mu w tym na pozór lekko opóźniony brat Randy,ale moja ulubioną postacią w serialu jest była żona Earla,Joy,grana przez dosyć znana aktorkę Jaime Pressly,jej teksty,charakteryzacja,mo im zdaniem jedna z najlepszych postaci komediowych wszechczasów,laska jest poprostu niesamowita -It's always sunny in Philadelphia-http://www.imdb.com/title/tt0472954/ serial o przyjaciołach,którzy otwierają bar w Filadelfii,ten serial,charakteryzuje się już specyficznym poczuciem humoru,mnie bardzo bawił,niektóre odcinki wywoływały u mnie naprawdę histeryczny śmiech,najzabawniejsze postacie,moim zdaniem to Charlie(Charlie Day) i Dee(Kaitlin Olson), w każdym epizodzie bohaterowie wpadają w jakies niesamowite kłopoty,w serialu nierzadko tez poruszane są społeczne problemy(picie alkoholu,zażywanie narkotyków,adopcja,bezrob ocie,religia)wszystko oczywiście jest mocno przesadzone i ukazane jest w krzywym zwierciadle,często dowcipy balansują na granicy dobrego smaku,jednak to wszystko powoduje,że serial jest oryginalny,kontrowersyjny i niegrzeczny,a wszystko podane jest w zabawny i lekki sposób,warto też wspomnieć,że od drugiego sezonu pojawia się komik Danny DeVito ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Chciałam jeszcze dodać,że we wszystkich produkcjach uwiodło mnie przede wszystkim niebanalne poczucie humoru |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja oglądam: - Housa mam nadzieję, że już nie będą za długo ciągnąć bo robi się nudny - Gossip Girl zaczęłam to skończę ![]() - Mentalistę ![]() - Magię kłamstwa - Grey's Anatomy bardzo lubię ale 7 sezonów to już i tak jest dużo - Private Practice tak po Chirurgach - Dexter ![]() - Californication - True Blood ![]() ![]() a z Comedy Hożych doktorów, Jak poznałem waszą matkę, Wszyscy nienawidzą Chrisa i co się tam aktualnie trafi jak am czas ![]() i kilka jeszcze w planach
Pozostaje tylko moment, chwila zanim ściągniesz to świecisz jak miliony całek, spłonę nim rozwiążesz to! Transportowcy-zawodowcy! ![]() TUŚ 100% blasku gdy inni gasną ![]() Edytowane przez Faneczka Czas edycji: 2011-02-24 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Rozeznanie
|
No to pora i na mnie:
Oglądam: - Pretty Little Liars ![]() - Grey's Anatomy ![]() - Private Practice - House - Desperate Housewives - Spartacus: Gods of the Arena - Nurse Jackie - True Blood Oglądałam: - The L Word ![]() - Spartacus: Blood and Sand - Prison Break - Smallville - Zbuntowany Anioł |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zadomowienie
|
Też zaczęłam L word
![]()
#1166 |
Raczkowanie
|
Ja oglądam:
Alias - skończony Bones Castle House Internat - skończony Gossip Girl Lost - skończony Lie to me Pretty Little Liars Rizzoli & Isles Sekretny dziennik Call Girl White Collar Wyspa Harpera - skończony Szpilki na Giewoncie Przepis na życie To chyba większość ![]()
#1167 |
Zakorzenienie
|
no to kolje na mnie
![]() -One Tree Hill -90210 -Pamiętniki wampirów -True Blood -Dr. House -Plotkara -Hellcats -Moonlight -Więzy krwi -Hawaii Five-0 -Three Rivers -Pretty Little Liars -Ostry dyżur
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Jestem groszek... ;)
|
Oglądam:
Big Bang Theory (Teoria Wielkiego Podrywu) ![]() Camelot (2011) Chuck ![]() Cougar Town (Miasto Kocic) Dr House ![]() Glee Greek (skończył sie ![]() Gra o tron (2011) (Game Of Thrones) - dopiero sie zaczyna Jak poznałem waszą matkę (How I Met Your Mother) ![]() Off the Map (2011) ![]() Plotkara (Gossip Girl) Pretty Little Liars (2010) Przygody Merlina (The Adventures of Merlin) The Vampire Diaries (Pamiętniki Wampirów) plus z polskich - Przepis na życie i czasem Prosto w serce
#1170 |
Raczkowanie
|
a ja oglądam:
90210 pretty little liars plotkara greek jak poznałem waszą matkę gotowe na wszystko Monk Dr House
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.