|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Joasiuniowe bibułkowe kwiatuszki, papierowe koszyczki i karteczki:):):)
zaraz zaraz jeszcze nie znasz wyników więc dopóki nie będzie czarno na białym co i jak to bądź dobrej myśli w końcu nic Ci nie da zadręczanie się Pod wypływ stresu częstu nasze osądu są mylne Głowa do góry jutro też jest dzień i nowe możliwości
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
![]()
kachasek jutro o 11 jush będę znała wyniki... Ale ja i tak wiem co dostałam...
![]() ![]() ![]() ![]() belaliza Kochana wiem wiem... Ale ja raczej wyczuwam kiedy mi dobrze poszło a kiedy nie... A jeszcze znam szacownego PROF... więc wiem do czego jest zdolny. Ale 3mam się jakoś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Przyjaźń jest najdelikatniejszym kwiatem, który rozwija się z wzajemnych kontaktów międzyludzkich. Zapraszam do siebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213640 i na papierniczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post7247929 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zadomowienie
|
Mówiłam, że muszę tu koczować :P Asiek, ja też znam szanownego Profesora i wiem, że zdarza mu się dobry gest... Podpytałam i moja koleżanka pisząc to co Ty, zdała ten egzamin, więc ja wierzę tym bardziej. Ba, nie wierzę, jestem pewna
![]()
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
![]()
nela007 nie lamentuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiuleńka ![]() ![]() ![]() A ja robię właśnie zakładeczki do książek dla moich Siostrzeńców ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Osiołek z zakątka :)
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że swoim wdziękiem osobistym przekona Pana Profesora żeby Ci żadnej krzywdy nie robił i egzamin zaliczył ![]() ![]() ![]() edycja: Ojej jakie piękne aniołki się pojawiły na Twoim wątku! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Joasiu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Joasiu piszesz że dwa zadania były jedno napisałaś dobrze co do drugiego nie jesteś pewna a nie że nie napisałaś .Więc czemu szacowny pan profesor nie miałby ci gdyby co dać połowy oceny czyli 6 podzielić na 2 daje 3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
![]()
Pupil
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() klaudens dzięki w imieniu Anusi ![]() ![]() ![]() misia2 to bardziej skomplikowane nish Ci się wydaje... Trzeba Go trochę znać,żeby wiedzieć czego można się spodziewać... ![]() ![]() A to moje szpatułkowce... Jakoś nie mam weny by coś robić ![]() ![]() Aha... Ramki malowałam jush chwilę temu. Wtedy gdy farb zabrakło nio i to efekt malowania pastelami ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Asiu ,świetne zakładki rameczki też niczego sobie na pewno dzieciaki będą zadowolone z prezentu od cioteczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1151 |
Rozeznanie
|
zeszłam na chwilę z posterunku (robiłam nalot na lumpeksy, pasmanterię i sklepy typu "wszystko po ...zł" uf ciężko było się do domu zabrać
![]() ![]() ![]() hmmm, mam zwidy, krótką pamięć, czy możę edytowałaś fotki ramek? ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
Fajniutkie szpatułkowe dzieła. Gdy pierwszy raz je widziałam nie miałam natchnienia, by coś napisać. Nie polepszyło się, ale nie mogę przejść obojętnie, więc tylko napiszę, że jak zwykle ładniutkie Twe dzieła...
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
![]()
Aniu dziękuję
![]() ![]() ![]() Kachasku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu Cath_ dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zadomowienie
|
Aj Asieńko...
Może powiedzmy tak, że moje pozytywne myślenie wysłałam ekspresem do Ciebie. O, i będzie najlepiej. Czekamy na jutro.
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
![]()
Buuuuu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Zadomowienie
|
Asieńko, dziękuję Ci.
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
![]()
No Kasiu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zadomowienie
|
Ojoj, Asiu psieplasiam... Wyganiam te złe prądy, które wniosłam, z Twojego wątku. Psik, poszły. Znów ma być optymicztycznie. O, już, proszę. Buziolki dla Ciebie
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
![]()
I nie ma buziolków... Kasiuńka uśmiechnij się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Rozeznanie
|
oj nie smutać mi tu!!!! ha, w jednym lumpie ciuchy po 1zł (jak wyliczyłam ile bym dała gdyby nie wyprzedaż...
![]() ![]()
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ulalala... Toś zaszalała
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Rozeznanie
|
Cath ja poproszę cię tu na tym miejscu grzecznie, żebyś już nie smutała, bo nie warto się smutać, bo jak ty smutasz, to i my smutamy i wtedy jest smutno, i jest bez sensu jak jest smutno, bo ty smutasz...
otwórz okienko, wyrzuć smutasy, zamknij okienko i otwórz drzi, wpuść rozweselaki i się rozwesel, bo masz być wesolutka... a jak nie to już nie będę grzecznie prosić, tylko będę bić, krzyczeć, gryźć, łaskotać, gilgotać, miziać... no! więc poproszę cię tu na tym miejscu grzecznie... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zadomowienie
|
To było poniżej pasa dziewczyny.
Aż mi łezka, z uśmiechem oczywiście, poleciała. Przesyłam uśmiech przez szklany ekran ![]() Kochane jesteście ![]() ![]()
![]() |
#1165 |
Wtajemniczenie
|
Asiu! bardzo ładne zakładki i rameczki! takie kolorowe! no ładnie Ci wyszły, nie powiem
![]() ![]() a co do aniołka malowanego przez siostrzenicę... to chyba odziedziczyła talent po cioci ![]()
#1166 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kachasku udało się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Juluś 3mam kciuki za jutrzejszy egzamin!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Wtajemniczenie
|
Ty mały świrku (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) masz takie cos co potocznie nazywamy talentem
![]()
#1168 |
Zakorzenienie
|
![]()
Juluś... Nieeee...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Wtajemniczenie
|
Asia nie znasz sie! widziałam Twoje prace i wiem co mówie!! wiec sie ze mna nie kłóć!
![]()
#1170 |
Rozeznanie
|
tak, tak Feme ma rację i się z nią nie kłóć - o to proszę cię ja na tym miejscu grzecznie...
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.