![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: House MD :)
6 ^^
![]() |
#1142 |
Raczkowanie
|
Dołączam do was jako maniaczka Housa. Uwielbiam go! I tak jak wy nie mogę doczekać się 6 sezonu ehhh
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
To ja też się z chęcią przyłączam, a jestem na etapie tego co na dwójce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Ja też ! Zaspokoi to moją żądzę,a zaraz potem Greys Anatomy
![]() Jestem serialowym wyjadaczem,przyznaję się.
![]() |
#1148 |
Raczkowanie
|
Doczekałyśmy <zdrówko>
![]()
![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś przeżyłam chwilę grozy, bo na jednej ze stron poświęconych House'owi przeczytałam, że Laurie chce odejść z serialu, bo sposób chodzenia bohatera odbija się na jego zdrowiu.
Ale później przeczytałam źródło informacji: onet.pl - i wszystko stało się jasne ![]() Zastanawiałam się, co będzie w szóstym sezonie, czego nie było we wcześniejszych. Ciąża? Zdrada? A być może Wilson znajdzie sobie kogoś, bo niby trzy żony, Amber, ale nigdy nie było to dużym wątkiem (oprócz Amber), być może teraz się to zmieni? I chciałabym, żeby Lisa sobie kogoś znalazła. Żeby House był zazdrosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha, jeszcze jedno: zastanawiam się jeszcze, czy serial będzie prowadzony na dwóch frontach czyli: szpital psychiatryczny i szpital Princeton Plainsboro, bo w zapowiedziach serialu był pokazany jedynie ten pierwszy. Ale sądzę, że jednak będą przypadki medyczne - i czy w takiej sytuacji Foreman będzie p.o. szefa oddziału diagnostyki? W ogóle nie potrafię wyobrazić sobie tego sezonu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
Można dołączyć ?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Good point
![]() ![]()
![]() |
#1155 |
Raczkowanie
|
Cierpliwości, będzie wkrótce
![]()
![]() |
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Jutro tutaj będzie/ciach/
![]() ![]()
Kobiety szanujcie prywatność swoich partnerów! Nie dotykajcie ich telefonów! Nie czytajcie komunikatorów, maili. Nie szukajcie na siłę problemów! Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-09-28 o 09:46 Powód: linki do stron zawierających kradzione treści |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Gdzie, gdzie? W 'odcinkach', sezon 6 przy dyskusji o wrażeniach z /ciach/ ? Jak na to klikam nic mi się nie otwiera! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- A tak by the way, właśnie trafiłam na http://film.interia.pl/telewizja/ser...housea,1371193
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-09-28 o 09:47 Powód: linki do stron zawierających kradzione treści |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1158 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez olalena Czas edycji: 2009-09-22 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Zadomowienie
|
ja mam od rana, ale obejrzę dopiero jutro, bo w kolejce pierwsze było one three hill i bones
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1161 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1163 |
BAN stały
|
![]()
Na tej stronie możecie obejrzeć pierwszy odcinek 6 serii- /ciach/ Wystarczy tylko ściągnąć program i już można oglądać online
![]() A jeśli któraś z was chciałaby link do strony z której można pobrać pierwszy odcinek z napisami pl niech napisze na priv Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-09-28 o 09:47 Powód: linki do stron zawierających kradzione treści |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Odcinek był genialny i dłuuugi, bo aż półtorej godziny
Jestem zachwycona, Greg romantyczny, płaczący, kochany, taki inny, no sama słodycz ![]() Z polskimi napisami się wyrobili niesamowicie, pierwszy raz im poszło tak błyskawicznie ![]() Jak ja kocham tego faceta ![]() Dziś już 3 razy go oglądałam ![]()
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie obejrzałam całego odcinka, włączyłam jedynie początek.
I się załamałam. W napisach na początku nie widziałam nazwiska ani odtwórczyni roli Cuddy, Trzynastki, Cameron i innych ![]() Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-09-23 o 10:13 Powód: Pytanie nieaktualne :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Raczkowanie
|
A można gdzieś obejrzeć go online, bez ściągania? Z polskimi napisami?
![]() |
#1167 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zanim zadasz pytanie przeczytaj dokładnie chociaż jedną stronę wątku ![]() (nowego odcinka md. House online z polskimi napisami na razie na pewno nie znajdziesz) Edytowane przez andzelika666 Czas edycji: 2009-09-23 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam. I mam wiele przemyśleń, aż nie wiem, od czego zacząć.
Na początku przeraziło mnie to, że w ogóle nie będzie Cuddy i całej reszty. Jednak po ostatniej scenie mam nadzieję..., ale to później ![]() Oczywiście Alvie jest świetny! ![]() Teraz co do House'a: w ogóle przez cały odcinek chciało mi się płakać, że to już nie jest "House MD" - owszem, House, ale bez MD. Ale ostatnia scena... Ale to później ![]() I co do licencji: ha, wiedziałam, że tak tego nie zostawią! Czyli House odzyska licencję? W sumie ten serial byłby bez sensu, gdyby nie mógł leczyć. I co ostatnich scen: czyli to już jest koniec pobytu w psychiatryku? Dlaczego się mnie wydaje, że on tam wróci? Jakoś tak... za krótko! Swoją drogą, mnie się wydawało, że on odmówi odejścia. Że powie, że jeszcze zostanie. Hm, ale przecież w zapowiedziach było więcej scen, których w pierwszym odcinku nie było, więc wróci! I rapujący House - świetne! ![]() I w sumie nie napisałam tego, co chciałam. Moja opinia o odcinku miała inaczej wyglądać. Trochę się mnie on dłużył, naprawdę brakowało mi szpitala, Cuddy, kliniki... Jestem ciekawa następnego odcinka. Aha - w załączniku dodaję screen z odcinka - patrzcie, mają własnego Janosika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też zwróciłam na to uwagę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
farmamozg - po co pytać? Zapraszamy oczywiście. I jak podobał ci się odcinek?
Właśnie mnie to denerwuje, że jest kilka tematów dotyczących tego samego. I po co? *** On wraca! On wraca! ![]() Film promujący trzeci odcinek KLIK. Jest jeszcze kilka filmików na youtube, ale nie będę podawać, bo każdy może przejść od tego wyżej. I jeszcze: na filmku widać House'a i Cuddy w jakimś domu. Mam nadzieję, że oni nie zamieszkali razem? ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- O nie, muszę to dodać: KLIK - film ze zdjęciami z trzeciego odcinka. Co on robi w tym domu? Lepi pierogi?! Hmmm... To nie jest mieszkanie Wilsona? Edytowane przez ville Czas edycji: 2009-09-23 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.