|
|
#1141 |
|
BAN stały
|
Dot.: Ograniczanie jedzenia + ćwiczenia
Na silowni poza bieznia rowerem i orbitrekiem nie widze nic ciekawego dla siebie :P Inteligentna z Ciebie dziewoja, ja jak mialam 15 lat opychalam sie chipsami jak glupia^^ A jaki jest Twoj cel? Myslisz ze mi sie uda? U mnie trudno z wytrwaloscia, bo ajk zjem cos niewskazanego to potem jeszcze bardziej sie "nagradzam" ;/
|
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak na siłownie, to pewnie, że wskakuj na rowerek, orbiterek (hihi, ja mam go w domciu Ja mam cel 65 kg, czyli jeszcze tylko teoretycznie 3 kg Co do niedozwolonych rzeczy, to wybieraj te lepsze odpowiedniki. Tzn. masz ochotę na loda, to zjedz big milka, masz ochotę na kawałek czekolady, to zjedz gorzką, masz ochotę na landrynki, to kup lizaka. A najlepiej jak będziesz miała w lodówce smakowe serki, one są dobre jak chce sie czegoś słodkiego.
|
|
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale uważam, że zjedzenie czegoś do ssania jest lepsze niż np. ciastko, bo kalorii chyba mniej, a dłużej się je
|
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
magdalenka7766 witam i zycze powodzenia
![]() a ja wczoraj znow nie cwiczylam... ale dzis to naprawie, kurcze jakos nie moge sie zebrac w sobie. no nic, w koncu trzeba schudnac. wczoraj zjadlam "niby dietetyczne" male koleczka ryzowe z polewa czekoladowa. jedno kolo ma 16 kcal, wiec zaluzmy ze zjadlam ich 10 czyli 160 kcal. srednio, ale to jest 2 rzecz na ktore moge sobie pozwolic w tygodniu. mam nadzieje, ze juz ostatnia i wytrzymam do niedzieli
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj też w końcu nie ćwiczyłam, bo mi wypadło niespodziewane wyjście z domu. Mam nadzieję, że dziś mi się wreszcie uda pojeździć na tym rowerze
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Haha! A ja ćwiczyłam .
Na orbim sobie 30 min szybko pojeździłam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
ja cwiczylam i wczoraj i dzisiaj
chociaz dzis znow jakis taki dzien- ledwo sie zmusilam zeby z lozka wstac i jeszcze brzuch mnie zaczyna bolec- bosko |
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Ech, a ja ostatnio nie cwicze. Dzisiaj wieczorem wybieram sie na rolki - mam nadzieje ze nie bedzie padac
![]() W ciągu tygodnia mialam biegac i co? GUZIK! (nawiasem mowiac nienawidze biegac )Wracam pozno do domu i potem juz tylko do znajomych pogadac i napic sie winka
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
a moge spytac ile masz wzrostu? bo widze ze Twoj cel to 49 kg a to jakos malo ;>
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
no juz troche pocwiczylam, lepiej mi na sercu
|
|
|
#1153 |
|
wizażowy robalek
|
Ja już zakończyłam jakiekolwiek jedzenie na dziś. Nie zjadłam za wiele, a jednak jestem najedzona... żołądek się kurczy
![]() Chyba pójdę na AbR
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
Ja też jestem juz po godzinnej jeździe na rowerze, więc sumienie spokojne. Miałam jeździć tylko pól godziny, ale potem zaczęłam oglądać pchnięcie kulą i wyjeździłam więcej
|
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się, kolację też się powinno jeść, choćby właśnie dla usprawnienia metabolizmu. Można ją sobie ewentualnie darować, kiedy jest się po jakimś dniu dużego obżarstwa (różnego rodzaju uroczystości itp.), kiedy naprawdę nie można juz nic zjeść, a organizm ma co trawić. Ale ostatni posiłek o 17:30, tak jak dziś mrofka zamierzała zrobić, nie jest dobrym pomysłem.
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim przypadku to nie tak mało zatem. Realnie: niżej niż 52 niegdy nie bedzie, a 55 byloby teraz dla mnie spelnieniem marzen - takze easy, nie jestem szalona dziewczyna, ktora dazy do wygladu zaglodzonej bidulki
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialam duuuuzo dziewczyn ktore wygladajac jak wieszaki jeszcze sie odchudzaja i majac 180 chca wazyc 50kg
|
|
|
|
|
|
#1159 |
|
wizażowy robalek
|
Hmmm... na kolację jem produkty białkowe. Ale maxymalnie staram się jeść najpóźniej do godziny 18.00
Bądźmy piękne, ale się nie "wieszakujmy" ![]() Orisha, ja ma 156cm wzrostu. I jak będę ważyć 50 kg, to będę szczęśliwa Chociaż pamiętam taki czas, że przy wadze 48 kg wyglądałam super
|
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Od razu przepraszam, że nie czytam wątku od początku. Wpadłam tu przypadkiem i postanowiłam, że podzielę się z Wami tym co znalazłam, choć być może dawno już przerabiałyście wszystkie te ćwiczenia. Jeśli chodzi o mnie, to pracuję nad wyszczupleniem łydek i talią osy. O to co znalazłam w necie: 1.Ćwiczenia na płaski brzuch http://************/cwiczenia_na_plaski_brzuch.html 2. Ćwiczenia na figurę Twoich marzeń http://mysza330.republika.pl/CWICZENIA.html Myślę, że te linki znacie już bardzo dobrze. Więc nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić za zamieszanie i życzyć udanego "zrzucania" ![]() Pozdrawiam
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli mogę się wtrącić... kiedyś strasznie schudłam
a powiedzmy sobie szczerze, że przy moim wzroście 163cm chciałam ważyć przynajmniej 45kg.I... dopuściłam do tego, że w wieku dojrzewania zachwiałam całą swoją budowę ciała. Jestem teraz na siebie wściekła i bardzo tego żałuję. Po co to piszę ? Sama nie wiem, szukam tutaj kogoś z kim można byłoby sobie porozmawiać na wspólne tematy ![]() Fajnie, że chcecie schudnąć i dobrze, że zachowujecie granice. Pozdrawiam
|
|
#1162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta podaje link do przykazan zywieniowych- warto przeczytac Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Warto mieć z kim pogadać, albo chociaż takie forum jak to!
|
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, to forum jest super. wiadomo piszemy tu glownie dlatego, bo chcemy schudnac, ale przeciez nieraz poruszamy tez inne tematy. i mysle ze tworzymy taka atmosfere ze mimo ze kazda jest w innym zakatku polski, a nasza LillAnn nawet w niemczech i mimo roznicy wiekowej, moze niewielkiej,ale jednak to fajnie nam sie tu pisze
i za to Was lubie
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I popieram w 100% słowa Justynki. Kurcze, fajnie ten wątek znowu odżył cieeszy mnie to niezmiernie, bo to on był poczatkiem mojego odchudzania
|
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Zadomowienie
|
Też bardzo lubię tu pisać
Tu przynajmniej nikt nikogo nie krytykuje za jedzenie słodyczy, jogurtów itp, bo wyznajemy zasadę, że wszystko jest dla ludzi. I żeby schudnąc wystarczy choćby częściowo zmnienić nasze przyzwyczajenia, a nie od razu czynić nie wiadomo jakie cuda, które mogą tylko przyczynić się do szybkiej rezygnacji z zamiarów schudnięcia.
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam coś słońca wstawię, o:
http://wiadomosci.onet.pl/192,21,0,0,1,cynk_pokaz.html |
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety dawno to bylo Kiedys nie bylo takich miejsc jak to i "zasady" odchudzania wszystkie dziewczyny braly z jakichs glupawych pisemek - tam własnie pisano, ze dieta 1000 kcal (albo 800 ), ze jesc do 18 etc. Na szczescie teraz jest wiekszy dostep do info i mam nadzieje ze wiecej dziewczyn uniknie jo-jo... Bo walka z tymi nagla przybranymi kilogramami i zachwianym metabolizmem to koszmar jest ![]()
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawno juz nie widzialam takich blyskawic na niebie jak wczoraj - wygladalo to niesamowicie, az strach wysciubic nos z domu. Zwlaszcza, ze podobno kilka osob wczoraj zginelo
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

A jak na siłownie, to pewnie, że wskakuj na rowerek, orbiterek (hihi, ja mam go w domciu
Tzn. masz ochotę na loda, to zjedz big milka, masz ochotę na kawałek czekolady, to zjedz gorzką, masz ochotę na landrynki, to kup lizaka.
A najlepiej jak będziesz miała w lodówce smakowe serki, one są dobre jak chce sie czegoś słodkiego.
wystarczy Marzena 

), ze jesc do 18 etc.