|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: nie jesteśmy święte
no ale to prawda! :P
ok, dziękuję i dobranoc ![]() a jak tam reszta, żyjecie?
|
#1142 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Wtajemniczenie
|
Czołem.
Dzięki za przyjęcie miłe i ciepłe i za wódke. Mało schłodzona ale przeżyje. Wczoraj nie dołączyłam do party bo grzeszyłam, ale kurna nadrobię. Aj promis. |
|
|
|
#1144 |
|
BAN stały
|
Wiecie co, jak mnie wkurza na tym całym wizażu te gadki typu:
- super wątek - swietny wątek - ciuszek - makijażyk, oczko - padłam - oplułam monitor - leże i kwiczę. Ja nie wiem, może jakiś to kodeks jest, co należy mówić? Aaa i jeszcze wkur... mnie jak dziewczyny na wątkach śmieją się z czegoś, co tka na prawdę wogóle nie jest śmieszne... Tak też trzeba? Aaa jeszcze jedno... zauważyłam, że raczej nie jest mile widziane własne zdanie. |
|
|
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wiem?, to się tak utarło chyba, że dobrym wejsciem jest polizanie komus tyłka.
I jak już sie pada to można opluć monitor przy okazji, zwłaszcza jak się zaryje łbem o stół, no i potem się leży. I może nie kwiczy bardziej wyje z bólu, już po tym bolesnym padnięciu. Widzimy logikę? |
|
|
|
#1146 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie ukrywam, wiele wizażanek po prostu nie lubię, bo mnie drażną swoim sposobem bycia, tym co mówią i ogólnie całym swoim imażem. |
|
|
|
|
#1147 |
|
BAN stały
|
czesc obchlajmordy
pawik nawiedzil mnie wczoraj, dzis jeszcze nie, dziekuje uprzejmie za wypicie mojego zdrowia, dziecko sie ucieszylo napewno dzis mam wolne. boze jak dobrze, nic nie robie. zjadlam wczorajszy rosol na sniadanie, zaraz moze pojde sobie loda kupic, bo w naturze nie bedzie tz dalej chory co mnie doprowadza do szewskiej pasji, bo jeczy i nie chce o lekarza pojsc. tylko lezy i karze podziwiac swoja temperature. wcisne mu termometr w dupe za chwile kaca macie? |
|
|
|
#1148 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam, a nie piłam z Wami. Piłam se z moim byłym, a co mi tam. Fakt ustanowienia go byłym też nastąpił wczoraj, więc w sumie wisielczy nastrój mam.
Walić to, za grzechy sie płaci. |
|
|
|
#1149 |
|
BAN stały
|
marta tj pakosta, a czemu ustanowilas go wczoraj sowoim bylym? z takimi sie latwiej pije?
|
|
|
|
#1150 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie w sumie najpierw piliśmy potem się zbyłowaliśmy. Efekt moich usilnych starań spaprania czego się da przez ostatnie pół roku.
Nie płaczmy nad rozlanym mlekiem, w końcu to nie wódka. Teraz moge pić co chcę kiedy chce i z kim chcę. I inne rzeczy też robić. |
|
|
|
#1151 |
|
BAN stały
|
ano. jak ci dobrze bez noego, to po co byc z nim? tez racja. zawsze mozna na seks wrocic.
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1152 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jeszcze nie wiem czy mi dobrze bez niego
![]() Na razie mam calmsa, to takie ziołowe uspokajające coś |
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
witam ,witam-jak tam kacyk?
sorki za wczoraj,ale dziś do pracy i za kierowcę musiałam robić. paskota.dowiesz się czy dobrze ci bez niego za pół roku.odżyjesz,odetchniesz i zaczniesz się uśmiechać. ceri odżywiasz się dobrze?to co wyleci z buzi to z powrotem do buzi-póki ciepłe |
|
|
|
#1154 |
|
BAN stały
|
margo zwariowalas z tym co cieple do buzi. chcesz zebym poleciala rzygac abnovo??
jogurciki mi najlepiej wchodza, czasem cola. no i rosol. i na tym poprzestanmy |
|
|
|
#1155 |
|
BAN stały
|
A mi się własnie skończył okres i czuję się rewelacyjne.
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. a mineralna moja droga.jesteś teraz odpowiedzialna za nowe życie.nie chcę tu zrzędzić,ale pierwsze trzy miesiące są najważniejsze dla płodu. wtedy tworzą sie wszystkie podstawowe narządy. dostaniesz jak usłyszę o truciźnie!!!
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja marze aby mi się zaczął.
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
jak macie doła wejdźcie na ten wątek od wizaz-u
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241858 co ludzie potrafią ze sobą zrobić.żenada |
|
|
|
#1159 |
|
Wtajemniczenie
|
Doła w sumie nie mam, ale dobre.
Swoją droga a propos dody najbardziej mnie boli że ona, zgodnie z orzeczeniem mózgów z mensy, jest bardziej kumata ode mnie. |
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo się cieszę,dziś dostałam nakładki do wybielania zębów.mam je już od 20 min na zębach i powiem,że efekt jest zaskakujący .mam śnieżnobiałe żeby |
|
|
|
|
#1161 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy tym żelu nic nie czuję a mam 15% stężenia .jest jeszcze 10% i 30%,ale ten najmocniejszy jest do martwych zębów. moja koleżanka robiła u dentysty odlew i zakupiła ten żel za 500 zł.ja znalazłam go za 16 za sztukę.zależy jaki kolor masz zębów.ja mam białe naturalne i potrzebuję tylko dwóch szt.nakładki uniwersalne termokuczliwe to koszt 15 zł za dłó i górę..wszystko można kupic na allegro w hurtowni dentystycznej
|
|
|
|
|
#1163 |
|
BAN stały
|
zeby wybiele sobie potem, teraz sobie maluje glowe na sliwke...
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1165 |
|
BAN stały
|
Ja kilka lat farbowałam głowe na czarno. Ale byłam na odbarwianiu i teraz jestem capucino.
wypiłam piwo, mniam... |
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba będę piła kawę przez słomkę
![]() ta nowa farba nie złapała mi moich trzech siwych włosków
|
|
|
|
#1167 |
|
BAN stały
|
ja lubie swoj kolor nowy. usilowalam przez ostatnie miesiace zlapac cieply braz, taka czekolade, ale tylko zimne odcienie wychodzily, wiec wrocilam do fioletu... od razu lepiej
![]() kawy nie lubie, chyba ze kapuczino (o dzizzz, lubie spolszczac, ale to jest dramat), piwo mnie odrzuca, wiec zostaj mi herbata z mlekiem. ktora uwielbiam. i wlasnie jem zdrowa kukurydze
|
|
|
|
#1168 |
|
Zadomowienie
|
No i jestem i dla Was kilka słów:
- margo- to je wyrwij i po sprawie ![]() - ceri- słuchaj mądrych rad margo-dobrze prawi o tej coli za...piiiii - Cześka- byś się mogła podzielić, samolubie tym piwem ![]() - pakosta- ciekawość mnie zżera dlaczego się tak przy piciu zbyłowaliście, bo jak to przez %%%, to ja ze swoim pić już nie będę, bo choć mnie czasem wkurza (jak np. dziś, grr!), to szkoda by go było - lapus- jak tam tańce z PIPem? I te Twoje 100 stron? Nadal walczysz? To tak pokrótce, a na deser dodam, żem dziś zgrzeszyła i to jak
|
|
|
|
#1169 |
|
Wtajemniczenie
|
sammira, nie przez %%%, jeno przez zyciowe niedopasowanie i moją grzeszność. Przy piciu łatwiej wchodzi się na niektóre niewygodne tematy.
a co do włosów to ja właśnie chłodnego brązu szukam a wychodzi ciepłość. Tzn jak fryzjer zrobił to było super ale kurna nie będę co miesiąc stówy wywala na kudły moje. Toteż przeszłam na szamony Joanny, 5,5 zł brzmi bardziej atrakcyjnie |
|
|
|
#1170 |
|
BAN stały
|
ja robie l'orealem bo cenowo wychodzi mnie to samo co garnier czy inne.
a dobre odzywki maja. ide og;adac er |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

] ew PPI.

. a mineralna moja droga.jesteś teraz odpowiedzialna za nowe życie.nie chcę tu zrzędzić,ale pierwsze trzy miesiące są najważniejsze dla płodu. wtedy tworzą sie wszystkie podstawowe narządy
dostaniesz jak usłyszę o truciźnie!!!

bez mleka