![]() |
#1141 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
piaskownica wlasnej roboty tatusia,rowniez sie bardzo podoba
i kotek malusi ![]()
#1142 |
Zadomowienie
|
standardowo piffko
![]() w foteliku...jeszcze przed hafftem ![]() ![]() nad jeziorem,"cicho! nie mowcie tacie ze wyjada, mu kukurydze dla rybek" lowienie rybek z tatulkiem
![]() "...Jak dzieci są malutkie to rodzice z miłości chcą je zjeść...a jak dorosną to żałują, że tego nie zrobili..." ![]() ![]() ALBUMY TATIANY ![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?u=104100 Edytowane przez madziaMADZIA Czas edycji: 2008-06-03 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zadomowienie
|
z grubą mamą
![]() ![]() ![]() na ostatniiej fotce tatinek przeslicznie wyszedl ![]()
#1144 |
Zadomowienie
|
w kieszonce miala rodzynki i tak sobie chodzila i jadla
![]() i kapiel ![]()
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poleglam ![]() ![]() madzia- super fotki, zdjecie z zubrem jest boskie ![]() pytalam o pranie recznikow bo ja zawsze piore w 60 st. i sie zastanawialam czy moze prac w wyzszej tempce, no ale skoro wy tez w 60 to nie bede cudowac freddy - swietne fotki, a jaka ty jestes sliczna dziewczyna ![]() ![]() aaaaaa mialam wam jeszcze napisac ze dzwonila do irka dzis wlascicielka pensjonatu w ktorym bedziemy mieszkac w tych miedzyzdrojach i pytala czy zgadzamy sie na zmiane pokoju, mielismy miec pokoj z jednym duzym lozkiem, lazienka i aneksem kuch. a zmienila nam na pokoj z lozkiem duzym, kanapa, lazienka, aneksem kuch. i balkonem ![]() kupilismy juz bilety na pociag, jedziemy w niedziele po północy
![]() |
#1146 |
Zadomowienie
|
Hej
dziękuje w imieniu Olafa z amiłe słowa pod jego adresem. ![]() Wiśniowysad ja piorę ręczniki na 90 stopni wcześniej prałam w 60, róńzicy w miekkości nei ma a mam wrażnei eże się lepiej dopierają. Dysiu Adusia widze jak Olaf aktorka chce wymusić płaczem wszystko Kamilko Fifif Super, fotka z jęzorem bomba Freddy Kubuś śliczniutki, a z Ciebie jaka piękna kobietka ![]() One shot Marcjanka śpiąca przesłodka. Madzia no niezły prenencik sprawili Tati dziadkowie i jaki ma full wypas basen. Tatiank ajak zwykle powala minami, fotka z piwem the best. a tu dla porównania jak Olaf się zmienił dwie fotki zrobione w odstęnie roku (obie z czerwca) |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zadomowienie
|
No tak.. a ja zaczęłam odpisywać i przyszła nowa wiadomość na naszej klasie
![]() ![]() ![]() Madziu jestem zauroczona Tatunią!!! ![]() Monika tak Olafek się zmienił, natomiast mamusia wcale ![]() Marta to macie fuksa z tym pokojem, pogratulować ![]() ![]() Ewa nie zamieszczasz często zdjęć i zapomniałam już jak wygladacie, ale sobie przypomniałam ![]() ![]() ![]() ![]() K***a mać!!! Syrena się włączyła!!! Ja p*****lę!!! Już mam dość!!! bez przerwy się gdzieś pali!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zadomowienie
|
A'props podpaleń to jakiś czas temu złapali u nas piromana, który tak sobie chodził i podpalał... A mama teraz m mówiła, że widziała go tydzień temu. Kto wie, czy znów mu szajba nie odbiła. Wtedy co go złapali to palant zadzwonił na policje i powiedział gdzie podpalił las, powiedział też, że nigdy go nie złapią. Ale świr nie pomyslał, że że koło budki jest monitoring (czytaj: ludzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
podpowiedzcie mi jak mam wrzucic ta dietke na wizaz. Mam ten plik w formacie doc i nie skopiuje tego tutaj bo zle wyglada. MOze ktos mi podpowie jak zrobic z tego link zeby mozna bylo wrzucic na wizaz?
#1150 |
BAN stały
|
dysiu dajmi - coś z tym zrobię kamilanet@wp.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zadomowienie
|
Kamila poszlo
dzieki ![]()
#1152 |
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki
KasiaL Smrodek po włączeniu klimy oznacza że w kanałach nawiewowych zalęgła się obca forma życia czyli grzyby i pleśń. Zobacz tu : http://aukcja.onet.pl/showcat.php?id=18921. Czytałem troszkę co piszą forumowicze i ten preparat ( na drugiej pozycji) Wurth jest polecany. ![]() Freddy Ale z Ciebie piękna Kobić ![]() ![]() ![]() Powiedz, Synuś był zainteresowany konikami ??. Ja naszemu malcowi pokazywałem koniki i krówki ale jakoś tak olał temat ![]() Czemu na plaży Kubuś ma cykorka ?? Autko jest Luxio ![]() ![]() W przyszłości jak będziesz umieszczać foty autka to zamazuj rejestrację. Gratuluję kolejnego zaliczenia ![]() Ikola Zauważyłem że Miś wieczorkiem „sapie”. Wygląda to tak jakby przytkany nosek. Wczoraj Jula psiknęła Mu wodą . Myślę że jest to efekt naszych spacerków. Między domkami na osiedlu drogi to ubita ziemia. Każde przejeżdżające auto wzbija tumany kurzu a my jeszcze codziennie odwiedzamy „budowę”. Tam to jest dopiero Sajgon. ![]() Może suche powietrze jest przyczyną podrażnienia u Ulencji. Alergikiem nie jestem ale gdyby to było uczulenie na pyłki to Córci łzawiły by też oczka. One_shot Twoja Śpiąca Królewna jest Śliczna ![]() Nie no po prostu muszę to napisać!!!!!! FREDDY TYLKO NIE SZPARKĘ!!! ![]() ![]() ![]() Dobreeee ! ! ! A mówią że to chopy są zbereźne. ![]() Madzia Ten Twój Diabełek jest Niesamowity ![]() ![]() Zarówno i w tej białej czapusi jak i z rozpuszczonymi włoskami wygląda Zabójczo. Co Ty nam tu kszanisz o grubej Mamusi ![]() ![]() wybaczcie tez moim nogom Chyba Cię pogięło Kobito. ![]() ![]() Wisienko Oby jak najwięcej takich miłych niespodzianek Wam się trafiło podczas Urlopu. Garnuszku Olaf z Bobasa zmienił się w Ślicznego Opczyka ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu 333 Doskonale Cię rozumiem w kwestii syren. Synta ma kościół pod bokiem, Ty straż a my na tym zadupiu cholerne kundle w każdej zagrodzie. Jak taka chmara piiip sierściuchów zacznie szczekać przed 24 to nic tylko granatami rzucać. Żaden piiiip właściel nie wyjdzie i nie uciszy „piiip” pieseczka. U nas nic ciekawego. Codziennie doglądamy koparki. Miśkowi już nie wystarcza patrzenie. Najchętniej wszedłby albo do wykopanego dołu albo na koparkę .
#1153 |
BAN stały
|
nie ma problemu
bardzo proszę: ![]() Produkty dozwolone i zabronione w diecie bezmlecznej hypoalergicznej Produkty dozwolone Wieprzowina, królik, indyk Wędliny z w/w mięs, pasztety pieczone w domu Potrawy z w/w mięs Jaja przepiórcze Owoce śliwki, agrest, jagody, gruszki Przetwory z w/w owoców najlepiej sporządzane samodzielnie Warzywa burak, kapusta, kalafior, fasolka szparagowa, groszek zielony, marchewka Ciastka bezmleczne, bez jaj kurzych i konserwantów, wafle ryżowe, wafle tortowe suche bez jaj kurzych, pieczywo kukurydziane Makarony bez jaj kurzych Ziemniaki, ryż kasza jęczmienna, krakowska, gryczana, manna, mąki pszenne i ziemniaczane Przyprawy naturalne tj. liść laurowy, ziele angielskie, pieprz naturalny, koper Pieczywo zwykłe bułki wrocławskie chleb zwykły Masło roślinne Chrupki bezsmakowe kukurydziane FLIPS Kisiele, galaretki bezglutenowe Produkty zabronione Mleko i przetwory mleczne i kozie Wołowina, cielęcina, wędliny z tych mięs Drób – kurczaki, jaja kurze Serdelki – wszystkie rodzaje Ryby i przetwory rybne Wszystkie owoce cytrusowe, truskawki i poziomki Warzywa por, seler, pietruszka pomidor /koncentrat/ Jarzynka i inne przyprawy zawierające sztuczne konserwanty Gotowe ciastka zawierające mleko i jaja kurze, cukierki, chipsy, paluszki Miód naturalny i sztuczny Pieczywo drożdżowe, miodowe Masło śmietankowe, margaryny Kisiel, galaretka i inne gotowe desery Orzechy ziemne laskowe fistaszki itp. Czekolada tutaj też podam adres strony sklepu internetowego z zywnością bezglutenową i bezmleczną - polecam, mój brat i siostra byli bezmleczni przez kila lat i rodzice korzystali z tej firmy http://www.bezgluten.pl/sklep/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
Kamilka jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc w obrobieniu tej listy. Ja nie mam na to czasu bo w pracy jestem a na pewno sie komus przyda. Wielka buzka!
![]()
#1156 | |
BAN stały
|
Cytat:
mają chyba jakieś manewry NATOwskie, bo codzieenie namiętnie latają |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
Widzę że nie tylko my mamy przerąbane
![]() Jula już się wstępnie z mamą umówiła i w sobotę jedziemy nad jeziorko ![]() Dziś rano zauważyłem że szanowne grono mrówek znalazło wejście do domu przez okno i teraz dzielnie targają cukier którym Jula zasypała te świerkowe odrosty. Bez problemu przełażą przez gazę ![]() ![]() Kolega do mnie dzwonił i zameldował że o 6 zawiózł Mamę do szpitala. Wprawdzie termin ma na 13 ale same wiecie jako to bywa. Ale napisałem bez sensu. Chodzi oczywiście o ciążę ![]() Dla uściślenia to ten kolega ( w sumie to jest to nasza dalsza rodzina) który jest widoczny na zdjęciach z Quadem. *** oajcie ! ale tłok Hadżi, Angie144+, dysia77+, freddy296, Kamilanet+, kaśka333, lachkasia
#1158 |
Zadomowienie
|
No to nie tylko ja mam wesoło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1160 |
Wtajemniczenie
|
Co Wy mi to za rogi dostawiacie... ta szparka to przez dentystke... Sama zaczeła
![]() ![]() ![]() ![]() Madziu suuuuper zdjecia... Tati jest taka boska... ma super pomysly z tego co widze. A to z kotkiem... Moj Kuba pewnie by go zgniótł albo by mu karuzele robil ![]() No i widze, że aura waszej rodzinki rosnie... jak wasze stosunki z Rafim? Na zdjeciach wygląda to kwitnąco... Hadzi zapomnialam o tej rejstracji... zmeczona bylam i wylecialo mi z łba ![]() A co do koników... Kuba byl w nie zapatrzony jak w obrazek z Kubusiem puchatkiem... Postawilam go w wozku przodem do konikow... moglam spokojnie sobie siedziec na lawce i obzerac sie lodem ![]() wisienko dzis sie pewnie pojawi plan egzaminow... wiem ze w sobote 14stego cos tam mam ale nie wiem co z niedziela. swoja droga... my tez planujemy wyjazd do Miedzyzdroji, ale dopiero 14 lipca ![]() Ok bo ja nie zdazylam zrobic kawy... roboty mam juz na min godzine ![]() Aaa... zapomnialam o najwazniejszym... dziekujemy za wszystkie mile komenatrze !! chociaz tu sie naslucham milych uwag :d Bo od tzta to tak ciezko cos uslyszec ![]()
![]() |
#1161 |
Zadomowienie
|
Niedawno wróciliśmy od lekarza. Mamy antybiotyk, bo słychać pojedyncze szmery w oskrzelach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiecie co... phiii... ale zarzynających swiń i krów nikt nie pokona... Ja mieszkam 200 metrow od masarni i jakies 100 od oczyszczalni... chwała Bogu ze na oczyszczalni maja nowe technologie i nie czuc tego i owego. ale latem przy otwartych okanch biedne swinki slychac... jak bylam mala zawsze latalismy kolo masarni podgladac kosci... okrutna bylam... lachkasiu wysylam duuuzo zdrowych buziakow... a kysz bakterie!!!
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
BAN stały
|
Esti kiedyś pisała, że zamieściała zdjęcie auta, własnie z rejestracją i ktoś użył tego zdjęcia do naciągnięcia na kasę, chyba chodziło o zamieszczenie ogłoszenia o sprzedaży samochodu w necie.
Niezbyt przyjemna sytuacja KAsiu i co z tymi szmerami u NIkodema - jak to można leczyć? tylko antybiotyk? tzn. tylko ta opcja? Fifi też był osłuchiwany po tym zapaleniu oskrzeli, ale on miał wirusowe, (złapał od kogoś) i był czysty. Ale jeszcze pokasłuje i daje mu syropku sosnowego i przechodzi. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Wtajemniczenie
|
Freddy
A swoja droga zawsze mnie to zastanawialo... co ktos moze zrobic... Przeciez jadac ulica wszyscy widza, kazdy moze zrobic fotke... a wszyscy jednak ukrywaja rejstracje, ktos wie czemu? Akurat na tym forum nie ma aż takiego zagrożenia ale motofora czytają różni ludzie. Na takich kącikach ludzi chwalą się jakie mają auta, jaki audio sprzęt zainstalowali, jakie "bajery" pomontowali w schowkach, jakie wzmacniacze mają w bagażnikach itp.Często robią fotki nowego wzmacniacza, nowej tuby, radia, zmieniarki CD. Gdy umawiają się na spoty w jakimś mieście często podawane są nazwy ulic skąd będą dojeżdżać, coś w stylu " Na parking pod Cerfura mam 10 minut drogi bo na Kościuszki mieszkam" Jak jeszcze znana jest tablica z numerem to złodziej z łatwością namierza autko które go interesuje. Tak więc dla utrudnienia blachy są zamazywane. KaPeWu ?? Z ulicy widzisz tylko autko, nic nie wiesz co za "gadżety" ma w środku. ale latem przy otwartych okanch biedne swinki slychac Dobra ![]() podgladac kosci... okrutna bylam... Ja przez szpary w ogrodzeniu podglądałem z braćmi szpitalną kostnicę. Widać było sporo KasiuL Ooooo ![]()
#1165 |
Zadomowienie
|
Kamila oprócz antybiotyku: eurespal, clemastinum, claritine, wapno. Najgorsze, że Nikuś nie chce łykać syropów i podaje mu w butelce ze smoczkiem.
Z ciekawostek w pobliżu domu: my mieliśmy kilometr od domu świniarnię, a jak wiaterek zawiał, to zamykaliśmy okna w domu. Teraz sąsiad ma gospodarstwo z 60-cioma krowami ![]() Freddy fajną macie bryczkę, my też mamy kombi, już drugie zresztą i bardzo jestem zadowolona ![]() ![]() Madziu słodziutki Twój rozbójnik, tworzycie bardzo ładną rodzinkę ![]() W końcu zmniejszyłam fotki.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zadomowienie
|
Ostatnio jeździmy na występy z przedszkola naszej małej sąsiadeczki, tuta, przy MDK w Stalowej Woli. No i kilka w "piachu"
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zadomowienie
|
cd piaskownicy. Kilka z Dnia Dziecka, akurat były obchody Wiklina 2008 i wzięliśmy dziecko na karuzele..
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zadomowienie
|
Hadżi na pewno nie będziemy ciągle siedzieć w domu, ale też nie będę go w ten upał brała na dwór, zresztą tak źle i tak niedobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Wtajemniczenie
|
Jaaaaaaaaaaacie ale śliczne zdjęcia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie bardzo mam teraz czas na odpisanie wszystkim więc na razie tylko ślę mnóstwo zdrówka chorowitkom ![]() Hadzi... o tej kostnicy to ja nie wiedziałam ![]() ![]() ![]() Spadam do pracy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.