przyszłe młode mamusie do 23roku życia - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-16, 07:37   #1141
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

dzien dobry

nadrobilam wszystko Sanderinka.. pamietaj najwazniejsze jest zdrowie... musisz sie wyleczyc i wtedy b edzie napewno wszytsko ok

Bylam wczoraj u lekarza i ogolnie z dzidzia wszystko ok... ale dowiedzialam sie ze moja mama z kazdym dzieckiem miala jakby przedwczesne skurcze przez cala c iaze i to moge miec ja genetycznie w kazdym madzrazie nie musze lezecn no i mam tabletki do braia niestety
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 08:46   #1142
Izumi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
dzien dobry

nadrobilam wszystko Sanderinka.. pamietaj najwazniejsze jest zdrowie... musisz sie wyleczyc i wtedy b edzie napewno wszytsko ok

Bylam wczoraj u lekarza i ogolnie z dzidzia wszystko ok... ale dowiedzialam sie ze moja mama z kazdym dzieckiem miala jakby przedwczesne skurcze przez cala c iaze i to moge miec ja genetycznie w kazdym madzrazie nie musze lezecn no i mam tabletki do braia niestety
Wiesz .... ja miałam takie skurcze na samym początku. Takie niesamowicie silnie, że aż oddechu nie mogłam złapać. Oczywiście strasznie się martwiłam ale okazało się, że to po prostu moje tyłozgięcie się prostuje (miałam prawie zwiniętą macice). Więc może to coś podobnego?

A w ogóle to DZIEŃ DOBRY BABURZYSKA
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 09:06   #1143
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
dzien dobry

ze mama miała tojeszcze nie znaczy że ty też ważne że nie musisz leżeć tzn. że nie jest tak zle nie martw sie

witam znów w ten pochmurny dzień nie mam czasu dzisiaj posiadywać bo do mamy jade i musze sie spakować i prasowanie zrobić boże jak ja nie lubie pociagów... 3 godziny
nudów... ble!!!
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 09:24   #1144
majkela12
Zadomowienie

Cześć dziewczynki

W końcu znalazłam czas aby Was poczytać i się odezwać, a więc:

zebra666 współczuję teściowej, choć sama mam nie lepszą (zresztą teścia też) i znam ten ból, choć na ślubie byli. Może jeszcze ta kobieta się opamięta i przyjedzie na wasz ślub???...a może lepiej nie?? niż by miała popsuć taki piękny dla Was dzień.

sanderinka jak zdrówko?? Przestań ćpać ibuprom. Wiem, że skuteczny ale chyba nie najzdrowszy. Może poszukaj innego lekarza???

samanthha ja bym wzięła urlop macierzyński i robiła to co się da. Może na kobietę w błogosławionym stanie spojrzą łaskawym okiem (a działa to na egzaminie, ostatnio nawet skorzystałam) To dzisiaj jest ta poprawka??? 3mam kciukasy Jeśli chodzi o psa, jeżeli się to powtórzy chyba kazałabym go usunąć na jakiś czas z domu (trudno, ale to nie normalne rzucać się na właściela) uważaj na siebie
paprotka86 współczuję, słyszałam że anatomia to poważna i trudna sprawa, ale może następnym razem się uda. Nie masz możliwości jeszcze na komisa???

Witam nową mamusię Izumi, pikna krewetka,a zaraz będzie pikna dzidzia

U nas ok, tzn. Adaśko cały czas kopie, warjuje w brzuszku . To chyba będzie niezły rozrabiaka
A teraz przedstawiam wam mieszkanko jego mieszkanko w 24 tyg:
Załącznik 2517849
Stary 2009-09-16, 09:39   #1145
Izumi
Wtajemniczenie

Jaki śliczny brzuszek *_*
Stary 2009-09-16, 10:52   #1146
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86
Dot.: przyszÂłe mÂłode mamusie do 23roku Âżycia

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
CzeœÌ dziewczynki

W koĂącu znalazÂłam czas aby Was poczytaĂŚ i siĂŞ odezwaĂŚ, a wiĂŞc:

zebra666 wspó³czujê teœciowej, choÌ sama mam nie lepsz¹ (zreszt¹ teœcia te¿) i znam ten ból, choÌ na œlubie byli. Mo¿e jeszcze ta kobieta siê opamiêta i przyjedzie na wasz œlub???...a mo¿e lepiej nie?? ni¿ by mia³a popsuÌ taki piêkny dla Was dzieù.

sanderinka jak zdrĂłwko?? PrzestaĂą ĂŚpaĂŚ ibuprom. Wiem, Âże skuteczny ale chyba nie najzdrowszy. MoÂże poszukaj innego lekarza???

samanthha ja bym wziê³a urlop macierzyùski i robi³a to co siê da. Mo¿e na kobietê w b³ogos³awionym stanie spojrz¹ ³askawym okiem (a dzia³a to na egzaminie, ostatnio nawet skorzysta³am) To dzisiaj jest ta poprawka??? 3mam kciukasy Jeœli chodzi o psa, je¿eli siê to powtórzy chyba kaza³abym go usun¹Ì na jakiœ czas z domu (trudno, ale to nie normalne rzucaÌ siê na w³aœciela) uwa¿aj na siebie
paprotka86 wspó³czujê, s³ysza³am ¿e anatomia to powa¿na i trudna sprawa, ale mo¿e nastêpnym razem siê uda. Nie masz mo¿liwoœci jeszcze na komisa???

Witam nowÂą mamusiĂŞ Izumi, pikna krewetka,a zaraz bĂŞdzie pikna dzidzia

U nas ok, tzn. AdaÂśko caÂły czas kopie, warjuje w brzuszku . To chyba bĂŞdzie niezÂły rozrabiaka
Załącznik 2517849
boże kobieto gdzie ty masz brzuch??? naprawde nieduży jak na 24 tydzień

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

matko coś mi się z netem dzieje.. musiałam całą opere zainstalować na nowo dziadostwo
Stary 2009-09-16, 11:33   #1147
zebra666
Zakorzenienie

Dzień Doberek
Majkela ale widać, że Ty z natury szczuplutka a więc i tak widoczny brzuszek masz jak na szczupłą osóbkę i jaki zgrabniutki
A u mnei dzisiaj ciepełko i słoneczka oby tak w sobotę także było

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 12:45   #1148
Puma13
Zadomowienie

Cześć dziewczynki
Izumi witaj

Zebra, naprawdę wiem co czujesz. Moja "teściowa" też nie raczyła przyjść na nasz ślub, mało tego, ja jej jeszcze na oczy nie widziałm, nawet, nie zainteresowała się, kiedy urodziła się nasza mała, chociaż by zadzwoniła... po prostu brak słów. Wiem, że to najbardziej boli mojego tżcika. I jescze przed ślubem, ja się popłakałam, że jak to tak może być, a na to, on mi powiedział, że to my jesteśmy teraz jego rodziną i jesteśmy najważniejsze na świecie.
U was też, na pewno wszystko będzie dobrze, a jakby miała przyjść i fochy strzelać, to lepiej, że jej nie będzie i nie zepsuje wam tego dnia.
Samanthha, daj znać jak po egzaminie. A kombinezonik śliczny, dobrze, że ma rozpinane oby dwie nogawki, bo to bardzo ułatwia ubieranie.
Asiulka, ja też już po wizycie, wszystko ok, ale też dostałam tabletki (luteinę) że względu na plamienie w pierwszej ciąży.
Majkela, śliczny brzuszek
Paprotka, jaki pochmurny dzień, przecież świeci piękne słońce miłej podróży

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 13:20   #1149
zebra666
Zakorzenienie

Coraz bardziej chce mi się tego kombinezonika ale obiecałam sobie, że poczekam do poniedziałku:P po ślubie hehe i jeszcze sppodnie na allegro mam upatrzone ciążowe

Stary 2009-09-16, 14:04   #1150
Asiuulka89
Zakorzenienie

hehe wiesz zebra tylko ja po slubie zaczniessz szalec z ciuszkami to moze sie szybko money skonczyc wiem jak to jest ja tez ciagle slubne jeszczde wydaje

ale za to tylko ja kupuje malenstwu ciuszki i wogole moj tzecik nie
moj tzecik to wogol takie skapiradlo ja w tym zwiazku jestem od wyawania pieniedzy zrobie wogole zdjecie tego jednego piocha co ostatnio kupilam i wrzuce

a allegro mnie wkurza kupilam ponad tydzien temu spiochy od razu zaplacilam i do teraz ich nie mam
Stary 2009-09-16, 14:11   #1151
zebra666
Zakorzenienie

Ja chcę poprostu zobaczyć jak bedziemy stali z kasą od arzu odłożyć na remontu reszte a to co zostanie dopiro można wydawać albo na konto wpłacimy zobaczymy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 14:53   #1152
majkela12
Zadomowienie

Dzięki dziewczynki

Cytat:
Majkela ale widać, że Ty z natury szczuplutka a więc i tak widoczny brzuszek masz jak na szczupłą osóbkę i jaki zgrabniutki
A u mnei dzisiaj ciepełko i słoneczka oby tak w sobotę także było
haha to ci dopiero czy 65kg to natura szczuplutkiej no ale niska nie jestem
Będziemy 3mać mocno kciuki za pogodę i odprawimy modły i pogoda będzie jak ta lala
Stary 2009-09-16, 14:57   #1153
zebra666
Zakorzenienie

Majkela po zdjęciu widać, że szcupła jesteś:P Waga guzik znaczy przy wzroście odpowiednim

Stary 2009-09-16, 18:14   #1154
Izumi
Wtajemniczenie

Tiaaa... my kasy z wesele uzbieraliśmy tyle, że ledwo wystarczy na kupienie dziecku wszystkiego na początek :. Nie chcieliśmy prezentów, tylko właśnie pieniążki. Planowaliśmy dać na lokatę i dalej zbierać na mieszkanko, ale niestety wyszło tyle że w ogóle szkoda zachodu z tą lokatą było :P. Mam nadzieję, że u was będzie lepiej
Stary 2009-09-16, 20:01   #1155
zebra666
Zakorzenienie

Izumi dowiem się za 3 dni jak będzie ale wiadomo na cuda lepiej nie liczyć dla własnego dobra ani żeby czuć się jak sęp hehehe... a za to co bedzie trzeba remont dokończyć i dopieor jeśli coś zostanie dla dziecka resztę wyprawki albo na konto:P

Stary 2009-09-16, 20:37   #1156
sanderinka
Zakorzenienie

hej ja dzis znow po wizycie i przelezalam 3 godzinki pod kroplówka kto prowadzi liste ?? prosze o zapisanie @ 16.09 tylko cos jakos wczesnie kurcze

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 20:42   #1157
zebra666
Zakorzenienie

Sanderinka ale masz przejścia Mam nadzieję, ze w końcu wszystko będzie jak należy Trzymaj się dzielnie

Stary 2009-09-17, 07:12   #1158
samanthhha
Wtajemniczenie

PIERWSZA!!!!!

Zaraz coś napiszę jak Was podczytam

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Cytat:
Ważne, że z dzidzią wszystko okej Trzeba się teraz oszczędzać

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
U nas ok, tzn. Adaśko cały czas kopie, warjuje w brzuszku . To chyba będzie niezły rozrabiaka
Załącznik 2517849
Brzusio miodzio Już myślałam, że zapomniałaś o nas!

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Coraz bardziej chce mi się tego kombinezonika ale obiecałam sobie, że poczekam do poniedziałku:P po ślubie hehe i jeszcze sppodnie na allegro mam upatrzone ciążowe
Ja zaraz go kupuję

No i ja po poprawce... Trzy części w tym jedną już mam zaliczoną Sprawdzili nam od razu
A reszta zobaczymy... Ale gramatyka nie wyszła mi za kolorowo... tak więc może nie być za dobrze. Ale nie przejmuje się

Idę buszować po allegro. Odezwę się potem
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-17, 07:40   #1159
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

to ja nastepna
witam i o humor pytam samanthaa dobrze ze chociaz jedno narazie. może z resztą tez wyjdzie ok i bedziesz miala spokój.. achh zazdroszcze.... łeeeeeee!!!ja juz u mamy w domku i śniadanko jem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 07:41   #1160
samanthhha
Wtajemniczenie

Kupiłam kombinezon, już dłużej bym nie wytrzymała! Jadę wpłacić kasę na konto
Stary 2009-09-17, 07:58   #1161
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

jaki/ czegoś nie zauważyłam/
Stary 2009-09-17, 08:08   #1162
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
hej ja dzis znow po wizycie i przelezalam 3 godzinki pod kroplówka kto prowadzi liste ?? prosze o zapisanie @ 16.09 tylko cos jakos wczesnie kurcze
pamietaj zdrowko najwazniejsze jest !!! wylecz sie w koncu bedzie dobrze 3mam kciuki
Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
to ja nastepna
witam i o humor pytam samanthaa dobrze ze chociaz jedno narazie. może z resztą tez wyjdzie ok i bedziesz miala spokój.. achh zazdroszcze.... łeeeeeee!!!ja juz u mamy w domku i śniadanko jem
ale ci dobrze ja zaraz bede musiala wstac i zrobic sobie sama to sniadanko a jutro wyjezdzam na 3 dni biore lapka ale jak tam niebede miala neta to chyba umrebedzie tyle nadrabiania musi byc net ... tak wogole smacznego
Stary 2009-09-17, 08:16   #1163
sanderinka
Zakorzenienie

hej... smutno mi bo nie mam jeszcze czasu pocztac tego co pisalyscie a odnosnie tej daty @ to jednak prosze nie wpisywac :/ ach te kobiece organizmy co u was slychac ??

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2009-09-17, 08:42   #1164
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

och ty... jeszcze zaburzenia emocjonalne wieksze ode mnie masz
asiuulka ma racje, najpier sie wylecz potem działaj ie wszystko naraz ja teraz sobie ide ciotka na kawe przyłazi trza odnowić znajomości rodzinne a ta pogoda to jeszcze bardziej człowieka dobija. wyjeżdzałam z wrocławia to była ładna pogoda. przyjezdzam do katowic a tam leeejeee... brzydactwo
Stary 2009-09-17, 08:52   #1165
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha i co wzięłaś ten na 62 czy większy? Ja kupię w poniedziałek albo w niedziele ale większy i spodnie ciążowe już mam upatrzone Tż się zgodził ale mówił żeby poczekać do po ślubie jak z kasą będziemy stali.

Sanderinka uszy do góry faktycznie najlepiej najpierw się ywleczyc ażeby w spokoju działać

Stary 2009-09-17, 09:03   #1166
sanderinka
Zakorzenienie

hej Zeberko a u mnie od wczoraj bez zmian podzwonilam po ginach prywatnie to wszyscy na urlopie moj dzis nie przyjmuje ale juz chyab pojde do kogokolwiek... z pleckami juz lepiej ale ten torbiel czy cos... zreszta juz i moj Ł. sie wkurzyl( to delikatnie powiedziane) i zabronil mi lazic do przychodni i powiedzial ze jak bede szla to owszem, ale do ostrowca, Radomia albo Iłży i prywatnie
bo jak mialam we wtorek USG to wyszlo e jest gorzej niz bylo przed leczeniem

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2009-09-17, 09:11   #1167
zebra666
Zakorzenienie

No i am racje Napewno wszytsko się wyjaśni- dobrze, ze z pleckami lepiej

Stary 2009-09-17, 10:56   #1168
samanthhha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
jaki/ czegoś nie zauważyłam/
O masz No to zobacz http://allegro.pl/item737169210_sn_b...68_blekit.html

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość
hej... smutno mi bo nie mam jeszcze czasu pocztac tego co pisalyscie a odnosnie tej daty @ to jednak prosze nie wpisywac :/ ach te kobiece organizmy co u was slychac ??
Sanderinka lista jest na 22 stronie, pierwszy post Ale nie wpisujemy tam dat tego typu

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Samanthhha i co wzięłaś ten na 62 czy większy? Ja kupię w poniedziałek albo w niedziele ale większy i spodnie ciążowe już mam upatrzone Tż się zgodził ale mówił żeby poczekać do po ślubie jak z kasą będziemy stali.

Wzięłam ten większy Już zapłaciłam - nie mogę się doczekać aż przyjdzie

Kupiliśmy kolejne dwie farby Jaśniutkie. Do salonu fiolet a do kuchni róż Są piękne! Ciekawe jak wyjdą na ścianach

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Się właśnie
Nie wiem czemu... Chyba dlatego, że długo nie jadłam a jak już złapałam bułę to mi nie podeszła
Stary 2009-09-17, 11:30   #1169
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

różowa kuchnia.. ciekawe

no fajny bardzo ten kombinezon szkoda że a nie musze kupic mam jeden na teraz i jeden na przyszły rok bo dostałam.. no ale nie taki ładny... no ale darowanemu koniowi...

i jadaj mnie przepadzicie ehhehehe to podejdzie łakomczuchu

Edytowane przez paprotka86
Czas edycji: 2009-09-17 o 11:32
Stary 2009-09-17, 13:03   #1170
zebra666
Zakorzenienie

Samanthhha ja gadałm z Tż-tem i zamówię go w niedzielę najwyżej:P po śubie jak ocenimy nasz stan majątkowy hehe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości