![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
a ja własnie byłam z mama na zakupach i oprócz 2 żeli po prysznic i żelu do buzi kupiłam sobie jeszcz buty... kolejne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a wogóle to przyszłam się podzielić moją traumą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Oł
![]() Tak mi teraz się skojarzyło z ptakami: w moim remontowanym przyszłym domu w takiej dziurze między ścianami ulokowała się rodzinka wróbelków albo innych maleńkich stworzonek. Jak ćwierkają ![]() Usłyszałam w radio nową piosenkę i już mam nowy utwór do słuchania po dwadzieścia razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
No po prostu nie wierze ze tu taka cisza
![]() Wszystkie sie pięknują i maseczkują ![]() A ja chyba jutro sobie taki wieczorek zrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja własnie czekałam aż się ktoś odezwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
Ja jutro już się pakuję, pomimo że dopiero w środę wylot.
Cieszę się, że jadę, że będę daleko ![]() Odetchnę trochę angielskim powietrzem ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
A sama to co sie nie chcesz odzywac?
![]() Cytat:
Jeju jak szybko ten czas leci ![]() To kiedy teraz znow bedziesz w Polsce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
25-go wracam
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() było suuuuuper ![]() ale jestem wykończona. a tu walizka pusta stoi i czeka ![]() dobrze, ze kumpela mnie przywiozla bo tak to bym w ogole nie zdązyla z niczym ![]() mój pies już spakowany ![]() ![]() za chwile kumpela przyjedzie z rodzicami bo oni z poznania więc już dzień wcześniej do nas, zeby nie musieli w nocy wyjeżdżac od siebie ![]() czuje, ze bedzie fajnieeeee ![]() ![]() lece coś zjeść bo nie jadłam obiadu;x i do pakowania (chyba;x)
#1150 |
Zakorzenienie
|
A ile najdluzej bylas u niego?
![]() Bo teraz to prawie miesiac bedzie ![]() Zetka ale super masz ten wyjazd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
zetka ale Ci zazdrocze tego wyjazdu nad morze! po dzisiejszym pobycie nad morzem zachciało mi się opalac, kąpać w morzu! uwielbiam to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce mi się do Wawy jechać :/ Nie lubię Warszawy (bez obrazy warszawianki, jeśli takowe są) Muszę jechać sama i nie wiem jak się zabiorę, bo będę miała walizkę, sporą torebkę na podręczny, coś do jedzenia i plakat ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, na pewno tez pojedziecie nad morze w tym roku i wtedy ja wam bede zazdroscic
![]() ![]() czy ja nadal mam pustą walizke? taaaaaak ![]() ![]()
#1154 |
Zakorzenienie
|
to wrzucaj do niej kostium kąpeilowy, olejek do opalania i jakieś wystrzałowe ciuchy na wieczorne imprezy i już będziesz gotowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam nadzieje ze bede miala okazje podjechac na plaze i choc chwile sie pokąpać i poopalać z TŻtem ![]() A tymczasem ide spac i zycze Wam milego spamowania ![]() Zetko i udanego wyjazdu jutro ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zadomowienie
|
Nija, Hula to ja zaczynam z Wami SB od pon ok? ;D
bo samej to ciezko.. a musimy sie motywowac!! ;D Nija czemu od nowa?? Zetko ale masz fajniusio ;p Vill moje hh gdzies zaginelo i nie moge odnalezc ![]() edit.. cisza.. dobranoc ![]()
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Boże, te książki do IELTS'a są takie drogie
![]() Ponad 100zł jedna... A potrzebuję ok. 3. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Olunia, ja nie mam Twojego hh xD
ale wiecie jak cm z talii leca? ![]() zezarlam dzisiaj 30g czekolady ; ( ![]() czy moge od tego utyc? ; ( ![]() ![]() ja mam swira na punkcie brzucha i juz jest cacy, talie hh robi i mam nadzieje ze abs zrobi miesnie [ktore zaginely w akcji ![]() ![]() Wen, a ja mialam sie uczyc ang i mi to mrnie wychodzi ; ( od poneidzialku sie poprawiam ![]()
#1160 |
Zakorzenienie
|
a ja już w połowie jestem spakowana
![]() tzn ciuchy itp mam już wpakowane ![]() oczywiscie afera już była: bo oni (rodzice) nie beda moich tych wszystkich walizek do samochodu pakować bo ja zawsze zabieram tyle, że potem już sie mało mieści a oni musze tyleeee brać. aaaaa! nie będziemy znowu pakować twoich rzeczy do różnych samochodow, żeby sie zmieściły... itp itd ![]() bez przesady;/ no chyba nie bede jechac z jednym butem i jedna bluzka i spodenkami na 15dni ;/;/ zawsze mają ten sam problem. a jak mówie, że na pewno bedzie duzo miejsca bo jedzie z 9 samochodów to nie nie i nie. ![]() teraz gorsza czesc została bo kosmetyki i wszystkie dodatkowe rzeczy ;o
#1161 |
Zakorzenienie
|
Vill, Korzystaj z wakacji
![]() ![]() Ja muszę!!!!! od lipca ostro zacząć rozwiązywać kilogramy testów, bo IELTS to taki specyficzny jest... A chcę zdawać go w grudniu/styczniu ![]() Słownictwo łatwe itp., ale niektóre polecenia potrafią zmylić ![]() No i 2 eseje w ciągu godziny do napisania ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
hyhy xD
Wen ale jak ni bede uzywac jezyka to zapomne ;p bede sie uczyc musze musze od poniedzialku Ty mowisz ze mam wakacje.. a wiesz jak mi sie cholernie nudzi? calymi dniami cwicze i siedze na kompie i nie mgoe sie zebrac do nauki [gdybym miala motywacje, ze jakis test, certyfiakat.. ale nie mam : (] Zetka ja tez kce nad morzeeee!
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zetka udanego ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Vill, to idź na certyfikat
![]() Postaw sobie za cel zdanie CAE i już ![]() Jakbym miała zdawać certyfikat Cambridge, to bym nie wiedziała który, bo poziom mojego angielskiego jest nieobliczalny ![]() Zetka, szalej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Wen, ja chce zdawac CAE ale jesczze nie teraz... kasy na razie nie mam, studiwa wazniejsze ; )
kiedys mozeeee [bo to taka motywacja ; ) jak matura.. mam czas scisle okreslaony...] a tak nawet nie wiem co mam umiec... moze sie zaczne uczyc do CAE tak po prostu ![]() ![]()
#1166 |
Zakorzenienie
|
to wpadaj do nas
![]() ![]() ![]() już prawie prawie skończyłam ![]() tzn jeszcze dosłownie kilka rzeczy i pozniej przed snem bede myslec o czym zapomnialam;p ale faktycznie troche sie tego nazbieralo, a byscie widzialy ile już z walizy wyjęłam ;o ja nie wiem dlaczego ona taka ciezka sie robi jak w niej prawie nic nie ma ![]() i na dodatek kuzyn dzwoni i sie smieje, ze mam znowu nie przesadzac z torbami, walizkami i innymi rzeczami;x a przeciez to nieprawda i ja nie biore najwiecej ![]() kumpela z rodzicami juz przyjechala i tez ma sporo toreb ![]() to sie żegnam bo przed wyjazdem (ktory za 6h ![]() ![]() ale mysle, ze na bedac tam czasem zajrze do was ![]() kilka laptopów jedzie wsród nas wszystkich takze mam nadzieje, ze ktorys ma bezprzewodowy internet (bo niestety ja mam tylko bezprzewodowy w domu i w ogrodzie;( ) ale niby mowili, ze w hotelu ma byc w pokojach bezprzewodowy. ale nie uwierze dopoki mi nie zadziała ![]() ![]() dobranoc ![]()
#1167 |
Zakorzenienie
|
Zetka, a moge? wezmiesz mnie?
nie zdaze dojechac : ((((
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka ;* testuje wlasnie mozliwosci PSP i wlasnie z tego urzadzonka teraz pisze ![]() Zetka, wiem ze juz troche za pozno, ale zycze milego wyjazdu ![]() no to wysylam wiadomosc i zobacze, co z tego wyjdzie ![]()
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam tak samo ... jem co chcę i co lubię. Mam ochotę na frytki jem frytki mam ochotę na sałatę to zjem sałatę! Nie będę sobie życia zatruwać jakimiś dietami ![]() Chociaż przydałoby się zrzucić kilka kilogramów, ale nawet o tym nie chcę myśleć i się napalać bo wiem, że i tak nie wytrwam ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;7735607] cholera no, wyskoczyłabym sobie nad morze; )[/quote] maua daleko do siebie nie mamy ![]() ![]() uwielbiam? dla mnie to mało powiedziane... ja kocham
![]() lubię moje brązowe ciało, skórę gładką od oliwki i spódniczkę... poza tym opalenizna troszkę wyszczupla ![]() a jeśli chodzi o opalanie to nie lubię leżeć plackiem bo się nudzę .. ale jak potrzebuję opalić nogi to mogę leżeć i cały dzień ![]()
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam nadzieję wytrzymać chociaż tydzień ![]() mam nadzieję, że razem będzie nam łatwiej! No i możemy sobię podawać pomysły na posiłki, bo to bedzie dla mnie najtrudniejsze ![]() po wczorajszym opalaniu jest mi straznie gorąco od środka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.