|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
Nic sie nie stalo morelko.
![]() ![]()
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1143 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzień dobry bardzo
![]() Dzisiaj ciężki dzień, ponad 4 godziny jazdy busem. Zaraz idę sobie przygotować jedzenie na całą dobę, by się nie głodzić. I książkę o SB do busa, udało mi się wypożyczyć w miejskiej biblioteve <sic!> Dolores35, ja też zaczęłam ćwiczyć i powiem Ci, że skóra na brzuszku taka jakby lepsza i w ogóle jak się oglądam w lustrze to aż się nie mogę napatrzeć... może razem wytrwamy w tych ćwiczeniach ?? A w ogóle to polecam 1 w tygodniu basen jeśli masz taką możliwość, regularne pływanie naprawdę rzeźbi ładnie sylwetkę... a takie przyjemne ![]() W takim razie chyba poczekam z tą Vitalią, koleżanka właśnie dzieląc tak jedzenie schudła 7kg bez sportu i wyrzeczeń. Miłego dnia życzę wszystkim nowym i "starszym" plażowiczkom. Cieszę się, że mnie przygarnęłyście.
#1144 | ||||
Wtajemniczenie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;9241486]Czesc dziewczyny
![]() Wczoraj troche podczytywalam zeby nadrobic zaleglosci ale jakos sie nie odezwalam ![]() ![]() ![]() ![]() Od dziś już ładnie, otwieramy sie na świat ![]() [/quote] Dobrze że już jesteś i głowa do góry ![]() Cytat:
60 kg to moja wymarzona waga (59 dokładnie) i do tego jestem nie za wysoka 167 i czuje się dobrze w takiej wadze myśle że ważna jest "jakość" ciałka. Lepsza jędrna 60 niż zflaczała 50. ![]() Cytat:
mamy ten sam cel ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki Ważyłam się wczoraj i już wróciłam do wagi 62 czyli zgubiłam 2kg które udało mi sie na urlopie nazbierac ![]() A u mnie wczoraj kiepsko W sensie takim że mało tj wczoraj tylko śniadanko i mały obiadek wybraliśmy się z TZtem po lampy do mieszkania i ... kupiliśmy narożnik hihi na koniec udanych zakupów poszliśmy do kina i kupiłam sobie kawę po seansie wstałam z fotela i wszystko miałam zcierpnietę i strasznie kreciło mi sie w głowie i co telik zrobił spadł ze schodów w kinie ![]() maskra dobrze że już prawie nikogo nie było ![]() Dziś postanawiam jesc grzecznie
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Ja się zważyłam. I pomimo wszytskioch grzechów i treningów tatecznych tylko 2godziny w tygodniu, to udało mi się zgubić 2kg
![]() ![]() Oby tak dalej. a w suknię ślubną 40/38 wejdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zadomowienie
|
dzień dobry!
ja totalnie rozpustnym weekendzie wracam na plażę. moim przekleństwem tym razem okazał się murzynek ze śliwkami. co prawda na pół z razowej orkiszowej mąki, ale z dużą ilością margaryny i cukru w składzie. podjadałam po każdym posiłku! dzisiaj wzięlam dwa kawalki na II Ś i na tym koniec. wciąż się zastanawiam nad I fazą, ale boję się żeby mi nie sfiksowal organizm przez takie skoki. tydzien takiego miksa I i II fazowy myslicie, ze mi zaszkodzi? kliwia gratuluję spadku wagi ![]()
#1147 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Ja również miałam baaardzo grzeszny weekend - sobota - mnóstwo winka, trochę słodkich orzeszków (własnej roboty) i orzechów laskowych w czekoladzie oraz porcja pizzy ![]() Niedziela już grzeczniejsza, ale na obiadek była zapiekanka z makaronem (razowym ![]() ![]() Strach wchodzić na wagę. Od dziś do piątku - I faza ![]() Już jestem po śniadanku - omlet z 2 białek i 1 żółtka z grzybami i cebulką, ogórek świeży i małosolny, 1/2 pomidorka, papryka Ska - mieszanka dni I i II-fazowych jest wg mnie ok, pewnie zdrowsza niż kilka I fazowych dni ciągniem, ale mi jest łatwiej odstawić węgle zupełnie na te dni i muszę zgubić te kilka deko ![]() Miłego Dnia Dziewczynki!
#1148 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
Po fatalnej nocy zadzwonila do mnie mama i od tego czasu glowa mi peka od rotujacych mysli. Zaproponowala mi, czy nie byloby dobrze wziac 1 rok urlopu na studiach, znalesc stad jakas prace w Irlandi (mam w sumie tylko znajomosc 3 jezykow no i polowe moich studiow, ale to drugie to nic nie warte) i wyjechac. I w tym czasie mam 2 opcje: albo spodoba mi sie tam, moze odnajde "swoje ja" i fajna prace, albo stwierdze, ze studia sa jednak tym, czym chce. Ale ja nie moglabym wyjechac i zostawic Tz-towi na ten czas psy, tym bardziej ze od ostatnich miesiecy nie jest z nami dobrze..i moze jeszcze mu powiem, no fajnie, zajmnij sie psami, ja moze nie wroce... Zreszta ja bez mojego Abasa chyba nawet pol roku bym nie wytrzymala.. Ale teraz mam zaczety dzien...az mi sie jesc odechcialo...
#1149 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() zielonamorelko, rzeczywiscie niedlugo minie 1000dni na SB i nie sprawiaja mi zadnego problemu ani podjadanie, ani napady glodu ani gotowanie. Nie widze zadnych uciazliwosci na tej diecie. Wrecz jak mam jakas impreze i zjem cos dalece przetworzonego albo cukrowego to jak wczoraj mam klopoty z zoladkiem. Na szczescie maz mi doradzil lampke czerwonego winka i zoladek przestal bolec ![]() ![]() Ska zrobisz jak zechcesz ale w moim przekonaniu juz jestes szczupla i dobrze byloby powalczyc o kolejne kilogramy razem z dobrymi weglami. Nie mozesz ich unikac ![]() ![]() Wypilam colon c i wlasnie koncze sniadanko. Potem kawka i do roboty ![]() ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Wtajemniczenie
|
MAtki czesto maja racje
![]() ![]() ![]() ![]() Najpierw odpocznij z mama a potem pomyslisz ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2008-10-06 o 10:59 Powód: ort |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Rozeznanie
|
Witam Panie,
ja zła bo miałam nadzieje w tym tygodniu zrzuci pół kilo, a przytyłam ![]() kupiłam sobie dziś Therm Line II 30 tabsów za 19 zł, może mi ktoś powiedzieć ile czasu przed posiłkiem łykać? ![]() EDIT: Fruity kurcze bardzo nieciekawie to wszystko wygląda, z jednej strony poszerzanie horyzontów z drugiej, nie dokończone sprawy i TŻ. Może powinnaś jeszcze poczekać, i dopiero po studiach pojechać? a może rozłąka dobrze wam zrobi? i jak przyjedziesz wszystko będzie się znacznie stęsknionej parze układać? Nie widzę innego wyjścia jak pogadać z TŻ.
#1152 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Ci bardzo za te slowa paprak!
![]() ![]() ![]() Glowa mi kipi..wiadomo, ze niczego teraz nie zdecyduje. Najpierw chce pojechac do mamy i pogadac. Pisanie pracy porzucilam na dobre, ale nawet sie tym nie zadreczam. Mam o wiele wieksze problemy niz to. Nawet jesli nigdzie nie wyjade, wiem ze nadeszla pora w moim zyciu, w ktorej musze sie zdecydowac jaka droga chce isc...to chyba najtrudniejsza decyzja w moim zyciu. Wierze, ze napewno na koniec wszystko sie obroci w dobro, moze nie tak jak tego chcialam lub jak o tym marzylam, ale napewno bedzie lepiej niz teraz.
#1153 |
Zadomowienie
|
paprak pracuję, aby przestać być niewolnikiem wagi. bo ona naprawdę nie jest ważna. wyglądam dobrze, dobrze się czuję, wymiary mam niezmienne, a nawet może i z pół cm gdzieś zleciało.
odstawiam moją nową wagę pod łóżko i będę się ważyła raz na miesiąc ![]() a te pare dni miksa I i II fazy to z powodu ostatniego weekendu. chociaż chyba lepiej zjeść ciasto domowej roboty niż objadać się czekoladą mleczną czy ptasim mleczkiem? jejku, jak się ja cieszę, że umiem takich rzeczy ludziom odmawiać ![]() i nie mam na nie ochoty już. tak jak wczoraj jak byłam u znajomego posiedzieć ![]() fruity ciężka sytuacja.. jeśli masz wątpliwości co do studiów to taki roczny wyjazd naprawdę może pomóc. sama ocenisz czego chcesz, co jest dla Ciebie wazne. poza tym zawsze możesz wrócić wcześniej do TŻta. porozmawiaj z nim i dowiedz sie jak on to widzi. edit: pozyczyłam od cioci na miesiąc oryginalny pas VibroAction na brzuch. obiecuje sobie systematyczność i zobaczymy czy on działa, bo jak mi pomoże to zacznę wierzyć w cuda ![]()
#1154 |
Wtajemniczenie
|
Ska ja zawsze mowie, ze lepiej raz na dwa tygodnie czy na miesiac zjesc fajne ciacho niz sie codziennie oszukiwac slodzikami i jogurtem
![]() Ja sie waze czesto ale akceptuje i wzloty i upadki ![]() Fruity zawsze do uslug ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje!
![]()
![]() |
#1156 |
Raczkowanie
|
Fruity, widać po Tobie, że spadają na Ciebie coraz to cięższe decyzje i problemy, ja Ci nic nie doradze, bo nie jestem doświadczona jak paprak, która widac udziela trafnych rad, ale moge jak reszta plazowiczek wesprzeć Cię na duchu
![]() ![]() Zauwazyłam, ze każda przeżywa zawsze grzeszny trudny okres weekendu i pokus.;> U mnie dzisiaj od rana ładnie SB, tym razem sie zaparłam i wytrwam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Rozeznanie
|
Ponawiam pytanie o godzinę brania therm line, nie mam pudełka i nie jestem pewna, to miało być godzinę przez posiłkiem?
#1158 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tu jest opis i dawkowanie ![]() EDIT: wlasnie sie zastanowilam jak to jest z wklejaniem linkow na wizazu. czy mozna podac linki z google jak to odnosniki do np. aptek? wrzuc w google therm line II i w kazdej aptece bedziesz miala opis i zastosowanie: ok. 30 min. przed posilkiem ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2008-10-06 o 12:16 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje dziewczyny!
![]() U mnie dzisiaj z jedzeniem napewno tez nie bedzie dobrze, ale postaram sie, zeby mimo wszystko utrzymalo sie to w granicach. Najpierw musze zrobic sobie jakies sniadanie, bo jeszcze nic nie jadlam.
#1160 |
Raczkowanie
|
Miała któraś z was moze problem z jelitami? Ponieważ u mnie jest tak, ze jak zjem od razu burczy mi w brzuchu, boli mnie, wszystko pyrka w jelitach, az sie ułozy, albo i nie ulozy (najszczęsciej) i zaczyna mi gazować brzuch w najgorszym przypadku koncząc sie okropnym bólem;/ Najdziwniejsze to, ze jak nic nie jem to tez mnie bolu jakos tez brzuch, to nie taki bol co sam ból, ale takie ciagle przekładanie sie w brzuchu, odbijanie, jakies uciskanie;/. Nie wiem, moze za szybko jem, moze za duże odstepy czasu, moze za duzo czasem zjem. nie wiem czym to moze byc spowodowane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Bad Flower moja przyjaciółka tak ma, ponoć od zawsze, więc nie mam pojęcia czym to może byc spowodowane, ale wierzę, że to naprawdę nie przyjemne. ![]() ![]()
![]() |
#1162 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje że to przez jedzenie i wszystko klopoty sie unormują jak będe stosowała zdrową SB ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Wtajemniczenie
|
Moze tez powinnam kupic sobie taki test. Mi ciagle w brzuchu burczy, obojetnie czy jestem glodna czy nie. I gdzies czytalam, ze przy tradziku rozowatym tez dobrze zrobic jest ten test, ale nie wiem dlaczego. Ale ze chyba mam juz tradzik rozowaty..
Zjadlam 2 kromeczki pelnoziarnistego i ide do Slubic na zakupy wyrwac sie z domu. Moze jeszcze gdzies na kawe z bita smietana pojde. Tztowi powiedzialam o pomysle mamy, zobaczymy co powie jak przemysli. Ale w sumie to jest troche idiotyczny pomysl, bo sam nie moze z psami zostac, bo z czego bedzie zyl? Ja niedlugo musialabym i tak tutaj gdzies dorywczo pracowac, bo inaczej nie wyzyjemy. A jak bedzie sam, to nigdy w zyciu tyle nie uda mu sie zarobic..
#1165 |
Zadomowienie
|
fruity a Wy już planujecie razem całe życie?
#1166 |
Wtajemniczenie
|
Fruity testy sie powinno robic bo helicobacter moze byc przyczyna tradziku rozowatego.
Nawroty powyleczeniu sa bardzo czeste wiec wyleczenie raz nie oznacza, ze za rok nie bedzie powtorki z rozrywki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1168 |
Wtajemniczenie
|
Ska my mieszkamy razem od 3 lat..ale nie wiem co bedzie dalej..jak narazie watpie w to, ze jestesmy wlasciwymi osobami dla siebie. I on i ja jestesmy nieszczesliwi, choc on chyba bardziej w nas wierzy niz ja..
paprak to moze kupie sobie ten test w aptece jak bedzie.
#1169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na śniadania na I fazie preferowałam sałatki greckie, serki wiejskie, feta, jajecznice, omlety, jajka na twardo/miękko, duuuużo warzyw. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.