|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
BAN stały
|
szukam zapachów Demeter! Osobiście z Demeter mam herbatę erl grey- czy jakoś tak, Burze i wode święcona. Inne próbki w moim wątku wymiankowym. Próbki, odlewki. Proszę pisać odrazu wiadomości, bo z braku czasu nie mam kiedy przeglądać forum
![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Wielce Szanowna Pani
|
Ja też się dołączę
![]() Poszukuję: Organza Indecence- KAŻDE ILOŚCI zakochałam się Armani -Code Dune Le Baiser du Dragon- do testów męskie: Boss Selection Boss zielony Boss energize (ale nie ten czerwony, tylko taki jak był kiedyś-niebieski) Oddam: Cacharel Amor Amor EDT 1,5ml O Cacharel Amor Amor Tentation EDP 1,5ml O Diesel Fuel for Life unlimited EDP 1,5ml O DKNY Red Delicious EDT 1,5ml O Fendi Fendi R Calvin Klein Obsession R Carolina Herrera 212 EDT 1,5ml O Carolina Herrera 212 sexy EDP 1,5ml O Cartier Delices EDT 1,5ml O Gucci by Gucci 1,2ml O Escada S EDP O Givenchy Ange ou demon (saszetki cztery po 1 ml) Givenchy Ange ou demon EDT TENDRE miniaturka- 4 ml Givenchy Very Irresistible EDT 1ml saszetka Lancome Attraction R Esprit Connection EDT O Lancome Hypnose EDP 1,5ml O Kate Moss Kate EDT 2ml O Naomi Campbell Cat Deluxe EDT O Issey Miyake L'Eau D'Issey EDT O Gucci Eau de Parfum O Gucci Eau de Parfum II O Gucci Envy Me EDT 1,7ml O Lanvin Rumeur EDP miniaturka- 5ml O YR Rose Absolue EDP (chusteczka 0,7ml) The different Company Rose Poivree 2ml O
Nie palę od 15.03.2015 ![]() "Traciliśmy czas bez siebie" ![]() 19.02.2016 ![]() ![]() ![]() Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia" ![]() Edytowane przez Kociaak Czas edycji: 2009-02-27 o 19:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
Kociaaku, mam Shalimar edt we flakoniku tester 50 ml zostało ok. 8-10 ml. Byłabym chętna na obie próbki TDC.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Mam i oddam: Armani Diamonds intense 1,5 fabryczna fiolka z atomizerem raz testowana Indian Holi ok.0,5ml robiona pochodzi z wymiany Flowerbomb EDT moge zrobic probasa 2 ml Flowerbomb EDP ok.0,5 ml robiona pochodzi z wymiany Za: Coty Vanilla Fields, Vanilla musk Blvgari Black Ninna Ricci Belle de Minuit co Ty na to? ![]()
![]() |
#1149 |
Wielce Szanowna Pani
|
kesera, PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Ja też, ja też...!
![]() Oddam w dobre rączki i nadgarstki, probki - różny stopień zużycia, ale najczęściej więcej niż 1,5 ml: - Promesse, Cacharel(r) - Red Delicious, DKNY (r) - Be Delicious Night , DKNY (r) - Happy in Bloom, Clinique (f) - Tumulte,C.Lacroix (f) - My Torrente. Torrente (r) - Pretty Nina, Nina Ricci (r) - Nina, Nina Ricci (r) - Live, J.Lopez (r) - Love at first Glow, J.Lopez (f) - CkIN2U her,C.Klein (f) - Escada Moon Sparkle, Escada (f) - Insolence, Guerlain (f) - cos tam jeszcze chlupocze - Ferre Rose, Ferre (f) - Petal Quartz, Oriflame (f) - Just Cavalli Her, R.Cavalli (f) - Miss Dior Cherie EDT, Ch.Dior (f) - Miss Dior Cherie Eau De Printemps, Ch. Dior (f) - Too Feminine, Aigner (f) - S Escada, Escada (f) - Delices Eau Fruitee, cartier (f) - Delices, Cartier (f) - Eternity MOment, C.Klein (f) - Feel Good Woman, S.Tacchini (f) - Christina Aguilera (f) - Carolina Herrera, C.Herrera - Cat Deluxe At Night, N.Campbell (f) - Moschino Funny!, MOschino (f) - Wish Turquise Diamond, Chopard (f) - Envy Me, Gucci (f) - Rouge Royal, Marina De Bourbon (f) - Incanto Heaven, S Ferragamo (r) - Incanto Dream, S. Ferragamo (r) - Fragile, Jean Paul Gaultier (r) - Be Delicious Night , DKNY (r) - Jeanne, Lanvin (f) - kapeczka - Rumeur 2 Rose,Lavin (f) - kapeczka - Wild, R.Lauren (r) - kapeczka - I love love, Moschino (r) - Green Tea, E.Arden (r) - Eclat D'Arpege, Lanvin (r) ociupinka r-robiona f- firmowa Poszukuję: - Tommy 10,Tommy Hilfiger ( już nie potrzebuję) - Dreaming, Tommy Hilfiger - Young Sexy Lovely, YSL - Sensational, Celine Dion - Dali Little Kiss, S.Dali - Velvet Hour, Kate Moss - Hypnose, Lancome - Espirit Celebration - Darling, K. Minogue - Premier Jour, N. Ricci - Amor Amor, Cacharel - Tempore Donna, L. Biagiotti - Armani Diamonds,Armani - Coco Mademoiselle, Chanel - Purplelips, S.Dali - Demeter (min. guma balonowa,wiśnie w czekoladzie,lizak-krem pomarańczowy,lizak-kwasne jablko, sałatka owocowa,liczi,deser borówek i brzoskwin) No i ogólnie - zapachów słodko-owocowych,kwiatowo-owocowych,z domieszką róży,lekkich na wiosnę-lato itd. ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-02-27 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję nastepujących zapachów Serge Lutensa:
1. Rousse 2. Chypre rouge 3. Santal blanc Oddam (raczej tylko za ktores z w.w): 1. Clair de musc S.Lutens 2. Odette Carla Fracci 3. Laetita rance 4. Rose d'amour Rosine 5. Lyric Amouage 6. - 7. Creed Spring flower 8. Creed Love in black 9. E.Coudray Givrine 10. Royal muska Micaleff 11. - 12. Mure et musc L'aritsan 13. Eau de camelia chinoise Gantier 14. Salt air Demeter 15. Sweet pea Demeter 16. Freesia Demeter 17. Apparition Ungaro 18. Chanel no 5 eau premiere 19. It is love Dali 20. Un jardin sur le Nil Hermes 21. Midnight poison Dior 22. Hypnose elixir Lancome 23. Kenzo Amour Indian Holi 24. Angel EDP 25. Glow J.Lopez 26. Live luxe J.Lopez 27. B.Spears Fantasy 28. B.Spears Curious 29. B.Spears Believe 30. Heiress P.Hilton 31. Sonia Rykiel Woman hot 32. Code Armani EDP 33. JPG Ma dame 34. Ange ou demon EDP 35. Pure white linen light breeze E.Lauder 36. Robert Piguet Visa 37. Be delicious DKNY 38. Lolita Lempicka Midnight 39. Deep red Hugo Boss 40. Coco mademoiselle EDP 41. Noa perle Cacharel 42. Hypnose EDP 43. CH C.Herrera ![]() Edytowane przez ropuszka Czas edycji: 2009-02-24 o 22:34 Powód: aktualizacja listy |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
mam Cedre i pewnie coś u Ciebie znajdę
![]() EDIT: ropuszko-a nie znajdziesz czegoś jeszcze u mnie? Bo podoba mi się pare próbek ![]() Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2009-02-24 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety juz Timbuktu nie bede miec, poniewaz GothicAristocrat napisalam mi PW, ze jest chetna na Timbuktu, a ma Lutka. Aktualizuje moja liste: jako, ze bede miec Cedre i Daim blond, to poszukuje juz tylko: 1. Chypre rouge 2. Rousse 3. Santal blanc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc tak: VFields 1ml Vanilla musk 1 ml Blvagri black 1ml Belle de menuit 2ml [quote=itaka;11146586]Ja też, ja też...! ![]() Interesują mnie u Ciebie: Cytat:
- Cytat:
Blvgari Black Givenchy Ange au Demon edp Escada Signature Escada Magnetic Beat Mania biała Kenzo słon K. Minoque Darling Cabaret de Gres Armani Sensi Sensi White Notes Code edt Pierre Cardin Emotion Givenchy Amarige Mariage Roberto Cavalii Her CK Eternity Moment Lancome Miracle So magic Donna Karan Black Cashmere Laura Biagotti Tempore Donna Cacharel Amor Amor L'or de Torrente Aquolina Anyż i Wanilia YR Cocon Sephora Vanilla Chocolat YR Rose Absolue Wera Vang Princess LLL Lancome Hypnose edp Britney Spears Fantasy Britney Spears Midnight Fantasy Comptoir Sud Pacifique Coco Extreme Kenzo Amour edp TM Angel Violette Moschino I love love Coty Vanilla Fields, Vanilla musk Avon Pink Suede D&G the one |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
grozi wypollizowaniem
|
no! chociaż tyle
![]() ![]()
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz stukne PW-wysylam poleconym.
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Itaka,
Chciałabym od Ciebie: - Too Feminine, Aigner (f) spośród tego czego szukasz, mam Armani Diamonds ![]() moja lista jest na poprzedniej stronie |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Poszukuję:
w odlewkach;kadzideł comme des Garcons Bandit R.Pigueta Black Cashmare DK crystal Noir w próbkach: Ouarzazate CdG Wenge DK Libertine V.Westwood L.Villoresi Incensi Tauer perfumes, Incense Extreme zapach Armani Prive Mogę dać: [niektórych możliwe odlewki] Donna Karan Labdanum Molinard Nirmala Guarlain-Terracota Lolita EDP L LL YSL Baby Doll JdP In Black Britney-Fantasy Demeter-Holy Smoke Demeter- Wet Garden Demeter - Creme Brulee Demeter-Wisteria Demeter-Lava Rock Demeter- Riding Crop Chanel - Cristalle [tylko testowana miniaturka] Chopard -Wish [miniaturka] Lanvin Eclat D Arpege G.SAbatini-Devotion YR-Liliac Cabotine de Gres [bardzo ładna miniaturka] Black XS Homme Calvin Klein Obsession Night OI L'occitane Eau D'Iparie Bvlgari Black [możliwa odlewka] Habanita Molinarda Gucci Pour Homme Oriflame-Tsun Lai [unikat. Już nieprodukowany] Oriflame-Life Circle-Leaf Oriflame-Eclat Homme Oriflame - Serene Blue Oriflame -Fire Orifleme - Bahia Twillight [15 ml] Oriflame-Sensoria Aromablis Awaking [Oriflame] Avon - pur Blanca Avon-Passion Dance Avon Celebre Ewentualnie mogę dać : Etro Messe de Minuit |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Nie mam dużo rzeczy na wymianę, ale może akurat komuś coś się spodoba.
Legenda: f-próbka fabryczna, r-robiona, *-zrobię większą odlewkę Oddam: AVON - Pur Blanca (r)* C-THRU - Pearl Garden (f) CHUPA CHUPS - Sensual Heaven (r)* DEMETER - Pina Colada (r) ELIZABETH ARDEN - Green Tea (r)* FM - 97 (odpowiednik Gucci Rush 2), 123 (odpowiednik Hugo Boss) (f) FRAGONARD - Eau du Bonheur (f) LANCOME - Miracle So Magic! (r) LOLITA LEMPICKA - L de Lolita, Fleur de Corail (f) SALVATORE FERRAGAMO - Incanto Heaven (r) THIERRY MUGLER - Rose Angel (r) VICTOR&ROLF - Flowerbomb (f) YVES ROCHER - Peche (r)* Szukam: - YSL In Love Again (zwłaszcza wersja z passiflorą) - Guerlain Aqua Allegoria (głównie Pamplelune) - Aquolina (wszystko, chętnie również seria Chocolovers) - Lacoste - Touch of Pink - Chanel Chance - sezonówki Escady i Escada Magnetic Beat - Demeterki - Naomi Campbell Cat Deluxe At Night - YSL Baby Doll - DKNY Be Delicious Chętnie wymienię wszystko co mam na większą odlewkę któregoś z zapachów. Niestety nie mam atomizerów, tak że jeśli komuś zależy na odlewce, proszę o przysłanie swojego.
#1165 |
Zadomowienie
|
Bardzo chętnie się podzielę:
Chopard wish (próbka robiona) kapką Hypnose Lancome Beyond paradise Estee Lauder (odpsikana próbka) Chanel Coco Mademoiselle edt (odpikaniec) Cacharel amor amor (odpisikaniec) Naomi Campbell Naomagic edt (odpsikaniec) chętna i otwarta na Wasze propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
A co to jest odpikaniec ?
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- aaa - już wiem
#1168 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Rozeznanie
|
Mogę wymienić się 3 ml Musc Ravageur (3 x 1 ml) odlewki.
#1170 |
Zadomowienie
|
z atomizerkiem? czego szukasz w zamian?
edit: już wydedukowałam, że jak odlewki to pewnie bez psikacza ![]()
Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius) Edytowane przez miss natasha Czas edycji: 2009-02-26 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.