|
|
#1141 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
kiedys ide z kumpelą i jem loda ;D a koleś do mnie wychodzi z tekstem "koleżanko ,ale chciałbym być tym lodem" ;D
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj tż się mnie pyta o babskie sprawy, ja mu się wykręcałam od odpowiedzi a on: " no tłumacz mi takie rzeczy i zdawaj relacje co sie dzieje bo niemam magicznego otworka miedzy cudnymi udami i nieznam sie" |
|
|
|
|
#1143 |
|
Zadomowienie
|
idziemy wczoraj 'na miasto' (w sumie nie wiem czemu na miasto, to nawet praw miejskich nie ma;p) i jakto po deszczu kilka kaluz bylo
w koncu w miejscu gdzie sie konczy chodnik byla taka wieksza, ktora ja zachcialam przeskoczyc. Na co Kamil: nie, ja ja przeskocze.nastepnie stana na skraju chodnika wybil sie i wskoczyl centralnie w srodek kaluzy skomentował to jakze wymownie: jestem hardcorem![]() no tak
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
kompemeny mojego TŻ:
oglądamy raz tv idzie jakas laska, ja sie zachwycam jej figurą, a on : "e taaaaam, ja tam lubie takie barczyste kobiety jak Ty" (wcale nie jestem barczysta:PP ) innym razem ja na studiach we Wro, on w naszej miescinie, gadamy przez skype: ja (podjarana) : kupilam sobie serum odchudzające, wlasnie sie obsmarowalam, jeszcze tylko piersi TŻ: nieee smaruj, będziesz miala JESZCZE mniejsze piersi oczywiscie wszytsko na nieswiadomce, ilez mnie musiał mój komplemenciarz pozniej przekonywac ze lubi moje piersi
|
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
może ja lepiej nie będe tego komentowac, znowu rozpeta się burza. o gustach sie nei dyskutuje.
|
|
#1147 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Tż : Dzisiaj jadłem takie dobre kluski ziemniaczane..
Ja(niedosłysząc) : jakie? Tż: Noo ziemniaczane, z tej mąki ziemniaczanej..
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Jedziemy autem, ja słynna z tego, że nigdy niczego nie zauważam w porę
![]() TŻ: patrz, patrz, jaki pies tam stoi! ja: gdzieeeee? TŻ: niż ty się kapniesz to on prędzej zdechnie Oglądam TVN Style, TŻ chce mnie oczywiście odpędzić od TV. W końcu się poddaje i wyłączam na to on się łasi i mówi: "Może jakiś magiel towarzyski...?" (Magiel Towarzyski - nazwa programu nadawanego przez TVN Style )
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Zostawiłam kurtkę w aucie, taka krótka, czarna na wiosnę
![]() Ja: To kiedy mi oddasz moją kurtkę? ![]() On: No nie wiem... Wiesz, chciałem ją trochę ponosić, ale okazało się, że jest za duża i ją sobie przydeptuję. Więc położyłem pod głowę do spania, a potem wytarłem nią szyby, bo mi ptaki narobiły na auto. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2009-07-06 o 19:19 |
|
|
|
#1151 | |
|
in love with life
|
Cytat:
ps. nie wiem co sie dzieje ale mam jakims cudem same male litery
Edytowane przez MdM Czas edycji: 2009-07-06 o 19:58 |
|
|
|
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
||
|
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
Siedzimy przy stole, ja[Y] z mamą[X] na przeciwko [w]ujka. Po chwili odzywa się:
[w] (z zachwytem): X ale Ty schudłaś! [X]: Dziękuję. Miło, że zauważyłeś. [w]: No ale jak widać wszystko zostało w rodzinie (spogląda na mnie), bo Y trochę ciałka przybyło...
|
#1154 |
|
Raczkowanie
|
hehehe fajny wątek juz mi sie tu podoba
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
Siedzimy wieczorkiem w parku (ja, trzech kumpli i kumpela) no i tak troszkę niefartem podwinęła mi się bluzka na brzuchu jak się wygłupialiśmy, kumpel mówi: 'aleee Ty masz słodziusią fałdkę na brzusiu...' to mówię że mi też się podoba
. Na drugi dzień przynosi mi czekoladki i mówi że fałdka słodka jest i żebym się nie oburzała czasem bo to z miłości. Oglądamy film, sięgam ręką po czekoladki a tu ani jednej nie ma... a on: 'Też taką fałdkę chcę, noo ciooo'ii sobie nagrzebał...
|
|
|
|
#1156 |
|
Raczkowanie
|
Moi kumple:
Paweł i Piotrek: Grzesiek, z czego się śmiejesz? Grzesiek: Wyobraziłem sobie, jak leżę. Pare dni później... Na stołówce - Grzesiek patrzy przez dłuższą chwilę na talerz. Piotrek: Ej, co Ty robisz? Paweł: Pewnie wyobraża sobie, jak kluski leżą ![]() Rozmowa przed snem o miastach, powiatach i przestępczości w nich: Piotrek: Lipno ogólnie nie jest takie złe miasto. Grzesiek: No, fajny tam mają PKS, Netto ostatnio wybudowali. Piotrek: Lidl, Biedronka, Polo, z 5 pizzeri. Grzesiek: Szpital… … Paweł: No… i getto… Piotrek o śmiechu Grzecha : Piotrek: Ale ty to masz, Śmiechu, grzech… To tyle chyba
|
#1157 |
|
Konto usunięte
|
mój tż w namiętnym zapamiętaniu chciał mi powiedzieć "chciałbym pieścić cię jak wietrzyk.." ale był w takim uniesieniu że mu wyszło "chciałbym cię piep...ć", niech żyje męska liryka miłosna
|
|
|
|
#1158 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio depiluję nogi depilatorem w pokoju, w którym brat korzystal z kompa
w pewnym momencie odwraca się i mówi z wscieklizną: możesz się tu nie OBCINAĆ !!! jak to koleżanka stwiedziła: chciałam amputowac sobie nogi
|
|
#1160 |
|
Rozeznanie
|
sytuacja z gimnazjum. zaśpiewałam mojemu "byłemu" (byłam z nim chyba 3 dni
"miłość Ci wszystko wybaaaczy". a on: "ale Ty mi nie wybaczyłaś"
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiam z mamą o moim zapaleniu mieszków włosowych na dekolcie, a mój tata pełen zrozumienia:
-No tak, nam facetom to nie przeszkadza, gdy włosy rosną na klacie, ale kobiety to co innego... Ja nie wiem co on sobie pomyślał Że staję się mężczyzną?!
|
|
|
|
#1162 |
|
catch me if I fall.
|
moja kolezanka ma znajomego, ktory ma obsesje na punkcie silowni i ktostam sie go pyta:
-co robisz w sylwestra? -barki i biceps
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zasłyszany toast kolegi "No, to tak co by sie nasze dzieci grzmotow nie boły" * gwara śląska - grzmoty - pioruny, boły - bały
|
|||
|
|
|
#1165 | |
|
Perfumoholik z wyboru
|
Cytat:
ja sie tak panicznie boje
|
|
#1166 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
leżę z TŻ na wyrku, gadamy o jakiś głupotach i nagle rozmarzony wywala mi z tekstem: "mmmm jak ja lubie z tobą GAWORZYĆ"
![]() sytuacja: mieliśmy rocznicę więc zrobiłam kolacje, on przychodzi, patrzy, mruga oczkami i pyta: "jest jakaś okazja? "ja w odwecie: "no.... będziesz tatusiem "zbladł, oczy wyszły na wierz, kopara uderzyła o posadzke i tak przez 30 sekund stał po czym machnął ręką i stwierdził "super", dopiero wtedy powiedziałam że żartowałam widok jego reakcji - spektakularnie bezcenny |
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1169 | |
|
in love with life
|
Cytat:
Moj by niestety nie uwierzyl, najpierw kazalby mi pokazac test.
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzimy na kanapie, ja [J] i mój facet [F]
[J]: wiesz a może między nami jest za mało pasji, namiętności... [F]: ??? [J]: no rozumiesz, tej agresji, iskry [F]: O BOŻE, CO TY ZNOWU ZA KOMEDIE ROMANTYCZNĄ OGLĄDAŁAŚ? ![]() po tym co powiedział wybuchnęłam śmiechem bo to niestety było prawdziwe stwierdzenie i już nie w głowie było mi marudzenie ;d
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

w koncu w miejscu gdzie sie konczy chodnik byla taka wieksza, ktora ja zachcialam przeskoczyc. Na co Kamil: nie, ja ja przeskocze.
skomentował to jakze wymownie: jestem hardcorem

. Na drugi dzień przynosi mi czekoladki i mówi że fałdka słodka jest i żebym się nie oburzała czasem bo to z miłości. Oglądamy film, sięgam ręką po czekoladki a tu ani jednej nie ma...
a on: 'Też taką fałdkę chcę, noo ciooo'