![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Wielkie dzięki ![]() One mi pokazały na wydruku z allegro,że np. w 2005 r sprzesdałam rzeczy za łączną kwotę ponad 800 zł.Spytały czy mam rachunki na wcześniejszy zakup tych rzeczy....Oczywiście,że nie miałam bo kto trzyma rachunki za stare ubrania,zabawki czy książki??? Sprzedałam też sporo używanych perfum, no i sie uzbierało. Jeszcze raz Ci dziękuję. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zadomowienie
|
Gosiu197 współczuje przykrej sytuacji, niestety nic nie doradze, bo w kwestiach podatkowych zupełnie zielona jestem
![]() Jak tam jesteście zadowolenie z wyniku wyborów w Ameryce? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
niecnotliwa dziewica
|
A co, myślisz, że w Stanach tak znowu lepiej? Tak samo ciężko, jak wszędzie.
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam - zbieram się na kurs ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Wsciekla jestem!!!!!!!!!
Wczoraj poszlam na koncert Anathemy, stalam pod scena, normalnie malenki klubik, caly czas kontakt z myzukami. Zero barierek. Po koncercie byly i jego znajomi szli do knajpy ja sie zmylam do domu bo rano do roboty. I do knajpy przyszedl Vincent!!!!!! A mnie tam nie bylo ![]() Tak mi zal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na tę chwilę jest na 5 sztuk - brakuje tylko 35 - zgłaszać się ... raz,raz. Trzeba by, żeby każdy wpisał numerki jakie skreślił - żeby nie było kantów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Rozumiem żal ![]() A koncert jak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zakorzenienie
|
OOO nie ma tak
![]() ![]() Gryxiu - ![]() Wróciłam z kursu - wynudzona jak mopsica i głodna jak.... morsica ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Gosiu197, jak to, płacisz podatek od sprzedaży paru używanych rzeczy na allegro???
![]() Kagan dobrze pisze, jeśli w 2005 r. nie przekroczyłaś 1000 zł przychodu ze sprzedaży, to nie płacisz podatku i żadnych rachunków nie musisz mieć. ![]() A po 2007 r. nie płacimy podatku od "rzeczy używanych" - mogą przeleżeć ci w domu nieużywane, byle leżały 6 miesięcy ![]()
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Nie daj się Ja właśnie wracam do życia po stażu na chirurgii. Przez tydzień prawie mieszkałam na uczelni... Moje zaległości na forum... Lepiej nie pytać...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Wiedźma
|
A owszem.
![]() Jak na razie absurd. Ale jeśli zapłacisz cokolwiek w tej sytuacji to już będzie jawne bezprawie. Zastanów się Gosiu, czy możliwe jest, że ktoś doniósł do Urzędu Skarbowego, że prowadzisz niezarejestrowaną działalność gospodarczą. To jedyna przyczyna tej akcji, jaka przychodzi mi do głowy. 800 zł obrotu rocznie to śmieszna suma i połowa z nas tyle robi. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-11-05 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Rozeznanie
|
ja jestem baaardzo zadowolona z wyboru w USA
az sie poryczalam rano ze wzruszenia i sie nie bylam w stanie umalowac ![]() a wizy? tez bym chciala zeby zniesli ale oni maja dosc "matematyczne" prawo w tej kwestii i prezydent tu niewiele moze ; ) łeb mnie boli nie spalam cala noc bo ogladalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Nie jesteś sama ![]() ![]() Wiesz... jedno dziecko to nie jest w sumie taki głupi pomysł ![]() ![]() Cytat:
![]() Czasami potrafię tak strasznie się nakręcić, że dochodzę do wniosku, że to wszystko nie ma najmniejszego sensu... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Gosiu, jak to odwiedziły Cię panie z US
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Akurat
![]() Znowu mnie przeziębienie jakieś bierze. Ughh ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Przygnębieniu staram się "nie dawać"
![]() ![]() A przeziębieniu też się tak łatwo nie oddam ![]() Miałam jeszcze napisać, że dziś znowu podkład muzyczny do filmików był z ABBY ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-05 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś w ogóle był dzień - "nie tak" - od rana coś nie szło... najpierw się dowiedziałam, że nie wygrałam tych 25 milionów, co to były na zbyciu. W drodze do pracy tramwaj miał awarię składu, skutkiem czego spóźniłam się wierutnie Cały dzień młyn, miałam wyjść wcześniej i coś załatwić, a musiałąm zostać do 19 i ściągać raport, który się w rezultacie nie ściągnął jutro będzie od nowa zabawa Miałam kontynuowac zdrowe odżywianie, ale piję piwo Mój TŻ nie daje znaku życia z delegacji i w ogóle nie bardzo jest między nami ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Moja "dieta" też wymyka się spod kontroli... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
K....
![]() Koniec tego dobrego- to się musi skończyć!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wrrrrrr..... trzymam za Was ![]() ![]() W mojej sprawie jest światełko w tunelu, ale to teraz nieważne, w każdym razie pamiętaj, że policja albo straż jest pomocna przy takich konfliktach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.