![]() |
#1141 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Kobietki ja też chętnie bym zobaczyła wasze foteczki
![]() ![]() ![]() Onaella a co Cie tak bawi ? ![]() ![]() Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-04 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a z tą wigilią to dziewczyny jesteście szybsze niż nasze telewizyjne reklamy, aż dziwne że jeszcze żadnej nie ma w tv przecież to już listopad ![]() Kate0109 witaj w gronie PM2010 uzależnionych od wizażu ![]() ![]()
![]() |
#1143 |
Zadomowienie
|
no właśnie faceci też powinni mieć głos
![]() czekam na wasze fotki kobitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
później poszukam tego filmiku i wrzucę linka to sama zobaczysz
![]() a teraz zjem szybko sałatkę, dopije kawe i zmykam na uczelnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do reklam swiatecznych to ja juz widzialam ![]() ![]() a podobno w wawie na jakims budynku jest juz wielki neon "Wesolych Swiat" czy cos w tym stylu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Wtajemniczenie
|
ja tam uważam że wystawy świateczne i te wszstkie rzeczy zwiazane ze świetAmi powinny się rozpocząć 6 grudnia, a nie ledwo po wszystkich swietach a już reklamy swiąteczne.. a w grudniu to by się bardziej tą atrmosferę czuło..
co to prezentów to my sobie mówimy co chcemy, przynajmniej nie ma nietrafionych prezentów.. ostatnio kupiłam TZtowi fajny zegarek, a ja dostałam depilator i kosmetyczkę.. w tym roku kupujemy razem aparat cyfrowy.. nawet teraz na rocznicę to już będzie 4 prezentów sobie nie kupujemy.. ostatnio na rocznicę zrobiłam kolacyjkę i dostałam rózyczkę.. na mikołaja to zawsze coś słodkiego.. teraz myśle żeby kupić mu jakieś fajne bokserki ![]() Witam Nowe PM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
podążam za tancerką kubusewa@gmail.com
![]() ![]() obiecuje odwdzięczyć się ![]() Kasiula w avatarku cudo i Ty i kota Twa ![]() Uwielbiam zwierzaczki Ja sobie wymarzyłam owczarka berneńskiego i kotka.. jakiegoś niesprecyzowanego ![]() Odkryłam bereńczyka całkiem niedawno spacerując po osiedlu domków jednorodzinnych koło mojego bloku.....Miłość od pierwszego wejrzenia.. Kocham tego psa... żadne małe siuśki z kokardkami... tylko to jedno jedyne cudo ![]() ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-04 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Wtajemniczenie
|
chyba sprzedam TŻ Wasz pomysł aparatu bo też chcieliśmy sobie kupić jakiś taki fajniejszy a Święta to dobra okazja
![]()
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Merriel i Kubusewa juz dostały moje foteczki jak ktoś jeszcze chce to proszę się zgłaszać a nie to zamykam kramik
![]() a co do tych swiąt to paranoja.. jeszcze przed 1 listopada w supermarkecie sprzedawali bombki i sztuczne choinki.. bez przesady... a my z tżcikiem sobie nic nie kupujemy na święta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1151 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
prosze bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() tancerka my też nie kupujemy sobie prezentu na wszystkie okazje.. mamy blisko imieniny i urodziny więc dostajemy po jednym prezencie na 2 okazje od razu.. też wolę zamiast prezentu jakąs kolacyjkę, spacer czy cokolwiek, też studiujemy dziennie i nie ma tyle kasiorki, a ten aparat to chcemy sobie lepszy kupic i to już będzie na świeta i rocznicę tak uzgodnilismy ![]() ![]() ![]() a tak czy na mikołaja, czy na zajączka to lubię kupić coś malego i słodkiego, jakiegoś mikołaja, zajączka troszkę dziecinne to ale ja lubię ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-04 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | ||
Zakorzenienie
|
done
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tancerka ja Ci wysłałam, ale mi wróciło bo miałaś zapchana skrzynkę:/ ja lubie jak są świeta w listopadzie ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-04 o 14:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
no jak mam zapchaną skrzynkę jak jest pusta bo ją wyczyściłam.. wysyłaj jeszcze raz koniecznie
![]() a piesek prześliczny ![]() ![]() ![]() ![]()
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy ja wiem fjny byłby prezent.. choć oczywiście lepiej nie dostać go w dniu ślubu.. dość dziwnie by to wyglądało...zwłaszcza jakby dostąło sięmałego sikającego wszędzie szczeniaczka - mówię względem białej wymarzonej sukni zniszczonej podczas zabawy.. ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-04 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
mam doła
![]() Kate0109 witaj
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to samo pytam ![]() kubusewa wysłałam Ci ![]() ![]() wracając do tematu uwielbiam choinkowe i bombkowe dekoracje w sklepach ![]() Kaska87 co tam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
Kaśka no Bój się Boga no co Ty grzeszysz tak brzydko... co tam się stało ???? Nie wolno mieć doła
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Wtajemniczenie
|
a co się stalo??a mnie jest już lepiej..TŻ wpadł na chwilę, potem poleciał na zakupy spozywcze.. a ja jestem na diecie hmm
![]() ![]() ![]() ja też uwielbiam okres świateczny, lubię oglądać wystawy jak poda sniezyk.. ale to dopiero w grudniu, jeszcze teraz nie czuję tej atmosfery ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-04 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
pożarłam się z TZ
![]()
#1160 |
Wtajemniczenie
|
to ja też poprosze Wasze fotki
lusmarija@op.pl Kaśka to szybko z niego wyskakuj Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do świąt i dekoracji... Juuuu uwielbiam być świętym Mikołajem.. CO prawda chciałabym nauczyć się tak jak olaelcia robić coś sama w domku z zastanych materiałów.. ale powiedzmy sobie szczerze.... jestem zakupoholiczką a jeśli przy okazji mój holizm sprawi komuś radość no to jestem w niebowzięta ![]() Ozdoby i promocje ... ok tak długo jak są prawdziwe i rzeczywiście jest tak, że produkt sam kosztuje 10 zł a z gratisem 10 a nie 12 (przykładowo ... niestety to częsta praktyka) A czy coś wisi już w sklepach ala Wiligia Nowy Rok... hmmm ja nie zauważyłam bo i w centrum handlowym byłam ostatnio dobrze koło początku października ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Kasia ja CI powiem tak: dziękuję Bogu, że my się kłócimy tylko gdy jesteśmy osobno i to z reguły na gg
Bo wtedy jeste w stanie wylać na niego wszystkie swoje żale a na koniec mu powiedzieć no dobra bejb a teraz już się na mnie nie bocz ( bo z reguły on dostaje focha że ja znajduje kolejne rzeczy o które muszę się pokłócić - jak prawdziwa kobieta, kórejś pierdoła nie pasuje) i daj sobie spokój bo i tak oboje dobrze wiemy, że spotkamy sie na obiedzie i wpadniemy sobie w ramiona.... poza tym Kasiu lepiej żebys teraz się z Tż wykłóciła niż gdybyś miałąsię kłócić po ślubie i twedy rzucać talerzami, trzaskać drzwiami, czy uciekać do dmamy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Wtajemniczenie
|
to weź do niego zadzwoń i się pogudźcie
![]() pamietam raz jak posprzeczałam się z moim Tztem odwróciłam się na pięcie i sobie poszłam ,a biedny TŻ za mną leciał, a ja bardzi szybko chodze jak zła jestem..aż mu się rolada lodowa rozpuściła hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
czasem mam ochote go udusić za to jak się zachwouje
![]() ja pierwsza ręki nie wyciągne bo to nie byłą moja wina, a jak jemu nie zalezy żeby się pogodzić to niech spada na bambus my ostatnio to się chyba rok temu kłóciliśmy
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-04 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-04 o 15:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Wtajemniczenie
|
popieram koleżankę
![]() ![]()
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
ja mam @ może dlatego estem cięta jak osa
![]() Tancerka śliczne fotki i pierścioneczek ![]()
#1169 |
Zakorzenienie
|
no mam pocztę na onecie wyczyszczoną do zera, pojemności mam 10MB z tego co tu jest napisane... ja sie tam nie znam ale jedno zdjęcie to juz powinno mi dojść!!!!! jak ja nie znosze jak mi sie cos związanego z komputerem chrzani.. po prostu sie na tym nie znam i co ja poradze.. mój tż sie zna na komputerach i zawsze jak cos to do niego ale teraz nie moge z nim pogadac bo nie ma neta do jutra...
ja chce zdjęcia ![]() Kasia nie denerwuj się na tżta!!!!! ja juz nie pamietam nawet kiedy my sie ostatnio kłóciliśmy... i wyszło nam ze 3 lata temu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1170 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
No powiem Ci Samoa ze swietny argument z ta data podalas ![]() ![]() ![]() coz za dylemat, zeby tylko takie byly co nie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.