Panny Młode 2010 cz. II - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-04, 13:27   #1141
szana
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Kobietki ja też chętnie bym zobaczyła wasze foteczki podaje swojego maila : szana87@wp.pl i czekam na wasze fotki jak będziecie chciały to też wyślę Wam

Onaella a co Cie tak bawi ? jeśli można wiedzieć

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-04 o 13:29
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:31   #1142
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Zdaje się, że z Kasią miałam jakąs tam wymianę postów głupią a teraz jest moim wizazowym frendem
widzisz jak ślub zbliża ludzi

a z tą wigilią to dziewczyny jesteście szybsze niż nasze telewizyjne reklamy, aż dziwne że jeszcze żadnej nie ma w tv przecież to już listopad a tak na marginesie to strasznie mnie to denerwuje bo wtedy jakoś te Święta mają mniej uroku przynajmniej mi się tak wydaje

Kate0109 witaj w gronie PM2010 uzależnionych od wizażu i popieram pomysł z losowaniem niech i Twój TŻ ma jakiś udział w tym

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:42   #1143
szana
Zadomowienie

no właśnie faceci też powinni mieć głos
czekam na wasze fotki kobitki
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:47   #1144
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość

Onaella a co Cie tak bawi ? jeśli można wiedzieć
później poszukam tego filmiku i wrzucę linka to sama zobaczysz

a teraz zjem szybko sałatkę, dopije kawe i zmykam na uczelnie

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:51   #1145
lain
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo lubię kupować prezenty bliskim a w szczególności mojemu kochanemu ale zawsze mam problem z tym co to ma być a u mnie jest tak,że ja uwielbiam robić niespodzianki i nie lubie pytać nikogo co by chciał dostać itd
ja tam TZa prosto z mostu pytam co by chcial oboje lubimy praktyczne prezenty z reszta on juz na mikolaja swoj prezent dostal

co do reklam swiatecznych to ja juz widzialam w tv dodatek do jakiejs gazety - koledy na plytach, a w gazetce rossmanowej bombki i ozdoby swiateczne

a podobno w wawie na jakims budynku jest juz wielki neon "Wesolych Swiat" czy cos w tym stylu
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 14:02   #1146
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja tam uważam że wystawy świateczne i te wszstkie rzeczy zwiazane ze świetAmi powinny się rozpocząć 6 grudnia, a nie ledwo po wszystkich swietach a już reklamy swiąteczne.. a w grudniu to by się bardziej tą atrmosferę czuło..
co to prezentów to my sobie mówimy co chcemy, przynajmniej nie ma nietrafionych prezentów.. ostatnio kupiłam TZtowi fajny zegarek, a ja dostałam depilator i kosmetyczkę.. w tym roku kupujemy razem aparat cyfrowy.. nawet teraz na rocznicę to już będzie 4 prezentów sobie nie kupujemy.. ostatnio na rocznicę zrobiłam kolacyjkę i dostałam rózyczkę.. na mikołaja to zawsze coś słodkiego.. teraz myśle żeby kupić mu jakieś fajne bokserki

Witam Nowe PM
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 14:08   #1147
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

podążam za tancerką kubusewa@gmail.com ślijcie drogie parafianki swoje fotusie
obiecuje odwdzięczyć się
Kasiula w avatarku cudo i Ty i kota Twa
Uwielbiam zwierzaczki
Ja sobie wymarzyłam owczarka berneńskiego i kotka.. jakiegoś niesprecyzowanego
Odkryłam bereńczyka całkiem niedawno spacerując po osiedlu domków jednorodzinnych koło mojego bloku.....Miłość od pierwszego wejrzenia.. Kocham tego psa... żadne małe siuśki z kokardkami... tylko to jedno jedyne cudo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg berneńczyk1.jpg (55,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bernenski_pies.jpg (27,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bernenczyk2.jpg (44,6 KB, 2 załadowań)

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-04 o 14:14
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 14:11   #1148
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
w tym roku kupujemy razem aparat cyfrowy..
chyba sprzedam TŻ Wasz pomysł aparatu bo też chcieliśmy sobie kupić jakiś taki fajniejszy a Święta to dobra okazja

Stary 2008-11-04, 14:17   #1149
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
chyba sprzedam TŻ Wasz pomysł aparatu bo też chcieliśmy sobie kupić jakiś taki fajniejszy a Święta to dobra okazja
Mnie w zeszłym roku TZ do spółki z mamą zrobili prezent w postaci aparatu fotograficznego.. Jako, że jakieś pół roku później doszłam do wniosku, że potrzebuję lustrzanki... wszyscy mi wmawiają, że to co teraz mam jest w sam raz... no cóż poczekam... zarobię i sama sobie kupię
Stary 2008-11-04, 14:19   #1150
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Tancerka ja też chcę fotki szybko
Merriel i Kubusewa juz dostały moje foteczki jak ktoś jeszcze chce to proszę się zgłaszać a nie to zamykam kramik

a co do tych swiąt to paranoja.. jeszcze przed 1 listopada w supermarkecie sprzedawali bombki i sztuczne choinki.. bez przesady...

a my z tżcikiem sobie nic nie kupujemy na święta stwierdzilismy ze tyle tych okazji jest w roku że to bez sensu sobie tyle prezentów wymyślać i wybralismy te okazje na które chcemy sobie coś kupowac typu urodziny, dzien kobiet, walentynki.. a zrezygnowalismy z jakis mikołajów i rocznic-wtedy raczej tżcik zabiera mnie swoim accordzikiem na wycieczkę za miasto i na romantyczną kolację i tak jest nam fajnie my z tżtem nie pracujemy jeszcze więc kupowanie sobie srogich prezentow 20razy do roku jest odroczone w czasie aż do znalezienia pracy hehehe ale za to mój tżcik ostatnio złapał jakąś robotkę i w piątek mnie zabiera na zakupy po jakąś spódniczkę albo bluzeczkę ajjj wie ze spodniczka to dobra rzecz a ja mało w nich chodze bo jakos nie mam takich jesiennych tylko same letnie cieniutkie a nóżki głaskać by sie chciało cały rok hehe
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 14:21   #1151
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

prosze bardzo dla mnie to fajny pomysł, zawsze na wakacje czy gdziekolwiek będziemy go zabierać bo ja mam w domu taki wielki i nie wszędzie mogę go zabierac a to będzie nasz taki pierwszy wspólny zakup dla nas obojga

tancerka my też nie kupujemy sobie prezentu na wszystkie okazje.. mamy blisko imieniny i urodziny więc dostajemy po jednym prezencie na 2 okazje od razu.. też wolę zamiast prezentu jakąs kolacyjkę, spacer czy cokolwiek, też studiujemy dziennie i nie ma tyle kasiorki, a ten aparat to chcemy sobie lepszy kupic i to już będzie na świeta i rocznicę tak uzgodnilismy a tak jak pisałam wczesniej na rocznicę też sobie nie kupujemy szczególnego bo dla mnie każdy dzień spędzony z nim jest rocznicą i czesto jakieś kolacyjki robimy, spacerki itp i czesto dochodzimy do wniosku że te pieniążki przeznaczy,my na wakacje (tak zrobilismy w tym roku, że na walentynki, rocznice i wielkanoc nic sobie nie kupowalismy a pieniązki były na wyjazd w góry, tak że w tym roku w maju byłam w górach, a w sierpniu nad morzem )
a tak czy na mikołaja, czy na zajączka to lubię kupić coś malego i słodkiego, jakiegoś mikołaja, zajączka troszkę dziecinne to ale ja lubię

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-11-04 o 14:30

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 14:21   #1152
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie faceci też powinni mieć głos
czekam na wasze fotki kobitki
done
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Odkryłam bereńczyka całkiem niedawno spacerując po osiedlu domków jednorodzinnych koło mojego bloku.....Miłość od pierwszego wejrzenia.. Kocham tego psa... żadne małe siuśki z kokardkami... tylko to jedno jedyne cudo
śliczny piesek, też mi się podoba ta rasa

Cytat:
Mnie w zeszłym roku TZ do spółki z mamą zrobili prezent w postaci aparatu fotograficznego.. Jako, że jakieś pół roku później doszłam do wniosku, że potrzebuję lustrzanki... wszyscy mi wmawiają, że to co teraz mam jest w sam raz... no cóż poczekam... zarobię i sama sobie kupię
no tz kupił we wrześniu lustrzanke nikona D80, kupe kasy wydał, ale warto. Jak byliśmy w tym roku na wakacjach to nam przestała wystarczać zwykła cyfrówka (za cholerę nie oddaje piękna krajobrazów a ja strasznie lubię!!!), a ten aparacik to na lata będzie

tancerka ja Ci wysłałam, ale mi wróciło bo miałaś zapchana skrzynkę:/

ja lubie jak są świeta w listopadzie

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-04 o 14:22
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 14:27   #1153
tancerka212
Zakorzenienie

no jak mam zapchaną skrzynkę jak jest pusta bo ją wyczyściłam.. wysyłaj jeszcze raz koniecznie

a piesek prześliczny tez marzy mi sie duzy piesek kiedys a nie taka mała pierdółka co kwiczy pod nogami hehehe siostra wspominała kiedys ze moe zrobi nam na wesele niespodziankę i wparaduje na salę z pięknym szczeniaczkiem jakiejś psinki tylko nie wiem jak ją przechowa do wesela hahaha bo razem mieszkamy i to w bloku!!! najwyzej tżcik bedzie mial niespodzianke a ja i tak bede szczesliwa juz sie nie moge doczekac
Stary 2008-11-04, 14:30   #1154
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no jak mam zapchaną skrzynkę jak jest pusta bo ją wyczyściłam.. wysyłaj jeszcze raz koniecznie

a piesek prześliczny tez marzy mi sie duzy piesek kiedys a nie taka mała pierdółka co kwiczy pod nogami hehehe siostra wspominała kiedys ze moe zrobi nam na wesele niespodziankę i wparaduje na salę z pięknym szczeniaczkiem jakiejś psinki tylko nie wiem jak ją przechowa do wesela hahaha bo razem mieszkamy i to w bloku!!! najwyzej tżcik bedzie mial niespodzianke a ja i tak bede szczesliwa juz sie nie moge doczekac
Gorzej by było gdyby wparowała podczas życzeń przed kościołem...
A czy ja wiem fjny byłby prezent.. choć oczywiście lepiej nie dostać go w dniu ślubu.. dość dziwnie by to wyglądało...zwłaszcza jakby dostąło sięmałego sikającego wszędzie szczeniaczka - mówię względem białej wymarzonej sukni zniszczonej podczas zabawy.. tancerciu ile Ty masz pojemności skrzynki Kochanie ??

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-04 o 14:31
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 14:34   #1155
kaska87
Zakorzenienie

mam doła

Kate0109 witaj

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 14:37   #1156
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
znów mi odesłało maila, że masz przepełnioną

Cytat:
tancerciu ile Ty masz pojemności skrzynki Kochanie ??
o to samo pytamMasz na onecie a można sobie ustawic pojemność chyba nieograniczoną...
kubusewa wysłałam CiCzekam na Twoje teraz

wracając do tematu uwielbiam choinkowe i bombkowe dekoracje w sklepachJestem dzieckiem globalizacji i komercji, wiem...ale lubię to, bo święta tak krótko trwają, a takie coś mi je przedłuża.

Kaska87 co tam?
Stary 2008-11-04, 14:37   #1157
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
mam doła

Kate0109 witaj
Kaśka no Bój się Boga no co Ty grzeszysz tak brzydko... co tam się stało ???? Nie wolno mieć doła
Stary 2008-11-04, 14:38   #1158
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
mam doła

Kate0109 witaj
a co się stalo??a mnie jest już lepiej..TŻ wpadł na chwilę, potem poleciał na zakupy spozywcze.. a ja jestem na diecie hmm ale kawałeczek pizzy zjem a co tam

ja też uwielbiam okres świateczny, lubię oglądać wystawy jak poda sniezyk.. ale to dopiero w grudniu, jeszcze teraz nie czuję tej atmosfery

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-11-04 o 14:43
Stary 2008-11-04, 14:39   #1159
kaska87
Zakorzenienie

pożarłam się z TZ o pierdołę, ale jednak walnełam focha i poszłąm do domu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 14:40   #1160
lusmarija
Wtajemniczenie

to ja też poprosze Wasze fotki
lusmarija@op.pl

Kaśka to szybko z niego wyskakuj Kochana jak Ci możemy pomóc?? chcesz buziaka?? proszę a moze dwa no dziewczyno aż trzy??? no dobra

Stary 2008-11-04, 14:41   #1161
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka to szybko z niego wyskakuj Kochana jak Ci możemy pomóc?? chcesz buziaka?? proszę a moze dwa no dziewczyno aż trzy??? no dobra
a bo ja nie lubię się kłócić

Stary 2008-11-04, 14:42   #1162
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
znów mi odesłało maila, że masz przepełnioną

o to samo pytamMasz na onecie a można sobie ustawic pojemność chyba nieograniczoną...
kubusewa wysłałam CiCzekam na Twoje teraz

wracając do tematu uwielbiam choinkowe i bombkowe dekoracje w sklepachJestem dzieckiem globalizacji i komercji, wiem...ale lubię to, bo święta tak krótko trwają, a takie coś mi je przedłuża.

Kaska87 co tam?
Wysłałam CI ale że tego dużo pojemnościowo wyszło no to chyba idzie i idzie
Co do świąt i dekoracji...
Juuuu uwielbiam być świętym Mikołajem.. CO prawda chciałabym nauczyć się tak jak olaelcia robić coś sama w domku z zastanych materiałów.. ale powiedzmy sobie szczerze.... jestem zakupoholiczką a jeśli przy okazji mój holizm sprawi komuś radość no to jestem w niebowzięta
Ozdoby i promocje ... ok tak długo jak są prawdziwe i rzeczywiście jest tak, że produkt sam kosztuje 10 zł a z gratisem 10 a nie 12 (przykładowo ... niestety to częsta praktyka)
A czy coś wisi już w sklepach ala Wiligia Nowy Rok... hmmm ja nie zauważyłam bo i w centrum handlowym byłam ostatnio dobrze koło początku października wtedy jeszcze nie było DDD
Stary 2008-11-04, 14:45   #1163
kubusewa
Zakorzenienie

Kasia ja CI powiem tak: dziękuję Bogu, że my się kłócimy tylko gdy jesteśmy osobno i to z reguły na gg
Bo wtedy jeste w stanie wylać na niego wszystkie swoje żale a na koniec mu powiedzieć no dobra bejb a teraz już się na mnie nie bocz ( bo z reguły on dostaje focha że ja znajduje kolejne rzeczy o które muszę się pokłócić - jak prawdziwa kobieta, kórejś pierdoła nie pasuje) i daj sobie spokój bo i tak oboje dobrze wiemy, że spotkamy sie na obiedzie i wpadniemy sobie w ramiona....
poza tym Kasiu lepiej żebys teraz się z Tż wykłóciła niż gdybyś miałąsię kłócić po ślubie i twedy rzucać talerzami, trzaskać drzwiami, czy uciekać do dmamy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 14:46   #1164
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
a bo ja nie lubię się kłócić
to weź do niego zadzwoń i się pogudźcie

pamietam raz jak posprzeczałam się z moim Tztem odwróciłam się na pięcie i sobie poszłam ,a biedny TŻ za mną leciał, a ja bardzi szybko chodze jak zła jestem..aż mu się rolada lodowa rozpuściła hehe i od tej pory nie jestem taka dziecinna tylko od razu wyjaśniamy sobie wszystko i tak jest lepiej.. i się teraz nie kłocimy., tylko czasem przekomarzamy
Stary 2008-11-04, 14:46   #1165
kaska87
Zakorzenienie

czasem mam ochote go udusić za to jak się zachwouje

ja pierwsza ręki nie wyciągne bo to nie byłą moja wina, a jak jemu nie zalezy żeby się pogodzić to niech spada na bambus

my ostatnio to się chyba rok temu kłóciliśmy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-04 o 14:48
Stary 2008-11-04, 14:48   #1166
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
pożarłam się z TZ o pierdołę, ale jednak walnełam focha i poszłąm do domu
eeeeee spokooooo, ja to raz zrobiłam akcje z trzaskaniem drzwiami - zaszłam nawet za dwa blokiNo, ale wróciłam, bo on za mną nie poszedłHeheTez o pierdołęJak zwykle. Co Ty sie dołujesz, wesoło jest sie kłócićJa jestem w swoim żywiole jak sie kłócimyKubusewa ma rację - lepiej teraz niż później. Poza tym przez kłótnie tez się poznaje drugą osobę.

Cytat:
Wysłałam CI ale że tego dużo pojemnościowo wyszło no to chyba idzie i idzie
a dostałam Cię śmieszko Widać, z fotek, że jesteś zakupoholiczką - wszystko kolorowe, co tylko wzrok przyciągnie to Twoje, co?

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-04 o 15:00
Stary 2008-11-04, 14:50   #1167
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
to weź do niego zadzwoń i się pogudźcie
popieram koleżankę nie ma co tracić czasu na zbędne kłótnie a juz na pewno nie pierdoły... wiadomo my kobiety jesteśmy specyficzne i czasami mamy gorsze dni ale Kasiu zaraz Ci przejdzie pogodzicie się i będzie wszystko ok. Głowa do góy!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 14:52   #1168
kaska87
Zakorzenienie

ja mam @ może dlatego estem cięta jak osa

Tancerka śliczne fotki i pierścioneczek

Stary 2008-11-04, 14:52   #1169
tancerka212
Zakorzenienie

no mam pocztę na onecie wyczyszczoną do zera, pojemności mam 10MB z tego co tu jest napisane... ja sie tam nie znam ale jedno zdjęcie to juz powinno mi dojść!!!!! jak ja nie znosze jak mi sie cos związanego z komputerem chrzani.. po prostu sie na tym nie znam i co ja poradze.. mój tż sie zna na komputerach i zawsze jak cos to do niego ale teraz nie moge z nim pogadac bo nie ma neta do jutra...

ja chce zdjęcia

Kasia nie denerwuj się na tżta!!!!! ja juz nie pamietam nawet kiedy my sie ostatnio kłóciliśmy... i wyszło nam ze 3 lata temu jak jeszcze byliśmy mlodzi i głupi hehehe ale nauczyłam się panowac nad sobą bo kiedyś to krzyczałam na tżta jak mi cos nie pasowało a on sie patrzył tak na mnie spokojnie.. patrzył i czekał aż się uspokoję a potem mnie przytulal i gadalismy juz spokojnie az pewnego razu jak tak na niego krzyczałam to mi sie wstyd zrobiło bo on nigdy na mnie głosu nie podniósł i nauczyłam się panowac nad sobą teraz tylko rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa aż do kompromisu a jak trzeba to nawet gadamy do rana ale kompromis osiągnięty
Stary 2008-11-04, 14:53   #1170
kate0109
Raczkowanie

Cytat:

Witamy nową PM2010
nie znam się na numerologii wogóle ja bym zrobiła tak: napisała na 3 karteczkach te daty i dała mojemu TŻ ale odwrócone tak,żeby nie było widać napisów i żeby wybrał tę co wybierze-była by naszą datą
Cytat:
Wita Cię wróżka SamoaWybierz 19.06, to wyjątkowo magiczna data, otóż tego oto dnia ja tez biorę ślub
A tak to 5 i 12 tez ładne cyferki ale do mnie 19 przemówił

No powiem Ci Samoa ze swietny argument z ta data podalas moze wezme to pod uwage hihihi, albo te karteczki wykorzystam i bedzie spokoj
coz za dylemat, zeby tylko takie byly co nie?
kate0109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości