Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-12, 08:16   #1141
katarzinka
Wtajemniczenie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

izka 10 cm shinana nadal obowiązuje, bo ja tez wszsytkie egzaminu u niego zdawałam (tyle ze w Krakowie) poza ostatnim, tym na dwójke, bo to było u shokeia

prezenty śwąteczne prawie załatwione

choc dzięki szefowi atmosfery światecznej niet
a małż na okrągło pracuje(jak to w sklepie przed świątami) i prawie wszsytko na mojej głowie (z nim tylko chwila wieczorkiem na konsultacje i moje działania)
także oboje padamy na nos i jak my tu mamy się o dzidzię starać, jak nam nawet sekszenie się nie w głowie

a na robotników sposób - jak mała kobietka im nagada, a co gorsza pokaże, że się zna (choc trochę ) na rzeczy to mają respekt stąd moja Katarzina Straszliwa

Kasienka z grzyweczką jest piękna
Martuś trzymaj się dzielnie, a małża postrasz mną jak będzie o Tobie zapominać

dla wszsytkich wielki cmok
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 08:32   #1142
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Katarzina straszliwa- ciekawe czy dla studenciaków też taka jesteś
Sofferko świat jest mały i to bardzo
Chcialam sie Wam pochwalić że mamy już kabinę prysznicową, która z mężem własnoręcznie złożyliśmy a ja własnoręcznie w 3/4 wtaszczyłam ją na nasze piętro 2,5 Ciężko było ale złość na firmę , która obiecała wnieść to na górę (przyjechało dwóch kolesi) i zostawila mnie z tym wszystkim dodala mi skrzydel.
No i jeszcze jedno!!!! Kupiłam choinkę
Jak Kamilowi napisałam sms myślał ze zwariowałam. Jak przyszedł do domu natychmiast ruszył na jej poszukiwanie. Heh mamy taki rozdardiasz ze faktycznie trudno byłoby usadowić gdzieś normalną choinkę....

Heheh nasza ma jakies 20 cm wysokosci
http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.php
Stary 2008-12-12, 08:38   #1143
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Dzastuś Kinus

co do avków:ja mam teraz zajawke na nową płytę Beyonce-stąd avek-jakie ona ma głosiskouwielbiam
wogóle kocham co czarne brzmienie ma....

też mi się spodobały piosenki z ostatniej płyty Beyonce, na prawdę bardzo ładnie śpiewa
Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Strasznie dawno się nie odzywałam ale wciągnął mnie wir remontu i zapomniałam o bożym świecie. Ale mam dobrą wiadomość w sobotę przeprowadzka Na razie będę miała w pokoju stare łózko i nowy telewizor który postawię chyba na podłodze albo na taborecie jak się go dorobię Ogólnie pochwalę się że mieszkanie wyszło super ale cena też super. Za samą robociznę zapłaciłam 17000 doliczyć materiały i pierdoły typu szafa komandor czy szafki kuchenne zrobiło się 42000. Za 48 metrów No ale najważniejsze że będziemy w końcu na swoim. Ale w tym momencie nie myślę o prezentach gwiazdkowych bo mnie na nie nie stać. Ostatnio zastanawiałam się w sklepie czy mam kupić ściereczkę za 5zł czy mi starczy Uroki bycia dorabiającym się młodym małżeństwem.

No to sie pożaliłam
Buziaczki dla Was wszystkich i każdej z osobna i dużo uśmiechu
Niuniu
teraz wydatków masz dużo, ale pomyśl, ze już na swoim będziecie i wszystko masz urządzone, tak jak chciałaś, a nie jak w wynajmowanym mieszkaniu
poza tym sama świadomość, że to Wasz dom, jest jak najwspanialszy prezent
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
już powoli widać
jak się zbiorę w sobie to pstryknę foteczkę i Wam pokażę nawet mnie siostra o nią molestuje
Malutka, a czemu taka zła minka, że już widać? to wspaniale ja uwielbiam patrzeć na kobiety w ciąży, ten brzuszek ma w sobie coś magicznego

prosimy o fotkę
Cytat:
no i jeszcze fajna kśiążka mnie wzywajak ja lubię czytać-a wręcz kocham
Liluś a jaką to fajową książke czytasz?
ja ostatnio czytam stare kryminały, albo szpiegowskie
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Kinus dla nowego avka
hehe, dziękuję
to jedno ze zdjęć z naszej sesji ślubnej

miłego dnia Misiaki

ps. u mnie w firmie jest właśnie ważna delegacja z Wawy, od rana już z koleżanką pilnujemy, żeby niczego im nie zabrakło, wczoraj to takie przygotowania tu trwały, że prawie trawe na zielono malowali

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 08:47   #1144
kasienka1985
Zakorzenienie

Hej misie
Czas zabrać się za robotę <już tak mówię od 7>

Fajowsko , że mój fryc Wam leży ja już też powoli się do niego przekonuję
zawsze to jakas odmiana raz na 15 lat sie przyda
Wczoraj jak to Izabella Wam zdradziłą byłam na zakupkach i kupiłam:
1. Kozaki - 290 zł
2. 3 pary majtasków bezszwowych intimissimi - 3* 9,90
3. 3 pary rajstopek calzedonia 40 den - 3* 4,90
4. staniora intimissimi- 19,90

Zakupy uważam za udane
Buziaki dla Was pyszczki moje

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 09:24   #1145
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

czeeeeść

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A wiecie zapomialam Wam powiedziec, ze nasz najlepszy kumpel wyladowal w szpitalu. Mial zwichieta noge i zalozony gips ale nikt nie wpadl na pomysl aby przepisac mu zastrzyki przeciwzakrzepowe i chlopak w zeszly czwartek wieczorem wyladowal w szpitalu w stanie krytycznym z zatorem. Lekarze powiedzieli ze gdyby nie przyszedl do nich (bo sam pojechal) to rano w lozku rodzina mialaby trupa. Wczoraj wyszedl z intensywej terapii na sale, ale jego stan jest nieciekawy. Pomodlcie sie za niego ...
typowe dla naszych lekarzy... moj maz tez o 20 lat boryka sie z bledem lekarskim. Jak byl maly wszczepiono mu WZW typu B. A teraz nie ma szans na odszkodowanie bo nawet sie nie dojdzie kto i kiedy...
pomodle sie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość

Dużo by pisać. Jakoś przez ten incydent z teściową (już 3 tygodnie jest w szpitalu, teraz czeka ją kilkumiesięczna rehabilitacja) wytworzyła się dziwna relacja między mną a F. Dla wszystkich jest takim "dobrym duszkiem", a ja i moje potrzeby gdzieś obok się pałętamy. Chyba zapomniał, że świat nie kręci się tylko w okół mamy, kolegów, którym nie może odmówić wieczornego spotkania mimo, że z nimi na co dzień pracuje! ale także w okół żony, domu (który teraz stoi tylko na mojej głowie). Oczywiście słyszę, że przesadzam i tak nie jest, co dodatkowo podnosi mi ciśnienie i dolewa oliwi do ognia.
Cytat:
Uuuu, to nie niebrze jak jest tak jak piszesz. Przywroc faceta do porzadku niech mu sie oczka otworza. Faceci tak czasami maja ale grunt aby zrozumieli swoj blad. Zona powina byc najwazniejsza i powinien o tym wiedziec. A ty sie nie zalamuj tylko powiedz co Cie boli. Myms tez mieli taki problem, ze moj mezus troszeczke zapomnial, ze ma zone ale nadrobil juz z nawiazka i w dodatku podziekowal, ze mu oczki otworzylam. Trzymam Usmiechij sie...
Martus zgadzam sie dagecikiem (mądra dziołcha )

Cytat:
Cześć dziewczyny
Strasznie dawno się nie odzywałam ale wciągnął mnie wir remontu i zapomniałam o bożym świecie. Ale mam dobrą wiadomość w sobotę przeprowadzka Na razie będę miała w pokoju stare łózko i nowy telewizor który postawię chyba na podłodze albo na taborecie jak się go dorobię Ogólnie pochwalę się że mieszkanie wyszło super ale cena też super. Za samą robociznę zapłaciłam 17000 doliczyć materiały i pierdoły typu szafa komandor czy szafki kuchenne zrobiło się 42000. Za 48 metrów No ale najważniejsze że będziemy w końcu na swoim. Ale w tym momencie nie myślę o prezentach gwiazdkowych bo mnie na nie nie stać. Ostatnio zastanawiałam się w sklepie czy mam kupić ściereczkę za 5zł czy mi starczy Uroki bycia dorabiającym się młodym małżeństwem.

No to sie pożaliłam
Buziaczki dla Was wszystkich i każdej z osobna i dużo uśmiechu
dzizus tyle kasy... ale jakbym miala swoje to tez bym ladowala a tak na wynajmie nikt mi za to nie zwroci i mieszkamy tak jak jest...

Cytat:
dzisiaj już mnie nic nie boli
skorzystaliśmy z tej okazji i wolnego dnia męża od pracy i pojechaliśmy zrobić zakupy świąteczne - prezenty Zajęło to nam ... 4 godziny Portfel się zeszczuplał nogi bolały ale dzidzia była grzeczna W zamian za to mamusia kupiła dla niej album on narodzin do 3 lat
Jeszcze muszę kupić prezent dla mojej babci i szwagierki tej szwagierki. Chociaż muszę się pochwalić, że ostatnio nasze stosunki się jakoś ociepliły Podejrzane no nie

już powoli widać
jak się zbiorę w sobie to pstryknę foteczkę i Wam pokażę nawet mnie siostra o nią molestuje
czekam z niecierpliwoscia
to zle ze brzuchol widac??

a co do zakupow przedswiatecznych to zgadzam sie z tym ze to jest masakra... dodatkowi rodzice i rodzenstwo do obdarowania dziadkowie i... egh... katastrofa ile to wszystko kosztuje
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 09:37   #1146
LilStar
Wtajemniczenie

hejo

Mili Kinus ja się ostatnio zaczytuję thrillerami-Koontz-Mąż, Coben-W głębi lasu,Nina Frenchh- W sieci strachu dzisiaj też w empiku będę także kolejna książeczka do kolekcji może coś z psychologii wylookam

niuniuniaufakt że remont Was spłukał ale pomyśl że to na lata i dla Wasteraz ciężko ale dacie radęi odwieddzaj nas częściej

Malutkanie nerwuj się-ja bym chciała żeby mi się cosik zaokrągliło pod sweterkiemi proszę o fociaka

Kasieńko to poszalałaś na zakupkach

ja dzisiaj wybieram się z Mężem po dywan, fotel-siedzisko dla mnie może papasan, lampy i lampki no i dla Męża wiertarkęi choinkę może i jeszcze pewnie masę niepotrzebnych rzeczy jak to mów i mój Skarb

miłego weekendu Dziewczyny-będę tęsknić

Kinuś boski aveki buziak za lubienie Beyonce
Stary 2008-12-12, 10:18   #1147
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość

nie jestem tak straszliwa - chyba, choć czasem myślę, że powinnam

malutka siostro moja kobietki z brzuszkami wyglądają przeuroczo
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-12, 11:56   #1148
agunia82
Zakorzenienie

Hejo! szef dzisiaj trochę zalatany gdzie indziej i nas nie męczy To zajrzałam, a co!

Cytat:
Chcialam sie Wam pochwalić że mamy już kabinę prysznicową, która z mężem własnoręcznie złożyliśmy a ja własnoręcznie w 3/4 wtaszczyłam ją na nasze piętro 2,5 Ciężko było ale złość na firmę , która obiecała wnieść to na górę (przyjechało dwóch kolesi) i zostawila mnie z tym wszystkim dodala mi skrzydel.
Jak Kamilowi napisałam sms myślał ze zwariowałam. Jak przyszedł do domu natychmiast ruszył na jej poszukiwanie. Heh mamy taki rozdardiasz ze faktycznie trudno byłoby usadowić gdzieś normalną choinkę....
no to superaśnie zawsze coś do przodu

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Hej misie

1. Kozaki - 290 zł

Zakupy uważam za udane
udane, a to najważniejsze Ale cena kozaków powala

Cytat:

miłego weekendu Dziewczyny-będę tęsknić

też będziemy tęsknić

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 11:56   #1149
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiadomosc dnia - dzwonil moj kamerzysta, zaproponowal mi 50% ceny za film ze ślubu i wesela w zwiazku z zaistniała sytuacja z fatalnie nakreconym materiałem. Hmmm tak sobie mysle ze co z tego skoro i tak czy siak jest beznadziejny mimo ze tanszy.
hmmm... chociaż gest się liczy ale Twoją złość rozumiem

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
ps. u mnie w firmie jest właśnie ważna delegacja z Wawy, od rana już z koleżanką pilnujemy, żeby niczego im nie zabrakło, wczoraj to takie przygotowania tu trwały, że prawie trawe na zielono malowali

Cytat:
1. Kozaki - 290 zł
to kobieto zaszalałaś pochwal się buciorami

Cytat:
ja dzisiaj wybieram się z Mężem po dywan, fotel-siedzisko dla mnie może papasan, lampy i lampki no i dla Męża wiertarkęi choinkę może i jeszcze pewnie masę niepotrzebnych rzeczy jak to mów i mój Skarb
no to ciekawe zakupki przed Tobą ciomal Słoneczko

Cytat:
Wlasnie kurier przywiozl prezent dla mezusia. Hehehe nie musialam sie martwic jak go ukryc do dzisiaj Cala rodzina w szoku bo co to jest w tej wielgachnej torbie, a ja nic tylko "Prezent urodzinowy dla Meza, zobaczycie jak otworzy" . Heheh
hihi... daj znać jaką miał Mężuś minę no i oczywiście czy wygodne

Cytat:
Oki , żadna fotki nie kce to nie
muszę przyznać, że ślicznie wyglądasz

Cytat:
już powoli widać
a dlaczego taka minka?? to dobrze, że widać ciążowe brzuszki są "słodziutkie"

mój Małż jutro idzie na kawalerski pierwsza impreza bez żony oby był grzeczny

zaraz jazda na uczelnie bleeee... jakoś lenia mam ostatnio

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 11:57   #1150
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Hej dziewczeta, ale tu tloczno od rana. Wlasnie was nadrobilam bo po wczorajszej imprezce i dzisiejszym poranku troszke bylam nie w temacie. Na wstepie Wam powiem, ze bylismy u notariusza i pierwszy plan przekazania mieszkania zostal odchaczony. Teraz kolejne chodzenie zalatwianie, przepisywanie aktualizacja, wnioski o zaswiadczenia i kolejny termin u notariusza . Ale to juz w nowym roku.

Cytat:
Co do avków to Milibili powinna sobie wkleić ząbek Hehe takie są skutki awarii w Czarnobylu- 9-tki
sanetka kochanie wracaj tu do nas... i nie trać tak zębów chociaż w sumie....Mili ma więcej to się podzieli

Cytat:
l
p.s a nasza Daget imprezujeudanego Słonko
A dzieki dzieki, fajnie bylo a jak sie najadlam ...

Cytat:
Ja, ja, ja!
Masz szczescie, jeszcze zostala. ale powiem szczerze ze nawet mi sie udala. Mniamusna byla.
A na sztuke i odchamienie tez sie wybieramy, mamy na oku wyjscie do Teatru Buffo na Metro . Tylko do polowy lutego wszystko porezerwowane a dalej sie nam nie chcialo szukac . Myslelismy ze na moje urodziny wyjdziemy ale widac ze sie nie da, albo poszukamy czegos innego.

Kasienko alez poszalala ... wooow.... jak ja ostatnio widzialam kozaki w takiej cenie to od razu je odlozylam na poleczke....

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
Martus zgadzam sie dagecikiem (mądra dziołcha )
Az sie zarumienilam
Cytat:
No to duuuze zakupy przed wami. Trzymam

Mowie Wam z jakim dzieciecym zapalem moj mezus wczoraj rozpakowywal prezent , ooo taki wielki (fot.1) ... A ja wlasnie znalazlam na niego miejsce i w calej okazalosci wyglada tak.... A jaki wygodny miodzio. tylko moj maz juz mi zapowiedzial ze bede mogla na nim usiasc dopiero jak bede miala brzuch , i go wowczas przegonie. Hihihihi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03662.jpg (28,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03689.jpg (29,1 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-12-12 o 12:04 Powód: ach bo przeoczylam jedna stronke waszych ploteczek :)
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 12:22   #1151
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Sofferko świat jest mały i to bardzo

Iza mnie w ogóle wkurza fakt dowozu bez wnoszenia. A już szczególnie jak widzą że jest sama kobieta w domu. Nikogo to nie rusza. Podziwiam Cię kobieto, że dałaś radę to wnieść. Ja dzisiaj wykorzystuję robotników którzy juz prawie skończyli robić mieszkanie żeby pralkę wnieśli bo sama bym nie dała rady. Co do choinki to chwilowo nie stać mnie nawet na tą 20cm :P ale nie ma co narzekać w końcu będziemy na swoim.

Kasiu zapomnialam pochwalić nową fryzurkę. Wyglądasz uroczo, tak niewinnie ale oczka Ci się świecą więc każdy widzi jakie ziółko z Ciebie

Malutka zazdroszczę brzuszka z powodu fasolki ja mam brzuszek a fasolki brak, wtedy dopiero można się wkurzać

Mam nadzieję że teraz będę mogla na bieżąco z Wami klikać tylko muszę wykraść kompa rodzicom bo oni i tak nie potrafią się nim posługiwać.

Buziaki dla Was wszystkich
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-12, 13:35   #1152
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Dziewczyny ale tu u nas świątecznie wszyscy o prezentach i choinkach
Pożegnam się już dzisiaj zamawiamy sprzęt, jedziemy do makro i selgrosa (czy selgrosu, nie wiem jak się to to odmienia), jutro kurs i zakupów cd. Mam nadzieję kupić krzesła i stolik do kawy, a może nawet oświetlenie, ale wolę sie nie nastawiać za bardzo tak więc ciiiii

Buziaki i do poniedziałku
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 14:23   #1153
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

No słońca wy moje właśnie zrobiłam naleśników z serem i brzoskwiniami. która ma ochote na bombę kaloryczną??

Czekam na mojego mężulka a weekend spędze bez niego. On wybywa do szkoły a ja mam jechać do Raciborza pomóc dzieciakom z chemii, matmy i fizyki- kolezanki pomagaja dzieciom z problemami rodzinnymi w takiej fundacji. Często mają problemy z nauką więc jak tylko mogę staram się wpaść i cos potłumaczyć.
Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Niuniuniu suma za robociznę mnie zabiła!!! 17 tys???? Robiliście pewnie generalkę?
My za robociznę daliśmy 2000 i ani grosza więcej. Elektryke, kafelki, sufity podwieszane, wyrównanie podłogi i ścian to wszystko tata Kama Kamem zrobią. Już doprowadzili wodę i kanalize za co instalator chciał 1000 zl. zajęło im to 1,5 dnia wraz z poprawkami po instalatorze
Stary 2008-12-12, 14:24   #1154
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Hej misie

1. Kozaki - 290 zł

Zakupy uważam za udane
Zakupy superaśne
Cytat:
hejo

Mili Kinus ja się ostatnio zaczytuję thrillerami-Koontz-Mąż, Coben-W głębi lasu,Nina Frenchh- W sieci strachu dzisiaj też w empiku będę także kolejna książeczka do kolekcji może coś z psychologii wylookam

Liluś ciekawie brzmią tytuły

dziękujęże avek się podoba
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
zaraz jazda na uczelnie bleeee... jakoś lenia mam ostatnio
Dzastuś życzę dużo siły i wytrwania na zajęciach

EDIT:
Izuś aleś mi smaka narobiła
poproszę takiego pysznego naleśnika

Mąż i żona...

Edytowane przez kina2807
Czas edycji: 2008-12-12 o 14:26 Powód: naleśniki Izusi
Stary 2008-12-12, 14:44   #1155
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Haha Kinuś nie mów mi dwa razy bo mój mąż zmierza do szkółki w Szczecinie Hehe zapakuję mu paczuszkę i powiem "szukaj Kinusi"
Swoją drogą tak sobie myślę- ciągle gdzieś jeżdzę ... Może jak będę w okolicy to się gdzieś umówimy Zdarza się że bywam w stolicy zachodniopomorszczyzny
Stary 2008-12-12, 14:52   #1156
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Haha Kinuś nie mów mi dwa razy bo mój mąż zmierza do szkółki w Szczecinie Hehe zapakuję mu paczuszkę i powiem "szukaj Kinusi"
Swoją drogą tak sobie myślę- ciągle gdzieś jeżdzę ... Może jak będę w okolicy to się gdzieś umówimy Zdarza się że bywam w stolicy zachodniopomorszczyzny
Izuś super by było, gdybyśmy się spotkały

jak tylko będziesz miała przyjechać do Szczecina, to daj znać

teraz już się muszę pożegnać, bo zmykam z pracy i do mamy jadę

buziolki dla Was Kochane

Mąż i żona...
Stary 2008-12-12, 15:16   #1157
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
No słońca wy moje właśnie zrobiłam naleśników z serem i brzoskwiniami. która ma ochote na bombę kaloryczną??
Ja chce, ja chce . Uwielbiam nalesniki . I moglabym je jesc bez przerwy...

A nasz remont znowu stoi . Ech... Moze po swietach tato znow przyjedzie....

My zaraz tez mykamy w droge. Czekam tylko na mojego Skarbka, zjemy obiadek, on wlozy oczka do naszej Nubirki i " lecim na szczecin" hihihi... a raczej na Walbrzych

Widze Izus ze spolecznik z Ciebie super

Kinia romantico avek... Alem slepa ze dopiero teraz spojrzalam

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-12-12 o 15:20 Powód: bom slepa i avka nie widzialam Kiniusi
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 19:13   #1158
malutka_24
Wtajemniczenie

Hejka

Cytat:
Malutka, a czemu taka zła minka, że już widać? to wspaniale ja uwielbiam patrzeć na kobiety w ciąży, ten brzuszek ma w sobie coś magicznego
prosimy o fotkę
Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
czekam z niecierpliwoscia
to zle ze brzuchol widac??
Cytat:
Malutkanie nerwuj się-ja bym chciała żeby mi się cosik zaokrągliło pod sweterkiemi proszę o fociaka
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
malutka siostro moja kobietki z brzuszkami wyglądają przeuroczo
Cytat:
a dlaczego taka minka?? to dobrze, że widać ciążowe brzuszki są "słodziutkie"
Cytat:
Malutka zazdroszczę brzuszka z powodu fasolki ja mam brzuszek a fasolki brak, wtedy dopiero można się wkurzać
bo jak sobie wyobrażę jak ja będę wyglądała za 4 - 5 miesięcy to

Cytat:
1. Kozaki - 290 zł

Zakupy uważam za udane
oj widać, że były udane

Cytat:
Mowie Wam z jakim dzieciecym zapalem moj mezus wczoraj rozpakowywal prezent , ooo taki wielki (fot.1) ... A ja wlasnie znalazlam na niego miejsce i w calej okazalosci wyglada tak.... A jaki wygodny miodzio. tylko moj maz juz mi zapowiedzial ze bede mogla na nim usiasc dopiero jak bede miala brzuch , i go wowczas przegonie. Hihihihi
trzeba mu było wtedy fotkę jakąś strzelić

Cytat:
osobiście zamiast sera dałabym bitą śmietanę i pychotka

Cytat:
no to zapraszamy z Kinią do Szczecina

PS. mam dla Was małą niespodziankę
znalazłam kabelek usb i proszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S8301264.jpg (67,3 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S8301280.jpg (60,7 KB, 30 załadowań)
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-12, 21:09   #1159
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Wow malutka ale fajnie Takie małe słoneczko się tam rozwija Bosko jednym słowem
A dlaczego buźki nie pokazałaś? kobiety w ciąży promienieją i chcę to zobaczyć Pewnie nie tylko ja
Stary 2008-12-12, 21:11   #1160
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzastuś życzę dużo siły i wytrwania na zajęciach
oj dziękuje Kochana przyda się na jutro

Cytat:

Czekam na mojego mężulka a weekend spędze bez niego. On wybywa do szkoły a ja mam jechać do Raciborza pomóc dzieciakom z chemii, matmy i fizyki- kolezanki pomagaja dzieciom z problemami rodzinnymi w takiej fundacji. Często mają problemy z nauką więc jak tylko mogę staram się wpaść i cos potłumaczyć.
Zobaczymy co z tego wyjdzie...
ad1. zostało coś, bo ja też bym zjadła takie pysznościowe danie
ad2. bardzo szlachetnie z Twojej strony Dobre dziecko z Ciebie

Cytat:
ale fajnie super ten Twój brzusio

ps. no właśnie gdzie piękny uśmiech?? jak to Izunia napisała

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2008-12-12 o 21:13 Powód: bo Izunia napisała
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 10:28   #1161
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
jej jak fajniusio Uwielbiam brzuszki I też dołączam się do prośby o zdjątko pięknego uśmiechu

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-13, 15:14   #1162
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Wow malutka ale fajnie Takie małe słoneczko się tam rozwija Bosko jednym słowem
A dlaczego buźki nie pokazałaś? kobiety w ciąży promienieją i chcę to zobaczyć Pewnie nie tylko ja
Cytat:
ale fajnie super ten Twój brzusio
ps. no właśnie gdzie piękny uśmiech?? jak to Izunia napisała
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
jej jak fajniusio Uwielbiam brzuszki I też dołączam się do prośby o zdjątko pięknego uśmiechu
obiecuje, że na święta zrobię więcej zdjęć i twarzyczkę też pokażę
Stary 2008-12-13, 19:58   #1163
katey
Rozeznanie

GG do katey

czesc kobietki
widze ze jak tylko weekend nadchodzi to uciekacie od kompow i cisza nastaje....
ja to ogolnie cierpie na brak czasu, a jak wracam po 18 do domu to podobnie jak agunia nie mam ochoty jeszcze patrzec na kompa...
dzis dzien bez meza bo niestety sluzba, ale jutro zmykamy do rodzinki na wies bo obiecywalismy od wesela

Lil widze ze podobne ksiazki czytamy tez strasznie lubie Koontza, a znalazlam go przypadkiem jak mi zaczelo brakowac ksiazek innego mojgo ulubienca -Kinga! ja to w ogole lubie ten rodzaj ksiazek- nawet bardziej niz filmy, inaczej wyobraznia pracuje....

malutka u Ciebie brzuszek bo fasolka w srodku a u mnie taki brzuch bez hyhyh

ja w domku juz zrobilam muffinki z jagodami i czekolada (a co wazne sama nie jadam slodkosci w adwencie) no i ciasto na piernik swiateczny-ma lezec nawet ponad tydzien zanim sie go upiecze

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-14, 10:35   #1164
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczynki dziękuje za pozytywne wibracje

Wczoraj byliśmy na kolacyjce w restauracji, pogadaliśmy sobie o tym i o owym. Dzisiaj jak jeszcze o 9.00 rano spałam, F. lekko mnie obudził i powiedział, że na szybkiego jedzie odwiedzić matkę a ja mam się wyspać i że wróci do 12.00 a później nie ma go dla nikogo. Widać, że ostatnia rozmowa poskutkowała.

Z wczorajszego wieczora mam dla Was niespodziankę, zdjęcie wrocławskiej rynkowej choinki. Muszę przyznać, że w tym roku się popisali .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rynkowa choinka.jpg (69,4 KB, 33 załadowań)
Stary 2008-12-14, 16:26   #1165
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
Lil widze ze podobne ksiazki czytamy tez strasznie lubie Koontza, a znalazlam go przypadkiem jak mi zaczelo brakowac ksiazek innego mojgo ulubienca -Kinga! ja to w ogole lubie ten rodzaj ksiazek- nawet bardziej niz filmy, inaczej wyobraznia pracuje....

malutka u Ciebie brzuszek bo fasolka w srodku a u mnie taki brzuch bez hyhyh
ad.1 mój mąż też lubi Kinga, a poza tym razem uwielbiamy Browna i Grishama
ad.2 ostatnio wysłałam mojej siostrze te 2 zdjęcia brzusia i powiedziała, że miesiąc wcześniej nie miałam jeszcze takiego brzusia

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziękuje za pozytywne wibracje

Wczoraj byliśmy na kolacyjce w restauracji, pogadaliśmy sobie o tym i o owym. Dzisiaj jak jeszcze o 9.00 rano spałam, F. lekko mnie obudził i powiedział, że na szybkiego jedzie odwiedzić matkę a ja mam się wyspać i że wróci do 12.00 a później nie ma go dla nikogo. Widać, że ostatnia rozmowa poskutkowała.

Z wczorajszego wieczora mam dla Was niespodziankę, zdjęcie wrocławskiej rynkowej choinki. Muszę przyznać, że w tym roku się popisali .
bo z facetami to jak z dziećmi tłumaczyć im jak przysłowiowej krowie na rowie A choinka rzeczywiście śliczna

Buziaczki i do jutra
Stary 2008-12-14, 19:15   #1166
kotekk81
Zakorzenienie

witanko

w koncu mi troche lepiej aczkolwiek migdalki nadal bola...no i juz nie mozemy sie doczekac przelotu do Polski za dwa tydodnie o tej porze bedziemy siedziec w kochanym domku z kochana rodzinka szkoda tylko ze nie mozemy leciec na swieta

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 19:48   #1167
jeszczepanna
Raczkowanie

Po ponad miesiecznej przeerwie pisze do was cieszycie sie?
Malutka gratuluje! Fasolka juz spora a brzunio śliczny.
Kasieńka super fryz

U mnie dużo sie działo, malowanie, spanie na podłodze, czekanie na dostawe sofy, wszystko w pudłach, urżadzanie kuchni, nadal wiekszośc rzeczy w pudłach, poza tym dużo pracy, w pracy po 10h. Męża w domu nie mam, wraca codzien po godz 20. Małe kłotnie, brak czasu dla siebie, w nasyzm przypadku pierwsze mesiace to nie jest sielanka, mogę rzec jest ok, Niestety Spadło mi libido, mąż niezadowolony bo do tej pory uważał mnie za boginie sexu czyżby małżeństwo zabijało sex? nie wiem zbyt wczesnie by to stwierdzic ale nie ukrywam że mnie to niepokoi.
Ech sorki.. pewnie popsulam wam dobre nastroje przedświąteczne ale musiłam to z siebie wyrzucić...
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-14, 20:07   #1168
kotekk81
Zakorzenienie

jeszczepanna witaj po dosc dlugiej nieobecnosci no i nie pisz glupotek ze atmosfere przedswiateczna psujesz
jesli Cie to pocieszy to mi tez spadlo libido, maz ubolewa...nie mam pojecia jaka jest tego przyczyna ale obstawiam na przepracowanie bo pracuje po 12 h dziennie wiec po powrocie do domku marze tylko o kapieli i spaniu

Stary 2008-12-14, 20:13   #1169
jeszczepanna
Raczkowanie

Kurcze to moze jednak cos w tym jest że małżeństwo zabija sex...? czas pokaże, daje sobie jeszcze trochę czasu, potem ewentualnie zacznę martwic sie na powaznie
jeszczepanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-14, 20:22   #1170
kotekk81
Zakorzenienie

ja sie juz zaczelam martwic wiec zaraz po przylocie lece do lekarza na jakas mala "konsultacje" nawet mi przez mysl przeszly tabletki anty ale biore je juz dosc dlugo i nigdy nie mialam takich problemow

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości