![]() |
#1141 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
izka 10 cm shinana nadal obowiązuje, bo ja tez wszsytkie egzaminu u niego zdawałam (tyle ze w Krakowie) poza ostatnim, tym na dwójke, bo to było u shokeia
![]() prezenty śwąteczne prawie załatwione ![]() choc dzięki szefowi atmosfery światecznej niet ![]() a małż na okrągło pracuje(jak to w sklepie przed świątami) i prawie wszsytko na mojej głowie (z nim tylko chwila wieczorkiem na konsultacje i moje działania) także oboje padamy na nos i jak my tu mamy się o dzidzię starać, jak nam nawet sekszenie się nie w głowie ![]() a na robotników sposób - jak mała kobietka im nagada, a co gorsza pokaże, że się zna (choc trochę ) na rzeczy to mają respekt stąd moja Katarzina Straszliwa Kasienka z grzyweczką jest piękna ![]() Martuś trzymaj się dzielnie, a małża postrasz mną jak będzie o Tobie zapominać ![]() dla wszsytkich wielki cmok ![]()
![]() |
#1142 |
Wtajemniczenie
|
Katarzina straszliwa- ciekawe czy dla studenciaków też taka jesteś
![]() Sofferko świat jest mały i to bardzo ![]() Chcialam sie Wam pochwalić że mamy już kabinę prysznicową, która z mężem własnoręcznie złożyliśmy a ja własnoręcznie w 3/4 wtaszczyłam ją na nasze piętro 2,5 ![]() No i jeszcze jedno!!!! Kupiłam choinkę Jak Kamilowi napisałam sms myślał ze zwariowałam. Jak przyszedł do domu natychmiast ruszył na jej poszukiwanie. Heh mamy taki rozdardiasz ze faktycznie trudno byłoby usadowić gdzieś normalną choinkę.... Heheh nasza ma jakies 20 cm wysokosci ![]() http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.php
#1143 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mi się spodobały piosenki z ostatniej płyty Beyonce ![]() ![]() Cytat:
![]() teraz wydatków masz dużo, ale pomyśl, ze już na swoim będziecie i wszystko masz urządzone, tak jak chciałaś, a nie jak w wynajmowanym mieszkaniu ![]() poza tym sama świadomość, że to Wasz dom, jest jak najwspanialszy prezent ![]() Cytat:
![]() ![]() prosimy o fotkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ja ostatnio czytam stare kryminały, albo szpiegowskie hehe, dziękuję ![]() to jedno ze zdjęć z naszej sesji ślubnej ![]() miłego dnia Misiaki ![]() ps. u mnie w firmie jest właśnie ważna delegacja z Wawy, od rana już z koleżanką pilnujemy, żeby niczego im nie zabrakło, wczoraj to takie przygotowania tu trwały, że prawie trawe na zielono malowali ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Hej misie
![]() Czas zabrać się za robotę <już tak mówię od 7> ![]() Fajowsko , że mój fryc Wam leży ![]() ![]() zawsze to jakas odmiana ![]() ![]() Wczoraj jak to Izabella Wam zdradziłą byłam na zakupkach i kupiłam: 1. Kozaki - 290 zł 2. 3 pary majtasków bezszwowych intimissimi - 3* 9,90 3. 3 pary rajstopek calzedonia 40 den - 3* 4,90 4. staniora intimissimi- 19,90 Zakupy uważam za udane ![]() Buziaki dla Was pyszczki moje ![]()
#1145 | |||||
Rozeznanie
|
czeeeeść
![]() Cytat:
![]() pomodle sie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to zle ze brzuchol widac?? a co do zakupow przedswiatecznych to zgadzam sie z tym ze to jest masakra... dodatkowi rodzice i rodzenstwo do obdarowania dziadkowie i... egh... katastrofa ile to wszystko kosztuje ![]()
![]() |
#1146 |
Wtajemniczenie
|
hejo
![]() Mili Kinus ja się ostatnio zaczytuję thrillerami-Koontz-Mąż ![]() ![]() ![]() niuniuniau ![]() ![]() ![]() ![]() Malutka ![]() ![]() Kasieńko to poszalałaś na zakupkach ![]() ja dzisiaj wybieram się z Mężem po dywan, fotel-siedzisko dla mnie może papasan, lampy i lampki no i dla Męża wiertarkę ![]() ![]() miłego weekendu Dziewczyny-będę tęsknić Kinuś boski avek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() malutka siostro moja ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |||
Zakorzenienie
|
Hejo!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1149 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() muszę przyznać, że ślicznie wyglądasz ![]() Cytat:
![]() ![]() mój Małż jutro idzie na kawalerski ![]() ![]() ![]() zaraz jazda na uczelnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | ||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta, ale tu tloczno od rana. Wlasnie was nadrobilam bo po wczorajszej imprezce i dzisiejszym poranku troszke bylam nie w temacie. Na wstepie Wam powiem, ze bylismy u notariusza i pierwszy plan przekazania mieszkania zostal odchaczony. Teraz kolejne chodzenie zalatwianie, przepisywanie aktualizacja, wnioski o zaswiadczenia i kolejny termin u notariusza
![]() Cytat:
![]() A dzieki dzieki, fajnie bylo ![]() ![]() Masz szczescie, jeszcze zostala. ale powiem szczerze ze nawet mi sie udala. Mniamusna byla. ![]() A na sztuke i odchamienie tez sie wybieramy, mamy na oku wyjscie do Teatru Buffo na Metro ![]() ![]() Kasienko alez poszalala ... wooow.... jak ja ostatnio widzialam kozaki w takiej cenie to od razu je odlozylam na poleczke.... Az sie zarumienilam Cytat:
![]() ![]() Mowie Wam z jakim dzieciecym zapalem moj mezus wczoraj rozpakowywal prezent , ooo taki wielki (fot.1) ![]() ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-12 o 12:04 Powód: ach bo przeoczylam jedna stronke waszych ploteczek :) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasiu zapomnialam pochwalić nową fryzurkę. Wyglądasz uroczo, tak niewinnie ale oczka Ci się świecą więc każdy widzi jakie ziółko z Ciebie ![]() Malutka zazdroszczę brzuszka z powodu fasolki ja mam brzuszek a fasolki brak, wtedy dopiero można się wkurzać ![]() Mam nadzieję że teraz będę mogla na bieżąco z Wami klikać tylko muszę wykraść kompa rodzicom bo oni i tak nie potrafią się nim posługiwać. Buziaki dla Was wszystkich
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale tu u nas świątecznie
![]() ![]() Pożegnam się już dzisiaj zamawiamy sprzęt, jedziemy do makro i selgrosa (czy selgrosu, nie wiem jak się to to odmienia ![]() Buziaki i do poniedziałku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Wtajemniczenie
|
No słońca wy moje właśnie zrobiłam naleśników z serem i brzoskwiniami. która ma ochote na bombę kaloryczną??
Czekam na mojego mężulka a weekend spędze bez niego. On wybywa do szkoły a ja mam jechać do Raciborza pomóc dzieciakom z chemii, matmy i fizyki- kolezanki pomagaja dzieciom z problemami rodzinnymi w takiej fundacji. Często mają problemy z nauką więc jak tylko mogę staram się wpaść i cos potłumaczyć. Zobaczymy co z tego wyjdzie... Niuniuniu suma za robociznę mnie zabiła!!! 17 tys???? Robiliście pewnie generalkę? My za robociznę daliśmy 2000 i ani grosza więcej. Elektryke, kafelki, sufity podwieszane, wyrównanie podłogi i ścian to wszystko tata Kama Kamem zrobią. Już doprowadzili wodę i kanalize za co instalator chciał 1000 zl. zajęło im to 1,5 dnia wraz z poprawkami po instalatorze
#1154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() Dzastuś życzę dużo siły i wytrwania na zajęciach EDIT: Izuś aleś mi smaka narobiła ![]() poproszę takiego pysznego naleśnika ![]() Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-12-12 o 14:26 Powód: naleśniki Izusi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Wtajemniczenie
|
Haha Kinuś nie mów mi dwa razy bo mój mąż zmierza do szkółki w Szczecinie
![]() Swoją drogą tak sobie myślę- ciągle gdzieś jeżdzę ... Może jak będę w okolicy to się gdzieś umówimy ![]() ![]()
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak tylko będziesz miała przyjechać do Szczecina, to daj znać ![]() teraz już się muszę pożegnać, bo zmykam z pracy i do mamy jadę ![]() buziolki dla Was Kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nasz remont znowu stoi ![]() My zaraz tez mykamy w droge. Czekam tylko na mojego Skarbka, zjemy obiadek, on wlozy oczka do naszej Nubirki i " lecim na szczecin" hihihi... a raczej na Walbrzych ![]() Widze Izus ze spolecznik z Ciebie super ![]() Kinia romantico avek... Alem slepa ze dopiero teraz spojrzalam ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-12-12 o 15:20 Powód: bom slepa i avka nie widzialam Kiniusi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() PS. mam dla Was małą niespodziankę ![]() znalazłam kabelek usb i proszę |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Wtajemniczenie
|
Wow malutka ale fajnie
![]() ![]() ![]() A dlaczego buźki nie pokazałaś? kobiety w ciąży promienieją i chcę to zobaczyć ![]() ![]()
![]() |
#1160 | |
Wtajemniczenie
|
oj dziękuje Kochana
![]() ![]() Cytat:
![]() ad2. bardzo szlachetnie z Twojej strony ![]() ![]() ale fajnie ![]() ![]() ps. no właśnie gdzie piękny uśmiech?? ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-12-12 o 21:13 Powód: bo Izunia napisała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
jej jak fajniusio
![]() ![]() ![]()
#1162 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Rozeznanie
|
czesc kobietki
![]() widze ze jak tylko weekend nadchodzi to uciekacie od kompow i cisza nastaje.... ja to ogolnie cierpie na brak czasu, a jak wracam po 18 do domu to podobnie jak agunia nie mam ochoty jeszcze patrzec na kompa... dzis dzien bez meza bo niestety sluzba, ale jutro zmykamy do rodzinki na wies bo obiecywalismy od wesela ![]() Lil widze ze podobne ksiazki czytamy ![]() malutka u Ciebie brzuszek bo fasolka w srodku a u mnie taki brzuch bez ![]() ja w domku juz zrobilam muffinki z jagodami i czekolada (a co wazne sama nie jadam slodkosci w adwencie) no i ciasto na piernik swiateczny-ma lezec nawet ponad tydzien zanim sie go upiecze ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuje za pozytywne wibracje
![]() Wczoraj byliśmy na kolacyjce w restauracji, pogadaliśmy sobie o tym i o owym. Dzisiaj jak jeszcze o 9.00 rano spałam, F. lekko mnie obudził i powiedział, że na szybkiego jedzie odwiedzić matkę a ja mam się wyspać i że wróci do 12.00 a później nie ma go dla nikogo. Widać, że ostatnia rozmowa poskutkowała. Z wczorajszego wieczora mam dla Was niespodziankę, zdjęcie wrocławskiej rynkowej choinki. Muszę przyznać, że w tym roku się popisali ![]()
![]() |
#1165 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad.2 ostatnio wysłałam mojej siostrze te 2 zdjęcia brzusia i powiedziała, że miesiąc wcześniej nie miałam jeszcze takiego brzusia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Buziaczki i do jutra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
witanko
![]() w koncu mi troche lepiej aczkolwiek migdalki nadal bola...no i juz nie mozemy sie doczekac przelotu do Polski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
Po ponad miesiecznej przeerwie pisze do was
![]() Malutka gratuluje! Fasolka juz spora a brzunio śliczny. Kasieńka super fryz U mnie dużo sie działo, malowanie, spanie na podłodze, czekanie na dostawe sofy, wszystko w pudłach, urżadzanie kuchni, nadal wiekszośc rzeczy w pudłach, poza tym dużo pracy, w pracy po 10h. Męża w domu nie mam, wraca codzien po godz 20. Małe kłotnie, brak czasu dla siebie, w nasyzm przypadku pierwsze mesiace to nie jest sielanka, mogę rzec jest ok, Niestety Spadło mi libido, mąż niezadowolony ![]() ![]() ![]() Ech sorki.. pewnie popsulam wam dobre nastroje przedświąteczne ale musiłam to z siebie wyrzucić... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
jeszczepanna witaj po dosc dlugiej nieobecnosci
![]() ![]() ![]() jesli Cie to pocieszy to mi tez spadlo libido, maz ubolewa...nie mam pojecia jaka jest tego przyczyna ale obstawiam na przepracowanie bo pracuje po 12 h dziennie wiec po powrocie do domku marze tylko o kapieli i spaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Raczkowanie
|
Kurcze to moze jednak cos w tym jest że małżeństwo zabija sex...? czas pokaże, daje sobie jeszcze trochę czasu, potem ewentualnie zacznę martwic sie na powaznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
ja sie juz zaczelam martwic wiec zaraz po przylocie lece do lekarza na jakas mala "konsultacje"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.