Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-02, 09:30   #1141
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

dzien dobry

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
w sumi to powinnam postawic smutna mine
miaam okropna noc- nieporozumienie z tzem i mysle, ze tym razem zgoda czy porozumienie nie przyjedzie tak latwo brakuje mi jakos sil do tego wszystkiego ...do tego jestem wyczerpana bo spalam moze z godzine...dawno sie tak fatlnie nie czulam i cos mi sie wydaje ze milosc wymyka mi sie jaks z rak ehh
sas nie martw sie...w milosci nie zawsze jest kolorowo

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Guten Morgen

Aguś może podzielisz się przepisem?

Kasiu, a gdzie trzecia magiczna data???

Sas, ja dziś też spałam kiepsko z innych powodów, ale też ślubnych...nie martw się, jakoś się wszystko uloży
powiem Ci szczerze, ze mama robila pierniki z jakiegosa jej ogolnego przepisu, poprostu dodala mniej amoniaku, wiecej sody i wiecej wody a wyszly jej rewelacyjne te pierniczki
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny w ten ponury i deszczowy poranek ...
u mnie nie pada
Stary 2008-12-02, 09:31   #1142
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:33   #1143
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
u mnie też

sas mam nadzieje, że szybko się z TŻ'tem pogodzicie, widze, że macie terazxtrudny okres ale napewno wszystko minie, może jesteście przepracowani i ten stres tak później na Was działa?

jakby mi tak TŻ powiedzia to bym chyba się zaryczała na śmierć
nio przperoacowanie tez napewno tak dziala...tylko zawsze jakos z tych klotni wychdzilismy szybko a teraz...wiem, ze nawet nie zadzowni do mnie z pracy a co dzien to robi ze 2-3 razy i wogole nie bedziemy gadac ze soba ehhhwiem ze jestem bardzo pesymistyczna ale naprawde tak czuje...
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:34   #1144
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

A u mnie jest tak beznadziejnie ponuro, że najlepiej się był położyła i spała. Na dodatek pada deszcz i zimno mi w pracy.
śliweńka -->na pewno sobie żartował Twój TżNie martw się. Każdy przyszły mąż chciałby wybrać sukienkę z panna młodą, ale niestety żadna z nas na to nie pozwoli, bo taka jest tradycja i koniec.

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:43   #1145
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
w sumi to powinnam postawic smutna mine
miaam okropna noc- nieporozumienie z tzem i mysle, ze tym razem zgoda czy porozumienie nie przyjedzie tak latwo brakuje mi jakos sil do tego wszystkiego ...do tego jestem wyczerpana bo spalam moze z godzine...dawno sie tak fatlnie nie czulam i cos mi sie wydaje ze milosc wymyka mi sie jaks z rak ehh
mam nadzieję, że szybko się pogodzicie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
powiedziałam TŻ że sa targi w Rybniku ślubne można sukienkę ślubną wygrać a on mi że chciałby mnie zobaczyć w sukience jak wyglądam i jeszcze powiedział bym sobie nadziei nie narobiła że ładnie będę wyglądać w niej a ja mu na to żeby się jeszcze nie zdziwił przykro mi się zrobiło co powiedział jak mnie w dniu ślubu zobaczy to mu uszy oklapną
z tego co napisałaś, to mi się wydaje że mu chyba nie chodziło o to, że będziesz kiepsko wyglądać w sukni w ogóle tylko w takiej wygranej - no bo może być naćpana falbanami, kwiatami i innymi ozdóbkami i zupełnie do Ciebie nie pasować. Faceci robią czasami takie pokręcone skróty myślowe i potem są strasznie zdziwieni, że się ich odwrotnie zrozumiało

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:47   #1146
Daysy85
Zakorzenienie

Witam moje Gwiazdki!!!
Byłam dziś w Pupie czyli Powaitowym Urszędzie Pracy -zawiązałm listę obecności ze stażu.
W ogole o dziwo dzis z domu wyszłam beż śniadania a od dłuższego czasu chyba od marca pilnuję się i jem rano.
Więc teraz muszę to "nadrobić" i opędzlować coś
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 10:01   #1147
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
u mnie też

sas mam nadzieje, że szybko się z TŻ'tem pogodzicie, widze, że macie terazxtrudny okres ale napewno wszystko minie, może jesteście przepracowani i ten stres tak później na Was działa?

jakby mi tak TŻ powiedzia to bym chyba się zaryczała na śmierć

faceci nie myślą jak czasem coś powiedzą moja bratowa już sie poddała
jak bratu powiedziałam że w moim horoskopie pisało że w drugiej części 2009roku zdecyduje się na ślub a bratowej pisało że będą mieć upragnione dziecko to brat mi powiedział że głupia jestem

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
śliwka było prawie dobrze.
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
udało się dziękuję

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
A u mnie jest tak beznadziejnie ponuro, że najlepiej się był położyła i spała. Na dodatek pada deszcz i zimno mi w pracy.
śliweńka -->na pewno sobie żartował Twój TżNie martw się. Każdy przyszły mąż chciałby wybrać sukienkę z panna młodą, ale niestety żadna z nas na to nie pozwoli, bo taka jest tradycja i koniec.
żartował ale w negatywnym sensie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że szybko się pogodzicie

z tego co napisałaś, to mi się wydaje że mu chyba nie chodziło o to, że będziesz kiepsko wyglądać w sukni w ogóle tylko w takiej wygranej - no bo może być naćpana falbanami, kwiatami i innymi ozdóbkami i zupełnie do Ciebie nie pasować. Faceci robią czasami takie pokręcone skróty myślowe i potem są strasznie zdziwieni, że się ich odwrotnie zrozumiało
chodziło mu że kiepsko na pewno

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 10:08   #1148
motley
Zadomowienie

Cytat:
chodziło mu że kiepsko na pewno
no to ja tego nie qmam

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 10:08   #1149
Daysy85
Zakorzenienie

Śliweńka nie martw się kochanie... bo te chłopy to sa głupie i już!!!!
Wiesz czemu Pan Bóg pierwszego storzył mężczyznę???
Bo to był propotyp człowieka a kobieta to już ulepszony, doskonały model
Więc nie dziw się że im brtakuję czegoś: a to 5 klepki a to zrozumienia itd ....
Stary 2008-12-02, 10:11   #1150
śliweńka
Zakorzenienie

moj TŻ boi sie też że mi się zgrubnie bo jem za duzo słodyczy :/ i sądzi że powinnam zrzucic kilka kilo i nie ścinac włosów do ślubu by miec dłuższe

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2008-12-02, 10:12   #1151
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Witam najwieksze wizazowe gaduly

nie wiem czy mnie przyjmiecie do siebie ja i moj tz pobieramy sie 24/10/2009.. mamy juz sporo rzeczy zalatwionych (sala, dj, bylismy w kosciele, dorozke, mam juz nawet suknie)..

jestesmy ze soba prawie 3,5 roku a zareczylismy po roku bycia ze soba. moj tz jest anglikiem i mamy synka prawie 1,5 roczku.. to tak na wstepie o nas pozniej moze cos wiecej

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 10:15   #1152
Daysy85
Zakorzenienie

Kropka zastanówmy sie... hmmmm.... no jasne że Cie przyjmujemy !!!!
Witaj wśród nas
Stary 2008-12-02, 10:18   #1153
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Witam najwieksze wizazowe gaduly

nie wiem czy mnie przyjmiecie do siebie ja i moj tz pobieramy sie 24/10/2009.. mamy juz sporo rzeczy zalatwionych (sala, dj, bylismy w kosciele, dorozke, mam juz nawet suknie)..

jestesmy ze soba prawie 3,5 roku a zareczylismy po roku bycia ze soba. moj tz jest anglikiem i mamy synka prawie 1,5 roczku.. to tak na wstepie o nas pozniej moze cos wiecej
witaj z nami
Stary 2008-12-02, 10:21   #1154
sas
Wtajemniczenie

kropka witaj z nami
Stary 2008-12-02, 10:21   #1155
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

hej dziewczyny

wybaczcie nie dam rady przeczytac wszystkich czesci watku ale przeczytam ta aby was troche poznac

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 10:31   #1156
sas
Wtajemniczenie

nio tak jak myslalam tz mial przerwe i nie zadzwonil...oj to bedzie nieciekawy tydzien...nio i mikolajki zapasem nasz wyjazd do pl szkoda slow...
Stary 2008-12-02, 10:37   #1157
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dzień dobry największe gaduły na świecie Widzę, że coraz więcej z Was ma suknie i wygladacie przeslicznie

Mnie dzis strasznie wkurzyl tz bo przez ostatnie 3 dni mialam 1 zmiane i musialam wstawac po 4 rano, do tego przez weekend bylo strasznie duzo gosci w hotelu, a oprocz obslugi recepcji musialam tez zajmowac sie sniadaniami, a ludzie tak zarli ze ledwo polozylam cos to juz tego nie bylo, do tego mialam tez dosc stresujaca sytuacje z pewnym "gosciem", ktory najpierw prawie wyrwal monitor z kablami - serio!! wpadlo 5 kolesi napakowanych (ja w tym czasie sprzatalam po sniadaniach, ale widzialam ze podjechali taksowka wiec ide na ta recepcje a tu koles trzyma monitor na wysokosci pol metra i sie wydziera - czubek. Dzwonie po ochronę, ale ci kolesie juz poszli na hotel. Przyszlo 3 ochroniarzy (my mamy swojego ochroniarza tylko w nocy), a jak w dzien cos sie dzieje to przychodza z hotelu obok. Wyprosili 2 kolesi i stwierdzili ze wiecej nie ma. Po chwili patrze a na monitoringu pieter ich widze wiec znow dzwonie po ochrone. Przyszli w sama pore bo akurat pakeros od monitora zjechal na dol i z morda na mnie ze on chce pokoj w tym hotelu - ja mu mowie ze nie mam wolnych pokoi (okazalo sie ze pare godzin wczesniej zameldowalam jego kuzyna z dziewczyna tyle ze tamci zachowywali sie normalnie) i on na mnie chyba z 15 minut wrzeszczal wywijajac przy tym nozyczkami a obok stalo 3 ochroniarzy i zaden nic nie powiedzial normalnie porazka!!!! Koles w koncu se poszedl a ja na nich z morda ze kuzwa chyba moga w takiej sytuacji wziac go za fraki i wyprowadzic, a oni na to: "Ale przeciez on jeszcze nic nie zrobil" no normalnie porazka Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo ale nie wiem czy ten koles musialby wyrwac ten monitor i rzucic w nim we mnie czy co, zeby ochrona uznala ze cos sie jednak stalo?? Normalnie porazka, nie wiem za co im placa Kuzwa chyba za prowadzenie statystyk ile dziwek przyszlo w ciagu nocy ;/ A jeszcze jeden z ochrony sporzadzil notatke ze zdarzenia ze pan sie zdenerwowal bo musial dlugo czekac No czekal moze z 20 sekund!!!

No ale mialam mowic o tym ze Tż mnie wkurzyl, bo dzis mam 2 zmiane i mowilam mu ze chce sie wyspac bo jestem zmeczona po tych 3 dniach i ze bede spala do 10. A ten mi od 7.30 smsy czy juz wstalam ;/ po 3 takim smsie brzydko mu odpisalam bo mnie zdenerwowal bo na kazdego smsa sie budzilam i teraz mi zle

A za chwile musze isc do pracy

A moj Tżcik to ostatnio normalnie mnie zaskakuje. Juz pare razy stwierdzil ze czemu do tego slubu jeszcze tyle czasu jak on by chcial juz normalnie szok i ciagle o obraczkach opowiada Az mu kazalam poszukac jakiejs meskiej wersji wizazu heheh
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 10:43   #1158
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Dzień dobry największe gaduły na świecie Widzę, że coraz więcej z Was ma suknie i wygladacie przeslicznie

Mnie dzis strasznie wkurzyl tz bo przez ostatnie 3 dni mialam 1 zmiane i musialam wstawac po 4 rano, do tego przez weekend bylo strasznie duzo gosci w hotelu, a oprocz obslugi recepcji musialam tez zajmowac sie sniadaniami, a ludzie tak zarli ze ledwo polozylam cos to juz tego nie bylo, do tego mialam tez dosc stresujaca sytuacje z pewnym "gosciem", ktory najpierw prawie wyrwal monitor z kablami - serio!! wpadlo 5 kolesi napakowanych (ja w tym czasie sprzatalam po sniadaniach, ale widzialam ze podjechali taksowka wiec ide na ta recepcje a tu koles trzyma monitor na wysokosci pol metra i sie wydziera - czubek. Dzwonie po ochronę, ale ci kolesie juz poszli na hotel. Przyszlo 3 ochroniarzy (my mamy swojego ochroniarza tylko w nocy), a jak w dzien cos sie dzieje to przychodza z hotelu obok. Wyprosili 2 kolesi i stwierdzili ze wiecej nie ma. Po chwili patrze a na monitoringu pieter ich widze wiec znow dzwonie po ochrone. Przyszli w sama pore bo akurat pakeros od monitora zjechal na dol i z morda na mnie ze on chce pokoj w tym hotelu - ja mu mowie ze nie mam wolnych pokoi (okazalo sie ze pare godzin wczesniej zameldowalam jego kuzyna z dziewczyna tyle ze tamci zachowywali sie normalnie) i on na mnie chyba z 15 minut wrzeszczal wywijajac przy tym nozyczkami a obok stalo 3 ochroniarzy i zaden nic nie powiedzial normalnie porazka!!!! Koles w koncu se poszedl a ja na nich z morda ze kuzwa chyba moga w takiej sytuacji wziac go za fraki i wyprowadzic, a oni na to: "Ale przeciez on jeszcze nic nie zrobil" no normalnie porazka Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo ale nie wiem czy ten koles musialby wyrwac ten monitor i rzucic w nim we mnie czy co, zeby ochrona uznala ze cos sie jednak stalo?? Normalnie porazka, nie wiem za co im placa Kuzwa chyba za prowadzenie statystyk ile dziwek przyszlo w ciagu nocy ;/ A jeszcze jeden z ochrony sporzadzil notatke ze zdarzenia ze pan sie zdenerwowal bo musial dlugo czekac No czekal moze z 20 sekund!!!

No ale mialam mowic o tym ze Tż mnie wkurzyl, bo dzis mam 2 zmiane i mowilam mu ze chce sie wyspac bo jestem zmeczona po tych 3 dniach i ze bede spala do 10. A ten mi od 7.30 smsy czy juz wstalam ;/ po 3 takim smsie brzydko mu odpisalam bo mnie zdenerwowal bo na kazdego smsa sie budzilam i teraz mi zle

A moj Tżcik to ostatnio normalnie mnie zaskakuje. Juz pare razy stwierdzil ze czemu do tego slubu jeszcze tyle czasu jak on by chcial juz normalnie szok i ciagle o obraczkach opowiada Az mu kazalam poszukac jakiejs meskiej wersji wizazu heheh
kurcze no to masz ladne przygoty w tym hotelu;/ co za ochroniarze no amiast interweniowac to stali jak kolki eh;/ a do tzta napisz smska, ze obudzilas sie w zlym momencie i ze sie zdenerwowalas moze zrozumie, ze biedna dziocha zmeczona
Stary 2008-12-02, 10:44   #1159
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

dzieńdobry dziewczyny pomóżcie za 3 tyg mam przymiarkę sukienki i niestety przytyłam 4kg.Niestety przytyłam tylko w brzuszku.Teraz nie mogę się tej oponki pozbyć!Mój tż wczoraj to zobaczył i kazał mi sie zacząć odchudzac bo będe gruba

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 10:45   #1160
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
moj tż boi sie też że mi się zgrubnie bo jem za duzo słodyczy :/ i sądzi że powinnam zrzucic kilka kilo i nie ścinac włosów do ślubu by miec dłuższe
witaj w klubie

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-02, 10:45   #1161
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

mój TŻ woli fora samochodowe i ciągle mi o energii, o giełdzie opowiada ach te jego studia mówię mu że chociaż prąd mnie w gniazdku nie kopnie bo mam jego a on się śmieje

iza240 widzę że naszych TŻ sklonowali chyba ja ciągle słucham ile to słodyczy nie jem i w sukienkę się nie zmieszczę chyba chce mnie zmotywować ale mu to nie wychodzi

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2008-12-02 o 10:47
Stary 2008-12-02, 10:47   #1162
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

A mój tż śmieje się ze mnie ze siedzę na tym forum,że to głupota.....itd

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-02, 10:50   #1163
Daysy85
Zakorzenienie

Samba to jesteś debile i te pompki i ta ochrona!!!!
Byli siebie warci! Te pompki jak by wpierdziel tej ochronie spuścili to może by się kapnęli, że coś nie tak
Ale najbardziej dołujące jest to , że polica tez tak reaguje...
Jak kiedys pracowałam w sklepie spożywczym to takich 3 kolesi non stop nas przesladowało.
W zimię np. pigułami nam w półkę z wódką rzucali, 2 czy 3 razy szybę wybyli itd. a policjas na to że przciez nic się nie stało i to mała szkodliwość czynu jest!!!!
A potem się dziwnia, że ktoś kogos na ulicy zabił czy takie tam... no skoro jest na to przyzwolenie i dopiero takie czyny sa karalne....

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-12-02 o 10:52

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 10:52   #1164
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Mój Tż to też mi wypomina ze za duzo slodyczy jem, ale ja to puszczam mimo uszu bo bez slodyczy zyc nie umiem hehehe No ale musze troche przystopowac bo w pracy dali mi spodniczki rozmiar 36 Chyba troche zle mnie ocenili bo ja zawsze nosilam 38 albo nawet 40, a tu przychodze 1 dzien do pracy a oni mi wreczaja 36 Jakos sie zmiescilam, ale w lato to zawsze jestem troszke chudsza niz w zimie. No i teraz to juz powoli czuje ze spodniczka coraz ciasniejsza heheh
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 10:55   #1165
Daysy85
Zakorzenienie

samba gratuluję 1000 postu
Stary 2008-12-02, 10:57   #1166
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Moim problemem jest obrzeranie się wieczorem i nawet w nocy potrafię wstać i jeść

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-02, 10:59   #1167
jupik
Rozeznanie

Kurcze, ja to jestem cukierkowy potwór:P albo czekoladowy odkurzacz, w kazdym razie postanowiłam wziąć się za siebie, bo z moim obżarstwem to w wieku 30 lat będę się toczyć a nie chodzić.
A poza tym, udało mi się zrobić w miarę znośne fotki mojego kompletu biżuterii ślubnej, który na gwiazdkę dostanę od rodziców. Kolczyki nie zmieściły mi się całe w kadrze ale ogólnie są identyczne jak wisiorek.A za tło robi indeks, więc sorki za brzydki efekt Jak wam się podoba?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2008_1202Test20003.jpg (83,8 KB, 38 załadowań)

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 11:01   #1168
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
kurcze, ja to jestem cukierkowy potwór:p albo czekoladowy odkurzacz, w kazdym razie postanowiłam wziąć się za siebie, bo z moim obżarstwem to w wieku 30 lat będę się toczyć a nie chodzić.
A poza tym, udało mi się zrobić w miarę znośne fotki mojego kompletu biżuterii ślubnej, który na gwiazdkę dostanę od rodziców. Kolczyki nie zmieściły mi się całe w kadrze ale ogólnie są identyczne jak wisiorek.a za tło robi indeks, więc sorki za brzydki efekt jak wam się podoba?
ładny komplet

W końcu się doczekałam
Stary 2008-12-02, 11:01   #1169
Daysy85
Zakorzenienie

Fajne, takie delikatne i subtelne
Stary 2008-12-02, 11:02   #1170
agus87
Zakorzenienie

na te wasze oponki proponuje uraczyc sie czerowna herbata i zielona, ona oczysci wasz organizm, dzieki nim sie wypronicie no i brzusio juz badziej plaski bedzie, a jezeli tak wam zalezy na szybkim chudiecu ( nie jest to zdrowe zbytnio) ale polecam od dzisiaj rano i na kolacje wase jesc chude serki odtluszczone mleko, owoce, warzywa, miesko gotowane, gotowane na parze itp.. Powinnyscie te kilka kg zrzucic w szybkim czasie

ja juz bym dawno wazyla ze 48 kg gdyby nie moj tzt i tesciowa z ktorymi pracuje, bo my robimy obiad dla wszystkich razem i przciez dla siebie nie bede gotowala miesa specjalnie hehe, tz mi jakies cos slodkiego przy kawie o 17 wciska, a ja zawsze staram sie zjadac jogurta z owocami bananem, kiwi winogronem, no i chodze na silke...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości