![]() |
#1141 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
To nasz sala: http://www.arkadia.jazd.pl/
Mieszkać razem będzie po ślubie ![]() Miłego weekendu! |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie Panny Młode 2011!
![]() Również się dołączam do tego grona. Wstępnie chcieliśmy w 2010, jednak jak to bywa, nie damy rady. 2011 to idealny rok. ; ] Dokładnej daty jeszcze nie mamy, ale pewnie w ciągu najbliższych miesięcy ustalimy to. Musimy się w końcu pobrać, bo narzeczeństwem aktualnie jesteśmy dwa lata. ![]() Pozdrawiam wszystkie Panny Młode z Poznania! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Oj widze ze u wszytskich studentek sesja ma zly wplyw i na zycie prywatne
![]() My niestety nie mieszkamy razem i raczej przed slubem nam sie nie uda ![]() no chyba za jak bede na 5roku to znajde super prace ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Rozeznanie
|
Jezu, nie mówcie mi nic na temat sesji.
![]() Dziś Mamie oświadczyłam oficjalnie, że się pobieramy. :P Zainteresowała się na tyle mocno, że nawet po jublierach chodziłyśmy. ;] Cieszę się, że sami sobie finansujemy wesele. Przynajmniej nikt nam nie będzie kazał robić czegoś tak, a nie inaczej. Robimy prawdopodobnie wesele na 40/50 maxymalnie. Mam już nawet dwie restauracje o "chłopskim" klimacie - "Wielkopolską Zagrodę" i "Oberżę pod Dzwonkiem" . Mam nadzieję, że mój TŻ'cik nie będzie marudził co do wyboru. ;] Sądzę, że zmieścimy się w 20 tys., a że już coś tam mamy w "skarbonce", to raczej nie będzie problemu z odłożeniem reszty. Dużo rzeczy mam nadzieję załatwimy po znajomości, począwszy od sukni, florystce, a na fotografie i orkiestrze skończywszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
kObra witam
![]() Zmykam i życzę wszystkim miłego weekendu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Widzę temat kłótni się zaczął... Ja też to ostatnio pzerabiam dość często a wszytsko przez mój podły charakterek... Czasem jestem strasznie uparta i złośliwa a jak jestem zła to niestety odbija się to na TŻ-cie...
![]() A co do mieszkania razem przed ślubem to my "idziemy na swoje" w grudniu albo w styczniu... Zależy jak z remontem pójdzie... A to może być problem bo odkładamy teraz na wesele i nie wiem skąd weźmiemy kase na remont... Ehh... I jeszcze będzie trzeba kupić wszystkie sprzęty AGD.. Ja się cały czas denerwuję jak sobie poradzimy a TŻ tylko mówi, że nie ma się czym przejmować i szlag mnie trafia... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może nam też się spodoba i nie tylko fotografa byśmy miały tego samego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Konto usunięte
|
ivona84 a ja nic nie robię
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
cześc dziewczynki
![]() my z tz nie mieszkamy razem, ale codziennie sie widzimy, przyjezdza popoludniu po pracy do mnie. Mieszkam w domku i jestem jedynaczka wiec u mnie na parterze zamieszakmy po slubie. To niech sie chlopak do mojej rodzinki przyzwyczjaa :P:P mam jeszcze pyt jak to u was wyglada powiedzialyscie juz o weselu przyjaciolom/ dalszej rodzinie( ciociom, kuzynom)??
#1151 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kobra witaj |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczynki
![]() Dawno nie pisałam bo nie miałam wogóle czasu ![]() Ale mam wam coś ważnego do powiedzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego długie weekendu babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() No więc piszę, że wszystko już dobrze. Oczywiście nie obyło się bez łez (bo ja w ogóle beksa jestem - TŻ mówi, że ja po prostu lubię płakać), ale wszystko wraca do normy. wszystko sobie wyjaśniliśmy, tzn przez pierwsza godzinę to ja gadałam, ale później doszliśmy do porozumienia, tyle tylko, że Tż się rozchorował i szybko zasnął, więc wróciłam do domu. A co do mieszkania przed ślubem, to my byśmy bardzo chcieli, ale nie mamy gdzie, a wynajmować nie chcemy, bo przed weselem szkoda kasy. Po ślubie tez nie zapowiada się za ciekawie. Mieszkanie z moimi rodzicami nie wchodzi w grę, bo jest za małe mieszkanko. jedyne rozwiązanie na teraz to mieszkanie z teściami, ale przyszła teściowa ma ciężki charakter i duuuuużo gada, ale cóż. istnieje jeszcze opcja, że zamieszkamy w mieszkaniu rodziców TŻ, jeśli oni by się wyprowadzili (bo mają domek, tylko w nim na razie mieszkają teściowie teściowej ehh zagmatwane ![]() JennyAniolek bardzo ładna sala. Taka przestronna ![]() kObra. witaj wśród nas ![]() hania207 u mnie wiedzą rodzice, rodzeństwo, przyjaciele i znajomi i tylko nieliczna część rodziny ![]() ![]() Dziewczyny dzięki, że jesteście ![]()
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie widze powodu do ukrywania, dopiero wczoraj zamowilismy sale wiec jest to troche swieze. mama sie dzis pochwalila kuzynce(najwieksza plotkara w rodzinie) i mam wrazenie ze jutro beda wiedziec wszyscy :P ivona84 z jakiej czesci Polski jestes? I jak cenowo to wyglada z zespolem ?? My musielibysmy zamowic ich na dwa dni. Chociaz slyszalm tez opinie ze na drugi dzien mozna puscic normalnie cos nagranego....? co o tym myslicie??
![]() Edytowane przez hania207 Czas edycji: 2009-06-10 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczny za miluchne powitania!
![]() ![]() ![]() Muszę zmyć lakier i pędzić z kejterkami na dwór. Kejter też człowiek. ![]() Mmy mamy obecnie nieciekawą sytuację z mamą mojego TŻ'a, więc nie ma głowy narazie o rozmawiamu o ślubie, prócz tego, że musimy oszczędzać. A na ile osób robicie weselicha? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
My ogłosiliśmy to rodzicom na grillu, na którym byli moi rodzice, rodzice TŻ i moja ciocia. Reszczi nie było okazji powiedzieć hehe. Ale dowiedzą się
![]()
#1157 |
Konto usunięte
|
kObra witaj wśród nas
![]() ![]() ![]() ma.ko cieszę się,że już między Wami wszystko gra;D! |
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
cześc dziewczybki
![]() my mamy na oik 80 os. honolinka a ty masz strasznie duze wesele ![]() ![]()
#1159 |
Rozeznanie
|
Wow! Ogromne wesele! Ale jak ktoś ma tyle najbliższej rodziny, to potem tak wychodzi.
Ja mam nadzieję, że zmieszczę się w 40-50, a w porywach, jakbym już nie miała co robić, 60. ![]() Właśnie zaklepałam sobie termin u kumpeli fotograf na nasz ślub. Już z czymś do przodu. ![]() Która sala Wam bardziej się podoba: http://www.w-z.pl czy http://www.oberza.com.pl/ Edytowane przez kObra. Czas edycji: 2009-06-11 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
my to mamy problem 70 nazbierać ;p a musimy tyle mieć, więc najwyżej będziemy kombinować. Możecie polecić jakiś fajny zespół ze ślaska ? mieszkam koło Bielska-Białej. Jeszcze coś załatwiacie? bo ja na razie mam tylko sale 'na telefon'...
#1161 |
Konto usunięte
|
kObra ta druga mi bardziej podpadła do gustu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Rozeznanie
|
no to tak...
W poniedziałek w urzędzie. Obrączki kupione, foto i skrzypek załatwieni, umowa z restauracją jutro, goście poinformowani wstępnie, zaproszenia przyszły tydzień, kiecka i garniak - po 26.06 = po sesji. Oto jak można zorganizować imprezę w tydzień ![]()
![]() |
#1163 |
Rozeznanie
|
Wiolka, Ty przynajmniej przez telefon, ja to e-mailowo korenspondują narazie z resturacjami!
![]() Honolinka, mojej Mamie też bardziej podoba druga. Ta knajpka jest w starej, wielkiej kamienicy, stąd taki układ pomieszczeń, etc. Mnie też się osobiście podoba Oberża. W sumie, to bez różnicy, bo jedna i druga jest żabi skok od mojego kościoła, obydwie mają ogródek letni, co jest bardzo ważne dla nas (dbamy o gości. ![]() ![]() Mes-Wow! Jestem pełna podziwu, że już tyle macie pozałatwiane! A nie boisz się, że jak załatwisz teraz suknie, a przyjdą jeszcze dwie kolekcje to spodoba Ci się inna? ![]() Edytowane przez kObra. Czas edycji: 2009-06-11 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
honolinka ja tez się ciesze, nawet nie wiesz jak bardzo hihi
![]() kObra. mnie też bardziej się podoba ta druga ![]() mes-bijoux czytając Twoje posty cieszę się tak, jakby to miał być mój ślub hhihi.
Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami ![]() O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 Edytowane przez ma.ko Czas edycji: 2009-06-11 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w ogóle ostatnio ciągle płaczę - nie wiem dlaczego, bo się cieszę ![]() ![]() ![]() ach, te baby Miało być kameralnie na obiedzie, maks 30 osób, wyszło 40... ![]() kObra nasz ślub miał być w 2011, ale jest w 2009, 8 sierpnia... ![]() ![]() jednak jutro szukam kiecki... chociaż tylko cywilny, to zawsze ślub i raczej ślubna będzie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1167 |
Rozeznanie
|
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
mes owocnych poszukiwań!!!
Kochane opuszczam Was na weekend. Idę na wesele 2dniowe. A na dodatek sporo do pozałatwiania dzisiaj i do pracy na 15 ![]() pa!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Rozeznanie
|
niunia32 koniecznie zdaj relacje
![]() dziewczyny, znalazłam! ![]() ![]() ![]() Byłam w salonie na umówione spotkanie, ale sukienki okazały się ładniejsze w internecie niż rzeczywistości. Zaraz obok był drugi salon... na wystawie sukienka - zakochałam się ![]() Idę do cywila na biało. ![]() ![]() ![]() ![]() Będę miała wersję bez ramiączek. Pięknie podkreśla biust i talię, czyli moje atuty, a tuszuje biodra. Szal, jeśli już, to najprostszy - bez marszczeń, no i bez rękawiczek i welonu. Co powiecie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.