|
|
#1141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
świetny efekt Wisienko! zazdroszczę!!
|
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
mamaNiny ----> WYGLADASZ DUUUUZO MŁODZIEJ
chyba najbardziej efekty diety po buzce widac, cio ? szczuplaku Ty!szpurka ---> baaaardzo Ci brzuszek spadl ślicznie wygladasz ![]() Faficzkowa ---> bardzo Ci pasuje taka fryzurka i na buzce jak zeszczuplalas ja prosze jeszcze o zdjecie bez tego grubego plaszczyka ![]() dziuba85 ---> bardzo ladnie wygladasz a jakie masz super nogi! ile chcesz jeszcze schudnac? wg mnie teraz wygladasz super , a pozniej moze byc za chudo ![]() ;* dla wszystkich czterech!
-zapuszczam włosy -przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym -MŻ+WR! 61(19.07) - 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!![]() 17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs ![]() Edytowane przez wisienka90 Czas edycji: 2009-04-02 o 09:31 |
|
|
|
|
#1143 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
na tym zdjęciu byłam chudsza o 0,7kg więc najpierw schudnę to niecałe kilo i zrobię zdjęcia
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż się zawstydziłam wisienko... Ale ślicznie dziękuję za komplement No chcę jeszcze 5-6 kg schudnąć, żeby z pleców mi jeszcze troszkę zeszło, z ud... i dupki (i oczywiście brzucha). Zostało mi jeszcze 17 tabletek M. Mój TŻ mówi, że po brzuszku i plecach sporo widać Ale odchudzić się chcę, bo mam obronę inżyniera w tym roku i chcę mieć pamiątkę w postaci ładnych zdjęć ze zgrabną JA:Pw ogóle jak oglądałam Twoje fotki, to widać różnicę! 5kg brakuje Ci do Twojego celu? I ogólnie laska i tak już jesteś!!!
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2009-04-02 o 11:36 |
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
wisienka
teraz to naprawdę widać różnicę dla mnie bomba!
|
|
#1146 |
|
Raczkowanie
|
wszytkie super wygladacie dziewuszki
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupe eeeeeeeeeeeeer!!!!! zazdroszcze ;( ja dzi po pierwszej tabletce M ... o 10 rano zjadlam tylko serek wiejski meczylam go przez 40 minut tak mi sie nie chcialo puzniej zupelnie nic bo caly dzien wpracy mialam taki zapieprz ze nie mialm nawet czasu nic sobie ugotowac ;( wydaje mi sie ze ta tabletka podzialala na mnie ale nie wiem czy mi sie to podoba bo mam straszne wachania nastrojow przez caly dzien moze to tez wina @ ale to dziwne bo nigdy tak nie mialam.... rano po tabletce mialam mnustwo energii wiare w siebie ze wszystko bedzie ok a teraz mam poczucie ze mi sie w zyciu nie ulozy ze nie napisze pracy mgr... mam 1 rozdzial a w czerwcu powinnam sie bronic ((( jeny jakis taki dolek ogolny masakra wy tez tak mialyscie???? bo jesli to przez te tabletki to wcale ichc nie chce mieszaja mi w glowce ((((
|
|
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety przy M, tak jest, że ma się humoru, też tego nie lubię...
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
dziuba a jak sobie z tym radzisz???? czy to jest tylko tak na poczatku czy caly czas???
dzis druga tabletka... zobaczymy... |
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
oj, niestety prawie ciągle...czasem lepiej, czasem gorzej...
Ale wiesz... ja mam predyspozycje do deprech, więc u mnie dlatego tak jest. Jedyną radą jest to: żeby się czymś zająć i nie myśleć. Aktualnie mam do napisania pracę inż. ale po prostu nawet przysiąść nie mogę... leń... i przez to mam za dużo czasu do myślenia... A dziś na spacer! wybiję doły z głowy A reszta dziewczyn, gdzie się podziała??? Czy mogłaby któraś doradzić w jakim sklepie są najfajniejsze płaszczyki? Bo chcę jakiś kupić. W Resereved byłam, ogólnie lubię ten sklep, ale jakoś żaden mi się nie spodobał...
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a czy Wy macie jakiś dobry sposób na napad smaku na słodycze?? hehe |
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Elfik, to chyba chrom dobry. Tylko zastanawiam się ,czy można go brać wraz z M...
![]() Ale ja mam swój sposób:P Kupuję kefiry smakowe z 0% tłuszczu lub robię galaretkę
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A no bo ja właściwie to codziennie M nie łykam, właśnie przez te humory.... Jak czuje z tego dnia, odczuwam mocno ten głód to biore, a tak to nie bo rozdrazniona jestem, albo oszołomiona... |
|
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Ja:P brałam jeszcze w liceum
daje efekty, nie chce się tak słodkiego... Łyka się po jednej tabletce codziennie Tylko nie bierz dwóch na raz :P Bo po takiej dawce, to miałam... taką biegunkę, że masakra:P Ostatnio znalazłam w aptece internetowej chrom z zieloną herbatą, wit.B6 i cynkiem. 30 tabletek za 10 złotych.
|
|
#1154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ooo dzięki, to ja chyba sobie kupie |
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
ja jesli mialam ochote na cos slodkiego jak jescze nie bylam na tej diecie to wlasnie zastepowalam sobie np robilam salatke owocowa( kiwi banan pomarancz i co tam bylo pod reka i do tego jogutr naturalny) albo bialy twraozek chudy z serkiem waniliowym do tego kawka i bylo ok
a teraz specjalnie jakos nie chce mi sie slodkiego---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- moj Tz rzucil okiem na wasze zdjecia... FAFI... stwierdzil ze jestes bardzo ladna dziewczyna a ogolnie kazal wszystkim pogratulowac sukcesow **
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś zakupiłam 2 kefiry w biedronie
fit żurawinowy i truskawkowy![]() elfik też właśnie zastanawiałam się nad zakupem chromu, ale kurcze M tyle kosztowała, kasa na anty - 40 zł, to jednak sporo... więc poczekam do kolejnego miesiąca... zwykłaniezwykła dziękować ja ważyłam 90 kg 6-7 lat temu a teraz ważę 70 samo zeszło... choć ost. te 4 kg, to dzięki M!
|
|
#1157 |
|
Wtajemniczenie
|
zwyklaniezwykladziewczyna - z tymi nastrojami to niestety przy M normalne tym bardziej jeśli masz skłonności depresyjne... jedyna rada na radzenie sobie z tym to ruch... wytwarzają się endorfinki itp
albo idź z TŻtem na jakąś głupawą komedie sama się nakręcaj pozytywnie,... może to nie pomoże w 100% ale zawsze coś![]() Dziuba ja w zeszłym sezonie czyli jakoś we wrześniu kupiłam klasyczny trencz w C&A w sumie ni wiem czego tak na prawdę szukasz? czy do kolan czy takiego do biodra ?? ![]() Elfik chrom na słodycze jest dobry... jednak nigdy nie stosowałam go zbyt długo żeby stwierdzić czy działa czy nie spróbuj możne na Ciebie podziała a jak nie to kup sobie w sklepie jakimś ze zdrową żywnością albo w Auchanie (jest taki dział) ciasteczka z czekoladą mają one trochę miej kalorii i nie bez cukru (jakaś inna ta czekolada tam jest ) albo galaredkę bez cukru... owoce? Niezwykła... podziękuj TŻtowi ![]() jak miło dowartościował mnie chłopak a ja jakoś tego TŻta znaleźć nie mogę nooo hihihi buziaki dla niego! dzisiaj rano dzwoniła do mnie PAni z urzędu pracy... zarejestrowałam się tam na staż.... zarejestrowałam się dopiero tydzień temu a już 2 propozycje miałam dzisiaj prosili żebym przyjechała na rozmowę do urzędu bo potrzebują socjologów w poniedziałek dadzą znać... ciekawe ![]() śliczna pogoda więc na spacer dziewczyny!!! miłego weekendu
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Faficzkowa u mnie spacerek już zaliczony
![]() Chodzi mi raczej o płaszcz do bioderek, albo lekko za biodra. W c&a kupiłam pasek, dałam 34 złote i już się rozwala a kupiłam go z miesiąc temu![]() I gratuluję stażu!!!
|
|
#1159 |
|
Raczkowanie
|
fafi a mnie sie wydawalo ze ty studiujesz.... mozna odbywac staz jako student?????? a tak wlasciwie to co mozna robic po socjologii???? bardzo mi sie podoba ten kerunek tzn odzwierciedla moje zainteresowania ale nie wiem w jakim charakterze mozna po tym pracowac
![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- A I JESZCZE JEDNO... DO WSZYSTKICH MOWCIE MI ZWYKLA BEDZIE LATWIEJ :p POZDROWKI!!!! |
|
|
|
|
#1160 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze nie ma czego gratulować bo w poniedziałek wyniki... może kogoś innego zatrudnią?
trudno jak nie ten to inny uuu zazdroszczę ja nawet nie mam z kim iść na spacer wszyscy znajomi daleko eh.... ale jutro jadę do chorzowskiego parkuu na długi spacer z przyjaciółką jeeej przejdziemy się obok zoo aż chce się żyć normalnie w taką pogodę wiesz co, takie płaszcze to widziałam w Orsayu ale ja się nie nie mieszczę... więc nie wiem jak ty... a H&M? tak standardowo? uuu albo w Cubus tam było dużo ostatnio ![]() nie ZWYKŁA tylko NIEZWYKŁA :P tak ja studiuje... skończyłam licencjata dziennie, a teraz jestem na uzupełniających mgr zaocznie i spokojnie można na staż jeśli jesteś dyspozycyjna to możesz się zarejestrować... wiesz co po socjologii tak na prawdę to albo możesz zostać na uczelni, robić dr i wykładać, albo pracować np w resocjalizacja (w zależności od specjalizacji...) ja skończyłam socj reklamy i komunikacji międzyludzkiej teraz jestem na s.mediów... mogłabym pracować w jakiś agencjach PRowych, albo HRowych jednak tam wolą kogoś po Public Relations albo Zarządzaniu Ludzkim... w urzędzie szukają socjologów bo chodzi o analize badań społecznych np ile osób bezrobotych z takim i takim wykształceniem... w sumie socjologia jest tak ogólna że można robić wszystko... jednak żałuję, że nie mam umysłu bardziej ścisłego bo dobrym połączeniem jest socjologia (np lic) a mgr zrobić z zarządzania, albo rachunkowości, ekonomii itp...
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2009-04-03 o 14:03 |
|
|
|
|
#1161 |
|
Raczkowanie
|
dziuba na allegro zobacz sa fajne i tak do 150zl a jak Ty juz nosisz maly rozmiarek to nawt za 100 znajdziesz
ja poszlam osttnio za rada dziewczyn i zaczelam wchodzic na allegro i powiem CI ze nawet kilka fajnych ladnych niedrogich rzeczy w swoim rozmiarze (46 ) znalazlam |
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Uj akurat w tym mieście nie ma H&M nad czym bardzo ubolewam
w orsayu włażę w ciuchy. Ale przecież oni mają tam rozmiary do 44, bo moja siostra kupiła kilka rzeczy. Bynajmniej u mnie w mieście są troszkę większe rozmiary. Ok, dziękuję za info, zobaczę i może cosik znajdę![]() a ja to bym mogła ciągle wychodzić na spacer... troszkę się śmiałam do TŻ-a i powiedziałam : " ja to jestem, jak piesek - mnie trzeba wyprowadzać:P ".
|
|
#1163 |
|
Raczkowanie
|
heh gdzie Wy jestescie??? mam dzis wolne ani szkoly ani pracy.... strasznie mi ise nudzi ;(
wisienko musze CI powiedziec ze przyjzalam sie TWoim zdjecia z bliska i... fascynuja mnie Twoje ciuchy
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
zwykła wczoraj to dopiero była na wątku masakra!!! ciszaaaaa
|
|
#1165 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam usprawiedliwienie bo właśnie wróciłam od dentysty
boshe ale mam teraz ładne dwójki miałam zakładane korony kurcze taka pogoda aż mi się nie chce w domu siedzieć ale nie mam z kim wyjść.. masakra jakaś
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
A Faficzkowa nie masz psa??
Hm a ja dziś zjadłam kanapkę z dżemem, jabłko, orzeszków ziemnych 50g ( dziwne, bo nigdy nie jadam, a jakoś mi się tak zachciało) obiad- moje własne spaghetti z makaronu durum, sosu z pomidorów z puszki+ cebula+ pieczarki <mniam> . I kilka łyków kefiru żurawinowego. 2 kawy z mlekiem. Kurcze i czuję się, jakbym zjadła konia z kopytami jem za dużo... buuuu.
|
|
#1167 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, a kota na smyczy nigdzie nie zaciągnę
![]() kochana nie mniej wyrzutów sumienia że za dużo jesz, bez przesady,... musisz jeść, ale uważaj CO ... np te orzeszki
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
my mamy zaliczony spacer, umówionego fryzjera na 19.00, zakupioną palmę i kupioną czapeczkę cieniutką dla Ninuty, bo dziś tak gorąco, że nie miałam pojęcia jak ją ubrać ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- osoba, która się uczy POWINNA jeść orzeszki (lajt ofkors)
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było lajt
Nawet nie wiedziałam, że takie są...ech... no trudno, najwyżej już nic nie będę dziś jeść grrrNormalnie moja dieta, to zaczyna się robić parodia Oj na dworze ciepło super !!!mamoNIny a jaką fryzurkę planujesz??
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2009-04-03 o 17:45 |
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
wracam do grzywki
poza tym końce chcę przyciąć już pora ![]() nie przejmuj się ja lubię te lajtowe, bo są bez soli i tłuszczu (ja nie lubię słonego).
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

chyba najbardziej efekty diety po buzce widac, cio ?
szczuplaku Ty!
- 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!

aż się zawstydziłam wisienko... Ale ślicznie dziękuję za komplement
((( jeny jakis taki dolek ogolny masakra wy tez tak mialyscie???? bo jesli to przez te tabletki to wcale ichc nie chce mieszaja mi w glowce 

) znalazlam