American girls cz. VIII - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-05, 13:11   #1141
Chii1986
Zakorzenienie

Dot.: American girls cz. VIII

Jeśli chodzi o fotografie ślubne to oczywiście podobają mi się artystyczne ale nie takie oklepane czyli: na koniu, na łące, na torach, w pociągu.... są aż zbyt sentymentalne.
Nie podobają mi się też takie na silę zabawnę np. jak pan młody podnosi pannie młodej suknie itp....

ja mam zaprzyjaźnionego fotografa (tego co mi sesję robił) i pewnie by się zgodził taniej albo za darmo zrobić mi ślubne fotki....oczywiście najpierw bym sprawdziła jaki ma na to pomysł.

Ale póki co ślubu nie biorę ...ale naprawdę, opłaca się mieć znajomego fotografa skoro to aż tyle kosztuje
Stary 2009-02-05, 13:19   #1142
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

wrzucam moich kilka torebek, które znalazłam na wizażu, bo jestem w pracy i nie mogę porobić fajniejszych
edit: domowe fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg szara2.jpg (45,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fioletowa.jpg (71,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biała.jpg (47,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mała.jpg (68,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torebka.jpg (40,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sdgdzfg.jpg (80,9 KB, 4 załadowań)

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2009-02-07 o 13:49
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 13:24   #1143
verzara
Wtajemniczenie

Ja bym chetnie porobila foty ale torebki zstaly w Krk . A mam w domku jedna tylko narazie heh

Noo i wreszcie sie zmierzyłam ..

Wzrost 158 cm
waga 44 kg ( chyba albo 43 )
biust 83cm
talia 64cm
biodra 89cm
udo 48 cm < wooow > i tu sie przeraziłam :/

Wiecie dziewcyzny jak schudnac w udach ? nie mam raczej za duzo tluszczu ale chcialabym miec chudsze

Ie sie pomalowac do kosmetycznego i na solarium w calu poprawy humoru po mierzeniu sie (
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 13:27   #1144
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
No właśnie, obcasy Kocham, uwielbiam, nie umiem w nich chodzić Macie jakieś złote rady? Dorzucam kilka moich ulubionych par, które się marnują w szafie:
jedynym sposobem jaki znam jest praktyka.Muszisz duzo chodzic w butach na obcasach.Zakladaj i rób sobie spacerki zacznij od 6 cm i zwieksz ja na poczatku chodziłam jak pokraka a teraz mimo "pieknych " łódzkich chodnikow bez zadnego upadku potrafie dojsc do przystanku...sklepu...pub u...itd

ja to mam dobrze PUSHIT JEST Z ŁODZI od dziisaj musze sie ładnie do niej usmiechac....i wzias wizytówke w razie co za 3 lata gdyby juz twu twu nie daj boze teog watku nie bylo

verazara no wybacz kobieto ale jeszcze raz spytasz jak schudnac...chocby to były tylko uda to

Edytowane przez milusiaam
Czas edycji: 2009-02-05 o 13:29
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 13:35   #1145
verzara
Wtajemniczenie

milusiam Wiem ze wymiary mam w porządku tylko ze chodzi o to ze ja jestem mała robna no i naprawe uda moglaby miec troszke chudsze . Poza tym nie chce schudnąc tylko musze zaczac cwiczyc zeby moje cialo bylo barizej umiesnione .

Myslałam ze mam mniej w udzie :/ no ale i tak nie jest źle .
Tylko nie bijcie za to moje myslenie
Stary 2009-02-05, 13:41   #1146
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Ja bym chetnie porobila foty ale torebki zstaly w Krk . A mam w domku jedna tylko narazie heh

Noo i wreszcie sie zmierzyłam ..

Wzrost 158 cm
waga 44 kg ( chyba albo 43 )
biust 83cm
talia 64cm
biodra 89cm
udo 48 cm < wooow > i tu sie przeraziłam :/

Wiecie dziewcyzny jak schudnac w udach ? nie mam raczej za duzo tluszczu ale chcialabym miec chudsze

Ie sie pomalowac do kosmetycznego i na solarium w calu poprawy humoru po mierzeniu sie (
ojej, jestes jak ja
161
44
83
61
89
49,5

uda i biodra to moj koszmar

kiupilam sobie wielkiego cukrowego lizaka serce i nie miesci mi sie caly do buzi, ale slodki jest

a z ciekawosci ile masz pod biustem? bo moim problemem jest bardzo wąska klatka, przez co mam taaaki tylek

miluś za 3 lata to juz bede profesjonalista i moze bede miec wizytowki

Edytowane przez 201704051255
Czas edycji: 2009-02-05 o 13:44
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 13:43   #1147
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Chii1986 cudowne fotki wkleiłaś jak będziesz miała czas to chcę więcej

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Moj TŻ ma za***istą bacie, ma już 95 lat i nie wie co sie dzieje na świecie, tydzień temu był np. u TŻ ksiadz na kolendzie, a babcia do niego "ale przystojny kawaler, może pójdziemy razem do łóżka?" Ksiadz tam padł ze śmiechu
Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
hahah tż babcia tez jest cos w ten desen siedzimy kiedys przy stole zjedlismy obiad "rodzinny" i tż mnie za łapke złapał a babka ni z gruchy ni z piuetruchy Udanego sexu zycze....
czemu moja jedna nie może być taka?

Cytat:
Kurdę jak byłam młodsza to jakaś bardziej szalona byłam Potrafiliśmy np. iśc u znajomych na iprezie do łazienki i sie tam pokochać, a potem jeszcze prysznic wziąć, albo często jakieś przypadki w plenerze nam sie zdarzały - np w morzu czy jeziorze też na legalu przy wszytskich czy jakieś zboczone pieszczotki na plażyA ostatnio nic szalonego, trzeba to naprawić
teraz w plenerze nie szalej bo zimno na szczęście niedługo wiosna
ja też na każdej imprezie kibelek albo osobny pokój, a w sylwestra nawet sypialnie na godzinę dostaliśmy najgorzej jest jak wychodzimy razem wszyscy patrzą i wiedzą o co chodzi i co się działo parę minut temu

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
ja oglądam sama, jak TŻ wychodzi na treningi 3x w tygodniu bo tylko wtedy mam spokój
a wczoraj zaczęłam ściągać gossip girl, nawet nie wiem o czym to jest, ale co niektóre dziewczyny na wizażu się podniecają tym, muszę sprawdzić o co kaman
polecam książkę, serialu jeden odcinek obejrzałam i mi się nie podobał, później podpatrzyłam u koleżanki, że czyta i już jestem na 8 części
takie trochę AG są te dziewczyny tzn. Serena i Blair - zakupy, ciuchy, faceci..
ale serial też sobie ściągam, na razie tylko 3%, ale uparcie czekam, bo może jednak mi się spodoba

olałam tego Trolla i nie pojechałam, noszę S, jestem za niska i ogólnie chora i nie chciało mi się
za to poszłam do fryzjera, obcięła mi włosy tak z 7 cm(miały być same końcówki)
dziwnie się czuję, bo ogólnie boję się fryzjerów, ale mam nadzieję, że dzięki temu jakoś doprowadzę moje włosy do normalności..
takimi gorącymi nożyczkami czy coś niby super metoda zobaczymy..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 14:00   #1148
verzara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
ojej, jestes jak ja
161
44
83
61
89
49,5

uda i biodra to moj koszmar

kiupilam sobie wielkiego cukrowego lizaka serce i nie miesci mi sie caly do buzi, ale slodki jest

a z ciekawosci ile masz pod biustem? bo moim problemem jest bardzo wąska klatka, przez co mam taaaki tylek

Tylko ty jestes wyzsza ode mnie , masz mniej w talii a biodra ogolnie w sumie nie są zle 89 tak wsam raz chociaz moglabym miec z 3 cm mniej . Pod biustem musze sie zmierzyc bo nawet nie wiem ile dokladnie mam .

I wiesz co ja tylka wogol nie mam jst plaski jak decha więc wszystko to biorda u mnie ;/

Wogole mam dzis dien paszteta nawt pomalowac sie ladnie nie umiem bleee wyldam okropniasto !!
Stary 2009-02-05, 14:01   #1149
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość

teraz w plenerze nie szalej bo zimno na szczęście niedługo wiosna
ja też na każdej imprezie kibelek albo osobny pokój, a w sylwestra nawet sypialnie na godzinę dostaliśmy najgorzej jest jak wychodzimy razem wszyscy patrzą i wiedzą o co chodzi i co się działo parę minut temu
Ja tam wole zeby wiedzieli co robimy niz zeby mi ktos wparowal niespodziewanie do sypialni:P Wiec na sylwestra ktory zrobilismy u nas powiedzialam "ide sie bzykac ze swoim mezem i jak ktos przeszkodzi to zabije" haha i poskutkowalo.
Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
polecam książkę, serialu jeden odcinek obejrzałam i mi się nie podobał, później podpatrzyłam u koleżanki, że czyta i już jestem na 8 części
takie trochę AG są te dziewczyny tzn. Serena i Blair - zakupy, ciuchy, faceci..
ale serial też sobie ściągam, na razie tylko 3%, ale uparcie czekam, bo może jednak mi się spodoba
Ja mam wszystkie odcinki juz sciagniete i ogladniete oprocz ostatniego bo cos znalesc nie moge;/ Dla mnie to AG nie sa,chociaz jakby sie uprzec to juz bardziej Serena niz BlairAle warto ogladac dla ciuchow chociazby
domininia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 14:05   #1150
imago84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
a ja jem jem jem..i tyje....i przytyłamjuż 2kg...ale dobije do 48 kg i już mi wystarczy (nie,nie jetem głupia,naprawde sie ciesze)

i byłam dzisiaj na dużych zakupach, i w tym całym primarku tez byłam i ta bluzka z kokardką co wklejalyscie jest okropna....bo ta kokardka sie tragicznie układa i starsznie niechlujnie wygląda...

potrzebuje jakiejs zmiany czuje sie jakoś tak..mdło...chce coś z włosami zrobić...

a tak nawiasem mówiac to ponad 2h was nadrabiałam
ciężko z tym nadrabianiem nawet bedąc dzięn w dzień na wizażu

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
No właśnie, obcasy Kocham, uwielbiam, nie umiem w nich chodzić Macie jakieś złote rady? Dorzucam kilka moich ulubionych par, które się marnują w szafie:
fajniutkie te żółte postaram sie też cos powklejać ...
Stary 2009-02-05, 14:08   #1151
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Z cutesów (http://www.cutesygirl.com/Allproduct...cid=29&ocid=29), ale przy teraźniejszym kursie $ zamawianie sstamtąd chyba przestało byc wogóle opłacalne. Zerknij na bucikowo.pl (http://bucikowo.pl/c/pl/13/2/2/0/long/czolenka.html) - oni też ściągają te buty ze Stanów, więc mogą je tam mieć
Właśnie tak sobie pomyślałam, że one są z bucikowo.pl Wolałabym dołozyć nawet kilka złotych i kupić z jakiejś polskiej strony.

Cytat:
maja jak juz bede zdrowa, to bardzo chetnie, ja w ogole planuje... ej, wiecie moze opowiem jak podje kupic to jedzenie, bo mi az slabo z glodu, zaraz wracam!
Idz po to jedzonko, żebys z pustym brzusiem nie chodziła
Mam nadzieję, że wyzdrowiejesz szybciej niz ja wezmę ślub, bo z tego co czytam to stale męczą Cię lekarze, nie potrafią zdiagnozować ani pomóc

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o fotografie ślubne to oczywiście podobają mi się artystyczne ale nie takie oklepane czyli: na koniu, na łące, na torach, w pociągu.... są aż zbyt sentymentalne.
Nie podobają mi się też takie na silę zabawnę np. jak pan młody podnosi pannie młodej suknie itp....
Mi najbardziej podobają się takie "naturalne", oczywiście pozowane, ale w takich niewymuszonych pozach.
Cytat:
wrzucam moich kilka torebek, które znalazłam na wizażu, bo jestem w pracy i nie mogę porobić fajniejszych
Ale Wy macie dużo torebek!! Ja mam chyba z 5 tylko

Edytowane przez maja55
Czas edycji: 2009-02-05 o 14:09
maja55 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 14:18   #1152
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Właśnie tak sobie pomyślałam, że one są z bucikowo.pl Wolałabym dołozyć nawet kilka złotych i kupić z jakiejś polskiej strony.
One nie są z bucikowa, bucikowo ma stamtąd co ja - z cutesów
Oni na tym bucikowie mają niezłą przebitkę. Jak je zamawiałam to wyszły mnie jakieś 50-60 zł w przeliczeniu na zł (juz z wysyłką ze stanów) a na bucikowie były po 129 plus chyba 25 czy 29 zł wysyłka

Ale teraz maja tam jakieś promocje, więc może nawet z tą ich kosmiczną ceną za przesyłkę się opłaca kupić
Stary 2009-02-05, 14:22   #1153
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Oni na tym bucikowie mają niezłą przebitkę. Jak je zamawiałam to wyszły mnie jakieś 50-60 zł w przeliczeniu na zł (juz z wysyłką ze stanów) a na bucikowie były po 129 plus chyba 25 czy 29 zł wysyłka

Ale teraz maja tam jakieś promocje, więc może nawet z tą ich kosmiczną ceną za przesyłkę się opłaca kupić
u mnie są te buty za 100zł normalnie w sklepie, a jak byłam w mojej dawnej miejscowości, to w 1 sklepie sprowadzili strasznie dużo właśnie z tej firmy (Anna Michaelle - czy coś podobnego )
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 14:27   #1154
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba wcześniej niż za 3 lata nie planuję ślubu więc wizja zdjęć koszmarów nie straszna mi
No, chyba, że zażyczysz sobie bajońskich sum

Cytat:

Rozumiem, rozumiem Żle to napisałam. Jak zobaczyłam butki, to pomyślałam, że pewnie są z cutesów, a ja mogłabym znaleźć takie w bucikowo.pl
Zamieszałam:P
Stary 2009-02-05, 14:28   #1155
domininia
Rozeznanie

Cytat:

Na allegro tez sa z buty z cutesowpo 180zl nawet widzialam,ja zamawialam z cutesow ale do rodziny w stanach zeby nie placic za przesylke,wiec za 3 pary butow wyszlo mi przeliczajac na zlotowki jakies 90zl;D
Stary 2009-02-05, 14:32   #1156
imago84
Wtajemniczenie

Cytat:

50, 60 zł z przesyłką ? Jak tak to bardzo tanio a butki śliczne tam widzialam
ale przerażają mnie formalności...

Edytowane przez imago84
Czas edycji: 2009-02-05 o 14:35
imago84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 14:41   #1157
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez imago84 Pokaż wiadomość
50, 60 zł z przesyłką ? Jak tak to bardzo tanio a butki śliczne tam widzialam
ale przerażają mnie formalności...
Imago - wspólne zamówienia z Wizażu i żadne formalności jeśli nie jesteś organizatorką Cię nie dotyczą . Ja w ten sposób staję się właścicielką butów i ciuchów np. z VS

Lecę na zakupy - muszę kupić jakąś baaardzo AG-ową lalkę dla 6-letniej chrześniaczki
Do wieczorka dziewczyny
Stary 2009-02-05, 14:45   #1158
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
Na allegro tez sa z buty z cutesowpo 180zl nawet widzialam,ja zamawialam z cutesow ale do rodziny w stanach zeby nie placic za przesylke,wiec za 3 pary butow wyszlo mi przeliczajac na zlotowki jakies 90zl;D
możecie podac adres tej strony z cutesami?
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 14:54   #1159
imago84
Wtajemniczenie

Cytat:
Imago - wspólne zamówienia z Wizażu i żadne formalności jeśli nie jesteś organizatorką Cię nie dotyczą . Ja w ten sposób staję się właścicielką butów i ciuchów np. z VS

Lecę na zakupy - muszę kupić jakąś baaardzo AG-ową lalkę dla 6-letniej chrześniaczki
Do wieczorka dziewczyny
no wiem że tak robi sie bo to większa ilość ale nie mam zaufanej osoby

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 15:02   #1160
201704051255
Konto usunięte

jestem, gotuje i gloduje nadal, bo bulki mi sie w sklepie nie podobaly, a piekarnia zamknieta

mam termin juz na 23 lutego do szpitala, dzownila dzis pani doktor
jak ja nienawidze szpitali

jak juz czekam na to jedzenie, to moze pojde pocykać buty, zajme sie czyms
Stary 2009-02-05, 15:05   #1161
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
okolice 19 marca

verzara żebym ja jeszcze jakos super potrafiła jeździć....a tak to jak się rozpędze..to ze strachu przed tą prędkością siadam na tyłek bo sie boje że sie zaraz wywale i połamie taka fobia... dziwne...a jeszcze z innych moich dziwnych fobii to boje się łykać tabletki, boje się że się udławie, wlecą nie w tą dziurke i zawsze przekrajam każdą na 3-4 części

Hihi, mam podobnie . Jak jestem na nizszej gorce, jest OK, ale jak mnie raz maz wzial na wysoka, prawie tak wysoka jak On jezdzi, to za kazdym razem jak sie rozpedzilam siadalam na tylku. Smial sie potem, ze wieksza czesc drogi na dol przebylam na tylku niz na nartach .

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 15:09   #1162
natasza87
Rozeznanie

ale wy piszecie czytałam... i czytałam hehe

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1233839876
już nie pamiętam czyja była to torebka ale świetna

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1233830523
a to jest cudo dla mnie

WOW !!!!!!!!
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1233827467

musze sciąc swoje długie włosy jeśli chce miec trwałe prostowanie ...
z dieta nawet nawet ale szału ni ma hehe :P
bedzie lepiej
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 15:22   #1163
nanaaaaa87
Zadomowienie

uff ufff wkoncu nadrobilam wszysciutko na wiazazu co zaniedbalam przez sesje
na szczescie sesje mam juz prawie z glowy wiec bede w koncu na biezaco czytac

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
jest mi nanaaaa potrzebna! Jestes tu malenka ?
nie bylo mnie uczylam sie ale juz jestesm do Twojej duspozycji bejbe

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
sluchajcie laski mój fotograf własnie obiecval ze jak bedzie mial czasi go zaprosimy na nasz zjazd to zrobi nam jakas AG sesje co wy bna to ? ;p
łoooł pewnie ze chcemy, ahh ale bysmy mialy fotki ymm a jak fajny to moze jeszcze do czegos sie przyda

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Ojejciu to Kim K. znalazłam to zdjecie przed chwilką
o siet ale ma "motylki" prawie jak moje hahah

Cytat:
Nooooooooo, ale śmieszna jest ta zmiana Ja obejrzałam wszystkie 13 odcinków V serii, ale za to z innymi seriami jestem do tyłu Chętnie bym sobie wypozyczyła, ale nie mam z kim tego obejrzeć, TŻ nienawidzi tego serialu
ja moge z Toba poogladac bo tez nie widzialam

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
szczecinskie Ag moze spotkamy sie w sobote miedzy 14-15 na kawkę aby lepeij sie poznac?
ja jestem zaaaa!!! tylko czy to wszystkim pasuje? a co z bossy, dawno jej nie bylo...

aaa katia84 dzisiaj kolezanka mi powiedziala ze sa w trollu jeszcze te czarne torebki za 9,90 ale bylam tam i nie ma a juz myslalam ze Ci taki ladny prezent zrobie...

Edytowane przez nanaaaaa87
Czas edycji: 2009-02-05 o 15:27
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 15:35   #1164
verzara
Wtajemniczenie

ja wrociłam z kosmetycznego i upilam zacwalany puder w musie esence do tego lakier fioletowy i dwie aletki cieni sensigue ciekawa jestem jak ich jakosc bo są tanie ! jutro wyprobuje na solarium nie poszlam bo mi sie rozbierac nie chcialo . No i zgubiam fleka od butow .

Od 2 dni Tz mnie strasznie wkurza ciagle czyms wogole nie mam ochoty na niego e ale czasami tak mam irytuje mnie strasznie i jeszcze wczoraj brzydko na mnie mowil alee ja sie obrazilam odwrocilam focha strzelilam a ten mnie zaraz wyprzepraszal hehe . Za chwile do mnei przyjdzie

Jak to fajnie przyjechac do domkuuuu !

AAA przypomniało mi sie . Miałam napisac o prostowaniu chemicznym wlosow .
Ja jakbym zobaczyla dzeiwczyne ktora ma piekne loki i chciala je wyprostowac to bym jej nie wiem co zrobilaa !!

Zapisuje sie do listy moze nie odchudzania ale o zadbanie o swoje ciało !

Edytowane przez verzara
Czas edycji: 2009-02-05 o 15:38
Stary 2009-02-05, 15:39   #1165
201704051255
Konto usunięte

a ja sie doluje fotkami laske, ktore nie maja zadnego tluszczu na biodrach i brzuchu
do tego padla batka, wiec nie zorbie zdj butow
Stary 2009-02-05, 15:39   #1166
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Verzara to koniecznie napisz jak puder bo też o nim myślałam już całkiem długo
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 15:40   #1167
EmilkaZ
Wtajemniczenie

GG do EmilkaZ

dziewczyny, zwolnijcie bo ja was nadrabiam juz 2 dni bo jeszcze mialam kilka stron ostatniej czesci do przeczytania. nie moge dojsc w ogole do bierzacych tematów hehe
EmilkaZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 15:40   #1168
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
możecie podac adres tej strony z cutesami?
www.cutesyshoes.com
Stary 2009-02-05, 15:46   #1169
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
my tak prze długi czas bylismy zmuszeni praktykować, ale od pół roku, kiedy mieszkamy razem mamy spokój - sąsiedzi niekoniecznie

Dlatego ja sie ciesze, ze mamy domek . I o sasiadow sie matrwic nie trzeba . A i ogrogek jest fajnie osloniety w jednym miejscu , ze nic nie widac, wiec i seks na dworze sie zdarza i opalac topless sie moge .

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 15:49   #1170
201704051255
Konto usunięte

apropos sasiadow, moj kolega mieszka w apartamentowcu, wiec raczej mury dobre i narzeka, ze "sasiedzi tak dra mordy podczas seksu jak zarzynane swinie", co noc
wscieka sie strasznie, bo go budzą no i jak oni muszą wyć, że w nowym budynku tak słychać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości