![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Jeśli chodzi o fotografie ślubne to oczywiście podobają mi się artystyczne ale nie takie oklepane czyli: na koniu, na łące, na torach, w pociągu.... są aż zbyt sentymentalne.
Nie podobają mi się też takie na silę zabawnę np. jak pan młody podnosi pannie młodej suknie itp.... ja mam zaprzyjaźnionego fotografa (tego co mi sesję robił) i pewnie by się zgodził taniej albo za darmo zrobić mi ślubne fotki....oczywiście najpierw bym sprawdziła jaki ma na to pomysł. Ale póki co ślubu nie biorę ...ale naprawdę, opłaca się mieć znajomego fotografa skoro to aż tyle kosztuje ![]()
#1142 |
Zakorzenienie
|
wrzucam moich kilka torebek, które znalazłam na wizażu, bo jestem w pracy i nie mogę porobić fajniejszych
![]() edit: domowe fotki ![]() Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-07 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym chetnie porobila foty ale torebki zstaly w Krk . A mam w domku jedna tylko narazie heh
![]() Noo i wreszcie sie zmierzyłam .. Wzrost 158 cm waga 44 kg ( chyba albo 43 ) biust 83cm talia 64cm biodra 89cm udo 48 cm < wooow > i tu sie przeraziłam :/ Wiecie dziewcyzny jak schudnac w udach ? nie mam raczej za duzo tluszczu ale chcialabym miec chudsze ![]() Ie sie pomalowac do kosmetycznego i na solarium w calu poprawy humoru po mierzeniu sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja to mam dobrze ![]() ![]() ![]() verazara no wybacz kobieto ale ![]() ![]() ![]() Edytowane przez milusiaam Czas edycji: 2009-02-05 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Wtajemniczenie
|
milusiam Wiem ze wymiary mam w porządku tylko ze chodzi o to ze ja jestem mała robna no i naprawe uda moglaby miec troszke chudsze . Poza tym nie chce schudnąc tylko musze zaczac cwiczyc zeby moje cialo bylo barizej umiesnione .
Myslałam ze mam mniej w udzie :/ no ale i tak nie jest źle . Tylko nie bijcie za to moje myslenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 161 44 83 61 89 49,5 uda i biodra to moj koszmar ![]() kiupilam sobie wielkiego cukrowego lizaka serce i nie miesci mi sie caly do buzi, ale slodki jest ![]() a z ciekawosci ile masz pod biustem? bo moim problemem jest bardzo wąska klatka, przez co mam taaaki tylek miluś za 3 lata to juz bede profesjonalista i moze bede miec wizytowki ![]() Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2009-02-05 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | ||||
Rozeznanie
|
Chii1986 cudowne fotki wkleiłaś
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też na każdej imprezie kibelek albo osobny pokój, a w sylwestra nawet sypialnie na godzinę dostaliśmy ![]() ![]() Cytat:
![]() takie trochę AG są te dziewczyny tzn. Serena i Blair - zakupy, ciuchy, faceci.. ale serial też sobie ściągam, na razie tylko 3%, ale uparcie czekam, bo może jednak mi się spodoba ![]() olałam tego Trolla i nie pojechałam, noszę S, jestem za niska i ogólnie chora i nie chciało mi się ![]() za to poszłam do fryzjera, obcięła mi włosy tak z 7 cm(miały być same końcówki) dziwnie się czuję, bo ogólnie boję się fryzjerów, ale mam nadzieję, że dzięki temu jakoś doprowadzę moje włosy do normalności.. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wiesz co ja tylka wogol nie mam jst plaski jak decha więc wszystko to biorda u mnie ;/ Wogole mam dzis dien paszteta nawt pomalowac sie ladnie nie umiem bleee wyldam okropniasto !! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wyzdrowiejesz szybciej niz ja wezmę ślub, bo z tego co czytam to stale męczą Cię lekarze, nie potrafią zdiagnozować ani pomóc ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
P F C Edytowane przez maja55 Czas edycji: 2009-02-05 o 14:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oni na tym bucikowie mają niezłą przebitkę. Jak je zamawiałam to wyszły mnie jakieś 50-60 zł w przeliczeniu na zł (juz z wysyłką ze stanów) a na bucikowie były po 129 plus chyba 25 czy 29 zł wysyłka ![]() Ale teraz maja tam jakieś promocje, więc może nawet z tą ich kosmiczną ceną za przesyłkę się opłaca kupić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Ja chyba wcześniej niż za 3 lata nie planuję ślubu więc wizja zdjęć koszmarów nie straszna mi
![]() No, chyba, że zażyczysz sobie bajońskich sum ![]() Cytat:
![]() ![]() Zamieszałam:P
![]() |
#1155 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale przerażają mnie formalności...
Edytowane przez imago84 Czas edycji: 2009-02-05 o 14:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Lecę na zakupy - muszę kupić jakąś baaardzo AG-ową lalkę dla 6-letniej chrześniaczki ![]() Do wieczorka dziewczyny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Konto usunięte
|
jestem, gotuje i gloduje nadal, bo bulki mi sie w sklepie nie podobaly, a piekarnia zamknieta
mam termin juz na 23 lutego do szpitala, dzownila dzis pani doktor jak ja nienawidze szpitali ![]() jak juz czekam na to jedzenie, to moze pojde pocykać buty, zajme sie czyms |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Hihi, mam podobnie ![]() ![]()
![]() |
#1162 |
Rozeznanie
|
ale wy piszecie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1233839876 już nie pamiętam czyja była to torebka ale świetna ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1233830523 a to jest cudo dla mnie ![]() WOW !!!!!!!! http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1233827467 musze sciąc swoje długie włosy jeśli chce miec trwałe prostowanie ![]() z dieta nawet nawet ![]() bedzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |||
Zadomowienie
|
uff ufff wkoncu nadrobilam wszysciutko na wiazazu co zaniedbalam przez sesje
na szczescie sesje mam juz prawie z glowy ![]() ![]() nie bylo mnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o siet ale ma "motylki" prawie jak moje hahah Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() aaa katia84 dzisiaj kolezanka mi powiedziala ze sa w trollu jeszcze te czarne torebki za 9,90 ale bylam tam i nie ma ![]() ![]() Edytowane przez nanaaaaa87 Czas edycji: 2009-02-05 o 15:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
Wtajemniczenie
|
ja wrociłam z kosmetycznego
![]() ![]() ![]() Od 2 dni Tz mnie strasznie wkurza ciagle czyms wogole nie mam ochoty na niego e ale czasami tak mam ![]() ![]() ![]() Jak to fajnie przyjechac do domkuuuu ! AAA przypomniało mi sie . Miałam napisac o prostowaniu chemicznym wlosow . Ja jakbym zobaczyla dzeiwczyne ktora ma piekne loki i chciala je wyprostowac to bym jej nie wiem co zrobilaa !! Zapisuje sie do listy moze nie odchudzania ale o zadbanie o swoje ciało ! Edytowane przez verzara Czas edycji: 2009-02-05 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Konto usunięte
|
a ja sie doluje fotkami laske, ktore nie maja zadnego tluszczu na biodrach i brzuchu
![]() do tego padla batka, wiec nie zorbie zdj butow |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Rozeznanie
|
Verzara to koniecznie napisz jak puder bo też o nim myślałam już całkiem długo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, zwolnijcie bo ja was nadrabiam juz 2 dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego ja sie ciesze, ze mamy domek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1170 |
Konto usunięte
|
apropos sasiadow, moj kolega mieszka w apartamentowcu, wiec raczej mury dobre i narzeka, ze "sasiedzi tak dra mordy podczas seksu jak zarzynane swinie", co noc
wscieka sie strasznie, bo go budzą no i jak oni muszą wyć, że w nowym budynku tak słychać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.