![]() |
#1141 | |
BAN stały
|
Dot.: American Girls po raz...IX
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie podobaja mi się te typy ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2009-02-23 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#1144 |
Raczkowanie
|
była tu ostatnio mowa o pierścionkach zaręczynowych, zrobiłam dzisiaj fotkę mojemu. nie jest jakiś super modny , ale dla mnie ma wielką wartość.obrączka okazała się ciut za luźna i ten pierścionek ją blokuje, na jednym palcu mam więc jedno i drugie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Zadomowienie
|
kurcze no nie chce mi cytowac wrr musialam sobie na karteczce zapisac
![]() Chii niestety ale dojazdy to za malo na indywidualny tok, caly pierwszy rok walczylam o niego, skadalam mase podan, bo mialam tak ze we wtorki mialam na 8 poltoragodzinny wyklad pozniej 5 godzin przerwy (czyli ani wracac do domu, ani nie wiadomo co ze soba przez taki czas zrobic, co tydzien do kina chodzic bez sensu...). No i ja dojezdzam ponad 40 km i wg rektora to za malo... bo niby zaraz kazdy by do niego przychodzil, a on nie moze tego zweryfikowac czy ktos naprawde dojezdza czy mieszka na miejscu a poprostu ma taki adres w legitymacji. Pozostaje wiec chodzenie do kazdego wykladowcy z osobna i liczenie na jego wyrozumialosc a z tym ciezko tez jest... Anulkaa ![]() ![]() ![]() lil coco daj znac jak ta odzywka bo tez zamowilam, mam nadzieje ze jest zaj**** ![]() Hawrodytka cudny Av!!! ![]() i apropo termolokow to macie jakies doswiadczenia z nimi? bo mam bony na dwie stowki do media marktu jeszcze na gwiazdke dostalam i musze je wykorzystac do konca marca bo przepadna... i tak mysle ze moze termoloki kupie tylko nie wiem czy warto Vadi jak czytalas wlosowe watki to moze mi pomozesz... bo ja uzywam zagranicznego waxa do wlosow blond, nakladam go na cale wlosy i skore glowy, zakladam foliowy czepek, podgrzewam suszarka na to recznik i tak sobie siedze z pol godzinki, czyli chyba dobrze stosuje? ale zauwazylam ze o ile dobrze dziala na wlosy mniejwiecej do polowy dlugosci to koncowki chyba przesusza... czytalam wlasnie gdzies na wizazu ze ktorys wysusza bo ma sls a ktorys nie tylko nie pamietam czy chodzilo o polski czy zagraniczny... Twoim zdaniem ktory jest lepszy? aha i ten link ktory podalas to jest ta slynna maska gloria?, niby lepsza od tych profesjonalnych? hmm chyba sie skusze chociaz ostatnio juz duzo tego nazamiawialam ![]() mialam dzisiaj ochote porobic sobie nowe zdjecia ale nic mi nie wychodzi... |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1147 |
Raczkowanie
|
Nnanana, tak ten dzisiejszy odcinek był takie smuuuuutny. Ci ludzie czekający na wieści i ten moment kiedy facet dowiaduje sie że jednak jego ciężarna żona nie żyje. to było straszne . oczywiście końcówka z Meredith też . tez miałam łzy i ciarki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
*sportaddict*
|
Nano - tylko ten l'biotica odżywia włosy, zagraniczny działa na porost nowych, ale na włosy średnio (a nawet wysusza), więc wax wsmarowuj w skórę głowy, a na włosy nakladaj lepiej cos innego
![]() aha i tak, to ta slynna gloria ![]() ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-23 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
BAN stały
|
Dziewczyny, widziałyście nowe kreacje na szafie
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/szafa/profil.php...az&profil=2665 |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Raczkowanie
|
pojechałaś teraz Miśka, o fuuuuuuuuuuuuuuuuuj !!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
a i tak apropo naszych wczorajszych dolow...
...to nawet nie wiedzialam ale dzisiaj jest ogolnokrajowy dzien walki z depresja, i bylam dzisiaj w przychodni po wyniki z krwi i musialam na nie jeszcze chwile poczekac i wlasnie zobaczylam ze sa jakies bezplatne porady psychologow w zwiazku z tym dniem walki, a ze i tak musialam czekac na wyniki to sobie pogadalam z jednym i stwierdzil ze mam stany poddepresyjne i ze musze sie szybko wziac w garsc i chyba mi nawet troche pomogl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1154 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ktoś tu trochę przegina, ciekawe co na to właściciele zdjęć :| |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ja nawet nie wchodze na te zdjecia bo juz mi sie gdzies wyswietlily miniaturki i widzialam ze jest przegiecie. Ja tez dzisiaj dzien do dupy,od 8 do 18 na zajeciach,niewiem kto ukladal plan ale jak sobie o nim pomysle to jest mi niedobrze.I jeszcze ta wspaniala pogoda,mokro zimno,buty mam przemoczone 5 minut po wyjsciu z domu i pozniej chodz tak caly dzien.No to ponarzekalam sobie troche ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Wtajemniczenie
|
Dziewcyzny musze sie pochwalic !! Zdałaaaaaam matmeeeeee !!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Zadomowienie
|
Vadi specjalistko mam pytanko
![]() Basen dla relaksu jest u mnie 2 razy w tygodniu po 50 dlugosci zabka.
#1158 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() basen to aeroby ![]() i truj ile chcesz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noooo, ja jestem maruda i zawsze marudzę bo naoglądam się aniołków z VS i potem chcę wyglądać jak one:rollyeyes: To nie głupoty, ale obiecuję poprawę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kiedyś stosowałam w podobnym celu Seboradin, ale po pierwsze strasznie brzydko pachniał, po drugie, po wtarciu włosy nie nadawały się do niczego innego jak tylko umycia. Zleciałam całe Opole, moją wioseczkę rodzinną, koleżankę z innej miejscowości zatrudniłam do poszukiwań Joanna Rzepa i śladu po niej nie ma ![]() Zuziuniu, śliczna jesteś, bardzo "delikatna". Mi podobasz się w trochę ciemniejszych włosach ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
![]()
#1162 |
*sportaddict*
|
3,5,i 9 boskie
![]() ja trochę tęsknie za moim zaręczynowym, który jakiś czas temu zwróciłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie schizuj ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Czekolada jak tam a6w?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A dlaczego zwróciłaś ![]() Ciekawska menda ze mnie ![]()
![]() |
#1165 |
Wtajemniczenie
|
Maja sliczne te pierscionki najbardziej mi sie przedostatni podoba jako zaręczynowy
![]() Własnie patrze a tu piwko przeterminowane ![]() A Tż dalej sfochowany ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
*sportaddict*
|
bo mielismy wielki kryzys, taki, że mu doradziłam wyprowadzkę, a potem rozstanie, więc oczywistym było dla mnie, że zdejmuję.
od tej pory pytał parę razy, dlaczego nie noszę, więc mu odp., że nie przypominam sobie, żeby mi się od tamtej pory oświadczal ![]() ![]() ale może to dlatego, że ja w ogóle sobie nie wyobrażam swojego ślubu itp., nawet jako mala dziewczynka sobie tego nie wyobrażałam, nie planowałam itp. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś miałam zajęcia o 8 rano a następne o 18.. moje koleżanki wracały więc pociągiem do domu szły na pół godziny posiedzieć w domu i znów na pociąg 30km z powrotem do Poznania:/ masakra...
u nas dojazdy to też za mało na indywidualny tok ale ludzie sobie załatwiają jak mają znajomości, ja znajomości mam ale nie lubię takich przekrętów robić..z drugiej strony wniosku złożyć nie zaszkodzi tym bardziej,że jestem zameldowana nadal na wsi wiec wychodzi na to,że codziennie muszę ze wsi dojechać do miasta a z miasta pociągiem do Poznania...a to chyba byłby powód o staranie się o indywidualny no ale pogadam z prowadzącym zajęcia... jak ma dobre serce to mnie przygarnie do wcześniejszej grupy;-) ej a co było na tej obleśnej fotce na szafie bo moderatorzy już wykasowali ![]()
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- ten 1z drugiego postu filetowy zawijas boski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.