|
|
#1141 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
Teraz tylko luteina, zapaleń brak Nie wleje w siebie browara...nie dam rady. Mam na głowie (włosach) olejek kokosowy ![]() a na twarz użyłam rano żel hialuronowy i pierwszy raz od wielu lat nie mam świecącej twarzy jak smalec. |
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znać jak się sprawuje olejek kokosowy do włosów na dłuższą metę i czy się dobrze spłukuje, nie obciąża itd. Przymierzam się do niego
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1143 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zuzik-dawaj browca,co się ma biedak zmarnować
![]() Ja własnie ćwiczę przed wielkim,globalnym i maksymalnie upadlającym chlaniem z okazji....no zgadnijcie jaka to będzie okazja?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1144 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
ale to ten drugi gin mi wykrył..od tamtej pory praktycznie co miesiąc jestem u gina pod stałą kontrolą bo zapalenia miałam nagminnie. Co do olejku dam znać ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1145 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No jak to nie wiesz
Toć bedzie wielka impra,jak do Gryksia dotra pumki złote A myslisz,że on tak sam z siebie szoruje swe pośladki O nie,to wszystko przygotowania,bo trza być czystym i pachnącym zanim się załozy taaakie buciczki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapomniałam dodać,że te ziółka są w postaci piołunówki, czy jak kto woli absyntu ![]() Cytat:
Cytat:
Ja używam przed myciem i szampon dobrze sobie radzi ze zmyciem oleju. A zapach taki,że chce się go zjeść
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ja naiwnaVesenko - na pewno go wezmę. Uwielbiam kokosowy zapach Moje włosy są zniszczone, i po jakimś czasie od farbowania przypominają sztywne, rozwichrzone szczoty, nie pomagają nawet za bardzo profesjonalne odżywki i maski. Pokładam w tym olejku wielkie nadzieje![]() To ten, rozumiem? http://www.biochemiaurody.com/sklep/oil-coconut.html, Czy jego się jakoś podgrzewa do płynnej konsystencji?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-04 o 21:22 |
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go zresztą używam nie tylko do włosów, on w ogóle świetnie się nadaje do masażu
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.biochemiaurody.com/sklep/tonikaha8.html
Vesenko - myślę, jeszcze nad tonikiem z linku wyżej. Tylko nie wiem, czy się zdecydować. Moja cera coś ostatnio kaprysi, nie wiem czy to wiosna, czy przez to, że od kilku tygodni używam kosmetyków mineralnych. Jest strasznie napięta, łuszczy się w okolicach nosa i ust, piecze, swędzi. Ratuję ją maseczkami, kremami, i nie wiem czy tym tonikiem niepotrzebnie ją dobiję. Może lepiej się wstrzymać aż ją doprowadzę do porządku z nawilżeniem i uspokojeniem?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy nie lepiej faktycznie ją najpierw uspokoić. Bo po nim, jeśli już się łuszczysz, to raczej będziesz jeszcze bardziej.Możesz też spróbować używać 1-2 razy na tydzień.Po jakimś czasie cera powinna być dużo lepsza. Z tego co pamiętam, to ty masz bardzo ładną cerę. A po minerałach, na początku stosowania może być różnie. To czyste minerały?
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczka, a jakich kosmetyków mineralnych używasz? Podczytuje ostatnio forum mineralne, bo na minerałach za bardzo się nie znam, a z opinii dziewczyn które ich uzywaja wynika, że to genialna sprawa
Dzisiaj wróciłam z pracy, a tu mąż z sąsiadem na trawniku przy stoliku grilla sobie rozpalili. I tak przypadkiem trafiłam na pierwszego grilla w tym roku Ciepło było, co i raz ktos z sąsiadów przystawał na pogaduszki, no super po prostu. Wiosnę czuć
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcale się nie dziwię , bo pogoda piękna była... U nas też na łąkach nad rzeką siedzieli ludzie i grillowali. Aż mi żal było, że mięsa nie jem
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Sorki,że ja tak niepowaznie doradzam,ale jestem w fazie upadlania
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Skasowało mi posta. Przez chwilę zastanawiałam się czy nie rozp... kompa
![]() No nic - jeszcze raz: Vesenko - chyba jednak na razie daruję sobie ten tonik. Już się łuszczę, dodatkowo twarz mnie piecze więc nie będę jej rozdrażniać. Z minerałów ostatnio używam EDM. Wcześniej używałam Lumiere i prawdę powiedziawszy bardziej mi odpowiadały - są bardziej kremowe. Podejrzewam, że to EDM-y mnie tak właśnie wysuszyły na czele z STF-em ryżowym Mimo, że ten jest przeznaczony do cery suchej.Aggie - używałam tych z EDM i Lumiere. Minerały lubię za połączenie kryjących właściwości podkładu z ich suchą konsystencją. Mam mieszaną cerę i latami zmorą dla mnie było szukanie podkładu płynnego, który i tak się lepił, świecił i spływał, więc pudrowanie pudrem sypkim na to było obowiązkowe. A wiadmo, że w lecie taka maska może dorpwadzić do szału. Minerały są suche, fajnie się nakładają, nie trzeba nakładać grubej warstwy, choć i tak jestem dopiero na etapie wprawiania się w nakładaniu ![]() winter - ja miałam straszne problemy z cerą i miesiączką jeszcze kilka lat temu. Potem brałam na to leki hormonalne i cerę miałam jak z bajki. Teraz też nie jest źle, tylko od paru tygodni mi coś kaprysi - właśnie nie wiem czy to pogoda, minerały czy cuś. Mam nadzieję, że to chwilowe, i że doprowadzę ją do porządku ( nawilżę, uspokoję itd).
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-04 o 22:10 |
|
|
|
#1155 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
męcze sie jak mops. jestem zimnociepła. marzy mi się wyjazd do Finlandii co roku na pół ciepłego roku Tym bardziej że po fińsku potrafie się dogadać ![]() Winter- ja też
Edytowane przez GothicAristocrat Czas edycji: 2009-04-04 o 22:11 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, dzięki, może w końcu zamówię sobie coś ze wspólnych zakupów, bo jak już, to chcę prawdziwe minerały, a nie pseudominerały
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wspólnych zakupach to się naprawdę opłaca. I tak jak piszą dziewczyny - trzeba testować firmy, formuły. Co posłuży jednej, nie zawsze posłuży drugiej. Jeżeli będziesz coś zamawiać z EDM to naprawdę polecam zamówienie 2 pędzli Long Handled Kabuki i Flat Topa Nakładnie nimi minerałów to bajka. Zanim zamówiłam nakładałam je jakimiś kabuki z Maybellinie dołączanymi do pudru pseudominerlanego. Naprawdę - nie ma porównania
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam upały (przy 25 stopniach + chodzę ciągle w swetrze ) i gdybym mogła na zimną połowę roku przenosiłabym się do Australii - tylko angielskiego nie znam
|
|
|
|
|
#1159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1160 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Vesenko,a gdzie mozna je kupić?Bo na All nędza.A do tego ja się muszę dokładniej zastanowić jaki dla mnie byłby odpowiedni.Do tej pory uzywałam Maca.
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale podkładów muszę poszukać jeszcze wśród innych firm też ![]() I chcę sobie zamówić puder bambusowy z jedwabiem z BU. Może nie będzie wysuszał tak jak STF.
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, czytam EDM i mysle sobie: "Eau des merveilles"?
![]() Pędzle, matko boska. Ja dopiero od niedawna zaczęłam uzywac pędzla - do nakładania rózu Bourjois (notabene kosmetyku rewelacyjnego). Czy podkłady mineralne nakłada sie tylko pędzlem czy mozna też w sposób tradycyjny, łapką?
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zainwestuj we Flat Topa - nakładanie nim jest bardzo proste - mówię to ja "łamaga" manualna
|
|
|
|
#1164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz sobie najpierw skompletować zestaw mini produktów. Warto. Cytat:
dokładnie.Mi EDM bardzo przypasowały. Na tyle,że nie szukam innych. Zresztą ja się maluję jak mi się przypomni, więc nie mam szans wykorzystać tego co mam na stanie ![]() Jeśli się zdecydujesz, to napisz jak się sprawuje.
|
|
#1165 |
|
BAN stały
|
ja uwielbiam pędzle i przyznam że używam ich do wszystkiego
do szminki, do pudru, do różu, do cieni, do linera
|
|
|
|
#1166 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
dzięki Vesenko,stronkę sama już znalazłam,ale ni mom karty do zagramanicznych zakupów
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Ofkors
![]() Żałuję, że z EDM nie bardzo mi przypasowały. Chyba mają najtaniej a niestety kolorystycznie też nie znalazłam nic pasującego tak na 1o0%. Musiałam się uciekać do miksów, ale i tak nie byłam zadowolona całkiem. Za to mają fajne róże, muszę też potestować rozświetlacze i cienie jeszcze Chociaż jak oglądam pigmenty z Lumiere, to wyglądam tak ![]() Winter - ale możesz sobie założyć konto Paypal i zasilać je poprzez przelewy bankowe. Na EDM można płacić Paypalem też Też nie mam karty. Jest tylko limit, że rocznie można robić zakupy do 2 tyś zł z konta Paypal, jeżeli się nie ma kredytówki właśnie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-04-04 o 22:42 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiem Madzik,ale specjalnie nie zakładam,żeby nie szaleć z zakupami i nie kusic losu
![]() Uciekam do wyrka,bo w końcu mam za sobą nocny dyzurek. pa pa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-04-04 o 22:50 |
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc
|
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
A ja za chwilę zasiadam z herbatą grejfrutową do oglądania II częsci rozkminek o Scarlett i Rhetcie
Jeszcze tylko jakis pachnący obłok na siebie zapodam
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

ale to ten drugi gin mi wykrył..od tamtej pory praktycznie co miesiąc jestem u gina pod stałą kontrolą bo zapalenia miałam nagminnie.
Toć bedzie wielka impra,jak do Gryksia dotra pumki złote
O nie,to wszystko przygotowania,bo trza być czystym i pachnącym zanim się załozy taaakie buciczki 

Moje włosy są zniszczone, i po jakimś czasie od farbowania przypominają sztywne, rozwichrzone szczoty, nie pomagają nawet za bardzo profesjonalne odżywki i maski. Pokładam w tym olejku wielkie nadzieje