|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Czy bedziesz na spotkaniu Wizazanek w Manchesterze 6/03/2011? | |||
Tak, przybede z miła chęcią. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 80,00% |
Nie, i nie pytajcie dlaczego. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 20,00% |
Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Dave , 38 lat (ale nie wyglada na tyle)
![]() ![]() Justyna mozesz go zobaczyc na FB, mam z nim tam foto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co robicie dziewczyny? Ja ogladam (a właściwie słucham) DVD które mi pozyczyła kumpela w pracy "Jane McDonald Live at London Palladium". Taka przyjemna muzyczka, w sam raz na lampkę wina po pracy ![]()
![]() |
![]() |
#1143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja w tej chwili wlasnie przeprowadzam z nim rozmowe i slucham rowniez muzyki, za alkohol podziekuje, mam na razie dosyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1144 |
Wtajemniczenie
|
juz sobie lukam :P
i zaraz zmykam na masaz ![]()
![]() |
#1145 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1146 |
Wtajemniczenie
|
http://www.justitia33.blogspot.co.uk/ Edytowane przez justitia Czas edycji: 2011-05-10 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja lece do Polski, i bardzo mi przykro, ze sie nie zobaczymy ja tez chce zobaczyc!! ale nie mam FB takze mi prosze przyslac na maila ![]() buziaki moje drogie |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
Wtajemniczenie
|
Madziu widze ze ty w rozjazdach ostatnio!
Ech nudy, nudy, nudy nic sie nie dzieje. Tydzien sie tak wlecze ze masakra. (w sumie to pierwszy 5 dniowy working week i sie czlowiek nie potrafi przestawic). Marta - zycze powodzenia z przyszlym, niedoszlym ogonem ![]()
![]() |
#1149 |
Wtajemniczenie
|
Marty ogon jest przyszly i bedzie doszly
![]() ja sie tez nie moge przestawic na 5 dnowy tydzien pracy... ![]() ale Ci fajnie ze juz w domu, ja jeszcze 15 min w pracy... ehh ![]() ide sobie pomachac rakieta na korcie ![]() ps. mam juz moje mineralki, wiec testuje Lily Lolo, Lucy Minerals i EDM... ![]()
http://www.justitia33.blogspot.co.uk/ Edytowane przez justitia Czas edycji: 2011-05-11 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, odzywam sie tylko ze zyje
![]() Wczoraj spedzilam wieczor z mym niedoszlym ogonem a moze doszlym? Sama nie wiem jak to jest, wiem tylko ze zaczyna mi sie podobac, jemu sie chyba podoba od poczatku... A tak poza tym to mam taka pustke w glowie dzis ze szok, mysle tylko o spaniu, jeszcze po weekendzie mnie zmeczenie trzyma... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() do domu dowlokłam się o 18, potem pobiegałam z 30 minut i sruuuu do garów! a teraz relaksssss... oglądacie Apprentice??
![]() |
![]() |
#1152 |
Raczkowanie
|
ja nie, ale chyba musze sie wkrecic.. gadaja o tym w pracy czesto, dzis pol spotkania zeszlo na tym a ja jak zielona nie w temacie siedzialam .. warto w ogole?
Edytowane przez Gasienica Czas edycji: 2011-05-11 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Wtajemniczenie
|
The Apprentice is a BAFTA award-winning British reality television series in which a group of aspiring young businessmen and women compete for the chance to win a £100,000-a-year job as an apprentice to the British business magnate Lord Sugar (previously known as "Sir Alan Sugar").
A ja oglądam by podpatrzec jak ludzie z siebie idiotow robią i jak ich pewność siebie niszczy ![]()
![]() |
#1155 |
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem co to, jakis nowy serial?
![]() ja teraz siedze na dole, bo wyszlam z wanny, i musze wlosy zakrecic, i sie zastanawiam czy sobie baranka nie zrobic na glowie na jutro hihih ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Lucy, tos walnela definicja ![]() a co z tymi zakupiami? przyjezdzasz? i w ogole gdzie chcesz szukac tej sukienki? ![]() bo ja nie chce nic mowic, ale wlasciwie juz za tydzien w weekend ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | |
Raczkowanie
|
Ja nie przepadam za tv
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Matko jak ten czas leci, jak glupi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Wtajemniczenie
|
no mnie Paweł przywiezie (chciał przy okazji Tomasza odwiedzic
![]() ![]() Wiem że wszelkie sukienki typu tulipany to odpadaja bo ja nie mam proporcjonalnej figury an te cacka (nie wspomne o moich nawiasach, zwanych przez grzecznosc nogami). Zadne pastelowe kolory (jasny róż, cielisty, jasny pomarancz itp) do mnie nie pasuja, bo sie w nich zlewam dzięki mojej jasnej karnacji. Mała podpowiedz http://www.drogeriainternetowa.com.p...barwy-lata.jpg
![]() |
#1158 |
Wtajemniczenie
|
to musi sie z Tomaszem umowic bo ja nie wiem co on planuje robic jak ja wybede na zakupy
![]() a Ty jestes Pani Lato? nie pasuja mi te ciemne wlosy Twoje do lata... ![]() Marta, ja tez chcialabym siebie sama zobaczyc hahaha
![]() |
#1159 |
Wtajemniczenie
|
Justynko powiem ci szczerze ja nie wiem jakim jestem typem i mam mega problemy z określeniem. Na tej stronie co wrzuciłam znalazłam opis lata szmaragdowego.
Kolejny typ to lato, może być szmaragdowe i lazurowe. Lato spostrzegane jest jako delikatny typ. Szmaragdowe ma cerę płytko unaczynioną, w odcieniach mlecznych, blado-beżowych, blado- różowych z podbiciem szarości. Jest wrażliwa na słońce, łatwo może dojść do poparzenia. U pań o tym typie kolorystycznym występują piegi o odcieniu chłodno złoto-szarobrązowym. Oczy mają odcień matowy, zamglony, tęczówki są przeźroczyste w kolorze szarym, szaro- niebieskim, zielonym. Białkówka podbita szarością bądź błękitem. Rzęsy i brwi mają grafitu bądź szarobrązowy z jaśniejszymi końcami, są gęste ale bez widocznego konturu. Jeżeli chodzi o włosy to w grupie pań o tym typie urody spotykamy platynowe blondynki, szatynki o włosach jasno lub ciemnobrązowych, zawsze w popielatej tonacji (kolory mysi). Albo pewnie wyjdzie ze ja jestem jakiś mieszaniec wszystkich pór ![]() Paweł mi mówił ze bedzie pisał do Tomka, wiec sie pewnie ugadają panowie ![]() PS. wez sobie moje kręcone kłaki i daj mi swoje proste ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja raz namowilam swoja fryzjerke na zrobienie mi loczkow, haha bylam jeszcze 18 kg ciezsza i mialam krotsze wlosy, wygladalam jak rasowy baran ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Wtajemniczenie
|
hmmm to ja nie wiem kim jestes
![]() bedziesz mierzyc wszystkie kolory teczy to zobaczymy w ktorym Ci ladnie a w ktorym nie ![]() dawaj wlosy! ![]() tak sobie mysle ze chyba sobie barana daruje, bo mnie obgadaja w pracy tak, ze bede miec uszy do konca miesiaca czerwone ![]()
![]() |
#1162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ze jak mam dawac wlosy? ![]() Ale moze jakies takie delikatne fale? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Wtajemniczenie
|
a masz sie w baranku?
![]() eee juz mi przeszlo z lokami, falami i skretami ![]() sie wyprostuje po prostu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A w ogole co uwazasz o mym ogonie? Wiem ze nie jest klasycznie przystojny ale to zloty chlopak jest jak na razie sie wydaje ![]() A w ogole to podobaja mi sie takie wlosy I jeszcze tylko chce Wam napisac zebyscie nie kupowaly scrubu z Soap&Glory Awake cos tam... ![]() ![]() Edytowane przez mrowkaa06 Czas edycji: 2011-05-11 o 22:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 | |
Rozeznanie
|
A kuku
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pamietam, ze mi kiedys na forum doradzili doradzili odnosnie mojego typu kolorystycznego, ze jestem lato-zima, aczkolwiek brzmi to dla mnie jak czarna magia ![]() Luca, mnie na zakupy ciuchow dosyc ciezko jest wyciagnac, bo jestem znudzona i sfrustrowana juz po jakichs 10 minutach ![]() Swoja droga naprawde podziwiam cierpliwosc Magdy - ja nie wiem jak ta biedna dziewczyna wytrzymala ze mna w tych wszystkich sklepach, ale dzieki jej bezcennym radom udalo mi sie zakupic garniturek i bluzeczke ![]() ![]() Marta, co do ogona - zycze powodzenia ![]() ![]() ![]() Mi sie natomiast szalenie podoba fryzura, ktora miala Dakota Fanning w filmie 'Runaways', zreszta to co ja mam na glowie swego czasu bylo stylizowane podobnie... tylko jak tak czy siak wygladam zawsze jakby mnie piorun trzasnal ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A fryzurka fajna ![]() A w ogole to co u Ani? Wy sie spotykacie na te lunche to moze wiecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tez szybko sie irytuje i delikatnie mówiąc (wkur....m) na zakupach jeżeli nic nie moge znalesc i wyłazi ze mnie cholera. Nie rob mi tego, ja potrzebuje więcej opinii ![]()
![]() |
![]() |
#1168 |
Wtajemniczenie
|
ja sie chetnie pisze na zakupy Lucy bo sama chce sobie poszukac sukienki tzn Twoja jest priorytetem ale przy okazji sie rozejrze, no muuuuuusze maxi dres znalezc na siebie wystarczajaco na mnie dluga, ktora nie bedzie mi siegac do lydek a do kostek!!
![]() Pawel moze do Tomka pisac - wczoraj jak go podpytalam, to od razu rogala na twarzy dostal i powiedzial, ze jak my na zakupy to oni do pubu.. ![]() a ja sie widzialam z Ania w niedziele ![]() ![]() Marta, ja sobie juz go dobrze obejrzalam u niego na profilu, bo dal komentarz do Waszego zdjecia to sobie kliknelam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agus fajne te fryzurki, zreszta Twoja fryzurka tez fajna, fajnie wloski Ci sie ukladaja ![]() ![]() milego dnia ![]()
![]() |
#1169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak tam Wam dzien leci? Moj na szczescie zlecial bardzo szybko i byl nie najgorszy, ciesze sie bo wczoraj to byla jakas jedna masakra... W ogole podobno maja kogos wziac wiecej z agencji wiec moze ja i moze kolezanka dostaniemy kontrakty... ![]() W niedziele mam zamiar ugotowac polski obiad, czyli schabowe oczywiscie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie dzien tez szybko!!! I rzucili 15 kontraktow na floor i zamierzam aplikowac. Tylko zamiast zajmowac sie moim cv i covering letter to oglądam hotel 52 ![]() a tam gra teraz taki zaje....y aktor Marek Bukowski ![]() ![]() ![]() Ach gdyby nie Paweł, kto wie jakby to wyglądało ![]() A co do Dave'a to kurna jak mu nie bedzie smakować mizeria to mu nakopie do d...y ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.