|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Technik farmacji -warto?
martaj- na maila wysłałam Ci synonimy
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
Kochana dziękuje Ci bardzo
|
|
#1143 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
na jednym takim kursie to w ciągu 30h mieliśmy jakieś 1200 slajdów całych zapełnionych tekstem to co drugi slajd babka opuszczała i mówiła że sobie sami doczytamy... chodziło się na wykłady tylko dlatego, że za obecność podwyższała oceny |
|
|
|
|
#1144 |
|
Przyczajenie
|
Nefre pozwól że się przypomnę o jakiekolwiek materiały na maila meg_xl@wp.pl przepraszam za niecierpliwość ale wole się poprostu przypomnieć
![]() Słuchajcie dziewczyny bo ja zaczynam 1 października, i teraz chodzę na kurs kadrowo płacowy który mam 3 razy w tyg po poludniu do 20, i chyba juz z tego ze tak bardzo bym juz chciala zaczac tą farmacje to rozmyslam i teraz naszly mnie obawy czy osoba pracująca do do 15 i potem zajecia 5 dni w tyg do 20 dam rade, kurcze i do tego chce zmienic prace i szukam w Poznaniu, bo w obecnej już nie wyrabiam psychicznie (( ahhCzy ktoś może zapisał się do Omegi w Poznaniu?
|
|
|
|
#1145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
p Edytowane przez 91_ola Czas edycji: 2011-03-08 o 18:08 |
|
|
|
|
#1146 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Dla mnie minusem jest ta lokalizacja na os.Szkolnym bo to już Nowa Huta, zajęcia do 20 w semestrze zimowym i wracanie ponad godzinę co najmniej 2 autobusami to wizja niezbyt przyjemna .Chyba zdecyduję się jednak na TEB (system wieczorowy powinien mieć identyczny program i ilość godzin co dzienne? ). Ty dopiero zaczynasz czy chodzisz już drugi rok?
|
|
|
|
|
#1147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TEB nie ma trybu niestacjonarnego, ma tylko podział na grupę poranną, popołudniową i weekendową, przynajmniej w Lublinie. I te wszystkie grupy zaliczają się do trybu stacjonarnego i mają taki sam wymiar godzin
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
Mam wielką prośbę do jakona21
czy mogłabyś opisać w jakich godzinach odbywa się nauka w tym studium w Lublinie bo nie wiem czy pogodziłabym je ze studiami a bardzo chciałabym spróbować w przyszłym roku po tym jak w tym roku zabraknie mi punkta na farmację w Lublinie poddaję się zresztą szkoda by było marnować 2lata studiów....
|
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
Maluka20 > zajęcie odbywają się w różnych porach dnia w tym naszym studium, czasem na rano, czasem na popołudnie..a czasem niemal cały dzień ( to jest ta szkoła państwowa, więc niestety niestacjonarnego trybu nie ma)
Ja na IV roku studiów zaczęłąm to studium, miałam sporo zajęć u siebie na uczelni i w studium. ale dałam radę ![]() trochę kombinowałam, przenosiłam się z grup do grup, żeby dopasować te 2 plany i się udało. ![]() także powodzenia
|
|
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za informację, ja jestem na chemii także zajęć mam sporo ale może jakoś się uda tym bardziej że powiązane te kierunki
ciężko się dostać do tego studium?? Jest tam jakiś w-f bo jakoś nie mam ochoty marnować czas
|
|
|
|
#1151 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie te tryby mają tą samą ilość godzin
ja I rok, zaczynam 30 Powodzenia, w razie czego służę poźniej dalszą opinią o szkole ;P
|
|
|
|
#1152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do wf, to ofc jest, ale przy dobrych chęciach da się z niego wywinąć. W tym roku z tego co wiem to było 8 osób na miejsce, także dość dużo, zależy od ocen ze szkoły średniej wszystko
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na II sem. mało co zostaje już, więc się tym pocieszam
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
Średnio 4 z biologi i chemii powinno starczyć plus rozszerzona matura z tych przedmiotów na 156ptk razem?
|
|
|
|
#1156 |
|
Przyczajenie
|
co tam dziewczyny uczycie sie? ja mam we wtorek gnozje i sprawdzianik wiec dzisiaj kolejne pojecia musze wykuc
jutro mam analize-bardzo tego nie lubie bo chodzimy pokolei do tablicy a ja sie wtedy jakos niespecjalnie czuje i nawet jesli cos umiem no to poprostu przy tablicy nie zrobie
|
#1157 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Raczkowanie
|
Ja coś czytałam na ich stronie że jako dodatkowe kryterium jest matura przy takiej samej liczbie ptk, będą dobrej myśli może się uda
|
|
|
|
#1159 |
|
Raczkowanie
|
Jak tam dziewczyny weekend?
dużo nauki macie? ja ostro uczę się gnozji (olejki eteryczne) nie chce mi się troszkę no ale co zrobić, mus to mus ![]() kilka wejściówek w tym tygodniu i zal. praktyczne ale jakoś mam nadzieję pójdzie
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten hibitan ma 0,5%. Czyli,że odpowiedź 200 gram?
ale to stężenie 0,5 to nie jest chyba w wodzie, a w spirytusie..Cytat:
Edytowane przez martynusia222 Czas edycji: 2010-09-28 o 08:04 |
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze napisałam
|
|
#1162 |
|
Przyczajenie
|
HEJ DZIEWCZYNY RZYTEM NA TASMĘ ZMIENIŁAM SZKOŁĘ PRZED SAMYM ROZPOCZĘCIEM ROKU HAHA W SUMIE ROZMYŚLAŁAM NAD TYM DŁUGO ALE MYŚLĘ W KONCU PODJĘŁAM DOBRĄ DECYZJĘ -ZAJECIA ROZPOCZYNAM WIĘC 8 PAŹDZIERNIKA I PÓKI CO W PLANIE PODODAWALI NAM GODZINY DODATKOWE ABY NADROBIĆ WRZEŚNIA
![]() TAKŻE STAŁAM SIĘ DUMNĄ -I HOPE SO - STUDENTKĄ TEB POZNAŃ.MAM NADZIEJĘ ŻE TEN WYBÓR ZAPROCENTUJE ZDANIEM EGZAMINU ZA 2 LATA. ŻYCZĘ WIĘC WSZYSTKIM MIŁEGO WEEKENDU! NO I TROSZKĘ CIEPEŁKA BO ZIMNO SIĘ ZACZYNA ROBIĆ |
|
|
|
#1163 |
|
Wtajemniczenie
|
Meg - nie pisz wielkimi literami. Na forum oznacza on krzyk i strasznie sie to czyta
|
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi dziś wpadła pierwsza ocenka -czwórka
Tak mało brakowało do piątki
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia - gratulacje! z czego?
![]() Dziewczyny, a ja zdecydowałam sie pisać rozszerzoną z chemii, na staż na razie nie idę, po nowym roku zacznę szukać ![]() Czyli dzisiaj sobota z chemią
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Analiza leków
|
|
|
|
#1167 |
|
Przyczajenie
|
Jasne już się poprawiam.
Nefre z co rozszerzone z chemi zamierzasz pisać? Aguś gratulacje. |
|
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
maturę, bo nie mam
|
#1169 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
nefre> powodzenia z nauką chemii
![]() chcesz składać na jakiś kierunek jeszcze? czy po prostu chcesz napisać dla satysfakcji? U mnie nauki mnóstwow studium ,no i jeszcze studia doszły teraz więc.. nie mam czasu na nudę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

.
). Ty dopiero zaczynasz czy chodzisz już drugi rok?
TEB nie ma trybu niestacjonarnego, ma tylko podział na grupę poranną, popołudniową i weekendową, przynajmniej w Lublinie. I te wszystkie grupy zaliczają się do trybu stacjonarnego i mają taki sam wymiar godzin

- STUDENTKĄ TEB POZNAŃ.