Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-04, 15:47   #1141
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość

a tak wogóle to wczoraj sie wywaliłama dobrze że na kolana ..a dziś w nocy jak szłam do kibelka do znów padłam ale na tyłek tak se napastowałam parkiet :/
To uwazaj na siebie dziewczyno.
A moze powinnas sobie kupic takie bambosze z guma pod spodem
Stary 2009-08-04, 15:52   #1142
gissh
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam pytanko ...coś tam pisałyscie ze te USG 3d/4d mozna od 23-25tygodnia robić....bo ja bym bardzo chciała zrobić ...i jak jestem zapisana w szpitalu na usg to mogę sobie sama tez gdzies na własną ręke jeszcze zrobici jeszcze jedno ile kosztuje taki 4d ?
Asiu, różne są opinie na temat tego, kiedy najlepiej zrobić to USG 3D/4D... Tak jak pisałam wczesniej: mi zalecano między 21 a 25 tygodniem ciąży je zrobić, ale wiem że niektórzy lekarze sugerują żeby robić to badanie trochę później, między 25 a 28 tygodniem...

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 15:55   #1143
NadiaM
Raczkowanie

Gucia, wiem wiem, że będzie z niego niedźwiedź - dlatego tak ma na imię

Gish, też nie znam jeszcze płci I też mam wrażenie, że tylko ja nie znam Już nie mogę się doczekać

Bravurka, czekamy na wieści !

Dziękuję dziewczynom za miłe słowa o Umce
NadiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 16:23   #1144
bravurka
BAN stały

już jestem własnie wróciła od małego. oj ma tyle roznych rurek w ciele że prawie go nie widać
jak bym go bardzo chciała wziąsć na rączki
ale nawet jak go dotykam to boje się ze go to może boleć.
dziękuje za wszytkie rady zaraz nadrobie tylko się z tż pożegnam
bravurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 16:30   #1145
NadiaM
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bravurka Pokaż wiadomość
już jestem własnie wróciła od małego. oj ma tyle roznych rurek w ciele że prawie go nie widać
Najważniejsze, że synkiem wszystko dobrze!!! Trzymaj się cieplutko
NadiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 17:36   #1146
flowerspower
Raczkowanie

Bravurko jeszcze trochę i weźmiesz swoja kruszynkę na rączki my tu wszyscy w to wierzymy
flowerspower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 18:19   #1147
nedzia
Raczkowanie

czesc dziewczyny , dawno mnie nie bylo ...brak internetu..przygotowania do ślubu ....i krocienkie wakacje w górach. Widzę że wiele się tu działo.
Brawurkoczytalam każdy twój post z zapartym tchem... strasznie mi smutno z tego powodu jednak trzymię kciuki i wierzę że z malusim będzie wszystko ok... i tak jak tu juz wiekszość dziewczyn pisała modlimy się za Waszą rodzinkę ... Będzie dobrze!!!
nedzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 18:38   #1148
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez carolans Pokaż wiadomość
tak czuję ze nie na miejscu teraz, ale ja tak się cieszę że uśmiech mi z twarzy nie znika. u mnie będzie DZIEWCZYNKA więc można mnie malnąć na różowo, termin na 20.12 po raz drugi został potwierdzony, wszystko bardzo dobrze, mała jest zdrowiutka itd. imiona Laura lub Malwina.
Gratulacje dziewczynki

Bravurka nadal trzymam kciuki i caly czas o was mysle wszystko bedzie dobrze

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

A my dzis z Kamilka zaczynamy 25 tydzień

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 18:40   #1149
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Witam Was wszystkie mamusie )))))))))))

Właśnie wzięło mnie na zrobienie ciasteczek tz:kokosanek.
Niewiem co mnie napadło ale zrobiłam są pyszne.
BRAVURKA TRZYMAJ SIE PATRYK WALCZY I TO WIDAĆ Z DNIA NA DZIEŃ.
Myślę z Grześkiem o łóżeczku,mam dylemat czy kupić łóżeczko turystyczne czy drewniane,do tego turystycznego niemusze dokupywać materaca i przewijaka,a do tego drewnianego musze dokupić i przewijak i materacyk.MOŻE DORADZICIE MAMUSKI CIO ;( BO DLA MNIE TO JEST DYLEMAT
Stary 2009-08-04, 18:45   #1150
kamilla123
Rozeznanie

Cytat:
Ważne jest teraz abyś spędzała z maluszkiem jak najwięcej czasu, głaszcz go, dotykaj, mów do niego, czytaj, Twoja obecność na pewno dobrze na niego wpłynie. Medycyna medycyną, ale jak będziesz przy nim to szybciej dojdzie do siebie. Gdzieś nawet czytałam o tym, że to dobrze działa na wcześniaki. Szkoda tylko, że nie możesz go przytulić
A jest szansa żebyś została w tym szpitalu dłużej? Pewnie masz już go dość, ale dzięki temu mogłabyś być bliżej synka. A może masz jakąś rodzinę w Lublinie żebyś nie musiała tyle dojeżdzać do małego? Kurczę, chciałabym Ci jakoś pomóc, ale jedyne co mogę zrobić to trzymać mocno kciuki za Patryczka
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 19:03   #1151
kolanosia
Rozeznanie

Red face Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe cz. 2 :)

Bravurko ja też trzymam kciuki i cały czas wierzę, że będzie dobrze. Trzymaj się kochana!

Tak się wciągnęłam w posty Bravurki, że nie pamiętam o czym chciałam napisać.....
Ja z zakupami dalej w lesie. Mam tylko jedno ubranko, kaftanik z czapeczką bodajże i nie mogę się już doczekać płci by ruszyć na podbój sklepów
Jak tak sobie czytam i oglądądam wasze fotki z 4d to też chciałabym takowe mieć, ale nie wiem czy u nas w mieście robią i jak z terminami. Od rana się tym zajmę i postaram się coś ustalić, bo to naprawdę fajna pamiątka.
Agusia i Pietrusia super wyglądacie a brzuchy są przecudne! Wklejam swoje zdjęcie z wakacji -począteczek 21 tyg.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8015556krakównk1.jpg (83,6 KB, 73 załadowań)
Stary 2009-08-04, 19:05   #1152
kamilla123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Dziewczynki, kiedy robi się dokładnie test obciązenia glukozą? Od 24 tyg - coś sobie przypominam, ale do którego tygodnia? Musze to jakos z urlopem rozplanować sensownie...
Czytałam, że test robi się między 24 a 28 tygodniem, ale są tu dziewczyny, które miały wcześniej to badanie robione więc w sumie sama nie wiem dokładnie. Ja idę w najbliższy poniedziałek i to będzie 25 tydzień.

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość

A my dzis z Kamilka zaczynamy 25 tydzień
Gratulacje!!! Jesteście tydzień starsi ode mnie

flowerspower Ja też mam coraz większy apetyt, praktycznie na wszystko. Przez pierwszą połowę ciąży moja waga stała w miejscu, ale teraz systematycznie to nadrabiam Jestem teraz nad morzem i jak się przejdę i poczuję te lody, gofry, grile, kebaby...... Ech

elalank pisałaś ostatnio, że nie widać wszystkich postów i teraz też tak miałam jak pisałam swojego
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 19:08   #1153
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Kolanosia nawet sie nie chwalilas ze w krk bedziesz slicznie wygladasz

Bravurko ciesze sie ze maly wciaz walczy co do pokarmu to najlepiej bedzie spotkac sie z konsultantka laktacyjna. doradzi ci co jesc i pic i co robic by jak najdluzej utrzymac pokarm. zawsze to twoje mleko lepsze niz mieszanka

Carolans zazdroszcze tego rozowego no i gratuluje

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 19:08   #1154
kolanosia
Rozeznanie

Acha zapomiałam dodać, że UMKA mnie oczarowała! NadiaM nie pokazuj jej fotek bo przyprowadzę taką do domu, a wtedy mąż na pewno mnie razem z nią eksmituje
Stary 2009-08-04, 19:10   #1155
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

kolanosia śliczny brzusio

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 19:13   #1156
kolanosia
Rozeznanie

[QUOTE=kropka241;13582908]Kolanosia nawet sie nie chwalilas ze w krk bedziesz slicznie wygladasz

Kropeczko bo to tak spontanicznie wyszło, tylko na weekendzik, ale było warto........Kraków jest piękny!

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Pietrusiu, Kropeczko
Stary 2009-08-04, 19:14   #1157
kropka241
Zakorzenienie

Kolanosiu powiem ci ze na avatarze to wygladasz na taka fame fatale a na fotce z krakowa jak slodziak poprostu
no oczywiscie zartowalam z tym bacikiem

przegladnelam rzeczy po Adrianie.. zdecydowanie musze kupic nowy rozek.. kocykow malutkich mam kilka a zimowy kombinezon 62 dostane od siostry. (ona dostala go od tesciowej jak jeszcze nie wiedzial jaka bedzie plec- jest bezowy ze slicznym misiem) obydwie sie zastanawiamy dlaczego jej tesciowa kupila zimowy kombinezon w takim rozmiarze jak ona rodzila w lecie

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2009-08-04 o 19:17
Stary 2009-08-04, 19:37   #1158
kolanosia
Rozeznanie

Kropeczko ja tylko tak wrednie wyglądam, tak naprawdę jestem potulna jak myszka i ciąża to wydobywa
Zazdroszczę Ci troszkę, że nie czekają Cię takie zakupy od A do Z tylko uzupełnianie!Mi głowa juz pęka od nadmiaru informacji co jest potrzebne a co raczej się nie przyda Ale taka kolej rzeczy, przy drugim będę już mądrzejsza( i bogatsza)
Stary 2009-08-04, 19:52   #1159
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kolanosia Pokaż wiadomość
Kropeczko ja tylko tak wrednie wyglądam, tak naprawdę jestem potulna jak myszka i ciąża to wydobywa
Zazdroszczę Ci troszkę, że nie czekają Cię takie zakupy od A do Z tylko uzupełnianie!Mi głowa juz pęka od nadmiaru informacji co jest potrzebne a co raczej się nie przyda Ale taka kolej rzeczy, przy drugim będę już mądrzejsza( i bogatsza)
Kolsnosiubogatsza chyba o doświadczenia- bo jeśli chodzi o pieniążki to nie chcę ci mówić ile taki 5-6 latek kosztuje i nawet jesli zostaną ci rzeczy po pierwszym dziecku to tych bieżących wydatków jest tyle że szkoda gadać...Nawet nie chce mysleć co bedzie za rok jak szkoła sie zacznie

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
przegladnelam rzeczy po Adrianie.. zdecydowanie musze kupic nowy rozek.. kocykow malutkich mam kilka a zimowy kombinezon 62 dostane od siostry. (ona dostala go od tesciowej jak jeszcze nie wiedzial jaka bedzie plec- jest bezowy ze slicznym misiem) obydwie sie zastanawiamy dlaczego jej tesciowa kupila zimowy kombinezon w takim rozmiarze jak ona rodzila w lecie
Kropciu a czy to ważne ze siostra w lecie rodziła- teściowa pewnie na dobrą wysprzedaż trafiła Wazne ze ty skorzystasz
malina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 19:54   #1160
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Hej dziewczynki

nie mialam jak napisac nic wczesniej bo po egzaminie najpierw poszlysmy z dziewczynami cos zjesc, potem na kawe, potem na zakupy na odstresowanie, potem na lody i znow na zakupy a jak przyszlam do domu to padlam i jak sie obudzilam to musialam leciec na masaz na 17:30...

Egzamin byl koszmarny - 60 minut, 15 multiplechoice fragen + 2 pytania opisowe... Beznadzieja...niech sie nie spiesza z wynikami...nie ma potrzeby i tak wiem, ze poprawiam we wrzesniu... Jeszcze zostal ostatni egzamin w poniedzialek...

Dostalam wczoraj wieczorkiem paczke od mamy z ubrankami dla André, z grajaca owieczka i jeszcze mama kupila nam takie cos co pozwala sluchac, co dzieje sie w brzuszku - jak bije serduszko dzidzi itp... Ja ja zamorduje jak bedzie tak wydawala pieniadze na takie *******ki...I jeszcze kupila takiego duzego misia...ciekawe, gdzie ja gomsobie postawie...chyba na glowie... Jak moj tz go zobaczy to mnie

Dobra, to czytam co napisalyscie...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 20:06   #1161
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paczka22 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie mamusie )))))))))))

Właśnie wzięło mnie na zrobienie ciasteczek tz:kokosanek.
Niewiem co mnie napadło ale zrobiłam są pyszne.
BRAVURKA TRZYMAJ SIE PATRYK WALCZY I TO WIDAĆ Z DNIA NA DZIEŃ.
Myślę z Grześkiem o łóżeczku,mam dylemat czy kupić łóżeczko turystyczne czy drewniane,do tego turystycznego niemusze dokupywać materaca i przewijaka,a do tego drewnianego musze dokupić i przewijak i materacyk.MOŻE DORADZICIE MAMUSKI CIO ;( BO DLA MNIE TO JEST DYLEMAT
Paczka a ja mam taką ochotę na cos słodkiego a Ty mi tu o takich pysznościach piszesz Jesli chodzi o łóżeczko to ja mam drewniane po Kubie a na temat turystycznych nie mam zdania bo nigdy nie używałam.
Stary 2009-08-04, 20:17   #1162
bravurka
BAN stały

własnie wracam od Patryczka
śpiewałam mu kolysanke później tz wszedł nieświadomie i pierwszy raz widziałam łzy w jego oczach
u Patryczka nareszcie ciutke lepiej
Stary 2009-08-04, 20:32   #1163
kolanosia
Rozeznanie

[QUOTE=malina81;13583661]Kolsnosiubogatsza chyba o doświadczenia- bo jeśli chodzi o pieniążki to nie chcę ci mówić ile taki 5-6 latek kosztuje i nawet jesli zostaną ci rzeczy po pierwszym dziecku to tych bieżących wydatków jest tyle że szkoda gadać...Nawet nie chce mysleć co bedzie za rok jak szkoła sie zacznie

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------
Oczywiście, że o doświasczeniach mówię, bo pieniążki mnie sie nigdy nie trzymały Dziś dostałam premię więc od razu musiałam ją zainwestować. Po pieniążkach już tylko wspomnienie ale nowa zastawa do codziennego użytku jak się patrzy
Jak zacznę kupować dla dzidzi to dopiero będzie tajfun w moim portfelu....na razie czekam i zbieram siły

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Bravurko będzie lepiej, a małemu śpiewaj, na pewno mu to dobrze robi.......Buziaki
Stary 2009-08-04, 20:45   #1164
bravurka
BAN stały

tak się zastanawiam że ja to chyba wogole nie pasuje do tematu wątku
Stary 2009-08-04, 20:53   #1165
Heksa
Wtajemniczenie

Co prawda nie jestem z Waszego wątku, trafiłam tu przypadkiem, przeczytałam historię Bravurki! Trzymam za Ciebie i Patryka bardzo mocno kciuki. Bądzcie silni i walczcie. Napisałaś, że dzisiaj jest lepiej - mam nadzieje, że mały z każdym dniem będzie coraz silniejszy!

Pytałaś o pokarm - tak można go mrozić. Ale wyczytałam w jednej z książek, że nie ma sensu przechowywać pokarmu zbyt długo w zamrażalce, bo skład mleka dostosowywuje się do potrzeb dziecka. A dziecko 3miesięczne ma inne potrzeby niż wtedy gdy ściągałaś mleko te 2-3 miesiące wcześniej. Nie wiem na ile to prawda, ale brzmi sensownie. Może poradz się położnej.

Heksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 20:54   #1166
domi7ks
Zakorzenienie

Bravurko Ty nasza pupilko, prosze tak nei gadac, bo bedzie bacik
Kolanosia brzusio slicznutki wielkosciowo podobny do mojego

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 21:05   #1167
kropka241
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolanosia Pokaż wiadomość
raczej uwodzicielsko a nie wrednie

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Kropciu a czy to ważne ze siostra w lecie rodziła- teściowa pewnie na dobrą wysprzedaż trafiła Wazne ze ty skorzystasz
no to trafilas w sedno na wiosennej wyprzedazy poszalala Izy tesciowka

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Dostalam wczoraj wieczorkiem paczke od mamy z ubrankami dla André, z grajaca owieczka i jeszcze mama kupila nam takie cos co pozwala sluchac, co dzieje sie w brzuszku - jak bije serduszko dzidzi itp... Ja ja zamorduje jak bedzie tak wydawala pieniadze na takie *******ki...I jeszcze kupila takiego duzego misia...ciekawe, gdzie ja gomsobie postawie...chyba na glowie... Jak moj tz go zobaczy to mnie
mis jest jak najbardziej potrzebny

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
na temat turystycznych nie mam zdania bo nigdy nie używałam.
ja tez nie uzywalam nigdy turystycznych.. choc czasem by sie przydalo je miec.. no ale dalismy rade i z drewnianym

Cytat:
śpiewałam mu kolysanke później tz wszedł nieświadomie i pierwszy raz widziałam łzy w jego oczach
pewnie sie uspokoaja jak slyszy twoj glos spiewaj mu, czytaj, mow.. tz tez niech to robi..

Cytat:
a wybierasz sie gdzies od nas ??
wiesz ze ZAWSZE mozesz tu pisac a my wszystkie czekamy na wiesci od Ciebie nie dla sensacji czy aby miec o czym przy kawie rozmawiac, a dlatego ze Cie wspieramy i wszystkie zyczymy wam szczesliwego i zdrowego Patryczka

Stary 2009-08-04, 21:28   #1168
kachula27
Zakorzenienie

Katekate moj mały wazył wczoraj 1120 g
Mario a za usg z pelna ocena anatomii placilam 130 zł ale my chcielismy jeszcze plytke zeby nam ginka nagrala z usg to razem wyszło 150zł

Zaraz nadrobie co naskrobałyscie

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 21:32   #1169
elalank
Zadomowienie

pietrusia-gratuluję25 tydzień z Kamilka

paczka- ja dostałam drewniane łóżeczko.Będzie to nasz pierwsza dzidzia, więc nie mam doświadczenia z łóżeczkami... dybym miała kupować nowe to pewnie tez bymkupiła drewniane

ps: pliiiiiisssssss pisz normalną czcionką, jakoś oczy mnie bolą od nadmiaru kolorów, różnych czcionek etc!!! będę wdzięczna

kolanosia - piękna mamusia

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Przez pierwszą połowę ciąży moja waga stała w miejscu, ale teraz systematycznie to nadrabiam Jestem teraz nad morzem i jak się przejdę i poczuję te lody, gofry, grile, kebaby...... Ech

elalank pisałaś ostatnio, że nie widać wszystkich postów i teraz też tak miałam jak pisałam swojego
obrze,

teraz jak najbardziej wskazane jest nadrobić wagę nasze maluchy teraz rosną i potrzebują dużo składników.
I dodbrze, że też mi zauważyłaś że coś nie tak z tymi postami, bo już mi się wydawało, że ze mną cośnie tak Pewnie wizaz przeciążony i stąd problemy...

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
zimowy kombinezon 62 dostane od siostry. (ona dostala go od tesciowej jak jeszcze nie wiedzial jaka bedzie plec- jest bezowy ze slicznym misiem) obydwie sie zastanawiamy dlaczego jej tesciowa kupila zimowy kombinezon w takim rozmiarze jak ona rodzila w lecie
nie zastanawiaj się ważne że dla Twojej Dzidzi będzie jak znalazł hihi

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Egzamin byl koszmarny - 60 minut, 15 multiplechoice fragen + 2 pytania opisowe... Beznadzieja...niech sie nie spiesza z wynikami...nie ma potrzeby i tak wiem, ze poprawiam we wrzesniu... Jeszcze zostal ostatni egzamin w poniedzialek...

Dostalam wczoraj wieczorkiem paczke od mamy z ubrankami dla André, z grajaca owieczka i jeszcze mama kupila nam takie cos co pozwala sluchac, co dzieje sie w brzuszku - jak bije serduszko dzidzi itp... Ja ja zamorduje jak bedzie tak wydawala pieniadze na takie *******ki...I jeszcze kupila takiego duzego misia...
a może jednak egzamin się zdał czasem przecież tak jest, wydaje się że poszło strasznie, a zalka wpada sama!
Ale Twoja mama szaleje! ale to dobrze, cieszy się że zostanie babcią!
Moja mama nadal twierdzi, że nie powinnam jeszcze nic kupować przed urodzeniem dziecka,bo zapeszę!! Ale nie słucham jej!!

Cytat:
jej, wzruszyłam się!!! i bardzo się cieszę,ze stan Maluszka się poprawia!!! Będzie dobrze Bravurka, wszystkie w to wierzymy, więc nie ma innej opcji!

Cytat:
Jak to nie pasujesz??? Nie myśl nawet w ten sposób, bo mamusie dadzą Ci baciki!!!
Ijutro czekamy na kolejne dobre wieści!!!

dobranoc mamusie, chyba idę wcześniej spać!!

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-04, 21:53   #1170
malina81
Zadomowienie

Cytat:
Bravurko jak możesz tu nie pasować skoro wszystkie myślimy o Tobie i Patryku i czekamy na każda najmniejsza wiadomość od Ciebie...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości