Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-25, 00:10   #1141
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Cytat:
Napisane przez madzienka79 Pokaż wiadomość
Jak moje byly mniejsze to nie mialam problemu. Dzisiaj widzialam tyle slodkich mniejszych staniczkow a dla siebie to tylko jakies spadochrony.
A ty agusiu z czym masz problem? Obwod czy miseczka? Bo u mnie niby miseczke mam GG a jednak nic nie lezy w tym rozmiarze. cycuchy mam asymetryczne i to jest tragedia bo jak ladnie do Hansa miseczka przylega to Wolfganga gniecie
(Hans i Wolfgang to sa moje blizniaki)
Haha, słodko je nazwałaś Ponoć asymetryczne piersi ma każda kobieta, jedna, mniej, inna bardziej. Ja to dopiero zauważyłam, jak urosły, lewa jest większa, ponoć zwykle to właśnie lewa jest większa.
Najładniejsze staniki to są takie w miarę małe, bardziej średnie, całkiem małych też nie ma ładnych. Ja niestety się na te najładniejsze nie załapałam, bo bardzo szybko mi urosły i teraz też już ciężko mi znaleźć coś ślicznego. A jeśli znajdę, to najczęściej w jakimś małym sklepiku z tanią, niefirmową bielizną - nawet często obwody mają malutkie mimo mylącej numeracji

A co do rozmiaru to noszę (a raczej powinnam nosić, bo bardziej kieruję się tym, czy pasuje) 65D/E i wbrew pozorom to nie jest duży rozmiar

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 00:20   #1142
madzienka79
BAN stały

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Haha, słodko je nazwałaś Ponoć asymetryczne piersi ma każda kobieta, jedna, mniej, inna bardziej. Ja to dopiero zauważyłam, jak urosły, lewa jest większa, ponoć zwykle to właśnie lewa jest większa.
Najładniejsze staniki to są takie w miarę małe, bardziej średnie, całkiem małych też nie ma ładnych. Ja niestety się na te najładniejsze nie załapałam, bo bardzo szybko mi urosły i teraz też już ciężko mi znaleźć coś ślicznego. A jeśli znajdę, to najczęściej w jakimś małym sklepiku z tanią, niefirmową bielizną - nawet często obwody mają malutkie mimo mylącej numeracji

A co do rozmiaru to noszę (a raczej powinnam nosić, bo bardziej kieruję się tym, czy pasuje) 65D/E i wbrew pozorom to nie jest duży rozmiar
Hans i Wolfgang co tych dwoch biedakow przechodzi to historia.
U mnie roznica jest az 1cm na dodatek mam jakies krzywe te cycuchy, jeden zaczyna sie wyzej drugi nizej, w ogole taka jakas krzywa jestem. Jak sie wkurze to sama sobie uszyje stanik, bez kitu, zrobie sobie bikini zaniose cycuch do sklepu i poprosze aby wg niego dobrano mi taki rozmiar albo wywale im "blizniaki" na widok publiczny i poprosze o pomoc w doborze spadochronu, juz az tak jestem zdesperowana.
madzienka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 01:03   #1143
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Wlasnie kochana ja mialam swoja brafiterke w Polsce, idealnie dobierala mi staniki a teraz zostalam jak ta sierota i nie mam w co przyodziac moich bliznikow. Rzekomo moj rozmiar to 80 GG i guzik prawda bo jeszcze jest za maly a dokladnie miski sa male.
Jak mi jeszcze cycuchy sie powieksza po porodzie to sie zastrzele.
Ja nie wiem jaki do końca mój rozmiar jest. Pod biustem mam 71 cm, za to w biuście bez stanika 93 cm, w staniku [ zwykłym, bez poduszek i innych ] 96,5 cm. I nie wiem jak to liczyć, bo jednak różnica 3,5 cm w obwodzie biustu jest. Więc albo powinnam mieć [ wg Wikipedii :P ] miseczkę E albo G.

Wkurza mnie, że takie miseczki są przeważnie od 75 w górę. Nawet 75 trudno dostać. A jak dostaję coś 70 to góra DD, a ja w to raczej nie wejdę :P

Zawsze możesz do Polski się udać i kupić od razu kilkanaście staników na zapas. Albo jak dobrze znasz wymiary to poprosić kogoś z Polski o zakupienie odpowiednich biustonoszy i wysłanie Ci ich

Edytowane przez Chatul
Czas edycji: 2009-08-25 o 01:04
Chatul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 05:42   #1144
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Wciąż szukam szamponu. obecnie na zmianę CeCe med z jedwabiem(stawia mi antenki na baczność), emolium nawilżający i nivea ten niby prostujący. O dziwo są 2 szampony nivea, które nie robią mi masakry ze skóry głowy. Najlepiej sprawował się Vichy kojący do tłustej skóry głowy, prawie ideał gdyby nie cena dobrze też działał loreal profesjonalny kojący, ale minus ten sam co przy Vichy.
Ty używasz emolium - prawda?
Mi jakoś ten szampon nie pasuje i staram się go po prostu wykończyć, bo wydanej kasy żal, ale jeśli masz ochotę to chętnie oddam w Twoje dobre ręce
ja używam obu fitomedów (ten do tłustych po dłuzszym stosowaniu wysusza), ale ten do normalnych jest ok. Jak masz możliwosc spróbuj.
Emolium tez mam, ostatnie opakowanie to oszczędnie używam na mnie dziala swietnie, nawet lepiej niz fitomed, ale jest 2x droższy
HIPP tez jest dla mnie ok i nie podrażnia.

Ja wszystkie szampony które mi nie pasuja daje mamie bo jej NIC nie podraznia

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość

Cocomidapropyl Betaine - detergent którym w niektórych dzicięcych szamponach zastępują SLS/SLES bo jest lagodniejszy
Ciekawe, w takim razie to nie detergent Cię podrażnia tylko coś innego...
moze niesłusznie oskarżylam babydrem.....jak bede miala okazje, am mu 2 szasne

Chatul czy mozesz potwierdziec czy ten aloes co dalam fotke, to ten o którym kiedys pisalas?

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 07:39   #1145
blondyna789
Zakorzenienie

dobra dziewczynki! wróciłam znad morza wypad udany, tylko krótki a pogoda przepiękna
widzę, że mam poważne zaległości.. ale chyba nie dam rady ich nadrobić zaraz się biorę za czytanie
Stary 2009-08-25, 07:50   #1146
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
ja używam obu fitomedów (ten do tłustych po dłuzszym stosowaniu wysusza), ale ten do normalnych jest ok. Jak masz możliwosc spróbuj.
Emolium tez mam, ostatnie opakowanie to oszczędnie używam na mnie dziala swietnie, nawet lepiej niz fitomed, ale jest 2x droższy
HIPP tez jest dla mnie ok i nie podrażnia.

Ja wszystkie szampony które mi nie pasuja daje mamie bo jej NIC nie podraznia
Spróbuję fitomedów - dzięki za rady
Ja nie mam komu oddać szamponu, bo mama ma swój ulubiony - Timotej z henną (u mnie łupież po 2 użyciu ;( ) i żaden inny szampon jej nie interesuje więc zalegają na półkach i się kurzą.

Trzymajcie kciuki za moje kochane, stare autko - jadę dzisiaj na przegląd techniczny
Stary 2009-08-25, 07:59   #1147
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Ech, widziałam dzisiaj klika różnych szamponów Barwy (nawet Bebi był ), oglądałam, oglądałam i nic nie wybrałam. Warto kupić? Bo gdzieś na wizażu się spotkałam z opinią, że wysuszają za mocno.
Mam włosy przetłuszczające się, ostatnio trochę mocniej się sypią, końce natomiast lekko przesuszone i powoli się rozdwajają Który "smak" Barwy byłby odpowiedni?
Na pewno odradzam szampony ziołowe (ja nie byłam zadowolona z pokrzywowego). Myślę, że dla Ciebie będzie lepsze coś z tej serii - http://www.barwa.com.pl/_pl/kosmetyk..._naturalna.php . Ja miałam do tej pory jabłkowy i byłam bardzo zadowolona. Dzisiaj będę testować lniany.
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
zastanawiam się teraz nad http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25785 widziałam tą maskę u mnie więc nie musiałabym zamawiać na allegro.
U mnie też ona jest, ale jakoś odstrasza mnie cyclomethicone w składzie, bo dalej skład nawet ładnie wygląda

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Madziu, ja nie mam dużych,a problem ze stanikiem ogroooomny
Ja mam na przykład problem ze znalezieniem stanika o rozmiarze 70 pod biustem, u mnie jest bardzo mały wybór. Ja noszę 70C (70/87), ale już jest trochę za mały . Według tego bra-fittera w internecie powinnam mieć 65E. Kiedyś jak zapytałam w sklepie w Warszawie (chyba jakiś Atlantic czy coś takiego) o stanik w rozmiarze 65 pod biustem, to pani zrobiła wielkie oczy i stwierdziła, że z takim obwodem to ona ma tylko miseczki AA
Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
dobra dziewczynki! wróciłam znad morza wypad udany, tylko krótki a pogoda przepiękna
widzę, że mam poważne zaległości.. ale chyba nie dam rady ich nadrobić zaraz się biorę za czytanie
Witaj z powrotem

Madzieńka, mnie możesz oddać trochę biustu - tak, żebym miała trochę ponad 90
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-25, 08:00   #1148
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki za moje kochane, stare autko - jadę dzisiaj na przegląd techniczny
trzymam ja mam przegląd 4.09 i już mam stresa chyba profilaktycznie podjadę w tym tygodniu i jakby coś to oddam do mechaniora, żeby zdążył przed 4-tym
Stary 2009-08-25, 08:09   #1149
legallybrunette
Rozeznanie

Ja się wlasnie biorę za tycie. Wygladalam dobrze ale przez ta mature i stres tak schudlam, pozatym mam taką szybką przemianę materii że szok. Jem pelno m.in. jakis fastfoodow (i to codziennie w pracy! po naprzeciwko mamy MCdonadl to jak mi sie rano nie chce zrobic kanapeczek albo cos to skacze po jakies buly) i nadal mam kilka kg niedowagi. I zamierzam przytyć Ni to cyckow nie mam ni bioder a ciuchy wiszą jak na wieszaku i ręce jak u patyczaka, a do tego brzuchol wklesly co za zgroza Aż wszyscy mi zwracaja uwage że anoreksja. Jak tak z 5 kg przytyje to moze cycuchy też przytyją I nie wiem co zrobic moze pojde do lekarza zeby dal mi cos na apetyt? Bo ostatnio jak bylam to posapal posapal ze mam straszna niedowage i nic z tego nie wyniklo bo jak mialam to dalej mam

Dobra a teraz idę Nisimować

Na 15 do roboty

A ja chora gardlo boli bo spalam przy otwartym oknie i mowic nie moge.
Stary 2009-08-25, 08:32   #1150
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Ja mam na przykład problem ze znalezieniem stanika o rozmiarze 70 pod biustem, u mnie jest bardzo mały wybór. Ja noszę 70C (70/87), ale już jest trochę za mały . Według tego bra-fittera w internecie powinnam mieć 65E. Kiedyś jak zapytałam w sklepie w Warszawie (chyba jakiś Atlantic czy coś takiego) o stanik w rozmiarze 65 pod biustem, to pani zrobiła wielkie oczy i stwierdziła, że z takim obwodem to ona ma tylko miseczki AA

Witaj z powrotem

Madzieńka, mnie możesz oddać trochę biustu - tak, żebym miała trochę ponad 90
To mamy podobne wymiary. W tej chwili mam 71 pod biustem,w biuście 89. Rzeczywiście 70C bywa za małe

Cytat:
trzymam ja mam przegląd 4.09 i już mam stresa chyba profilaktycznie podjadę w tym tygodniu i jakby coś to oddam do mechaniora, żeby zdążył przed 4-tym
Ja już się dowiedziałam, że jak coś będzie nie tak, to dostanę karteczkę z listą napraw i tymczasowe 2 tygodniowe przedłużenie dowodu rejestracyjnego na naprawy. Coś na pewno wyjdzie, oby nie za dużo, bo będę musiała włosy na perukę sprzedać

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
Ja się wlasnie biorę za tycie. Wygladalam dobrze ale przez ta mature i stres tak schudlam, pozatym mam taką szybką przemianę materii że szok. Jem pelno m.in. jakis fastfoodow (i to codziennie w pracy! po naprzeciwko mamy MCdonadl to jak mi sie rano nie chce zrobic kanapeczek albo cos to skacze po jakies buly) i nadal mam kilka kg niedowagi. I zamierzam przytyć Ni to cyckow nie mam ni bioder a ciuchy wiszą jak na wieszaku i ręce jak u patyczaka, a do tego brzuchol wklesly co za zgroza Aż wszyscy mi zwracaja uwage że anoreksja. Jak tak z 5 kg przytyje to moze cycuchy też przytyją I nie wiem co zrobic moze pojde do lekarza zeby dal mi cos na apetyt? Bo ostatnio jak bylam to posapal posapal ze mam straszna niedowage i nic z tego nie wyniklo bo jak mialam to dalej mam

Dobra a teraz idę Nisimować

Na 15 do roboty

A ja chora gardlo boli bo spalam przy otwartym oknie i mowic nie moge.
Też bym tak chciała niestety stres włącza u mnie syndrom odkurzacza i zawsze w czasie sesji coś mi przybędzie Z drugiej strony znam ten ból - kiedyś schudłam do 44 kg i wszyscy pytali czy chora jestem spodni kupić nie mogłam, bo rozmiarów 24 w jeansach jak na lekarstwo, stanika też, bo wszystkie pod biustem za szerokie były w końcu odkryłam te intimisimi, o których pisałam.
Teraz chętnie troszkę ciałka oddam - może nie 5, ale 3 kg z miłą chęcią priorytetem na własny koszt wyślę
Stary 2009-08-25, 08:45   #1151
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Wrocilam juz z zakichanych zakupow i jestem wsciekla, ze lepiej mnie nie ruszac bo wybuchne jak dmuchana torebka po cukrze.
Nie wiem co tak dziewczyny zachwalaja angielska rozmiarowke, bielizne de facto maja ladna ale, zeby cos znalezc dla siebie koszmar! Ponad dwie godziny straty czasu. Gdybym miala mniejszy biust nie byloby problemu, jak mi jeszcze cycyuchy urosna wieksze walne sobie w leb.

PS: Witam rowniez nowe wizazanki.
Chciałabym mieć taki problem za dużych cyców :p

Cytat:
Nie to, ze jest niedobry ale widocznie ja mam wieksze potrzeby niz on, bardziej pragne byc kochana i zauwazana, a seks? z tym bylo ciezko i przed moja ciaza a teraz nie ma nic a nic od ponad dwoch miesiecy. Zadnej bliskosci. Zawsze myslalam, ze im bardziej ciaza u kobiety jest zaawansowana to tym bardziej mezczyzna wczuwa sie w role przyszlego ojca i wieksza troska otacza kobiete (nie mam tu na mysli seksu ale ogolem), ale widac 'glupia" jestem i jak zwykle naiwna. Wychodze z zalozenia, ze jak teraz tak jest to po urodzeniu dziecka lepiej nie bedzie. Licze sie z tym, ze pozostanie mi samej zajmowac sie dwojka dzieci, tato bedzie od zarabiania pieniedzy a mama od wychowywania dzieci i zajmowania sie reszta obowiazkow, normalnie sredniowiecze sie klania, a na poczatku mialo byc tak pieknie. Dziewczyny nigdy nie dajcie sie namowic mezczyznie na dziecko jezeli same nie jestescie pewne i nie robcie tego z milosci do faceta, astra trzymaj sie nadal w swoim postanowieniu. Zabrzmialo jak jakies ostrzezenie.

Jak takie mroczne ostrzeżenie z filmów
Dziwne, nie wiem, nie probowaliscie tego jakoś zmienić? Moze jakis specjalista?

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Ja też nie mam dużych, a problem straszny Ale na pewno mam nieproporcjonalnie duży w stosunku do okolic, żebra i obojczyki wystają, a w obwodzie niecałe 70. Mam jeden sklep, gdzie są co prawda niewiarygodnie drogie, ale za to z mniejszymi obwodami staniki, ale zawsze jak zachodzę, to nie ma mojego rozmiaru, tylko większy albo mniejszy, to się nazywa pech

Co do szamponów Gliss Kur to fioletowy nie ma silikonów, żółty ma jeden lekki, a ten do brązowych rzeczywiście jest ble, za to odżywka bardzo fajna

ja jakoś chciałam się wkrecić w dobre dopasowywanie staników, ale co w bardziej dopasowany i prawidłowy tym gorzej się czulam.

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-25, 08:55   #1152
mOna01
Zakorzenienie

Ja mam mały biust i też ciężko znaleźć coś ładnego ale udało mi się dorwać dwa staniki wg rozmiaru z brafittera, jeden w sklepie Triumpha ale nie z tej firmy, a drugi w... Reserved

Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was kiedyś spała na dmuchanym materacu? (ale nie takim najtańszym tylko porządniejszym) Albo wiecie jaki materac dobrać (niekoniecznie dmuchany, taki normalny też) żeby na nim spać przez parę miesięcy i żeby było wygodnie? Pewnie że są na Allegro ale za 500zł a przy tych wszystkich obecnych wydatkach nie mogę sobie na taki pozwolić, tym bardziej że później będzie niepotrzebny

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 08:56   #1153
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Jak moje byly mniejsze to nie mialam problemu. Dzisiaj widzialam tyle slodkich mniejszych staniczkow a dla siebie to tylko jakies spadochrony.
A ty agusiu z czym masz problem? Obwod czy miseczka? Bo u mnie niby miseczke mam GG a jednak nic nie lezy w tym rozmiarze. cycuchy mam asymetryczne i to jest tragedia bo jak ladnie do Hansa miseczka przylega to Wolfganga gniecie
(Hans i Wolfgang to sa moje blizniaki)

Właściwie to nie wiem. Problem chyba w kasie leży, nie stać mnie na stanik droższy. Teraz tak, moje wymiary to obecnie 79 i 95cm. Według tego elektronicznego cosia Twoje wymiary: 79/95UK32E (70E) PL70F

U mnie w mieście nigdzie takiego stanika nie znalazłam. Noszę właściwie taki jaki mi przypasuje i się w nim czuję wygodnie. Panie w sklepach mówią, że powinnam nosić większe C/ bardzo małe C. No jasne. Teraz mam wszystkie staniki w rozmiarze 75 C i jest mi w nich dobrze, ale gdy chcę kupić stanik to jest horror. Wołam 75 C, wybieram kilka fasonów, a tu żaden nie pasuje! Kiedyś w Triumphie przymierzałam 75D, niby był dobry, ale jakoś dziwnie się w nim czułam, niewygodnie, a biust tez nie wyglądał fajnie. Chociaż najpierw stwierdziłam, ze jest ok, uzbieram kasę i kupie, to teraz już nie kupiłabym go. Później miałam straszny problem ze strojem kąpielowym, co mi się podobało to w biuście nie pasowało. Jedna pani w takim hmm, chińskim sklepie, stwierdziła, ze mam po prostu szeroko rozstawione piersi
Cytat:
Nadrobisz
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 08:58   #1154
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
Chciałabym mieć taki problem za dużych cyców :p
mi także ten problem jest obcy przyznam szczerze, że jestem płaska jak naleśnik i nie zaszkodziłoby mi trochę więcej tam i ówdzie no ale jako, że jestem drobna, to brak cyca nie razi w moim przypadku tak bardzo
jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
Stary 2009-08-25, 09:08   #1155
legallybrunette
Rozeznanie

Stwierdzilam ze jak utyje to moje groszki moze tez troche utyją Muszą
Stary 2009-08-25, 09:10   #1156
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
mi także ten problem jest obcy przyznam szczerze, że jestem płaska jak naleśnik i nie zaszkodziłoby mi trochę więcej tam i ówdzie no ale jako, że jestem drobna, to brak cyca nie razi w moim przypadku tak bardzo
witam w klubie
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 09:17   #1157
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Stwierdzilam ze jak utyje to moje groszki moze tez troche utyją Muszą
moja smutna natura jest taka, że jak już uda mi się troszkę utyć to idzie mi w boczki, a nie w groszki więc się nie łudzę
Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
witam w klubie
no już myślałam, że jestem tu sama wśród wielkich rozmiarów D, E i innych
Stary 2009-08-25, 09:23   #1158
Chatul
ma zielone pojęcie

Według brafittera powinnam nosić 65I...
[ w biuście bez stanika mam 93, w staniku mam 96,5. Zrobiłam z tego średnią 95 ]

I o ile w miseczkę jeszcze jestem w stanie uwierzyć, o tyle w 65 pod biustem jest mi odrobinkę za ciasno. Chociaż to kwestia też pewnie materiału, no i tego czy te pasku na plecach mają koronki i inne. Jak mają to nawet przy 70 mnie uciskają.

Cytat:
poszukalam fote tego aloesu
cos mi firma sie kojarzy Oleofarm - na pewno na nazwa przewijala sie w jakims wątku i kojarzy mi sie w mózgu pozytywnie
Cytat:
Chatul czy mozesz potwierdziec czy ten aloes co dalam fotke, to ten o którym kiedys pisalas?
To nie to.
Stary 2009-08-25, 09:39   #1159
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
moja smutna natura jest taka, że jak już uda mi się troszkę utyć to idzie mi w boczki, a nie w groszki więc się nie łudzę

no już myślałam, że jestem tu sama wśród wielkich rozmiarów D, E i innych
ja tez jak przytyje to mi w cyc nic nie idzie tylko w tylek
ja mam rozmiar A i juz sie przyzwyczaiłam,ze jestem mała i mam małeproporcje zachowane
Stary 2009-08-25, 09:40   #1160
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj lubi się Ja noszę miskę C, choć pewnie według tabelek powinnam nosić 65D i chyba nie chciałabym większego biustu, jest fajny, jędrny i całe lato mogę chodzić bez stanika - tylko skórę biustu masuję syrenką i dokładnie kremem albo oliwną smaruję, żeby nic mi nie wisiało.
Stary 2009-08-25, 09:41   #1161
doruś
Zadomowienie

Cytat:
astra mOna moj TZ w ogole nie dotyka mnie od ponad dwoch miesiecy a co dopiero mowic tutaj o masazach. Dlatego dla niego tez nie bedzie znaczenia czy bede ladnie w czyms wygladac czy czegos bede potrzebowac, czy w ogole bede miec biust ach szkoda gadac. Przy moim TZ to mozna zapomniec, ze sie ma biust no nie dziwie sie jak jego panny byly plaskie albo z wiszacym biustem i chude uwazam, ze to chyba ma jakos wplyw na gusta mezczyzny i co lubi, tyle, ze pozniej ta baba z wiekszym cycem cierpi na tym podwojnie, totalnie jest niezaspokojona i nie moze znalezc stanika.
Znowu mi wszystkie wlosy wypadna.
ja myślę, że problemem nie są mniejsze rozmiarowo byłe partnerki tylko małe libido Twojego TŻa. Rozmawiałaś z Nim, że jesteś troszkę nie domiziana?

Cytat:
Napisane przez Malczi Pokaż wiadomość
O DZIZYS! ale wy dziewczyny mkniecie

NO wiec.maske wax 400g , sebordin lioton z czarna rzodkwia, kapsulki mierz specjal, maska intensywnie regenerujaca schwarzkopf (jezu nie mam sily do tego aby dokladnie przepisac jej obszerna nazwe) j. Zapas olejku rycynowego i nafty (anna). Herbatki z pokrzywy i skrzypu.
W domu mam swoj ulubiony i sprawdzony szmpon z joanny chyba z rzepa i troche belissy jakas odzywke mleczna i jedwab. A u babci na za domem odkrylam pokrzywe.

Wiem ze przy waszych zbiorach kosmetykow mój sie chowa (ale jestem tylko uczniem na garnuszku rodziciow :-D
a olejek? serum na końce?

Cytat:
Napisane przez marmotta Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny
przebrnęłam w końcu przez cały topik, przyznam ciężko było, z dnia na dzień miał większy przyrost niż pewnie wszystkie nasze włosy razem wzięte
fundamentalne pytanie-mogę się przyłączyć??
Witamy!

Cytat:
wypoczęłaś?

Cytat:
Nie jesteś sama... dołączam do Ciebie z moimi garściówkami

Użyłam wczoraj Lorysa czekoladowego... Będe zdradzała z nim namiętnie moją ukochaną Glorię , bo jest super
Stary 2009-08-25, 09:43   #1162
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez jak przytyje to mi w cyc nic nie idzie tylko w tylek
ja mam rozmiar A i juz sie przyzwyczaiłam,ze jestem mała i mam małeproporcje zachowane
hehe też mam A no czasem od wielkiego dzwonu kupuję B, ale to wszystko kwestia numeracji z tymi proporcjami masz rację zachowane w 100%
Stary 2009-08-25, 09:45   #1163
astra85
Zakorzenienie

mam kolezanke pare cm wyzsza odemnie,ma moze 156cm i cyc D,jest szczupla,drobne i wyglada to dziwnie
ja po domu w letnie dni pomykam bez stanika w samej bluzeczce

Edytowane przez astra85
Czas edycji: 2009-08-25 o 09:46
Stary 2009-08-25, 09:49   #1164
legallybrunette
Rozeznanie

Cytat:
hehe też mam A no czasem od wielkiego dzwonu kupuję B, ale to wszystko kwestia numeracji z tymi proporcjami masz rację zachowane w 100%
tez mam A czasem B, tyle ze mam 163 wzrostu i ważę 48. Wiec przydalby sie chociaz taki B Ale jestem juz kolo 19 wiec pewnie tak mi zostanie użerac sie do konca zycia, bo juz w tym wieku nie urosna
Stary 2009-08-25, 09:53   #1165
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Oj lubi się Ja noszę miskę C, choć pewnie według tabelek powinnam nosić 65D i chyba nie chciałabym większego biustu, jest fajny, jędrny i całe lato mogę chodzić bez stanika - tylko skórę biustu masuję syrenką i dokładnie kremem albo oliwną smaruję, żeby nic mi nie wisiało.
Ja się muszę wziąć za dbanie o mój biust, bo to jednak mój wielki atut. Co prawda mam już trochę rozstępy nad biustem, ale chyba już taka uroda tak dużego biustu. Za to jędrny jest, także nie mam oporów przed chodzeniem bez stanika, co zresztą bardzo lubię

A oliwką kiedy biust smarujesz? Po wyjściu z kąpieli i osuszeniu skóry?
Stary 2009-08-25, 09:54   #1166
legallybrunette
Rozeznanie

Najlepsze jest to ze u mnie w rodzinie są same cycoliny Same D i większe. Po kim sie wdalam to nie wiem... a moja mlodsza siostra ktora jest jeszcze w podstawowce i dopiero wchodz w okres dojrzewania ma juz wieksze ode mnie

Czasem sie czuje jakbym coś zgubila
Stary 2009-08-25, 09:55   #1167
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doruś Pokaż wiadomość
wypoczęłaś?

Nie jesteś sama... dołączam do Ciebie z moimi garściówkami
za bardzo nie wypoczęłam, bo to były 3 dni ostrego balangowania, ale jestem bardzo zadowolona byliśmy fajną ekipą i to najważniejsze
Cytat:
mam kolezanke pare cm wyzsza odemnie,ma moze 156cm i cyc D,jest szczupla,drobne i wyglada to dziwnie
ja po domu w letnie dni pomykam bez stanika w samej bluzeczce
ja też mam taką koleżankę ma z 156 tak samo, ale cyc to ma D lekko wielki i olbrzymi normalnie.. masakra
Cytat:
tez mam A czasem B, tyle ze mam 163 wzrostu i ważę 48. Wiec przydalby sie chociaz taki B Ale jestem juz kolo 19 wiec pewnie tak mi zostanie użerac sie do konca zycia, bo juz w tym wieku nie urosna
ja mam 24 lata i jak mi mają jeszcze urosnąć to chyba tylko podczas ciąży
Stary 2009-08-25, 09:59   #1168
mysza007
Zakorzenienie

Witajcie Kobietki Kochane

Dziękuję Wam za rady odnośnie szamponu Jak możecie to napiszcie gdzie ten Seboradin można dostać? Bo Babydream to w Rossmanie, do którego zaraz pomykam .

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-25, 10:00   #1169
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
Witajcie Kobietki Kochane

Dziękuję Wam za rady odnośnie szamponu Jak możecie to napiszcie gdzie ten Seboradin można dostać? Bo Babydream to w Rossmanie, do którego zaraz pomykam .
Seboradin w aptekach, ale ostatnio widziałam go też w drogerii A'propos
Stary 2009-08-25, 10:01   #1170
legallybrunette
Rozeznanie

Jakoś przeżyję Chociaż czasem mnie to wkurza jak idzie jakas DD a ja jestem z moim tż wtedy mam kompleksy ze musi sie zadowolic takim A

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości