|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: dzidzius w 2010/2011r.czyli odlegle planowanie...;)
Madzia sliczna sesja
a panna młoda poprostu ekstra a ty nie nalezysz do Sw Rodziny... bo tego kosciola nie poznaje i gdzie byla sesja w plenerze??my bylismy w sklepie niedawno co wrocilismy ... bo w taka paskudna pogode to nie moglam wyjsc z Kamisiem, a tak samochodzikiem skoczylismy i zrobilismy zakupki dla nas i dla moich malych gryzoni tez jakies smakolyki
Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2009-11-07 o 19:00 |
|
|
|
#1142 |
|
BAN stały
|
Witam Kochane!!!
Co tu taka cisza????!!! Pisac!! Stokrotko tak odnosnie dzidzi: wczoraj dowiedzialam sie,ze moja kolezanka jest w 7tc!! ![]() Normalnie od momentu jak sie dowiedzialam caly czas mysle o jednym.... ![]() ![]()
|
|
|
|
#1143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a poza tym Tż dzis tak jak Ilonka na zajeciach maly zasnal ja zrobilam canneleoni czy jak to sie tam pisze i pieka sie wlasnie mam nadzieje ze beda pycha![]() Ilonka jak juz wrocisz ze swoim nabytkiem to dawaj zdjecie
Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2009-11-08 o 17:10 |
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
![]() Właśnie wróciłam z weekendu od teściów. teściowa chciała mnie otruć, bo mam swędzącą wysypkę na całym ciele :/ błeee
|
#1145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
ale, że co ? II kreski na teście? Ja niestety w trakcie @ jestem.
Wypiłam wapno, ale dalej swędzi okrutnie
|
#1147 |
|
Wtajemniczenie
|
oj kurcze to wlasnie to mialam na mysli
nie wiedzialam ze jestes w trakcie @ a czym w takim razie uraczyla cie tesciowa??
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
Co do artykulu to dziwie sie takim kobietom. Co im z tej chwilowej kasy "za darmo"? Pozniej co maja zamiar robic?
A ja sie jeszcze chyba nie chwalilam, ze jak pojechalam w tamtym tygodniu do domu to moj Tż byl taki mily, ze normalnie nie wiedzialam o co mu chodzi!! Nawet sam mnie zapytal, czy moze u mnie spac, kiedy zawsze musialam go na to namawiac!! Niestety w wyniku zapomnianej tabletki dostalam krwawienia z odstawienia, wiec abstynencji byl ciag dalszy .A za 2 tygodnie mamy rocznice, a ja w szkole bede .Mnie ciagle brzuch swedzi - nie wiem od czego. |
|
|
|
#1149 | |
|
BAN stały
|
elianka a co jadlas?? Ja jak bylam mlodsza malam uczulene od pomdorow i ogorkow. Wdoczne pryskane byly.
![]() A moze od jakegos proszku czy plynu? Nie uzywalas czegos nowego? Stokrotko Kams jest pewne w takim weku,ze chce Wam pokazac,ze on rzadzi i tak reaguje na to,ze czegos nie dostanie. Moj chrzesniak tak samo se zachowywal z tym,ze ma juz 4 lata nadal jest neznosny! Mowe Wam! Szatan!! No ale tak sobe go rodzice wychowali. ![]() A ja nawet nie mialam okazj pogadac z TŻ. Po poludniu pojechac zawiezc ojca do Szklarskiej Poreby wroci jutro w poludniie. ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Co Wy mace z tym swedzeniem? ![]() Dziiwne! Kurcze, szkoda,ze masz akurat szkole?? A planujecie cos szczegolnego na rocznice?? My mamy 23 grydnia juz 4 ![]() To dla mnie juz sporo i chcialabym spedzic ten dzien jakos szczegolnie. To akurat dzien przed Wigilia i nigdy nie mielismy czasu swietowac,ale ta rocczniice chcialabym jakos uczcic. Tylko nie mam zadnego pomyslu.... :nie :
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
obstawiliśmy komisyjnie mleko w proszku, które było w domowych waflach. Brr, na noc chyba skarpetki na dłonie nałożę, bo aktualnie tylko stopy mnie nie swędzą
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
Elianka moze oliwka sie posmaruj, ja malego na wszelkie krosteczki smaruje Emolium krem specjalny, jemu pomaga ale czy krosteczki go swedza to nie wiem bo on mi tego nie powie
![]() a wafle domowe mniam mniam ale bym zjadla ... smak dzieciństwa ![]() a to jeszcze o swedzeniu ... moja wspollokatorka akademicka mowi ze wszystko ja swedzi i pyta co robic, ja ze nie wiem , ona na to to zadzwonie do mamy... mama poradzila umyc sie wiec to zrobila... a na koniec stwierdzila :Ale ta moja mama jest mądra juz mnie nic nie swedzi
Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2009-11-08 o 23:07 |
|
|
|
#1152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
hi, hi... tak się zastanawiam, czy już jestem w ciąży...
|
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
życzę ci, zeby tak było.... ja już 5 raz pudło
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
ej, nie wolno się smutać!
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
będzie dobrze
Najważniejsze to się nie zamartwiać (łatwo powiedzieć, trudniej zrobić)
|
|
#1158 |
|
BAN stały
|
Dzien doberek!
Ale dzisiaj pogoda u mnie! Leje, zimno, szaro...Az sie z domu nie chce wychodzic.
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsze try razy dostawałam wścieklizny macicy,a le teraz zajmuję się wszystkim , żeby nie myśleć. To nic nie da- nauka wyniesiona z wątków staraczek.
Jak się nie uda- adoptujemy
|
#1160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dokladnie tak samo ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
my tez nie bylismy malzenstem ani nawet nazeczonymi, znalismy sie 8 m-cy i wtedy podczas jednej glupiej rozmowy w grudniu zdecydowalismy sie na dzidzi i zaczelismy dzialania, ja dawno chcialam, tz tez, a w listopadzie moj kuzyn oznajmil nam ze wpadlo sie mu z dziewczyna (ona 21 lat on 22 lata) i beda mieli dzidzi i troche mi sie zal zrobilo ze ja mialam juz 26 tz 31 i zaczelimy dzialania Dawid urodzil sie na koniec stycznia a my wzielismy slub na koniec kwietnia (konkordatowy) i robilismy wesele razem z chrzscinami na jednej mszy i na jednej imprezce
Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2009-11-09 o 12:22 |
||
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
oj jakos tu dzisiaj spokojnie strasznie... trzeba by zaczac pisac , pisac, pisac bo cos za cicho tutaj.
|
|
#1162 |
|
Wtajemniczenie
|
hop hop gdzie wy??
Ilonka chemy zdjecie nowego czlonka rodziny ![]() Elianka 5 cykli to nie jest jeszcze duzo... trzeba spokojnie, nie myslac ze chce sie juz i natychmiast, tylko starac sie ale tak z przyjemnosci i wszystko zaskoczy![]() no i moja syt w sklepie: stanelam w kolejce , za chwile postawilam koszyk na ziemi i odeszlam krok doslownie od kasy zeby zobaczyc czy w innej kasie nie bedzie szybciej... a tu jakas baba wtrynila mi sie w kolejke... mowie ze staje za ta pania, a ta ze nie widziala, a ja ze koszyk stoi na ziemi... a ona ze nie widzi... to kazalam jej se kupic okulary... i zaczelam rozkladac zakupy na tasme, pani poszla obok
|
#1163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. On tego nie traktuje jakos szczegolnie, bo mowi, ze rok w zwiazku to malo, bo on po 4 lata byl nawet.A dzisiaj jak sie wkurzylam w pracy. Siedzialam sobie na kasie, nabilo sie 2x mieso i czekalam na karte do anulacji,a facet do mnie "musiala Pani zle nabic jak mi sie spieszy?" mowie "przepraszam, tak czasem sie dzieje" a on "Pani chyba malo kumata jest, co?" i dalej zaczal pyszczyc. Zestresowalam sie i przez to przy nastepnej klientce znow sie pomylilam i zle nabla i znow trzeba bylo czekac. I tak sie zdenerwowalam, ze sie poplakalam. Zadzwonilam na nadzor kasowy i powiedzialam, ze musze zejsc z kasy. Poszlam do toalety, ale nie moglam sie uspokoic i zwolnilam sie do domu. Nie pierwszy raz ktos mnie wku***l, ale pierwszy raz sie tak przejelam, bo nigdy mi nikt tak nie ublizal jak ten facet. Co on o mnie wie, ze smie tak mowic? ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- A jeszcze musze Wam powiedziec, ze na dietetyce mowil facet, ze te gerbery sa sztuczne strasznie i niezdrowe, a dzisiaj na chemii inny mowil, ze widzial te marchewki, co gerber stosuje i one sa 4 razy pryskane: w jednym tygodniu na kolor, w drugim na wielkosc i 2x na cos jeszcze
Edytowane przez Beataboni Czas edycji: 2009-11-09 o 18:57 |
|
|
|
|
#1164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a o pomylkach... to pamietaj ze nie myla sie tylko Ci co nic nie robia uszy do gory moja droga
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Beataboni -
przytulamJa siedzę sobie w pracy... Pierwszy raz od dawna mam na druga zmiane. tak cicho jest i spokojnie, tylko kilka osób jest o tej porze w redakcji... Czytam sobie wizaz i inne fora, udaje, ze pracuje
|
#1166 |
|
Wtajemniczenie
|
o wlasnie takie cos lubie w pracy
u nas kazdy pon jest taki ze udaje ze pracuje ... a jutro mamy audit dobrze ze wewnetrzny
|
#1167 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje drogie ... zaniedbujecie forum... co sie z wami dzieje ?? ide kapac malego a potem mam nadzieje przeczytac choc malego poscika
|
#1168 |
|
Raczkowanie
|
Zaluje, ze mu nie potyralam, bo przewaznie kloce sie z klientami, jezeli tak sie zachowuja. Ale bez przesady :/. Juz mi lepiej na szczecie. A jutro znowu na ta kase :/
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem wściekła na siebie.
dostałam pracę i zaczynam żałować, że od kilku dni mogę być w ciąży. zrobiłam test, tak na wszelki wypadek, chociaż wiem, że to za wcześnie. i nic nie pokazał: puste pole. ale to był jakiś inny niż ja kiedyś miałam i może źle coś zrobiłam... idę jeszcze zajrzeć )dośmieci), może coś się pojawiło...? |
|
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
puste pole to znaczy, że test jest uszkodzony, albo źle zrobiony
![]() A jesteś po terminie @ ? przed terminem i tak by wyszedł ujemny. Ale wiem z atopsji, ze ciekawość silniejsza
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

a panna młoda poprostu ekstra

przytulam