PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-13, 13:24   #1141
atinas
Zadomowienie

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Czy ja wiem czy niezła zawodniczka?Z tego co wiem od moich koleżanek to skurcze parte nic nie bolą.
Za to te wcześniejsze to jazda bez trzymanki .Ja ci powiem,że to wszystko kwestia nastawienia.Koleżanka moja z patologii rodziła tydzień przede mną i ona jakoś mi wszystko wyklarowała jak "rodziłam z nią".Skurcz najdłuższy trwa max 90 sek i wtedy lepiej zacisnąć zęby i oddychać głęboko,bo to trochę uśnieża ból a to trochę to jest naprawdę dużo .Jak się taka kobita rzuca i nie skupia odpowiednio to boli jeszcze raz tak bardzo,wiem to bo sama to przetestowałam.Poza tym wmawiałam sobie,że to jeszcze nie najgorszy ból który czuję.....pomagało.Mnie się wydawało,że moje skurcze trwają 15 sek tylko.Nawet sobie liczyłam
Jeju,ale się rozpisałam .

Miłego pobytu na wykładach
Miejmy nadzieję, że nie będzie źle. Ja o tym jeszcze w ogóle nie myśle, no bo przecież mam jeszcze troszeczkę czasu do rozwiązania. Do maja kupa czasu Kurde siedzę w pracy, nic nie robie. Mogliby mnie już puścić
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 14:12   #1142
zebra666
Zakorzenienie

Sensuel zobaczymy będzie co ma być- nie nastawiam się na ani lekki ani ciężki poród wiem, ze będzie tak czy tak zaskoczeniem , bo to mój pierwszy poród.. i anwet opisywanie bólu, skurczy nic mi nie daje, bo nie znam tego bólu. Grunt, że po tym wszystkim będzie synuś z nami

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 14:53   #1143
eniggma
BAN stały

hej dziewczyny a ja dopiero teraz weszłam bo dzisaj sie czułam okrponie brzuszek bardzo bolał myslam że sie skonczy szpitalem ale już jest lepiej.
niepotzrebnie wczoraj były przytulanki
biore sie za nadrabianie
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 16:08   #1144
Sensuel
Wtajemniczenie

Zebra...co racja to racja.Opisywanie nic nie da,bo i tak każda z nas będzie się trochę bała tego momentu.A poza tym,każda z nas ma inny próg bólu

Enigma.... a co starsza koleżanka mówiła o formach zastępczych .Nie ryzykuj póki co aż tak bardzo

Kupiliśmy wózek dla dzidziola http://www.90n.pl/sklep/product/p/12...tor,4,air.asp# czerwony

Edytowane przez Sensuel
Czas edycji: 2009-10-13 o 16:19
Sensuel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 16:19   #1145
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

O rany ale sie rozpisalyscie Ja sie nie udzielam na ten temat bo hmm ani nie mam doswiadczenia ani nie czeka mnie ta chwila w najblizszym czasie wiec nie mam sie co wypowiadac
Jedyne co wiem jak urodzila kolezanka i pojechalam ja odwiedzic i wrzeszczala od progu do swojego meza ze go nienawidzi i juz nie chce wiecej dziecka bo taki miala niemily porod...ale mimo wszystko kocha swoja coreczke i meza nad zycie I po 4 latach rozwaza opcje drugiej ciazy Chyba poprostu wtedy byla w szoku hihi

A ja mam chyba dzis owulke,choc wydawalo mi sie ze mialam ja jakis tydzien temu bo wtedy i bole jajnikow i sluz na to wskazywal,a dzis kluja mnie jajnki na zmiane i sluz sie znow pojawil tyle ze tym razem taki mleczny hmm gubie sie juz w tym wszystkim....

Milutkiego popoludnia

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 16:29   #1146
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Kupiliśmy wózek dla dzidziola http://www.90n.pl/sklep/product/p/12...tor,4,air.asp# czerwony
Też się zastanawiam nad kupnem takiej karocy i też podoba mi się czerwona
Stary 2009-10-13, 16:29   #1147
alexa1307
BAN stały

Witajcie kobietki
SENSUEL superancki wozek kupiliscie,u nas takie kosztuja prawie 500 funtow wiec na pewno nie bede miala na 3 kolach choc mi sie bardzo podobaja,ale coz bedzie trzeba czyms tanszym zastapic
ale mnie dzisiaj brzuch napie prza az nie daje rady juz 3 nospy forty lyknelam i nic a na pogotowiu powiedzieli,ze dopoki nie ma krwawienia to nawet usg mi nie zrobia normalnie banda idiotow ale niestety nic na to nie poradze i mam nadzieje,ze przejdzie to cholerstwo,co tam u Was kobietki ciekawego ???
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 16:31   #1148
zebra666
Zakorzenienie

Eniggma posłuchaj Sensuel- jak lekarz zabrania przytulanek to niestety nie ma ich wcale i nawet tych delikatnych. My się nawet zradko przytulamy choć nie miałam zakazu ale czasem brzuch wtdaje mi się twardszy więc nie ryzykujemy- wytrzymaliśmy tyle damy radę Może dzisiaj dla odmiany jakieś będą ale tak to ostatnie były miesiąc temu z racji własnie tego brzuszka. naśzczęście nie boli mnie później więc myślę, zę panikuję ale lepiej więcej ostrożności niż za mało

Odpoczywaj Alexa jak najwięcej ja ide poprzegladać ubranka synka i poukładac rozmiarami żeby te mneijsze mieć przygotowane oddzielnie

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-10-13 o 16:32
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 16:37   #1149
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Eniggma posłuchaj Sensuel- jak lekarz zabrania przytulanek to niestety nie ma ich wcale i nawet tych delikatnych. My się nawet zradko przytulamy choć nie miałam zakazu ale czasem brzuch wtdaje mi się twardszy więc nie ryzykujemy- wytrzymaliśmy tyle damy radę Może dzisiaj dla odmiany jakieś będą ale tak to ostatnie były miesiąc temu z racji własnie tego brzuszka. naśzczęście nie boli mnie później więc myślę, zę panikuję ale lepiej więcej ostrożności niż za mało

Odpoczywaj Alexa jak najwięcej ja ide poprzegladać ubranka synka i poukładac rozmiarami żeby te mneijsze mieć przygotowane oddzielnie
Ale fajniusio masz mozesz juz sobie takie maciupcie ciuszki prac ,prasowac ,ukladac jeszcze troszke ,nim sie obejrzysz a juz malenstwo Twoje bedzie z Toba staram sie lezec ale mimo wszystko rwie jak cholera a najgorsze,ze czasem przypomina to normalnie bole porodowe mam tylko nadzieje,ze to jednak nie to.
Stary 2009-10-13, 17:20   #1150
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Zebra...co racja to racja.Opisywanie nic nie da,bo i tak każda z nas będzie się trochę bała tego momentu.A poza tym,każda z nas ma inny próg bólu

Enigma.... a co starsza koleżanka mówiła o formach zastępczych .Nie ryzykuj póki co aż tak bardzo

Niezła fura, a do tego ładna czerwień.

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
O rany ale sie rozpisalyscie Ja sie nie udzielam na ten temat bo hmm ani nie mam doswiadczenia ani nie czeka mnie ta chwila w najblizszym czasie wiec nie mam sie co wypowiadac
Jedyne co wiem jak urodzila kolezanka i pojechalam ja odwiedzic i wrzeszczala od progu do swojego meza ze go nienawidzi i juz nie chce wiecej dziecka bo taki miala niemily porod...ale mimo wszystko kocha swoja coreczke i meza nad zycie I po 4 latach rozwaza opcje drugiej ciazy Chyba poprostu wtedy byla w szoku hihi

A ja mam chyba dzis owulke,choc wydawalo mi sie ze mialam ja jakis tydzien temu bo wtedy i bole jajnikow i sluz na to wskazywal,a dzis kluja mnie jajnki na zmiane i sluz sie znow pojawil tyle ze tym razem taki mleczny hmm gubie sie juz w tym wszystkim....

Milutkiego popoludnia
No to do dzieła kochana, a nie tu siedzisz! Działaj, działaj!

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
Ale fajniusio masz mozesz juz sobie takie maciupcie ciuszki prac ,prasowac ,ukladac jeszcze troszke ,nim sie obejrzysz a juz malenstwo Twoje bedzie z Toba staram sie lezec ale mimo wszystko rwie jak cholera a najgorsze,ze czasem przypomina to normalnie bole porodowe mam tylko nadzieje,ze to jednak nie to.
Asia ty tu nas nie strasz! Za wcześnie na takie bóle!

Ja mam jakiś dziwny @, bo skąpy i ekspresowy czyli 2 dni i dziś widzę koniec Dzwoniłam do gin i powiedziała, że jeden taki skąpy może być. Tylko szkoda, że sie nie udało, ale nadchodzi nowy cykl .....

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 17:20   #1151
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Witajcie kobietki
SENSUEL superancki wozek kupiliscie,u nas takie kosztuja prawie 500 funtow wiec na pewno nie bede miala na 3 kolach choc mi sie bardzo podobaja,ale coz bedzie trzeba czyms tanszym zastapic
ale mnie dzisiaj brzuch napie prza az nie daje rady juz 3 nospy forty lyknelam i nic a na pogotowiu powiedzieli,ze dopoki nie ma krwawienia to nawet usg mi nie zrobia normalnie banda idiotow ale niestety nic na to nie poradze i mam nadzieje,ze przejdzie to cholerstwo,co tam u Was kobietki ciekawego ???
Kochana szkoda,że na pogotowiu nic Ci nie poradzili. Ja ze swoimi bólami poszłam do swojej gin,ona przepisała mi leki i jak do następnego dnia nie przejdzie to dała skierowanie do szpitala.
Ale w takim wypadku Ty się kochana połóż i nic nie rób. Jak najwięcej leż. Ale ja bym pojechała do gin skoro leki rozkurczowe nie pomagają,tak jak u mnieale na pewno będzie dobrze

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 17:38   #1152
bajka1807
Zakorzenienie

sensuel wozeczek pierwsza klasa i cena nie jest masakrycznie wygorowana, gratuluje zakupu ja jestem zakochana w wozkach quinny buzz ale to jest jakas porazka zeby tyle placic za wozek....

kicia jak masz plodne to sie staraj o bejbika, nie ma na co czekac

ja siedze sama w domciu, cisza totalna, deszcz za oknem, a jak parkowalam to prawie urwalam komus lusterko jestem dzisiaj meeeega roztargniona, dzieki mnie babka z podatkow puscila nas wczesniej do domu bo widziala jak zasypiam w pierwszej lawce pogoda typowo barowa, albo do spania.... coz poczac mam sama ze soba :/
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 17:57   #1153
Sensuel
Wtajemniczenie

Alexa..... nawet nie kracz.Masz jeszcze czas na takie bóle.Póki krwawienia nie ma to bez paniki.

Kicia....pytałam już,który to już dzień cyklu u Ciebie??
Stary 2009-10-13, 18:18   #1154
olcia26
Raczkowanie

hej dziewczyny! ale się rozpisałyście u mnie paskudna pogoda, strasznie zmarzłam jak wracałam z pracy a później zdrzemnęłam się dwie godzinki

i wiecie co się jeszcze stało popsuł się telewizor ciekawe czy będzie można go naprawić, mam nadzieję że tak

alexa odpoczywaj i nie martw się na zapas

eniggma z tymi przytulankami to ostrożnie, najlepiej poradzić się lekarza
olcia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 18:24   #1155
OriOri
Raczkowanie

GG do OriOri Send a message via Skype™ to OriOri

heheheh dostałam w dzisiaj pierścionek ale niestety nie zaręczynowy na moje pytanie z jakiej to okazj TŻ odp - BO CIE KOCHAM I DZISIAJ JEST WTOREK :P hehe ale ladny pierścioneczek taki jak ja lubie prosty i w ogole - taki moj ideał zaręczynowego szkoda ze nie zaręczynowy
OriOri jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 18:51   #1156
olcia26
Raczkowanie

a mój TV jeszcze odpalił ciekawe jak długo pociągnie, myśle że to jego ostatnie dni i martwi mnie kolejny wydatek

ori ori wszystko w swoim czasie, ciesz się z prezentu

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

i klops! TV znowu padł szwagier przyniesie mi jakiś stary, chwilowo musi wystarczyć
olcia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 19:35   #1157
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hejka laseczki z wieczora
Bajeczko moj Tz przyszedl dzis z pracy o 19 wykonczony i obolaly tak bardzo ze z gory mi zapowiedzial ze nie ma szans dzis na przytulanki Wiec nie mam co liczyc na cokolwiek
Sensuel dzis sobie policzylam i wyszlo ze to 21 dc,wiec chyba jednak to juz na @ Cykle mam ostatnio 32dniowe,mozliwe zeby juz teraz bolaly mnie jajniki??
Alexa kochana spokojnie nie nerwowo,wszystko bedzie dobrze,tylko sie Slonce nie denerwuj i lez,lez i jeszcze raz lez!!! A ja tu trzymam mocno zeby to byla chwilowka !!!

Buziaki kochane

Stary 2009-10-13, 20:02   #1158
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Kochana szkoda,że na pogotowiu nic Ci nie poradzili. Ja ze swoimi bólami poszłam do swojej gin,ona przepisała mi leki i jak do następnego dnia nie przejdzie to dała skierowanie do szpitala.
Ale w takim wypadku Ty się kochana połóż i nic nie rób. Jak najwięcej leż. Ale ja bym pojechała do gin skoro leki rozkurczowe nie pomagają,tak jak u mnieale na pewno będzie dobrze
Kurcze najgorsze to jest to,ze tu nie tak jak w pl czyli nie ma szans na dostanie sie do ginekologa a na pogotowiu nie chca mnie przyjac bo nie plamie,ale nie obejdzie sie bez szpitala chyba bo bol jest straszny i mimo tego,ze pospalam to nic nie przeszlo a chyba sie nasililo

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Alexa..... nawet nie kracz.Masz jeszcze czas na takie bóle.Póki krwawienia nie ma to bez paniki.

Kicia....pytałam już,który to już dzień cyklu u Ciebie??
No niby nie plamie ale bol sie nasilil i bole przypominaja te ktore pamietam z 7 lat wstecz a do tego zaczal mnie nawalac i to ostro krzyz i bole mam w sumie gorsze od tych na i w trakcie @ ogolem zalamka

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Niezła fura, a do tego ładna czerwień.

No to do dzieła kochana, a nie tu siedzisz! Działaj, działaj!

Asia ty tu nas nie strasz! Za wcześnie na takie bóle!

Ja mam jakiś dziwny @, bo skąpy i ekspresowy czyli 2 dni i dziś widzę koniec Dzwoniłam do gin i powiedziała, że jeden taki skąpy może być. Tylko szkoda, że sie nie udało, ale nadchodzi nowy cykl .....
Moze to kochana tylko plamienie a nie @ i moze sie udalo tym razem czasem wystarczy tylko raz i fasolinka gotowa
Stary 2009-10-13, 20:31   #1159
atinas
Zadomowienie

Ja też dziś jakoś nie tak się czuję, brzuszek trochę boli i takie mam wrażenie jakby był strasznie ciężki. Cały czas mi nie wygodnie, ni mogę sobie znaleźć miejsca;/
Stary 2009-10-13, 20:43   #1160
Sensuel
Wtajemniczenie

alexa...leżeć i się nie ruszać

kicia....no wiesz kochana,ja ci tam nadziei nie chcę robić,ale ja miałam takie mleczne gluty jak w ciąży byłam.I mam je do teraz .Także być może...być może.Skoro uważasz,że owu już była to jakby drugi raz się pokazała to byłoby dziwne,aczkolwiek mnie już nic nie zdziwi .No to teraz czekamy na Twoją @ (nic więcej nie dopiszę,aby nie krakać ).

Ja dzisiaj wypiłam 0,5 litra maślanki z mixowanej z malinami mrożonymi i cukrem waniliowym .Tak się tym zapchałam,że chyba znalazłam patent na powrót do figury po porodzie .Ma mało kalorii z tego co widziałam.
Stary 2009-10-13, 20:48   #1161
alexa1307
BAN stały

Cytat:
alexa...leżeć i się nie ruszać

kicia....no wiesz kochana,ja ci tam nadziei nie chcę robić,ale ja miałam takie mleczne gluty jak w ciąży byłam.I mam je do teraz .Także być może...być może.Skoro uważasz,że owu już była to jakby drugi raz się pokazała to byłoby dziwne,aczkolwiek mnie już nic nie zdziwi .No to teraz czekamy na Twoją @ (nic więcej nie dopiszę,aby nie krakać ).

Ja dzisiaj wypiłam 0,5 litra maślanki z mixowanej z malinami mrożonymi i cukrem waniliowym .Tak się tym zapchałam,że chyba znalazłam patent na powrót do figury po porodzie .Ma mało kalorii z tego co widziałam.
leze kochaniutka ale jakos niewiele pomaga .
Stary 2009-10-13, 21:38   #1162
Sensuel
Wtajemniczenie

Alexa....to weź nospę,może pomoże a nie zaszkodzi.

Ja idę spać,bo zaraz szczękę zwichnę na ziewaniu
Dobrej nocki wszystkim
Stary 2009-10-14, 08:06   #1163
Sensuel
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczynki
U nas dzisiaj kosta 3,7C .Musiałam dziecko do przedszkola ubrać jak na zimę bo normalnie jak dla mnie to już mróz.Zaraz do sklepu mykam,a potem obiadek robić.

Coś mnie głowa boli

Miłego dnia
Stary 2009-10-14, 08:31   #1164
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki
U nas dzisiaj kosta 3,7C .Musiałam dziecko do przedszkola ubrać jak na zimę bo normalnie jak dla mnie to już mróz.Zaraz do sklepu mykam,a potem obiadek robić.

Coś mnie głowa boli

Miłego dnia
Dzień dobry
U mnie dziś pełno śniegu i cały czas sypie Sama do pracy ubrałam się na zimowo
Stary 2009-10-14, 08:36   #1165
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:

Moze to kochana tylko plamienie a nie @ i moze sie udalo tym razem czasem wystarczy tylko raz i fasolinka gotowa
Witajcie!
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko ok. Ja źle spałam dziś w nocy bo myślałam o Tobie, a teraz mi świat wiruje. Nie pojechałam do pracy U nas śnieg i jest pięknie, szkoda tylko że łamie gałęzie - pewnie drzewka też nie przygotowane na zimę.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 08:55   #1166
eniggma
BAN stały

Hej dziewczyny ja już po wizycie Aj super znowu widziała swoje maleństwa jedno ma 7.5 cm a drugie 6.7 cm. Termin mi się trozke przesuną na koniec kwietnia. No ale pewnie i tak wczesniej jeszcze urodze.Cieszymy się z tż ogromnie.Za chwile dodam zdjecie USG
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 09:27   #1167
Sensuel
Wtajemniczenie

Enigma...dawaj dawaj i się nie wstydź .No to duże już Twoje maluszki są.Ciekawe tylko który podkrada jedzonko drugiemu,że jeden więszy a drugi mniejszy ?

Atinas....jak byłam teraz na zakupach to myślałam,że mi mróz mózg zlasuje,ale nie ma minusowej temperatury

Alexa...jak tam samopoczucie?Kochana,czem u nie możesz pojechać do Polski,a kogoś do dzieci ściągnąć do siebie?Widzę,że Ci lekarze u was to tak jak u nas.Ja bym chyba się nie zastanawiała,bo to różnie może być
Stary 2009-10-14, 09:51   #1168
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hejka dziewczynki
OriOri nioo to sie ciesz kobitko Fajniutki prezent i to w dodatku bez okazji Ehh malo jest facetow ktorzy daja prezenty albo chociazby kwiatki bez okazji.no chyba ze to ja akurat na takich trafiam...
Alexa Slonce jak sie czujesz,jak tam Twoj brzusio?? Mam nadzieje ze juz dzis lepiej!!!???Trzymaj sie malenka i nie wstawaj !!!
Sensuel kochana dobrze by bylo jakby to bylo to o czym myslisz...choc sie nie nakrecam i cierpliwie czekam na nadejscie @,bo znajac moje szczescie i tak pewnie nic z tego Co do owulki to byl u mnie taki czas kilka dni po @ ze bylo strasznie mokro i sluz wygladal jak plodny...a teraz to mam takie mleczne gluty...I nie leca caly czas tylko czuje tak jak @ jak co jakis czas sobie cos wyleci...dziwne to,no ale poczekamy zobaczymy,bo tak jak mowisz juz teraz i mnie nic nie zdziwi...
Eniggma nioo to czekam na foteczke malenstw kochana
A wiadomo juz jaka bedzie plec?? A moze dwujajowe hihi?? Ale fajnie mialabys parke za jednym zamachem

Ehh u mnie tez mrozno normalnie trawa przymarznieta,szrom na szybach samochodow,masakra
Nie spodziewalam sie ze tak szybko stanie sie tak zimno wrr Trzeba ciuchy zimowe przygotowac Niecierpie zimy

Milutkiego dzionka

Stary 2009-10-14, 10:02   #1169
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja już po wizycie Aj super znowu widziała swoje maleństwa jedno ma 7.5 cm a drugie 6.7 cm. Termin mi się trozke przesuną na koniec kwietnia. No ale pewnie i tak wczesniej jeszcze urodze.Cieszymy się z tż ogromnie.Za chwile dodam zdjecie USG
Gratuluję kochana
Ja jeszcze swojego maleństwa nie widziałam, ale już się nie mogę doczekać kiedy będę mieć robione usg. Na wizytę mam się zgłosić około 29.10 to pewnie wtedy

A ja laseczki uwielbiam zimę, śnieg i mróz Dziś jak wstałam to się cieszyłam jak małe dziecko, że za oknem tyle śnieżku
Stary 2009-10-14, 10:05   #1170
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

alexa wlaśnie jak tam zdrówko?? bo ze jak to moze byc tak że człowiek zle sie czuje i to w dodatku w ciaży i tak cie traktują?????????????:con fused: to po prostu czyste ignoranctwo
cześć dziewczyny przywitam sie od razu/.... boże o jakim wy sniegu piszecie??? u mnie cała noc padało..... mokro brzydko i zimno
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości