2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-23, 17:15   #1141
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Ja również życzę Wam Panienki aby te ostatnie Święta Narodzenia Pańskiego w stanie wolnym były dla Was niezwykłym czasem spokoju i miłości. Aby nadchodzący 2010r przyniósł nam same miłe chwile i wspaniałe wspomnienia.

Ja napiekłam dziś ciast, jest więc sernik, seniko-makowiec, babka, placek ze śliwkami i marchewkowiec z kremem Ugotowałam też barszczyk wigilijny,skroiłam sałatkę warzywną i przygotowałam dzisiejszy obiad. Wczoraj z mamą nalepiłam pierogów i uszek, przyprawiłyśmy ryby do smażenia i zrobiłyśmy gołąbki z kaszą gryczaną i ziemniaczkami

My z Tż też spędzimy Wigilię osobno, 1 dzień Świąt także. Zobaczymy się może w sobotę, jeśli do niego pojadę.
Stary 2009-12-23, 18:16   #1142
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ooo... a co to za rybka? Moja teściowa robi pyszną rybę po grecku
Wesoło będziecie mieli
U mnie kruszaniec właśnie siedzi sobie w piekarniku, wylałam pierwszą warstwę pianki i się ściąga w lodówce. Może zdążę się z wszystkim wyrobić do powrotu TŻta z pracy. Jeszcze obiadek muszę zrobić
A później jedziemy do Babci na urodziny. Zrobimy niespodziankę, bo nikogo nie zapraszała, więc się podwójnie ucieszy jak wjedziemy do niej z prezentem
własnie sosik grecki nam się dusi bo my osobno rybke pieczemy, a osobno robimy sos i na taklerzu potem to ładnie podajemy, że z jednej strony półmiska rybka, z drugiej sosik i kazdy bierze według uznania u TZta wszystko miesza się razem

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

a jak sie robi taką rybę?

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------
papryka świeża, papryka konserwowa, ogórki konserowowa oraz cebulka (ja biorę i białą i czerwoną)wszytsko kroimy w paseczki,
rybkę też tniemy na paseczki, posypujemy wegetą odstawiamy na kilkanascie minut.
robimy cisto naleśnikowe (chyba każda wie jak ) maczamy rybę w cieście i smazymy.

robimy zalewę, woda, troche octu, koncentrat pomidorowy, trochę ketchupu pikantnego, cukru, sól i pieprz, trzeba zagotować.

w naczyniu układamy na przemian, rybka-warzywa, tak aby na wierzchu była warstwa warzyw, na koniec zalewamy gorącą zalewą, przykrywamy i czekamy 24 godziny, aby się przegryzło wszytsko robiłam na oko więc proporcji nie podam hehe

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość

Nein. Zaznaczyły się a nie chciiało mi sie odznaczać. Mam grilla w ogrodzie
Umyłam łazienki, najbardziej na świecie lubię sprzątać łazienki, nie wiem czemuPewnie w moim i tzcika mieszkaniu łazienka będzie najczystszym pomieszczeniem i będzi emozna przyjmowac tam gościTata z bratem własnie ubieraja domekJak zwykle mamy girlande na frontowym balkonie, sopelki i wspinającego sie po wężu świetlnym Mikołaja, a do tego jeszcze mamy renifera w 3DNo i gwizadę betlejemską na szybę, ale to juz w 2DMusimy ubrac dom, bo dużo dzieci u nas będzie, wiec niech się cieszą, że Mikołaj sie wspinaZ reszta ja tez strasznie lubie ozdobiony domek
ale fajnie że tak ładnie domek ozdabiacie

zakończyłam również mycie strety naczyń, zrobiłam szaszłyki, a teraz chwilka odpoczynku

Nie wiem czy jutro wejdę dlatego : życzę Wam Moje Kochane jak najwięcej szczęsliwych dni , jak najmniej smutku, dużo miłości i radości z zyciai aby ten nadchodzący 2010 rok był zarazem najpiekniejszym wiecie dlaczego

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2009-12-23 o 18:17
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 18:27   #1143
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć laseczki

wychodzę rano z domy śniegu pełno, wracam po pracy śniegu ani grama pół dnia padał deszcz, ale jest ponuro, no ale trzeba włączyć świąteczne piosenki i wracać do kuchni

dziękuję za życzenia ja Wam złoże jutro

Samoa
ja tez mam manię sprzątania łazienki, bardzo to lubię i zawsze najwięcej czasu temu poświęcam jakoś... (nawet mycie kibelka mi kompletnie nie przeszkadza, a nawet posunęłabym sie dalej i stwierdzam, ze to fajne zajecie )

Lain faktycznie wstrzeliliście się z tym wypadem na deskę idealnie , bo nie wiem jak tam u Was na dole ale u mnie w centrum śniegu jak już pisałam wyżej brak

Can`t
ciekawy ten przepis na rybkę, u nas zazwyczaj robimy po grecku, ja oczywiście warzywa zostawiam i wyławiam sama rybkę

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

ja chcę już Sylwestra bo strasznie mi sie chce : bounce::b ounce:

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 19:19   #1144
trooskava
Zadomowienie

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i w nowych wersach 2010 roku
wszystkiego co najpiękniejsze w życiu aby Was spotkało; oceanów
radości, by ich fale dobijały do Waszego brzegu codziennie z tą samą siłą
i energią; niechaj zdrówko zawsze puszcza pozytywne oczko w Waszym
kierunku i aby Wasza otaczająca Was miłość zawsze dotykała gwiazd i
nigdy nie zmniejszała tej wysokości. Tego i tysiąca innych wymarzonych
życzeń dla Was kochane Wizażanki życzę Ja
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 19:19   #1145
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
ja juz jestem w domku rodzinnym, pociąg załapał tylko godzinne opóźnienie :/
i kolezanka powiedziała mi że byłam w tv ;/
żenua..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 19:40   #1146
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
papryka świeża, papryka konserwowa, ogórki konserowowa oraz cebulka (ja biorę i białą i czerwoną)wszytsko kroimy w paseczki,
rybkę też tniemy na paseczki, posypujemy wegetą odstawiamy na kilkanascie minut.
robimy cisto naleśnikowe (chyba każda wie jak ) maczamy rybę w cieście i smazymy.

robimy zalewę, woda, troche octu, koncentrat pomidorowy, trochę ketchupu pikantnego, cukru, sól i pieprz, trzeba zagotować.

w naczyniu układamy na przemian, rybka-warzywa, tak aby na wierzchu była warstwa warzyw, na koniec zalewamy gorącą zalewą, przykrywamy i czekamy 24 godziny, aby się przegryzło wszytsko robiłam na oko więc proporcji nie podam hehe

ale fajnie że tak ładnie domek ozdabiacie

zakończyłam również mycie strety naczyń, zrobiłam szaszłyki, a teraz chwilka odpoczynku

Nie wiem czy jutro wejdę dlatego : życzę Wam Moje Kochane jak najwięcej szczęsliwych dni , jak najmniej smutku, dużo miłości i radości z zyciai aby ten nadchodzący 2010 rok był zarazem najpiekniejszym wiecie dlaczego
pyszna rybka, pokaże przepis mamie, bo sie zastanawiamy nad zapiekanka rybną, bo ostatnio mamy jakąś fazę na zapiekanki
No fajnie, ale jednak nie ma MIkołaja, bo rodzice uznali, że go nie chcą
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Samoa
ja tez mam manię sprzątania łazienki, bardzo to lubię i zawsze najwięcej czasu temu poświęcam jakoś... (nawet mycie kibelka mi kompletnie nie przeszkadza, a nawet posunęłabym sie dalej i stwierdzam, ze to fajne zajecie )

ja chcę już Sylwestra bo strasznie mi sie chce : bounce::b ounce:
ja też bardzo lubie myc kibelekSpoko Lusia, nieważne jak nam sie życie potoczy w razie czego odnajdziemy sie na stanowisku babci klozetowej
Ja tez chce SylwestraWlaśnie dziś mi się tak zachciałoMusimy tylko wymyślic przebrania dla mnie i tżcikaMoże będziemy para piratówJuz wiem jaką sałatke zrobię, chcoiaz tyle

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej!
ja juz jestem w domku rodzinnym, pociąg załapał tylko godzinne opóźnienie :/
i kolezanka powiedziała mi że byłam w tv ;/
żenua..
co tam robiłas?Pokaż

Ja jeszcze nic nie życze dziewczynki, bo pewnie jeszcze tu zajrzęAle dziękuję za życzonka

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Odnośnie tych mat do tańczenia to rodzice kupili dzieciom w prezencie takie maty w kształcie pociągu, na których można grac deptając i i mają się wydobywac dźwięki instrumentów także się pobawie jutro

Idę otworzyć winko, bo mnie naszła ochota a pewnie znajdę w domku niejednego chętnego na lampkę

Do juterka
Stary 2009-12-23, 20:34   #1147
BlackAngel
Adwokat diabła

Samoa, tańczyłam w JTM :mdeleje:
wiem, wiem żenua..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-23, 20:35   #1148
aicila
Rozeznanie

Cytat:
wiem, wiem żenua..
kurcze a akurat dzisiaj tego nie oglądałam muszę obejrzeć powtórkę jutro
a i żeby nie było to wcale się z ciebie nie śmieję. kupa dziewczyn by chciała być na twoim miejscu.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"

Edytowane przez aicila
Czas edycji: 2009-12-23 o 20:36
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 20:45   #1149
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Panienki z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam, wielu sukcesów zawodowych jak i w życiu prywatnym. I aby nadchodzący rok 2010 był dla nas czasem pięknych wydarzeń i niezapomnianych chwil. Życzenia ślę ja wraz z Michałem
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 21:42   #1150
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a my z P. spędzamy wigilię osobno ale 1 i 2 dzień świąt już razem
U nas też tak samo.
Cytat:
wiem, wiem żenua..
A co to jest JTM???

A co wszystkie już życzenia składają? Ja jutro to zrobię, bo pewnie jeszcze tu zajrzę w wolnej chwili
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 22:43   #1151
Formichiere
Raczkowanie

Hej Dziewczynki
Ufff... my z Mamą dopiero skończyłyśmy lepić uszka A tu jeszcze na jutro maaaasa roboty.
Korzystając z wolnej chwili (oczekując w kolejce do łazienki) chciałam Wam złożyć życzenia zdrowych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, masy pyszności na wigilijnym stole, wypasionego Mikołaja i cudnej choinki
My niestety z TŻem całe Święta spędzamy osobno Do bani.... Ale pociesza mnie myśl, że za rok już będziemy razem!! I trzeba się tego trzymać!
Milusiej nocki wszystkim życzę, spokojnych senków i wszystkiego NAJ...
Formichiere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 23:50   #1152
mariiasia
Zadomowienie

a ja teraz korzystając z chwili że jestem sama, bo rodzinka śpi a tżcik dziś u siebie, więc biorę się za pakowanie prezentów.

i dołączam się do życzeń:
Kochane prawie-żony!! spokojnych, radosnych i rodzinnych świąt! mnóstwa radości, miłości, samych pięknych dni i czułych chwil z Waszymi tżcikami, cudownego tego wymarzonego dnia oraz wkroczenia w Nowy Rok i Nowe Życie z mnóstwem energii i z uśmiechem. I przede wszystkim żebyście (żebyśmy) wszystkie były szczęśliwe!!!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 00:51   #1153
Jazzmanka
Zadomowienie

To Ja powiem krótko: Nawzajem!
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 02:50   #1154
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

A ja powiem tak: Wesołych ty ostatnich panieńskich Świąt Bożego Narodzenia. Niech nam się spełnią nasze marzenia i niech ten Nowy 2010 rok będzie tym najwspanialszym, najcudowniejszym i niezapomnianym.... w końcu jest nasz
Stary 2009-12-24, 07:44   #1155
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
A ja powiem tak: Wesołych ty ostatnich panieńskich Świąt Bożego Narodzenia. Niech nam się spełnią nasze marzenia i niech ten Nowy 2010 rok będzie tym najwspanialszym, najcudowniejszym i niezapomnianym.... w końcu jest nasz
Dziewczyno co Ty tu robiłaś o tej porze 10 minut później mój TŻ już wstawał do pracy

A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim w ten wigilijny poranek. Zmykam lepić pierogi. Później zajrzę tu do Was z życzeniami

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-12-24 o 07:57
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 08:35   #1156
lain
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
U nas w domu juz kilka lat temu ustalilismy sobie, ze dzielimy sie oplatkiem, bez skladania zyczen, tylko moja mama nadal probuje bojkotowac rodzinna decyzje i co roku wytrwale sie produkuje
ooo u mnie w domu powinnismy wprowadzic cos takiego
juz sie tyle zyczen w roku sklada (urodziny, imieniny, zaraz na nowy rok itp.), ze to na prawde robi sie meczace... szczegolnie, ze wlasciwie ciagle sie zyczy tego samego

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
własnie sosik grecki nam się dusi bo my osobno rybke pieczemy, a osobno robimy sos i na taklerzu potem to ładnie podajemy, że z jednej strony półmiska rybka, z drugiej sosik i kazdy bierze według uznania u TZta wszystko miesza się razem
u mnie jak u Twoejgo TZa tez sie robi razem zeby sie przegryzlo uwielbiam rybe po grecku

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Lain faktycznie wstrzeliliście się z tym wypadem na deskę idealnie , bo nie wiem jak tam u Was na dole ale u mnie w centrum śniegu jak już pisałam wyżej brak
no u nas juz dzis tez bez sniegu.... szybko zniknal
w planach na przyszly wtorek kolejny wypad na deske tylko blizej Krk (bo w Tatrach swiateczne tlumy). ciekawe czy bedzie na czym jezdzic....

a ja wlasnie powoli dojrzewam do sniadanka i robie prenumeraty na nastepny rok z Polityki i Newsweeka

i sladami Jazz: NAWZAJEM!
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 08:45   #1157
madziulka_
Zakorzenienie

Dla Was świąteczna karteczka: http://niespodzianka.info/Bb4t

Wesołych Świąt, szkoda tylko że zamiast śniegu deszcz leje

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 08:54   #1158
gosica502
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim Peemkom!!!!!
Poniżej proszę bardzo moje życzenia:
http://www.speakingsanta.com/?tk=LrhOAP0I
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 09:10   #1159
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim Peemkom!!!!!
Poniżej proszę bardzo moje życzenia:
http://www.speakingsanta.com/?tk=LrhOAP0I
Dobre

Ulepiłam pierogi dla moich rodziców, teraz jeszcze muszę ulepić porcję dla Teściów Jakoś się dziś flakowato czuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-24, 09:12   #1160
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć Wpadłam do Was na chwilę, niestety nadmiar obowiązków nie pozwala mi na dłużej. Przede wszystkim chcę złożyć Wam PMki moc serdecznych życzeń Bożonarodzeniowych. Zdrowych, radosnych, pełnych miłości i rodzinnej atmosfery Świąt oraz aby nadchodzący rok był dla każdej z Nas wyjątkowy -ze względu na Nasze śluby
gosica super życzenia

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2009-12-24 o 09:14
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 09:53   #1161
certina4
Wtajemniczenie

Dużo zdrowia i radości
w Waszych domach niech zagości
i prezenty i śnieg biały
by te święta urok miały
samych wzruszeń przy choince
życzę Wam Kochane Pm

nie zaglądałam 2 dni bo mialam straszny zapierdziel w pracy i w domu, dzisiaj jeszcze mnóstwo przygotowań przed nami

nie przejedzcie się bo formę do ślubu trzeba trzymać

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 10:02   #1162
Martoolka87
Zakorzenienie

Skończyłam lepić pierogi i zaraz przyjedzie po mnie tata Nie wiem kiedy znów uda mi się do Was zajrzeć, bo pewnie niewiele będę w domu w Święta.
Dziękuje wszystkim za życzenia i ja dołączam się do nich:

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie
niech Was aniołek ode mnie uściśnie
i przekaże serdeczne życzenia
z okazji Świąt Bożego Narodzenia.
Abyśmy wszystkie miały syndrom Tanci nie tylko w czasie tych Świąt, ale też przez cały następny rok, a najlepiej przez całe życie
Stary 2009-12-24, 10:29   #1163
aicila
Rozeznanie

Drogie PMki życzę Wam (i waszym Tż)
cudownych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych
i zdrowych świąt Bożego Narodzenia
upływających we wspaniałej, pełnej miłości atmosferze!

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-24, 10:44   #1164
caprica6
Wtajemniczenie

Kochane PMki Wesołych Świąt i spełnienia marzeń!

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 11:02   #1165
BlackAngel
Adwokat diabła

Wesołych Świąt

JTM-> Jaka to melodia

Stary 2009-12-24, 11:24   #1166
madmuazelle
BAN stały

Drogie przyszłe żony Życze Wam:

Niech magiczna noc wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i jeszcze większym szczęściem.Najpiękniejszy ch świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia.
Wesołych Świąt
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 11:50   #1167
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
JTM-> Jaka to melodia
a co oni za to płacą, że to zrobiłaś
masz link do tego?

dziewczyny wesołych świąt

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 12:33   #1168
centipede
Zadomowienie

Kochane PM-ki Wesołych Świąt i spełnienia wszystkich marzeń!
Stary 2009-12-24, 12:55   #1169
agawoo
Zakorzenienie

Wesołych, Zdrowych, Ciepłych, pełnych Miłości Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych i spełnienia marzeń w Nowym (Naszym) 2010 roku - czyli najpiękniejszych ślubów, najwspanialszych mężów, własnych 4 kątów i wszystkiego, czego tylko sobie życzycie
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-24, 12:58   #1170
Remmi
Rozeznanie

Kochane PM-ki!! I ja życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowych, ciepłych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia!!

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości