Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;) - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 15:29   #1141
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Claris, gratulacje Wygraliście obrączki, jak chciałaś?

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:30   #1142
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałam się tylko pochwalić, że zajęliśmy z tżtem I miejsce w konkursie dla par na targach!!!!!! relacja później
Łaaaa gratuluję! Czekam na relację
[popodniecamy się:P]
Stary 2010-01-10, 15:33   #1143
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
no to ja na Twoim miejscu też bym od swojego więcej wymagała kurczę facet co potrafi gotować to skarb
A móój też ptorafi. I lubi.Tak samo Tata. I Teściu

Claris suuuper gratuluję!!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:37   #1144
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ola, tak, przejrzałaś mnie Skąd wiedzialaś, ze chcę go zlapać na dzieciaka? Kuurcze, ja tak namiętnie za każdym razem nakłuwam prezerwatywe, a jego plemniki nadal mnie nie chcą (albo takie dorodne są)

Kawa ale TŻ dał popis kulinarny Masz rację, zamykaj go w kuchni częściej!

Claris Zdolniachy wygraliście obrączki?

Kania, ja cię pamiętam

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:39   #1145
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny chciałam się tylko pochwalić, że zajęliśmy z tżtem I miejsce w konkursie dla par na targach!!!!!! relacja później
Gratulacje teraz czekamy na relacje cobysmy mogly troche pozazdroscic
Stary 2010-01-10, 15:41   #1146
carmelova
Zakorzenienie

Kawucha mój Tż nic nie umiał gotować (na 1 roku żywił się tylko kanapkami i snickersami) ale potem do akcji wkroczyłam ja i kroczek po kroczku się uczy. Ostatnio zrobił mi pyszne aglio, olio e peperoncino.
A te torebki były też do jedzenia?
Claris super że się wygraliście konkurs A jakie były patania? Takie jakich sie spodziewaliście, czyli "Jak się do siebie pieszczotliwie zwracacie" z odpowiedziami "ej" ?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:45   #1147
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Ola, tak, przejrzałaś mnie Skąd wiedzialaś, ze chcę go zlapać na dzieciaka? Kuurcze, ja tak namiętnie za każdym razem nakłuwam prezerwatywe, a jego plemniki nadal mnie nie chcą (albo takie dorodne są)
Ha, widzisz jak ja Cię znam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 15:51   #1148
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
O taaaak- bardzo ładne imiona.
"Pewnego razu Kinga spotkała Wikinga " ale imię jak najbardziej mi się podoba

Pola i Lena- całkiem przyjemne imiona. Krótkie, zwięzłe i takie... no własnie, miłe dla ucha
Hmm... mój TŻ ma końcówkę nazwiska -od... jakie imię do tego pasuje?
Aleksander- cuuudne imię.
Kama-sutra... nooo.... milusio

Toż to koszmary Cię nawiedzają

Uuuu jestem szczerze zawiedziona, że wczorajszy nie wypalił Już myślałam, że sie będziemy podniecać zaręczynami a tu taka lipa... Nie postarałaś się moja droga. Jak dobrze jeździ to trzeba było podciąć mu nogi czy coś...
Ale w takim razie trzymam kciuki za dzisiejszy plan. Daj potem znać jak to wszystko wyglądało.

Eee no powiem Ci że to już tak jak zboczenie
Czyli co? Na wpadeczkę się mamy szykować?
Ja i tak myślę, że Ty tak tylko mówisz a naprawdę to planujesz zajść w ciążę, żeby wymusić zaręczyny

No to ładnie tan naprodukowałaś

WOŚP- lubię, popieram całym sercem. Zawsze do puszki coś wrzucałam, 3 lub 4 razy byłam wolontariuszką, pchałam się w różnego rodzaju licytacje (kiedyś WOŚP był w urodziny kolegi, zrobiliśmy zrzutę ze znajomymi i wylicytowaliśmy wielki tort z sercem za... 300zł- to był chyba najdroższy prezent jaki od nas dostał )
Tato zawsze robił złote serduszko na licytacje więc też się przyczyniał.
Ogólnie jestem ZA i uważam to za CUDOWNE przedsięwzięcie.

I niech się schowają ci, co mówią, że Owsiak nie daje wszytskiego dzieciom... w końcu to jest jego praca. Wiadomo- musi facet coś z tego mieć, ale wg mnie najważniejsze jest to, ile żyć uratował

Tak co do WOŚPu... przypomniało mi się romantico jakie przeżyłam 4 lata temu...
Byłam wolontariuszką, biegałam z puszką (jakie rymy ) no i... mój obecny TŻ się pojawił, chwilę porozmawialiśmy o pierdołach a potem:
ja: no mógłbyś coś wrzucić do puszki
M: a dostanę serduszko?
ja: mhm
On coś tam wrzucił, ja mu daję serduszko WOŚP, a on:
"Wiesz, że nie o takie serduszko mi chodzi prawda?"

Ooo wydało się :P

Ja właśnie podczas wolontariuatu zauważyłam, że jednak boli. Sporo ludzi mówi że "jak dla Owsiaka to oni nie dadzą". Kiedyś na mnie i koleżanki ktoś nakrzyczał że Owsiak to sekta () i że jesteśmy glupie bo zbieramy pieniądze, żeby on sobie na Karaiby jeździł, że nasi rodzice są głupi, że pozwalają na coś takiego. No i różne takie...
Ok, nie chcesz to nie dawaj, ale po co zaraz takie niemiłe komentarze?

Ehe

uuu TŻ się wziął za siebie???
Jestem pod wrażeniem.

Ja zaczęłam dzisiaj dzień od ponownego "uryczenia się"... Obejrzałam "Rain Mana". Aż wstyd, że tego nigdy nie oglądałam.
Ehhh piękny film...

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

No, pierwszego plusika załapał
ładna historia z WOŚP i Tż. Też popierwm, ale u siebie już pieniędzy nie dam. Kidyś zbierałam, ale jak później się okazało przy podliczaniu pieniędzy ktoś zabrał kilka stówek i pierścionek zaręczynowy jakiejś starszej pani Domyślam się kto to mógł zrobić. Z resztą niektórzy chcieli zabrać mi puszkę i podzielić się na pół. Nie lubię oszusrtów. Jak oszuści u mnie przestaną się do tego pchać to będę dawać pieniądze. A szkoda bo więcej dzieci mogłoby otrzymać pomoc. Ale idea piękna. Jak ędę mieć więcej pieniędzy to pewnie będę licytować, póki co mam 5zeta na koncie.

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a w sumie od czego zależy to szybkie zasychanie ? Bo ja dostałam ostatnio Max Factor i już jest do niczego

któryś musi nie poddawaj się, wymuszaczko !

o, ostatnio wywaliłam z dysku bo potrzebowałam na cośtam miejsca, wgram na nowo jak znajdę płytę my mieliśmy tyle dzieci ile się dało, w sumie robiłam kody, żeby szybciej dorastały i robić ich więcej a starsze wyprowadzać z domu

ja mam dwa koty; jeden urodził się zeszłego maja a jeden to już ze 4 lata ma. Dziewczynka wariuje, biega po domu, do każdego się łasi a chłopiec jest statecznym starszym kotem, chociaż ostatnio się lubi przytulać w każdym razie ta młodsza to wiecznie coś je a jak już ma pusto to siedzi pod lodówką

własnie się zastanawialam gdzie jesteś kocham sushi !!! Chodzimy na nie dość często a nawet raz zrobiliśmy własne i dostaliśmy na święta od moich rodziców zestaw porcelany specjalnie do sushi.
Też mam 2 koty. Starsza kotka będzie miała teraz 5 lat, a młodsza roczek. A tłuką się, że hej Ale baaardzo je kocham
Stary 2010-01-10, 15:58   #1149
carmelova
Zakorzenienie

Simply a jak Ci idzie dieta? Dalej chodzisz na te spotkania? Ja ostatnio zmieniłam trochę sposób żywienia i mam zamiar byc laską do wakacji Obym wytrwała
A propo wakacji...
Justynka jak oceniasz wakacje na Fuentaventurze? Z jakiego biura leciałaś? Brat mi podesłał ofertę z Itaki za 2700 all inc.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 16:07   #1150
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
No to ja mam skarb w domu Wczoraj jak wróciłam z zajęć to czekało na mnie jedzonko - pierś z kurczaka w duszonych warzywach z frytkami i sosikiem. No palce lizać
oż kurczę...czemu Tż mi nic nie gotuje... ale za to jak gdzieś razem wyjeżdzamy to ciągle on chce mi robić śniadanka,kolacyjki itp

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
a dzis gotuje ja

piers z kuraka na parze faszerowana suszonymi pomidorami i mozarella (zmodyfikowany przepis INS )do tego ryż parowany i warzywa

a na kolacje bedzie brązowy ryż na mleku na parze z prawdziwa wanilią (z laski jakkolwiek to nie brzmi ) z cynamonem i jabłkiem
mmmniam narobiłaś mi smaka

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
hej kochane

nie zdążę nadrobić co pisałyście, ale wpadam tylko podzielić się z Wami odczuciami z targów ślubnych w krk....
generalnie pierwszy raz uczestniczyłam w takim "wydarzenia" i moje odczucia to niestety ale było to jedno wielkie wpychanie ulotek.... przepychanka.... wszystkpodobne do siebie... a jeżeli chodzi o suknie ślubne ani jedna nie wpadła mi w oko :/ to oczywiście tylko moje i TŻta zdanie... wydaje mi się że to po porstu trzeba lubić....

a tak poza tym to jadę za 30 min do mojego TŻta więc odezwę się jakoś we wtorek

buziaki miłego dnia!
udanego pobytu u Tż

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Wlasnie brat TZta skonczyl pierwsza czesc tatuazu. Siedzielismy od 11 i do 12.30 zrobil kontury kwiatow i cieniowanie czarne na bluszczu i potem ''genialny'' pomysl przerwy 15 minutowej.. Skora napuchla i wysiedzialam tylko kolor na 3 kwiatach.

Fotki wrzucam 2 - pierwsza to bluszcz ktory juz mialam, robiony w listopadzie 2007 u 'zezowatego' tatuazysty bo lekko na prawo ucieka a druga to dzisiejsze maziaje. Dolna kwiaty, cieniowanie czernia na dole i zielen na calym bluszczu za tydzien w niedziele juz bez zadnych przerw

Na dzisiejszym zdjeciu nie widac za bardzo cieniowania pomiedzy czerwienia i rozem bo tatuaz jeszcze krwawi i wazelina odbija swiatlo, ale na zywo wyglada pieknie
fajny ten drugi lepiej wygląda od poprzedniego i widać że napuchło...ale zejdzie

Cytat:
łaaaaaaaa gratuluję !!! a co wygraliście ? czyżby obrączki ?

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A móój też ptorafi. I lubi.Tak samo Tata. I Teściu

to jesteś otoczona samymi kucharzami hehe zazdroszczę...gdybyś nie mogła sama czegoś przygotować to wiesz,że nie zginiesz

Cytat:

Kawa ale TŻ dał popis kulinarny Masz rację, zamykaj go w kuchni częściej!

Kania, ja cię pamiętam
hehe, to spróbuj bez powiedz,że pójdziecie raz na żywioł
Stary 2010-01-10, 16:11   #1151
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Simply a jak Ci idzie dieta? Dalej chodzisz na te spotkania? Ja ostatnio zmieniłam trochę sposób żywienia i mam zamiar byc laską do wakacji Obym wytrwała
A propo wakacji...
Justynka jak oceniasz wakacje na Fuentaventurze? Z jakiego biura leciałaś? Brat mi podesłał ofertę z Itaki za 2700 all inc.
Na spotkaniu nie bylam od kilku tygodni - tzn w Swieta wyjechalam, potem 30stego dopiero co wrocilismy i jak padlam tak wstalam nastepnego dnia i to chora.. I w zeszlym tygodniu rowniez nie bylam ze wzgledu na infekcje pluc i moje swistanie/kaszle/duszenie sie. Ale diete ciagle stosuje, nie waze sie w domu wiec nie wiem czy schudlam/przytylam od ostatniego wazenia - okaze sie w srode

Cytat:
oż kurczę...czemu Tż mi nic nie gotuje... ale za to jak gdzieś razem wyjeżdzamy to ciągle on chce mi robić śniadanka,kolacyjki itp

mmmniam narobiłaś mi smaka

udanego pobytu u Tż

fajny ten drugi lepiej wygląda od poprzedniego i widać że napuchło...ale zejdzie

Dzieki Wiem, ze oryginalnie to on kiepsko wyglada, ale teraz jak jest wypelniony, wycieniowany i podrasowany to mi sie bardzo podoba Jeszcze za tydzien jedno posiedzenie i powinnismy skonczyc wiec wtedy pokaze calosciowo.

A jutro TZ zabiera mnie na zakupy w ramach prezentu rocznicowego - chcial mi kupic bielizne/pizamke z wbudowanym stanikiem, ale sie biedak pogubil w tych wszystkich rozmiarach i opcjach

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 16:24   #1152
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Na spotkaniu nie bylam od kilku tygodni - tzn w Swieta wyjechalam, potem 30stego dopiero co wrocilismy i jak padlam tak wstalam nastepnego dnia i to chora.. I w zeszlym tygodniu rowniez nie bylam ze wzgledu na infekcje pluc i moje swistanie/kaszle/duszenie sie. Ale diete ciagle stosuje, nie waze sie w domu wiec nie wiem czy schudlam/przytylam od ostatniego wazenia - okaze sie w srode

Dzieki Wiem, ze oryginalnie to on kiepsko wyglada, ale teraz jak jest wypelniony, wycieniowany i podrasowany to mi sie bardzo podoba Jeszcze za tydzien jedno posiedzenie i powinnismy skonczyc wiec wtedy pokaze calosciowo.

A jutro TZ zabiera mnie na zakupy w ramach prezentu rocznicowego - chcial mi kupic bielizne/pizamke z wbudowanym stanikiem, ale sie biedak pogubil w tych wszystkich rozmiarach i opcjach
a widzisz po sobie czy coś schudłaś? po ciuchach ?

oo a wymyśliłaś dla siebie już co chcesz dostać?
Stary 2010-01-10, 16:31   #1153
najfajniejsza
Zakorzenienie

Hej ho
to ja najpierw o sobie: kupiliśmy laptopa, więc będę częściej wpadać, bo wreszcie mam normalny dostęp do neta z tym że aktualnie jestem tak do tyłu z nauką, że hej więc wiecie... ale postaram się w końcu udzielać!

no i cieszę sięz kolejnej części wątku

Claris, moje gratulacje!

Ogólnie zazdroszczę Wam gotujących chłopów :P mój tak sobie kuchci, z resztą ja nie lepiej, więc żywimy siętak fatalnie, że za niedługo będę ważyć więcej od niego po sesji biorę się więc ostro za siebie.

a teraz czas zacząć pisać pracę o horoskopach
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 16:33   #1154
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Hej ho
to ja najpierw o sobie: kupiliśmy laptopa, więc będę częściej wpadać, bo wreszcie mam normalny dostęp do neta z tym że aktualnie jestem tak do tyłu z nauką, że hej więc wiecie... ale postaram się w końcu udzielać!

no i cieszę sięz kolejnej części wątku

Claris, moje gratulacje!

Ogólnie zazdroszczę Wam gotujących chłopów :P mój tak sobie kuchci, z resztą ja nie lepiej, więc żywimy siętak fatalnie, że za niedługo będę ważyć więcej od niego po sesji biorę się więc ostro za siebie.

a teraz czas zacząć pisać pracę o horoskopach
cześć

a co ciekawego piszesz o horoskopach ?
Stary 2010-01-10, 16:35   #1155
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
a widzisz po sobie czy coś schudłaś? po ciuchach ?

oo a wymyśliłaś dla siebie już co chcesz dostać?
Jak wrocilam po Swietach do pracy to uslyszalam kilka milych komplementow, ze wyszczuplalam ostatnio Ale ja to po sobie nigdy nie wiem... A we wtorek idziemy na kolacje rocznicowa do meksykanskiej restauracji i tam to w sumie dietetycznie moze i mozna by bylo zjesc, ale juz nie bylo by tak smacznie Poza tym arbuzowa Capirinha, Pinacolada, Raspberito, Raspberry Daiquiri i Margarita na bank nie beda dietetyczne

Myslalam nad bielizna jak sam chcial, moze kolczyki, a jak nie to kolekcja wiosenna Diora wlasnie wyszla wiec wybiore sobie paletke cieni

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2010-01-10 o 16:37
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 16:47   #1156
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Jak wrocilam po Swietach do pracy to uslyszalam kilka milych komplementow, ze wyszczuplalam ostatnio Ale ja to po sobie nigdy nie wiem... A we wtorek idziemy na kolacje rocznicowa do meksykanskiej restauracji i tam to w sumie dietetycznie moze i mozna by bylo zjesc, ale juz nie bylo by tak smacznie Poza tym arbuzowa Capirinha, Pinacolada, Raspberito, Raspberry Daiquiri i Margarita na bank nie beda dietetyczne

Myslalam nad bielizna jak sam chcial, moze kolczyki, a jak nie to kolekcja wiosenna Diora wlasnie wyszla wiec wybiore sobie paletke cieni
skoro w pracy osoby Ci mówiły ,że zeszczuplałaś to pewnie tak jest, pamiętaj że osoby postronne są bardziej obiektywne

no masz rację, nie są dietetyczne ale raz na jakiś czas można żeby nie zwariować

mattkoo nie kuć proszę Cię i jeśli masz możliwość bierz.. ja uwielbiam kosmetyki
Stary 2010-01-10, 16:50   #1157
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

a co ciekawego piszesz o horoskopach ?
nic ciekawego tzn. dla mnie bardzo ciekawe rzeczy, ale ja to dziwna jestem sprawdzam językowy poziom ogólności horoskopów partnerskich w portalu Onet.pl. Nie wiem, jak wypocę o tym 10 stron.
a jak pomyślę o magisterce, to już w ogóle chce mi się płakać - pierwszy rozdział na 7 marca, a ja w ciemnej d...

Simply, zazdroszczę schudnięcia - ja się tak zapasłam, że płakać mi się chce.
cienie z Diora, o ja pierdu toż to majątek musi być! znajoma dostała swego czasu błyszczyk z Diora za 120 zł. Chryste...
Stary 2010-01-10, 16:53   #1158
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
nic ciekawego tzn. dla mnie bardzo ciekawe rzeczy, ale ja to dziwna jestem sprawdzam językowy poziom ogólności horoskopów partnerskich w portalu Onet.pl. Nie wiem, jak wypocę o tym 10 stron.
a jak pomyślę o magisterce, to już w ogóle chce mi się płakać - pierwszy rozdział na 7 marca, a ja w ciemnej d...

cienie z Diora, o ja pierdu toż to majątek musi być! znajoma dostała swego czasu błyszczyk z Diora za 120 zł. Chryste...
aż 10 stron? współczuje, a ile już napisałaś?

no wiesz jak Simply ukochany chcę jej kupić to niech bierze, a jak ma możliwość jeszcze wybrać to już w ogole bomba gdyby mój był taki hojny hehehe
Stary 2010-01-10, 16:58   #1159
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

no wiesz jak Simply ukochany chcę jej kupić to niech bierze, a jak ma możliwość jeszcze wybrać to już w ogole bomba gdyby mój był taki hojny hehehe
pewnie, że ma brać nie obraziłabym się o taki prezent

na razie napisałam całe zero bo nie miałam kompa zbyt sprawnego... świrował i w ogóle. spróbuję napisać na wtorek, ale jak mi się nie uda, to spoko, mam czas do końca sesji poprawkowej, czyli do 15 marca
gorzej, że jutro kolokwium, na które prawie nic nie umiem, a muszę zaliczyc, bo mnie do egzaminu nie dopuszczą ale cóż... muszę nadrobić zaległości wizażowe, profesorowie na pewno to zrozumieją
Stary 2010-01-10, 17:01   #1160
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, że ma brać nie obraziłabym się o taki prezent

na razie napisałam całe zero bo nie miałam kompa zbyt sprawnego... świrował i w ogóle. spróbuję napisać na wtorek, ale jak mi się nie uda, to spoko, mam czas do końca sesji poprawkowej, czyli do 15 marca
gorzej, że jutro kolokwium, na które prawie nic nie umiem, a muszę zaliczyc, bo mnie do egzaminu nie dopuszczą ale cóż... muszę nadrobić zaległości wizażowe, profesorowie na pewno to zrozumieją
ja też nie

eee to zdążysz,nie spiesz się

a z czego masz kolokwium ? będziemy trzymać

hehe z pewnością, w końcu wizaż musi być na 1 miejscu jakże by inaczej
Stary 2010-01-10, 17:05   #1161
najfajniejsza
Zakorzenienie

kolokwium z retoryki. analiza mowy nic przyjemnego, raczej dużo trudno brzmiących słów zarówno po łacinie, jak i po polsku ale liczę na łut szczęścia i Wasze kciuki )
Stary 2010-01-10, 17:08   #1162
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
kolokwium z retoryki. analiza mowy nic przyjemnego, raczej dużo trudno brzmiących słów zarówno po łacinie, jak i po polsku ale liczę na łut szczęścia i Wasze kciuki )

oczywiście ,że będziemy trzymać kciuki

domyślam się,że musi to być trudne...ale dasz radę
Stary 2010-01-10, 17:09   #1163
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
skoro w pracy osoby Ci mówiły ,że zeszczuplałaś to pewnie tak jest, pamiętaj że osoby postronne są bardziej obiektywne

no masz rację, nie są dietetyczne ale raz na jakiś czas można żeby nie zwariować

mattkoo nie kuć proszę Cię i jeśli masz możliwość bierz.. ja uwielbiam kosmetyki
Moze i masz racje Okaze sie w srode ale i tak poprawke na dzien poprzedni trzeba bedzie brac - bo w nocy wszystkiego nie spale

A co do kosmetykow.. Uwierz mi, naprawde mnie namawiac nie trzeba Ja juz tylko na wyplate czekam i lece Chanelowskie lakiery mi sie rowniez podobaja, i paletka do twarzy z YSL, no i caaaaala kolekcja Diora Cienie kupie obie 5, lakier tez wyglada cudnie, a od TZ to moze sobie Pink Lace albo Peach Lace rozswietlacz zazycze.. Zalezy jak bardzo beda podobne do moich Shimmerkow

Cytat:

naj, w Polsce tez bym o tym nie pomyslala nawet.. Ale tutaj? Za paletke 5 cieni Diora place £35 gdzie stawka minimalna
za godzine w moim przedziale wiekowym to bodajze £5.85 - wiec 6.5 godziny w pracy i nawet zarabiajac najmniej mozna sobie pozwolic. Jak pojechalam do Polski na Swieta to mna doslownie trzeslo w Sephorze i Douglasie.. zeby tak zawyzac ceny to jest przesada ;/

Cytat:

Pewnie Teraz niestety jest bez pracy wiec pofolgowac nie moge, ale jak jeszcze pracowal to w ramach motywacji do schudniecia za kazde 5kg mialam dostawac prezent (zazwyczaj cos z mojej wishlisty kosmetykowej)
Zreszta ja go rowniez rozpieszczam wiec to nie tak, ze go wykorzystuje
Stary 2010-01-10, 17:17   #1164
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Claris super że się wygraliście konkurs A jakie były patania? Takie jakich sie spodziewaliście, czyli "Jak się do siebie pieszczotliwie zwracacie" z odpowiedziami "ej" ?
padłam, że pamiętałaś Niestety (a może na szczęscie) nie było takiego pytania

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Claris, gratulacje Wygraliście obrączki, jak chciałaś?
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Łaaaa gratuluję! Czekam na relację
[popodniecamy się:P]
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cytat:
Cytat:
Gratulacje teraz czekamy na relacje cobysmy mogly troche pozazdroscic

Cytat:
Cytat:
Claris, moje gratulacje!
Dziękuję dziewczynki Niestety w tym roku nie było do wygrania obrączek, jedna tylko para wygrała bon z Apartu na obrączki o wartości 1500zł, a wiecie jakie tam są ceny obrączek, więc nie chciałabym, żeby musieć dokładać drugie tyle...

Tak więc Ibisz zaprosił na scenę 4 pary, w tym nas Konkurs polegał na zgodności odpowiedzi na następujące pytania: rozmiar mojego stanika, data ur. mojej mamy, imię jego poprzedniej dziewczyny, dlaczego rozstał się z poprzednią dziewczyną i czy "było" Po tych odpowiedziach 3 pary miały tyle samo punktów, a jedna już odpadła. No więc była dogrywka, która polegała na tym, że JA musiałam oświadczyć się tżtowi, czujecie jaki stres ale tak się zawzięłam i wkręciłam, że pierdyknęłam takie oświadczyny, że Wam mówię No i publika brawami zdecydowała, że to my
A teraz nagrody:
1. rabat na suknię ślubną o wartości 600zł + halka, rękawiczki i welon gratis ; www.zlotapannamloda.pl
2. bukiet ślubny i przypinka dla Pana Młodego o wartości 250zł; www.cudawianki.com.pl
3. weekend dla dwojga w Pałacu Wojanów/ k. Jeleniej Góry - 2 noclegi ze śniadaniami, korzystanie z basenu, sauny, jaccuzi i siłowni, do 30 maja wykorzystać można ; www.palac-wojanow.pl
4. koszulkę i świece pływające
5. kalendarz na 2010 taki książkowy od Przewodnika Młodej Pary

No i to tyle, ale teraz będę się podniecać ślubikiem, że masakra. A samewieciekto niech się skicha z zazdrości
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:25   #1165
najfajniejsza
Zakorzenienie

Claris, ło matko, ibisz
ale ogólnie to superfantastycznie, że wygraliście a te Twoje oświadczyny będą w necie?
poza rabatem na kieckę i bukietem najfajniejszy jest ten weekend super po prostu, szczęściaro! gratuluję znów

Simply, no faktycznie, różnica w cenach (i płacach...) tam i tu jest ogromna, więc można sobie nawet samej (w sensie nie że prezent) pozwolić czasem na takie cacuszko
Stary 2010-01-10, 17:27   #1166
Hawwa87
Zakorzenienie

Naj, a jaki jest Twój temat pracy mgr?

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-01-10, 17:29   #1167
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Claris, ło matko, ibisz
ale ogólnie to superfantastycznie, że wygraliście a te Twoje oświadczyny będą w necie?
poza rabatem na kieckę i bukietem najfajniejszy jest ten weekend super po prostu, szczęściaro! gratuluję znów
Mam nadzieję, że nie, chociaż napewno to nagrywali
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:30   #1168
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Czy wyście się szaleju najadły? Od piątku po południu nastukałyście 20 stron. Jak ja biedna mam to nadrobić ?? Może jakieś streszczenie dostanę ale coś?

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:31   #1169
butterfly20
Zakorzenienie

Laski właźcie na pocztę

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:32   #1170
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
padłam, że pamiętałaś Niestety (a może na szczęscie) nie było takiego pytania

Dziękuję dziewczynki Niestety w tym roku nie było do wygrania obrączek, jedna tylko para wygrała bon z Apartu na obrączki o wartości 1500zł, a wiecie jakie tam są ceny obrączek, więc nie chciałabym, żeby musieć dokładać drugie tyle...

Tak więc Ibisz zaprosił na scenę 4 pary, w tym nas Konkurs polegał na zgodności odpowiedzi na następujące pytania: rozmiar mojego stanika, data ur. mojej mamy, imię jego poprzedniej dziewczyny, dlaczego rozstał się z poprzednią dziewczyną i czy "było" Po tych odpowiedziach 3 pary miały tyle samo punktów, a jedna już odpadła. No więc była dogrywka, która polegała na tym, że JA musiałam oświadczyć się tżtowi, czujecie jaki stres ale tak się zawzięłam i wkręciłam, że pierdyknęłam takie oświadczyny, że Wam mówię No i publika brawami zdecydowała, że to my
A teraz nagrody:
1. rabat na suknię ślubną o wartości 600zł + halka, rękawiczki i welon gratis ; www.zlotapannamloda.pl
2. bukiet ślubny i przypinka dla Pana Młodego o wartości 250zł; www.cudawianki.com.pl
3. weekend dla dwojga w Pałacu Wojanów/ k. Jeleniej Góry - 2 noclegi ze śniadaniami, korzystanie z basenu, sauny, jaccuzi i siłowni, do 30 maja wykorzystać można ; www.palac-wojanow.pl
4. koszulkę i świece pływające
5. kalendarz na 2010 taki książkowy od Przewodnika Młodej Pary

No i to tyle, ale teraz będę się podniecać ślubikiem, że masakra. A samewieciekto niech się skicha z zazdrości
Super
Musisz nam koniecznie opowiedzieć swoje oświadczyny, wiesz, my takie zdesperowane, musimy znaleźć skuteczny wzorzec

Gratuluję raz jeszcze i świetne nagrody

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości